Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Er super tilfreds med ecooking og behandling af deres kunder. Jeg har reklameret over en dagcreme, som jeg synes lugtede surt, når jeg brugte den. Ecooking sendte mig i stedet, en af deres nye prod... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg elsker produkterne. Vi har haft en creme der var virkelig god til min datters eksem, desværre er den udgået, men det lykkedes Mille fra kundeservice at finde en til os 🥰 Udover det så er der bar... Voir plus

À propos de l'entreprise

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 1 sur 5 étoiles

Har købt en shampoo og en olie til…

Har købt en shampoo og en olie til tørt/normalt hår, har brugt det ca 3 gange, senest sidste mandag og samme aften begynder det ene øje at hæve, dagen efter kan jeg næsten ikke se ud af mine øjne, ringer til lægen som først mener det er en mild øjenbetændelse, får besked på at bade det i saltvand men i løbet af dagen bliver det gradvis værre, både mine hænder, lårer, hårgrænsen og til lægen hvor jeg får prednisolon og noget andet allergi medicin for at slå allergisk reaktion ned og tage kløen. Lægen mener klart det er shampoo og olie der er skyld i min reaktion.
Skriver til coolshop hvor produkterne er købt som retter henvendelse til ecooking, de får billeder af produkter, bon og mig som jeg ser ud men begge partner mener ikke det er deres problem at jeg ikke kan tåle det. Troede jeg havde købt et godt produkt men nej og så den forklaring man får.

10 mars 2026

Réponse : Ecooking

Hej Susanne, tak for din anmeldelse.

Vi har svaret dig på mail.

Når man laver produkter, så er der et hav af regler for hvordan at vi skal teste disse produkter, både i CPNP, hos mærkningerne (Vegan, AllergyCertified og lignende), hos eksterne testcentrer og i forhold til de interne test vi skal tage af produkterne.
Ikke desto mindre oplever vi sommetider at en af vores kunder reagerer på enten selve produktet eller en af råvarerne i produktet.
Selv på nogle af de produkter der har været igennem 6 mærkninger vil der kunne forekomme en reaktion, dog yderst sjældent, men lige så mange mennesker som vi er lige så mange forskellige kombinationer af muligheder for reaktioner er der.

Vi kan i din situation ikke sige hvad det kan være, da det både kan være en opbygning af en intolerance overfor et produkt/en råvare som du har brugt i en længere periode eller det som der hedder en kontakt allergi som er en her og nu reaktion.

Noté 5 sur 5 étoiles

Er super tilfreds med ecooking og…

Er super tilfreds med ecooking og behandling af deres kunder.
Jeg har reklameret over en dagcreme, som jeg synes lugtede surt, når jeg brugte den. Ecooking sendte mig i stedet, en af deres nye produkter, en dagcreme med parfume i stedet for. Rigtig fin service.

30 mars 2026

Kære Maibritt,

Tak for din fine anmeldelse 💚
Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores produkter og vores kundeservice.

Så galt kan det gå!

Jeg er uden ord, for den behandling jeg har modtaget.

Den 4. November 2025 deltog jeg i jeres første live show. Bestiller og får en ordrebekræftelse på min bestilling.
Jeg kontakte jer, fordi jeg har lavet en anden ordre samme aften. Jeg modtager nr 2 ordre inden for 1 uge efter, men ikke har modtaget min ordre under live, og stiller spørgsmålstegn til dette, samt i har trukket pengene for ordren. Får en melding retur, at der er nogle af varerne der er et oversalg på, og derfor ikke på lager.
Den 17/11-2025 annullere i ordren, med påskud om, efter mit ønske. Jeg er på ferie på den anden side af kloden, og skriver min utilfredshed over dette, da jeg på INTET tidspunkt har bedt om annullering af min ordre. Får fra mailkorrespondance en forståelse af, at man vil se hvad man kan gøre.
Nogle dage senere er pengene retur på min konto.
Jeg skriver igen endnu en utilfreds og uforstående mail, om tilbagebetalingen. Mail bliver returneret med, hvor dejligt, at jeg har modtaget min penge, samt at ecooking kører kampagne på en stor del af jeres produkter, og kan se de fordelagtige tilbud.
Sender en yderst utilfreds mail retur, at det er dårlig service. Nogle af de produkter de havde på live var væsentlig dyrere i de “fordelagtige tilbud” på hjemmesiden, og det føles som at blive ydmyget. Varsler kontakt til klagemyndighed over hele dette forløb, modtager en mail med en undskyldning, og tilbud om “plaster” på såret på 2 stk. af et af de produkter, jeg havde bestil på live.
Besvarer denne mail, at jeg tager imod undskyldningen, samt takker ja til “plasteret”.
Den 1/12-2025 modtager jeg en mail og bekræftelse på min besvarelse, at det lovet produkt et pt udsolgt efter “Black Friday”/fordelagtige tilbud, men at jeg vil få dem tilsendt, så snart de er på lager igen.

Vi har nu den 18/2-2026 - tænker de cremer må være kommet på lager for længst. Har ikke set skyggen af en forsendelse!!!

Har været virkelig glad for ecookings produkter indtil dato. Har anbefalet produkterne, nok den bedste reklame man som firma har (og ganske gratis). Jeg har været mere end frustreret over håndteringen af ovenstående, samt at skulle bruge tid på dette i min ferie - ville egentlig blot bare have min bestilling fra live den 4/11-2026.
Træt af dårlige undskyldninger og lovning på produkter - alt uden hold i, det er jo bare tomme ord.

Nu blev det ikke til flere mails med kundeservice. Men en rating på trustpilot.

Jeg ved godt, jeg blot er en kunde ud af mange - og betyder knap så meget på jeres økonomiske bundlinje.
Men spørgsmålet er om produkterne er uundværlige eller ?
Her min version i en sober tone til mine medforbrugere af jeres produkter, og hvor galt det kan gå med oversalg, og håndteringen af dette.

1 décembre 2025

Hej,

Tusind tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse og først og fremmest en stor undskyldning for det forløb, du har været igennem.

Det er på ingen måde den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder og slet ikke en kunde, som har været glad for vores produkter og anbefalet dem videre. Vi forstår fuldt ud din frustration over både oversalg under vores live, annulleringen af ordren, den mangelfulde kommunikation samt den lange ventetid på det lovede produkt.

Vi vil meget gerne få afsluttet sagen ordentligt og sikre, at du enten modtager de lovede produkter omgående eller finder en løsning, du er tilfreds med. Hvis du vil sende os en mail på infor@ecooking.dk med dit ordrenummer og henvise til denne anmeldelse, vil vi prioritere din sag med det samme.

Endnu en gang undskyld for oplevelsen og tak fordi du gjorde os opmærksomme på den.

FANTASTISK kundeservice

Jeg kontaktede kundeservice vdr. en øjenskygge som desværre er udgået. Jeg var dog så super heldig at blive ekspederet af Mille som lyn hurtig fandt en løsning på mit “problem”. Jeg skulle blot ligge en ordre på en anden farve og sende mit ordre nummer til hende så ville hun sørge for den ønskede farve blev sendt, da de heldigvis havde lidt på lager. Noget går galt i kommunikation med lageret så der bliver sendt en forkert farve, Mille var lynhurtig og sendte mig en mail og beklager fejlen, og at hun nok skal søge for at sende den rigtige x3, dagen efter modtager dem.
Service på HØJT plan 👌🏻

12 février 2026

Kære Mette,

Tusind tak for din fine anmeldelse den betyder virkelig meget for os 💚

Hvor er jeg glad for, at jeg kunne finde en løsning til dig, selvom øjenskyggen var udgået. Og selvom der desværre skete en fejl med forsendelsen undervejs, er det dejligt at høre, at du oplevede servicen som værende på højt niveau.

Fejl kan ske men det vigtigste for os er, at vi handler hurtigt og tager ansvar, så du som kunde føler dig godt behandlet hele vejen igennem.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og rigtig god fornøjelse med øjenskyggen 💚

Jeg elsker produkterne

Udover det så er der bare så mange lækre produkter. Fodcremen er et must have, sunlotion er så lækker specielt til hovedet. Wake up creme er lækker, alle cremer er bare gode på hver deres måde.

16 février 2026

Kære Rikke,

Hvor gør det os bare glade at læse din anmeldelse – tusind tak 🥰

Det betyder ekstra meget at høre, at cremen hjalp din datters eksem, og at det lykkedes mig at finde en løsning til jer. Vi ved, hvor vigtigt det er, når det handler om børns hud, så det gør os virkelig glade, at vi kunne hjælpe.

Og hvor er det skønt at høre, at du har fundet flere favoritter💚

Tak fordi du deler din oplevelse – og for at være en del af ECOOKING 💛

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse og dejlige produkter 😊

Jeg fik en gaveæske af min mand i fødselsdagsgave, hvor der desværre manglede en del i æsken. Min mand kontaktede ecookings kundeservice, som straks sendte en ny æske.
God og hurtig service og levering, og jeg er rigtig glad for ecookings produkter generelt 😊

22 janvier 2026

Hej Ida,

Tusind tak for din skønne anmeldelse 💚

Det er vi virkelig kede af at høre, at der manglede noget i gaveæsken men hvor er det dejligt, at vi hurtigt fik sendt en ny til jer. Det er præcis sådan, det skal være, når noget ikke er, som det skal.

Og hvor gør det os glade at høre, at du generelt er glad for vores produkter det betyder meget.

Vi håber, du har haft en rigtig dejlig fødselsdag – og god fornøjelse med produkterne💚

Noté 2 sur 5 étoiles

PAS PÅ med deres solcreme med hhv. faktor 20 og 50…

Deres solcreme med hhv faktor 20 og 50 ødelægger lyst tøj.
Først klagede jeg over deres faktor 20 og sendte billeddokumentation. Jeg fik meget venligt tilsendt en faktor 50, som ikke ville smitte af - men det gjorde den!
Firmaets undskyldning er nu, at jeg ikke har ladet cremen tørre, inden jeg tog tøj på.
Jo, det gjorde jeg - men i 30 graders varme, så sveder jeg altså.
Hvis I køber deres solcreme, så sørg for at have mørkt tøj på!
P.S. forsøg på at få misfarvningen af skjorterne med klorin, viste sig ikke at være en god ide - en kemisk reaktion betød, at nu transformerede de gule plamager sig til en dyb rød. Men som de skrev til mig fra firmaet: du kunne jo bare have googlet det, inden du kom det i klorin. Ja selvfølgelig😉- firmaet er uden skyld...

Efter svar fra Ecooking vil jeg lige bemærke følgende:
Da jeg klagede over pletterne fra faktor 20,havde de ALDRIG hørt om afsmitning tidligere. De sendte mig derefter en faktor 50, som skulle være helt i top!
Nu kan man så læse på deres blog, at cremen smitter af, og at man ikke må bruge klorin for at fjerne pletterne. En anelse selvmodsigende...
Det ville have været anstændigt at oplyse om afsmitning på glasset/beholderen.
Det gør jer i min opfattelse utroværdige, desværre.

28 janvier 2026

Kære Bente,

Tak for din feedback – vi er kede af, at du har haft den oplevelse. Vi har en blogpost på vores hjemmeside, der beskriver, hvordan solcreme kan give gule pletter på lyst tøj, og hvorfor klorin faktisk er det værst tænkelige at bruge på det. Solcreme kan reagere med sved og varme, så vi anbefaler altid at være opmærksom på tøjets farve og give cremen tid til at tørre.

Øv oplevelse

Købte produkter som olie og håndcreme, lugter virkelig dårligt og olie giver mig totalt kløe. Køber ikke igen. Øv. Brugte mange penge på det...

20 janvier 2026

Kære Rikke,

Vi er kede af at høre om din oplevelse.
Det er aldrig meningen, at vores produkter skal give ubehag eller lugte dårligt. Vi tager din feedback alvorligt og vil gerne hjælpe, hvis du ønsker at drøfte det nærmer, send os en mail 💚

Noté 3 sur 5 étoiles

Creme lugter

Jeg har fået en gave æske med en dag creme og en nat creme i julegave uden parfume.
Har skrevet til jer at jeg synes de lugter mærkeligt. I spørger efter batch nummeret og svarer bare tilbage at den ikke er for gammel 😳 det gir jo ikke svar på at cremen lugter. Har brugt ecooking før og synes ikke at jeg nogensinde har været ude for at den lugter harskt.
Kan også lugte det når jeg har den på.. øv

1 janvier 2026

Hej Birgit,

Hej, tak fordi du deler din oplevelse – vi beklager virkelig, at cremen har en mærkelig lugt. 😔

Vi forstår, at det føles frustrerende, når svaret kun handlede om holdbarheden. Nogle gange kan cremer ændre duft en smule afhængigt af temperatur eller opbevaring, men det skal selvfølgelig ikke være ubehageligt.

Send os en mail så vi kan finde en løsning.

Fraud

I ordered some cream on the 16th Dec, it is now 2nd of Jan and the item still hasn't shipped. I've tried emailing them, to no avail. Wondering if they are trying to pull an exit scam, thinking about calling my credit card company

16 décembre 2025

Hi Harvey,

Hi, thank you for reaching out. I’m already in contact with you regarding your order and am working to resolve the issue as quickly as possible.

We appreciate your patience and will keep you updated every step of the way.

Best regards,

Rigtig glad og tilfreds!

Rigtig glad og tilfreds!
Jeg bruger Ecookings produkter, både cremer og noget make up, og det har jeg gjort længe.
Jeg havde så fået købt en underlig mascara, som var helt klumpet, da jeg åbnede den. Jeg sendte et billede til kundeservice af den, og vupti, nu har jeg lige hentet en ny. Tusind tak for god service. Det betaler sig. Så gider man som kunde fortsætte med at købe jeres produkter.

11 décembre 2025

Kære Anette,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 💛

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og den service, du har oplevet!
Det betyder meget, at vi kunne hjælpe dig hurtigt med mascaraen, og vi sætter stor pris på, at det giver dig lyst til at fortsætte med Ecooking.

Uacceptabel kundebehandling

Bestilte 4 produkter på liveshow. Pengene blev trukket 2 dage senere. Måtte rykke flere gange for forsendelse. 2 af produkterne havde de så ikke alligevel (det ene produkt manglede jeg særligt). Jeg fik ikke muligheden for at trække min ordre tilbage. Varerne blev sendt 12 dage efter min bestilling. Talte med kundeservice der beklagede og mente,at en rabatkode på 25 % ville være et plaster på såret (gældende i en uge) Ved ikke hvad jeg skulle bruge det til da varen jeg efterspurgte ikke vil være på lager før 2026. Dagen efter fik alle kunder 25%, så helt til grin.

4 novembre 2025

Kære Pia,

Tak for din feedback – og undskyld for den dårlige oplevelse. Det er selvfølgelig ikke acceptabelt med forsinkelser, manglende varer og uklar kommunikation.

Vi beklager også, hvis rabatkoden ikke oplevedes som en fair løsning. Du er meget velkommen til at kontakte os med dit ordrenummer, så vi kan se nærmere på sagen og forsøge at finde en bedre løsning.

elendig service

elendig service. tag ikke telefon,umuligt at skrive mail

19 novembre 2025

Hej John.

Det er vi virkelig kede af at høre, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi beklager, hvis du har haft svært ved at komme i kontakt med os. Der kan i perioder være ekstra travlt, men vi arbejder hele tiden på at forbedre vores svartider og tilgængelighed. Du er meget velkommen til at sende os en privat besked med dine kontaktoplysninger eller dit ordrenummer, så vi kan hjælpe dig hurtigst muligt.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på din oplevelse – din feedback er vigtig for os.

Kundeservice

Tak til Mille!
Jeg havde et produkt, som jeg ikke synes levede op til det, det skulle kunne. Jeg skrev en besked til kundeservice og oplevede virkelig en god og forstående dialog. Det var en meget positiv oplevelse at kundeservice tog det alvorligt. Det gør at jeg stadig har lyst til at handle med Ecooking og bruge deres andre gode produkter.

10 novembre 2025

Kære Susanne,

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse 💛

Vi er virkelig glade for at høre, at jeg kunne hjælpe dig, og at du oplevede en god og forstående dialog med mig. Det betyder meget for os, at du følte dig taget seriøst, og at det har givet dig lyst til fortsat at handle hos Ecooking.

Tak for din tillid – vi håber, du fortsat får glæde af vores produkter!

Noté 2 sur 5 étoiles

Meget lang ventetid, det er uacceptabelt

Jeg har som mange andre købt en del produkter til deres Live aften tirsdag d 4.11.25. Der har helt sikkert været "run" på, ingen tvivl om det
Nu er det så blevet onsdag d 12.11.25. Og mine produkter er stadig ikke afsendt. Er med på at der kan være lidt længere leveringstid, men over en uge, og de er stadig ikke pakket! Jeg har skrevet mail, med svar tilbage om tålmodighed og at I løber stærkt. Hvad vil I gøre til black friday og jul? Så får folk deres produkter i januar?
Udover det, så er der pludselig oversolgt af de produkter i har solgt til mig, så dem kan jeg ikke få. Dem jeg kender der har handlet samtidig har modtaget deres produkter.
Jeg synes vitterligt at det er meget dårlig service. Der kommer til at gå mindst 2 uger før jeg modtager det, vi er jo ikke i år 2000 mere.

4 novembre 2025

Hej Pernille,

Tak for din anmeldelse – og fordi du deler din oplevelse med os.

Du har helt ret i, at der var ekstraordinært stort pres på under vores live-aften den 4. november, og vi beklager oprigtigt, at det har påvirket både din leveringstid og oplevelse. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere.

