Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Noté 1 sur 5 étoiles

RS TUNING

Onlangs heb ik mijn BMW M140i is zonder defecten aangeleverd bij RS Tuning.
Na de tuning kwam er een melding in het display en schoot de auto in de noodloop. Hij wilde persee dat mijn auto naar een bevriende garage ging om "aan te tonen dat het niet aan zijn tuning lag".
Het verdere proces verliep traag en de oorzaak werd consequent door RS Tuning buiten de tuning geplaatst.

Na nog eenmalig contact met RS Tuning te hebben gehad werd elke verantwoordelijkheid afgewezen en trok Serge er expliciet zijn handen van af.
Het is uiteindelijk een grote teleurstelling geweest, voor ruim 1.000 EURO voor een standaardvermogen (wat gebleken is tijdens een tweede tuning bij BR PERFORMANCE).

6 novembre 2025
Avis spontané
Logo de Rs Tuning

Réponse : Rs Tuning

Heel erg deze wraak review onder een valse naam.. Er word hier tevens niet het echte verhaal verteld helaas. Tuning van de auto ging prima en klant heeft natuurlijk voor het meenemen en afrekenen vd auto ook uitvoerig kunnen testrijden. En was natuurlijk helemaal tevreden! Niemand betaald voordat men tevreden is met de service. Echter ruim een week later melde de klant dat de auto bij 230km/h een motorstoring gaf. Klant laten komen voor diagnose te stellen, waarbij duidelijk werd dat de hogedruk brandstofpomp niet genoeg leverde. Bij een tuning ga je meer van een pomp aan brandstof vragen dan met originele software, een dergelijk probleem (dat de pomp al niet meer helemaal oke is) kan dus juist pas aan het licht komen bij tuning als men meer gaat vragen van een pomp. Heb om deze klant te helpen nog de auto aan de originele BMW computer bij bevriend garage bedrijf laten hangen om uit te sluiten dat echt de pomp was. Dit is een vaak voorkomend probleem en dit was ook al de 2e pomp (geproduceerd later dan bouwjaar auto) Mijn advies dan ook om op chassis nr een originele pomp bij de BMW te bestellen. Het probleem zat m in de pomp, niet in de afstelling/tuning. Klant belde ruim week later op dat hij een "upgrade pomp" had besteld, een pomp van een nieuwer model dat niet eens past en zeer gevaarlijk uit elkaar gehaald eerst dient te worden om passend te maken. Heb klant uitgelegd dat een andere pomp met een heel ander volume niet zomaar geïnstalleerd kan worden en dat dat software matig compleet anders ingesteld dient te worden en anders tot zware motorschade zal leiden. Hij eiste dat ik de "upgrade pomp" in de software zou zetten. Ik heb hem uitgelegd dat dit een Stage 1 tuning was (met originele hardware) en dat een upgrade pomp een Stage 3 of hoger handeling is dat helemaal uitgezocht en getest dient te worden. Echter voor Stage 3 of hoger worden hele andere prijzen gerekend. Dus originele pomp bestellen svp en alles zal oke zijn daarna. Weer 2 weken later belde hij op om te melden dat hij toch die pomp van een hele andere auto/model had laten installeren en eiste dat ik die pomp in de software moest zetten. Ik heb hem uitgelegd dat als men dus gewoon niet luistert en hele gevaarlijke dingen doet zoals verkeerde pomp installeren ik mijn handen idd er van af moet trekken en niet kan helpen. Let op deze pomp past dus eigenlijk helemaal niet en halen ze uit elkaar. Dit terwijl klemfitting is en onder een andere hoek weer terug geduwd word. Het gevaar bestaat dan ook dat deze leiding los kan geraken terwijl er onder hoge druk benzine in de motoruimte gespoten word. Dit kan leiden bij hoge snelheden dat de auto voordat hij stilstaat 1 grote vuurbol is. Vandaar mijn opmerking dan moet ik mijn handen hier vanaf trekken uit veiligheids oogpunt. Helaas heeft de klant werkelijk de meest verschrikkelijke dingen genoemd in laatste telefoon gesprek (die ik hier niet kan herhalen) en was totaal niet voor rede vatbaar. Hij zou mij dan ook in alle social media kapot gaan maken. Heel erg dit, terwijl ik al 15 jaar mensen heel erg blij maak met mijn services. Jammer genoeg heeft hij zijn eerdere 5 sterren review van mijn bedrijf onder zijn echte naam verwijderd.(heb hier foto van) Dit is een 2e account onder valse naam. Dit account gebruikt hij kennelijk voor 1 ster wraak reviews te plaatsen, zie andere 1 ster review die hij heeft geplaatst bij een ander gerenommeerd bedrijf.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus