Banner for Rubberduck

Rubberduck Avis

1 451
TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

I rented winter tires from Rubber Duck, and it was very convenient for switching tires, with no worries about storage as well. The service was impeccable. I had some trouble with the tires once, but t... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg leaser en bil gennem Gomore hvor der skulle være en automatisk vinterdæk aftale med Rubberduck oprettet ved leasing aftalens indgåelse. Da jeg dog ikke havde hørt fra dem tog jeg kontakt medio okt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og den nemmeste måde at få hjulskiftene klaret rettidigt uden at spilde din egen tid. Tidsbestilling er simpelt og effektivt. Jeg valgte at tage en hjemmearbejdsdag, og så dukkede R... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har nu brugt Rubberducks service mht leje/skift af/til vinterdæk og jeg må sige, at deres service er upåklagelig 🤩 Montørerne er meget venlige og husker mig på, at de også har omstillet min bil (Te... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de pneus
  2. Accessoires pour voitures
  3. Magasin de pneumatiques d'occasion
  4. Magasin de roues
  5. Mécanicien
  6. Prestataire spécialisé dans l'équilibrage des roues

Écrit par l'entreprise

Med Rubberduck kommer mekanikeren til dig og skifter mellem sommer- og vinterdæk, hvor og når det passer dig bedst.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 40 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(1 451)

163 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Komunikation i forbindelse med…

Komunikation i forbindelse med forsinkelse, og der efter kompetent udførelse af arbejdet. Venlig montør

8 octobre 2025

Réponse de Rubberduck

Tak for anmeldelsen, Leif! Det betyder meget, at du oplevede både god kommunikation og dygtig udførelse – det er sådan vi gerne vil arbejde hver gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt og altid god service

Nemt og altid smilende, hjælpsom og god service.

7 octobre 2025

Réponse de Rubberduck

Tak igen, Line! Vi sætter stor pris på dine ord – og vi bliver ekstra glade, når vi hører, at vores service bliver leveret med både smil og hjælpsomhed.

Noté 5 sur 5 étoiles

De unge der skiftede hjul var…

De unge der skiftede hjul var ualmindelig søde og høflige

7 octobre 2025

Réponse de Rubberduck

Tak for din anmeldelse! Det varmer virkelig at høre, at vores montører gjorde et godt indtryk – vi er stolte af det hold, vi sender ud.

Perfekt arbejde.

Dygtige, venlige, hjælpsomme, løsningsorienteret

26 septembre 2025

Réponse de Rubberduck

Tak for den flotte anmeldelse, Rikke! Det er skønt at høre, at du oplevede vores team som både venlige og løsningsorienterede – det er netop vores mål.

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg havde en uheldig oplevelse med…

Jeg havde en uheldig oplevelse med Rubberduck, men de rakte ud til mig efterfølgende og tilbød mig en kompensation. Så min oplevelse er, at de tager ansvar og retter op, hvis der skulle ske fejl.

16 septembre 2025

Réponse de Rubberduck

Tak fordi du delte din oplevelse, Solveig. Vi er kede af, at det ikke gik helt som det skulle i første omgang – men glade for, at vi fik rettet op og fandt en god løsning.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service. Høflig betjening ved bestilling, hurtig udrykning, hurtig, venlig og god udførsel af selve opgaven.

22 septembre 2025

Réponse de Rubberduck

Tak for den flotte anmeldelse, Bettina! Vi er glade for, at hele forløbet – fra bestilling til udførsel – levede op til dine forventninger.

Noté 5 sur 5 étoiles

good services, easy to work with

I have been using Rubberduck for serval years and it has been easy to work with them. Easy to book an appointment and they always showed up on time. They also finished their job nicely.

29 novembre 2024

Genial tjeneste og service

Genial tjeneste og service. Ankom til vores sommerhus og skiftede dæk. Helt ubesværet og til aftalt tid! Derudover var de selv proaktive og kontaktede os, da det var tid til skifte, jf. vores dækaftale.

14 juillet 2025

Réponse de Rubberduck

Hvor er det fedt at høre, Frederik! Vi er glade for, at du oplever vores service som nem og pålidelig – og fedt, at det fungerede så godt, selv ved sommerhuset!

Super god service

Super godt firma. Har haft lejet vinterdæk hos dem, og da sommerdækkene skulle på igen, skete det med vanlig professionalisme, de kom til aftalt tid og fiksede det hele. Desværre punkterede det ene dæk i udskiftningen. Ingen ved hvorfor, men da jeg opdagede det om morgenen, stod de der få timer efter og prøvede at finde fejlen. Det virkede desværre ikke og inden jeg nåede at blinke, kom de med et nyt dæk på deres regning. God kundeservice og flinke montører.

Skulle jeg få brug for at leje dæk igen, bliver det helt klart her.

27 juin 2025

Réponse de Rubberduck

Kæmpe tak for den detaljerede anmeldelse, Math! Vi er glade for, at du oplevede hurtig hjælp og en løsning – også da det uforudsete skete. Tak for tilliden og dine pæne ord om montørerne 💪

Rubberduck overgik sig selv

Rubberduck overgik sig selv - troede faktisk ikke det var muligt! Havde bestilt dækskifte, da det ene dæk var punkteret. Da de ankom foreslog de i stedet lapning, hvilket jeg ikke vidste var en ydelse de havde og VUPTI - så var det fixet! TAK 🙌

25 juin 2025

Réponse de Rubberduck

Wow, tak Christine! Hvor er det fedt at høre, at vi kunne overraske positivt med en hurtig løsning – og ja, lapning er en del af pakken, når det giver mening 🙌

Fleksibelt og nemt

Virker særdeles fremragende. Kommer hjem til mig og skifter dæk. Super let at bestille og nemt for mig og dygtige folk der der kommer ud og skifter dækkene. En 10-er oplevelse.

Réponse de Rubberduck

Tusind tak for de flotte ord, Jonas! Vi er glade for, at du synes, det er let at bestille, og at du oplever vores folk som dygtige og servicemindede. Vi sætter stor pris på din 10'er-anmeldelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid søde og rare mennesker

Altid søde og rare mennesker. Meget effektive og dygtige.

Réponse de Rubberduck

Tak for den fine anmeldelse, Anna! Vi gør os umage for at møde alle kunder med venlighed og god service, så det glæder os meget at høre, at det er sådan, du oplever det.

Super enkelt at bestille

Super enkelt at bestille. Altid til tiden og alt i orden. 🎯

Réponse de Rubberduck

Tak Hanne! Vi er glade for, at både booking og selve skiftet fungerer nemt og til tiden. Det skal være enkelt og bekvemt hele vejen igennem 🎯

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service og fornuftig pris

Martin som kom og skiftede tilbage til vores sommerdæk var super venlig og serviceminded.
Jeg vil bestemt anbefale Rubberduck.

4 juin 2025

Hej TH

Tak for din anmeldelse. Og fedt at du vil anbefale os - gør endelig det :)

Præcis og kompetent

Præcis, kompetent og venlig service

4 juin 2025

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse - de er præcis de tre punker, vi ønsker at være :)

God dag herfra!

Oliver fra Rubberduck

Noté 5 sur 5 étoiles

havde et defekt forhjul lille bule på…

havde et defekt forhjul lille bule på dækket.ringet til Mattias fra rubbduck.,for ku ik køre med det og havde først en tid til dækskift ugen efter men han fremrykket tiden til dagen efter er super tilfreds med den service jeg fik og vil helt klart anbefale jeg til andre dejligt med et firma der sitter kunden i centrum og altid finder en god løsning hilsen en glad og tilfreds kunde

Réponse de Rubberduck

Tusind tak for den flotte anmeldelse – og hvor er det godt at høre, at Mathias kunne hjælpe hurtigt, så du kunne komme videre! Vi gør alt, hvad vi kan, for at finde løsninger, når der opstår noget akut, og det betyder meget, at du lægger mærke til det.
Tak for anbefalingen – og for at være en glad og tilfreds kunde 🛞

Positiv!

Altid til tiden.

20 mai 2025

Réponse de Rubberduck

Tusind tak for de pæne ord! Vi sætter stor pris på, at du lægger mærke til vores punktlighed – det er noget, vi går meget op i.

Hurtigt

Hurtigt, nemt og fleksibelt.

22 mai 2025

Réponse de Rubberduck

Tak for anmeldelsen, Kennett! Vi er glade for at høre, at du oplevede det som hurtigt og fleksibelt – præcis sådan skal det være.

Altid god service!

Altid god service! Kan varmt anbefale Rubberduck til alle der gerne vil have vinterdæk/sommerdæk på en nem måde :)

16 mai 2025

Réponse de Rubberduck

Tak Andreas – det glæder os, at du oplever den gode service igen og igen. Og tak for anbefalingen, det betyder meget!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus