Banner for Rubberduck

Rubberduck Avis

1 452
TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

I rented winter tires from Rubber Duck, and it was very convenient for switching tires, with no worries about storage as well. The service was impeccable. I had some trouble with the tires once, but t... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg leaser en bil gennem Gomore hvor der skulle være en automatisk vinterdæk aftale med Rubberduck oprettet ved leasing aftalens indgåelse. Da jeg dog ikke havde hørt fra dem tog jeg kontakt medio okt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og den nemmeste måde at få hjulskiftene klaret rettidigt uden at spilde din egen tid. Tidsbestilling er simpelt og effektivt. Jeg valgte at tage en hjemmearbejdsdag, og så dukkede R... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har nu brugt Rubberducks service mht leje/skift af/til vinterdæk og jeg må sige, at deres service er upåklagelig 🤩 Montørerne er meget venlige og husker mig på, at de også har omstillet min bil (Te... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de pneus
  2. Accessoires pour voitures
  3. Magasin de pneumatiques d'occasion
  4. Magasin de roues
  5. Mécanicien
  6. Prestataire spécialisé dans l'équilibrage des roues

Écrit par l'entreprise

Med Rubberduck kommer mekanikeren til dig og skifter mellem sommer- og vinterdæk, hvor og når det passer dig bedst.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 40 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(1 452)

163 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Altid god service!

Altid god service! Kan varmt anbefale Rubberduck til alle der gerne vil have vinterdæk/sommerdæk på en nem måde :)

16 mai 2025

Réponse de Rubberduck

Tak Andreas – det glæder os, at du oplever den gode service igen og igen. Og tak for anbefalingen, det betyder meget!

Hjulskift

Frisk ung mand, kom til tiden, godt udført arbejde.
Syntes det er lidt dyrt, og kunne godt tænke mig, at der i det mindste var noget rabat, når man har to biler, der skal have skiftet samtidig.

14 mai 2025

Réponse de Rubberduck

Tak for anmeldelsen, Poul! Vi er glade for, at du er tilfreds med arbejdet. Din kommentar om rabat ved to biler er helt fair – det tager vi bestemt med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service. Kom som lovet og udførte opgaver rigtig fint.

14 mai 2025

Réponse de Rubberduck

Tak for de pæne ord! Vi er glade for, at alt gik som det skulle – og at du oplevede god service fra vores side.

God oplevelse

God oplevelse, ringede inden ankomst, var punktlig, venlig og hurtig

15 mai 2025

Réponse de Rubberduck

Tusind tak, Nanna – det er skønt at høre, at det hele spillede! Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Noté 5 sur 5 étoiles

God, sikker og præcis service

7 mai 2025

Réponse de Rubberduck

Tusind tak, Poul! Vi er rigtig glade for, at du oplevede servicen som sikker og præcis – det er kerneværdier for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er nemt og den billigste løsning…

Det er nemt og den billigste løsning når man har leaset bilen uden vinterdæk. Skal ikke ud og køber nye fælge, men får blot skiftet selve dækket på fælgen.
..og så lige hvor og hvornår det passer mig.

5 mai 2025

Réponse de Rubberduck

Tak for den grundige og positive anmeldelse, Sigfus! Vi er glade for, at vores løsning passer til dine behov – både praktisk og økonomisk.

1 mai 2025

Réponse de Rubberduck

Kort og godt – mange tak! Vi er glade for, at du er tilfreds.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og fungerer virkelig godt

Super fleksibelt og god kommunikation, virkelig luksus at få skiftet dæk derhjemme

30 avril 2025

Réponse de Rubberduck

Tak Caroline – vi er glade for, at du oplever fleksibilitet og god kommunikation. Og ja, det er lidt luksus at få dækskiftet derhjemme 😉

Nemt

Nemt, bekvemt og upåklageligt.

29 avril 2025

Réponse de Rubberduck

Tak for din anmeldelse, Jonas! Vi stræber efter at gøre det så nemt og gnidningsfrit som muligt – dejligt at det lykkedes.

