Restaurant Royal Garden Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,5

En skuffende oplevelse. Fik dim sum. Alt for dyrt, i forhold til portionerne. Fx: 95 kr for 6-7 stk "knogler" a 3-4 cm lange, beskrevet som barbecue. Det kød, der var på de knogler kunne samlet... Voir plus

Priserne hævet og portionerne mindre! Det -var- et af de bedste steder for kinesisk dimsum - men kan ikke anbefale det mere. Vi bestilte fx forårsruller til 80 kr og fik 3 små sprøde ruller uden... Voir plus

Vi var et selskab på 12 personer i lørdags. Det startede fint med fleksibilitet med at sætte to borde sammen. Derefter fik vi vores værste oplevelse nogensinde. Dette er absolut ikke en udtømmende lis... Voir plus

L'entreprise a répondu

Fin mad - virkelig dårlig service. Lang ventetid på maden og flere glemte retter, og når vi gjorde opmærksom på hvad vi manglede, blev tjeneren ret ubehøvlet. Jeg ville ud at ryge på grund af den lang... Voir plus

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 25 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Var gæst på Royal Garden her til aften…

Var gæst på Royal Garden her til aften og havde en grænseoverskridende oplevelse. En ung pæn kvinde kommer ind på restauranten og beder pænt om at få lov at låne toilettet. Tjeneren nægter at lade kvinden låne toilettet selvom kvinden har det skidt - kvinden går alligevel imod toilettet og tjeneren tager fat i kvinden og truer med politi og forsøger spærre døren til toilettet for kvinden. Det var så synd for den unge kvinde og som gæst følte jeg mig ubehageligt til mode over den truende adfærd fra den kvindelige tjeners side. Selvom man ikke har krav på at låne en fremmeds toilet så taler almindelig god opførsel for, at man alligevel yder denne service til ens medborgere ved nødstilfælde. Det er sidste gang jeg går ind på den restaurant.

8 décembre 2020
Logo de Restaurant Royal Garden

Réponse de Restaurant Royal Garden

Kære Maj-Britt

Jeg beklager at du har oplevet situationen på den måde. Men jeg kan forsikre dig om, at vi altid låner vores toiletter ud, hvis man spørger pænt. Og det er uanset, hvem man er.

Desværre udviste personen en aggressiv adfærd til vores tjener ved entreen, hvorefter personen krævede at få oplyst, hvor toilettet er placeret. Tjeneren oplyser derfor, at toiletterne er forbeholdt til vores gæster og det vælger personen at ignorere.

Personen styrter udenom tjeneren, hvor vores tjener vælger at følge med. Vores tjener fortæller derfor, at man ikke bare kan gå udenom. Men personen vælger så at skubbe til vores tjener og true med at brække sig på hende.

Her er det, at tjeneren siger til personen, at man ikke må skubbe og det kan hun melde personen til politiet for. Personen skubber sig igen forbi tjeneren og lukker døren mod toilettet.

Kun til sidst oplyser personen, at personen føler sig en smule utilpas.

Igen, selvfølgelig låner vi vores toiletter ud, hvis bare man spørger pænt. Det er en normal adfærd og opdragelse at spørge pænt.

Desuden, hvis personen havde oplyst fra starten af at personen følte sig utilpas, så havde vi selvfølgelig hjulpet. Men det er ikke iorden at udvise en aggressiv adfærd uanset situationen. Især ikke for voksne personer.

Vi er meget imødekommende selvom vores restaurant ikke er et offentlig toilet. Men vi står på ingen måde til måls for, at folk føler, at de kan udøve fysisk vold mod os eller tvinge sig adgang til noget, som de reelt ingen ret har til.

Ydermere, er det vores ansvar at sikre, at der ikke er fremmede, som evt. udnytter travlheden, hvorefter de forsøger at stjæle fra vores gæster.

God aften.

Med venlig hilsen