I rented winter tires from Rubber Duck, and it was very convenient for switching tires, with no worries about storage as well. The service was impeccable. I had some trouble with the tires once, but t... Voir plus

L'entreprise a répondu
Jeg leaser en bil gennem Gomore hvor der skulle være en automatisk vinterdæk aftale med Rubberduck oprettet ved leasing aftalens indgåelse. Da jeg dog ikke havde hørt fra dem tog jeg kontakt medio okt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk service og den nemmeste måde at få hjulskiftene klaret rettidigt uden at spilde din egen tid. Tidsbestilling er simpelt og effektivt. Jeg valgte at tage en hjemmearbejdsdag, og så dukkede R... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har nu brugt Rubberducks service mht leje/skift af/til vinterdæk og jeg må sige, at deres service er upåklagelig 🤩 Montørerne er meget venlige og husker mig på, at de også har omstillet min bil (Te... Voir plus
L'entreprise a répondu
Med Rubberduck kommer mekanikeren til dig og skifter mellem sommer- og vinterdæk, hvor og når det passer dig bedst.
Jernholmen 56, 1. sal, 2650, Hvidovre, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 40 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Altid god service! Kan varmt anbefale Rubberduck til alle der gerne vil have vinterdæk/sommerdæk på en nem måde :)

Réponse de Rubberduck
Frisk ung mand, kom til tiden, godt udført arbejde.
Syntes det er lidt dyrt, og kunne godt tænke mig, at der i det mindste var noget rabat, når man har to biler, der skal have skiftet samtidig.

Réponse de Rubberduck
Det er nemt og den billigste løsning når man har leaset bilen uden vinterdæk. Skal ikke ud og køber nye fælge, men får blot skiftet selve dækket på fælgen.
..og så lige hvor og hvornår det passer mig.

Réponse de Rubberduck
Super fleksibelt og god kommunikation, virkelig luksus at få skiftet dæk derhjemme

Réponse de Rubberduck
Det er meget belejligt at de kommer ud til en på hjemmet eller job og skifter dæk mens man venter. Aftalerne holder og prisen er lav.
Desværre trækker det ned, at de glemte at nulstille dæktryk, så det skal man lige være opmærksom på selv.

Réponse de Rubberduck
Super god service og god og serviceminded mekaniker
Fuld tilfredshed og stor anbefaling herfra

Réponse de Rubberduck
Har brugt dem flere år efterhånden. Det fungerer super godt. Dejlig nemt at de bare kommer hjem til en og opbevarer dækkene.

Réponse de Rubberduck
Fantastik service de kommer til dig og sætter hjul på fed service👏🏻

Réponse de Rubberduck
Det er nemt, de kommer hjem til dig. Det er god service, de er venlige, har dækkene med og tager dem med igen og alting spiller bare. Jeg er fan!

Réponse de Rubberduck
Jeg er fan og har været det i mange år og er det stadig!!!!! MEN....synes det er blevet dyrt.
Måske det kunne blive billigere, hvis man "bandt" sig, hvilket jeg er villig til🙏
I får "kun" 4 stjerner i år pga. prisen.

Réponse de Rubberduck
God fleksibilitet med muligheder for tidsbestilling. Blev kontaktet 20 min. før som aftalt. Venlig og imødekommende medarbejder, der udførte arbejdet perfekt indenfor den tidsangivelse han fra starten oplyste om