Hurtigt

Nemt at booke, og effektivt i stedet for at vente ved et dækcenter

22 octobre 2024

Réponse de Rubberduck

Tak Allan – vi er glade for, at booking og selve arbejdet fungerede effektivt for dig. Vi håber at hjælpe dig igen en anden gang!

Belejligt og billigt

Det er meget belejligt at de kommer ud til en på hjemmet eller job og skifter dæk mens man venter. Aftalerne holder og prisen er lav.

Desværre trækker det ned, at de glemte at nulstille dæktryk, så det skal man lige være opmærksom på selv.

28 avril 2025

Réponse de Rubberduck

Mange tak for din ærlige feedback, Thomas! Det glæder os, at du synes, det er belejligt og prismæssigt fair.

Beklager, at vi ikke fik nulstillet dæktrykket – det er ellers en del af vores procedure. Hvis det stadig driller, må du endelig række ud til os.

Supergod service

Super god service og god og serviceminded mekaniker

Fuld tilfredshed og stor anbefaling herfra

25 avril 2025

Réponse de Rubberduck

Tusind tak for de pæne ord, Anne! Vi er glade for at høre, at både servicen og mekanikeren levede op til dine forventninger. Din anbefaling betyder meget for os!

super hurtigt

24 avril 2025

Réponse de Rubberduck

Tak for din anmeldelse, Tage! Vi er glade for at kunne levere en hurtig og effektiv service. Vi håber at hjælpe dig igen næste gang.

Réponse de Rubberduck

Tak, Peter – hvor er det dejligt at høre, at du oplevede både venlig betjening og en god ekspedition. Det er sådan vi gerne vil møde alle vores kunder.

Perfekt service

Perfekt service. Holder tider og er hurtige om at skifte dæk. Perfekt 🔥

Réponse de Rubberduck

Perfekt anmeldelse fra en perfekt kunde – tak Stine! Vi elsker at høre, at alt spillede – og vi står selvfølgelig klar næste gang dækkene skal skiftes 🔥🔥

Super fint

Har brugt dem flere år efterhånden. Det fungerer super godt. Dejlig nemt at de bare kommer hjem til en og opbevarer dækkene.

Réponse de Rubberduck

Tak for de mange års loyalitet, Cecilie! Vi er super glade for at høre, at du stadig er tilfreds med den nemme løsning – og at vi kan gøre det hele hjemme hos dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastik service de kommer til dig og…

Fantastik service de kommer til dig og sætter hjul på fed service👏🏻

Réponse de Rubberduck

Tusind tak, Gry! Vi synes også, det er fedt at kunne komme hjem til dig og ordne det hele – og det glæder os, at du synes det samme 👏🏻

Jeg er fan

Det er nemt, de kommer hjem til dig. Det er god service, de er venlige, har dækkene med og tager dem med igen og alting spiller bare. Jeg er fan!

22 avril 2025

Réponse de Rubberduck

Tak for den begejstrede anmeldelse, Asbjørn! Det gør os glade at høre, at det hele spiller – vi er også fans af kunder som dig 💛

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg er fan og har været det i mange år…

Jeg er fan og har været det i mange år og er det stadig!!!!! MEN....synes det er blevet dyrt.
Måske det kunne blive billigere, hvis man "bandt" sig, hvilket jeg er villig til🙏
I får "kun" 4 stjerner i år pga. prisen.

11 avril 2025

Réponse de Rubberduck

Hej Christine, tak for de fire stjerner og din feedback. Tak fordi du stadig bruger os! Vi vil gerne undersøge muligheden for binding. Det er et godt forslag. Vh Oliver fra Rubberduck

Noté 5 sur 5 étoiles

God fleksibilitet med muligheder for…

God fleksibilitet med muligheder for tidsbestilling. Blev kontaktet 20 min. før som aftalt. Venlig og imødekommende medarbejder, der udførte arbejdet perfekt indenfor den tidsangivelse han fra starten oplyste om

15 avril 2025

Réponse de Rubberduck

Tak for den flotte anmeldelse, Ole! Det er vigtigt for os at være fleksible og overholde aftaler, så det er skønt at høre, at du oplevede netop dét.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus