Pas på med hvor du køber dine produkter. Købte solcreme fra Rudolph Care til fuld pris via Matas med holdbarhed på kun 6 mdr. Hverken Matas eller Rudolph Care tager ansvar for, at produktet sælge... Voir plus
Lisez les avis des autres
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
”Rudolph Care er en familie af skønhedsprodukter, som forener eksklusivitet med bæredygtighed, ansvarlighed og gennemsigtighed. Vi gør os umage og kræver, at effekt, konsistens og æstetik er i harmoni samtidig med, at produkterne er udviklet med omtanke for miljøet og din sundhed. Jeg er umådelig stolt af alle produkter i Rudolph-familien, og det er ment fra hjertet, når vi på hvert eneste af dem skriver budskabet: Rudolph Care – since 2009 for generations to come.”
Coordonnées de contact
Antoinettevej 3, 2500, Valby, Danemark
- kontakt@rudolphcare.com
- rudolphcare.com
A répondu à 93 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Pas på med hvor du køber dine…
Pas på med hvor du køber dine produkter.
Hverken Matas eller Rudolph Care tager ansvar for, at produktet sælges til fuld pris med kort restholdbarhed.
Skuffende håndtering. Som kunde står man uden løsning og dårlig oplevelse af både forhandler og producent.
Røde øjne.
Vedr. Nourishing cleansing facial Oil til hele ansigtet inkl. øjne , til sart hud,- så vær ikke sikker på din hud og øjne bliver tilfreds,- mine øjne lignede ildkugler,- røde, sviende og strammende i et døgn efter.
Så ingen anbefaling herfra.

Skuffende sol bodylotion faktor 30
Det er med stor skuffelse min datter og jeg må konstatere, at sol body lotion faktor 30 absolut ikke kan yde samme beskyttelse som alle andre sol lotioner med faktor 30 jeg har brugt.
Jeg har fået sol eksem over næsten hele kroppen og har ikke kunne nyde den thailandske sol i 4 dage, det har jo ødelagt noget af min ferie, hvilket jeg er virkelig ked af. I min verden er det kun en faktor 20, ja måske enda faktor 15. Jeg er 68 og ved hvad der skal til.
Min datter blev knald rød på ryggen efter ca 1,5-2 timer heldigvis ikke udslet. Vi har begge været flittige til at smøre os.
Det er 3 gang jeg er i Thailand og har uden problemer brugt faktor 30 og 50 i ansigtet af andre mærker.
Jeg vil råde andre om at passe på med at bruge denne sollotion. Måske den er god i Danmark, men så absolut ikke i Thailand lærte vi på den hårde måde.
Kan se jeg ikke er den eneste med en dårlig oplevelse med Rudolph Care sol produkt.

Réponse : Rudolph Care
Da vi første dag her i Thailand smurte…
Da vi første dag her i Thailand smurte vi solcremen på huden og vi slog alle fire ud og blev meget røde af cremen. Dagen efter prøvede vi solcreme fra Apoteket og der var intet. Pas på med Rudolph solcreme hvis du har sart hud. Vi havde netop købt den fordi at vi har sart hud. Øv.

Réponse : Rudolph Care
Advarsel mod cremen Mommy and me!!!!!!!
Advarsel mod cremen Mommy and me!!!!!!!
Fik 2 bøtter af disse i forbindelse med min søns fødsel. Den ene lugter helt forfærdeligt, harsk! Livsfarligt når de sælges til små babyer! Advarsel, advarsel – køb dem ikke!!!!!
Jeg har smidt begge bøtter ud og vil aldrig handle dette mærke igen! Føj!

Réponse : Rudolph Care
Jeg bestilte en graviditetsmsssage til…
Jeg bestilte en graviditetsmsssage til 1095 i september mdr til min datter, som forkælelse hun har termin i december da min datter ville booke tid var der ingen tider at få - så ringede hun derind og fik at vide at hun kunne først ringe midt november for at at booke, hun kan stadig ikke få tid, så skrev jeg en klage og så skrev de retur at hun kunne få tid i januar - da har hun ligesom født, det er virkelig dårlig service gad vide om det tager ligeså længe og få pengene retur som og få en tid, forstår simpelthen ikke man kan tilbyde behandlinger når man ikke kan få tid ….. meget skuffet kunde

A Lifestyle Company
Nice products, nice divider who also gives back to her community. She lives her values and her erhucal Commons is a Big part of why I am loyal to the Company. Espexially her postkasse and during covid her Instagram broadcastibg interessant topics.
Egen shopping at the Company’s web you are ofren spoles with extra treats: final Call products testers or High end tea or chocolate from summerbird

Knus-elsker Rudolph Care
Knus-elsker Rudolph Care og har nærmest ikke brugt andet i de sidste mange år. Især deres ansigts-cremer har været forrygende til at dæmpe rød og stresset hud.

Réponse : Rudolph Care
Jeg elsker bare de produkter
Jeg elsker bare de produkter.
Det en ren fornøjelse, at påsmøre sig Rudolph’s cremer.

Favorite beauty brand
I love the products and their customer service is great!

Réponse : Rudolph Care
Always a good and fast shopping…
Always a good and fast shopping experience. And I love that you put in a little extra gift - that always light up my day :)

Réponse : Rudolph Care
Produkter og købsoplevelse er i…
Produkter og købsoplevelse er i verdensklasse ✨

Ærlighed
Jeg synes, det er nogle vidunderligt ærlige produkter, som hele familien kan bruge. Vi har altid brugt shampoo og balsam til hele familien, og det har været en fast del af vores rutine, siden børnene var helt små. Kæmpe anbefaling herfra ♥️”

Réponse : Rudolph Care
Jeg elsker alle produkterne.
Jeg elsker alle produkterne.. Jeg bruger både rens, mist, Firming serien om morgenen, All in one serien om aftenen, shampoo, balsam, Shower Power, forskellige solcremer, solserum, bodylotion, ansigtsolie, body balm og selvbruner.. ja ja det er lidt pebret, men jeg elsker den luksusfølelse det giver mig og jeg er sikker på at det er disse cremer og serum der fik forvandlet min hud fra helt ødelagt rosin rynket efter kemo, til nærmest ingen rynker i dag, kun lidt fine linier ved øjne og kinder nederst.. jeg er kæmpe fan.. det eneste jeg kunne ønske mig, er at I begynder at lave hårstylingsprodukter.. noget olie og hårskum f.eks.. :-)

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.