Vi arbejder lige nu på højtryk for at få alle ordrer ekspederet.

Angående de varer, der desværre blev oversolgt, får du naturligvis fuld information og mulighed for enten at få refusion eller annullere. Vi forstår godt, at det er frustrerende, og vi beklager meget.

Vi håber, du vil give os chancen for at rette op på oplevelsen – og tak for din tålmodighed i mellemtiden.

Team Ecooking.

Noté 3 sur 5 étoiles

Øv kun 3 stjerne - information og kommunikation

Bruger mange af jeres produkter, som jeg elsker.
Så er lidt træt af kun at skulle give 3 stjerne pga. kundeoplevelsen.
Men jeg køber en dermaroller, der var sat betydelig ned. Da jeg modtager den var der ingen flaske med, selv om der stod det på deres hjemmeside.
Svaret jeg modtager er at “Den Derma roller man købte til vores live var uden flaske, da den var så billig er det kun Derma roller. Men det er blot en tom flaske hvor du kan bruge hvilken som helst 💚”

Jeg har efterfølgende skrevet at jeg ikke har set deres live, men blot købt gennem deres webshop den pågældende aften, hvor der ikke stod noget om at flasken ikke ville følge med. Den besked har jeg ikke hørt svar på efter to dage.

Så det bliver kun 3 stjerne for mangle information og kommunikation. Samt at jeg nu skal bruge tid og penge på at finde en flaske jeg kan bruge til formålet, fordi sådan en har jeg ikke bare lige liggende hjemme.

10 novembre 2025

Kære Catrine,

Tusind tak for din anmeldelse – og for at du bruger og elsker vores produkter 💚

Vi beklager meget den forlængede svartid og forvirringen omkring din ordre. Vi har haft ekstra travlt efter vores live, og det er bestemt ikke en undskyldning, men en forklaring – din besked skulle selvfølgelig have været besvaret hurtigere.

Jeg har i dag sørget for, at der bliver eftersendt en flaske til din Derma Roller, så du får den fulde oplevelse, som du forventede.

Tak fordi du tog dig tid til at gøre os opmærksomme på dette – din feedback hjælper os med at blive bedre både i vores kommunikation og kundeservice.

Team Ecooking,

Super kundeservice 💚

Simpelthen den bedste kundeoplevelse 💚💚 der var sket en fejl så jeg skrev og fik meget hurtigt svar, de sødeste mennesker 💚 plus det er verdens bedste creme!

11 novembre 2025

Kære Lisbeth,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 💚
Hvor er det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice – og at du er glad for cremen!

Vi sætter virkelig pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Næsten ubrydelig gaveæske

Jeg er ellers glad for ecooking, men i min seneste ordre levede produktet ikke op til mine forventninger. Jeg havde bestilt en gaveæske med dag- og natcreme og serum. Da jeg modtog den, kunne æsken stort set ikke åbnes - jeg måtte åbne den med en kniv med stort besvær, og heller ikke da det endeligt lykkedes, var den til at åbne og lukke igen bagefter. Serumflaskens låg sad heller ikke ordentligt på. Jeg skrev til kundeservice, men de mente ikke, det skyldtes en fejl på produktet, så derfor vil jeg bare fraråde andre at købe æsken - især hvis den er til gave, eller hvis man bare ikke har lyst til at skulle bruge værktøj for at komme ind til sin creme.

3 novembre 2025

Kære Mathilde,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med gaveæsken. Vi har været ude på lageret og tjekke netop den type æske og serum, du nævner. De æsker, vi har undersøgt, åbner og lukker som de skal, og serumlåget sidder som normalt. Det kan dog ske, at enkelte æsker bliver får et tryk under transporten, og det er sandsynligvis derfor, du har oplevet problemer med at åbne den.

Vi er glade for, at du generelt er tilfreds med Ecooking, og vi sætter pris på din feedback – den hjælper os med at blive bedre.

team Ecooking

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg oplever en fantastisk service

Jeg oplever en fantastisk service - både når jeg bestiller varer, har evt spørgsmål samt hvis produkter har lækket en smule i fragt eller andet. Har de sidste to dage haft kontakt med en kundeservicemedarbejder “M”, som har givet en super service. TAK. Jeg er meget tilfreds med produkter samt service hos Ecooking. Mvh Gitte

20 octobre 2025

Kære Gitte,

Tusind tak for din søde anmeldelse 💚
Det betyder virkelig meget at høre, at du har haft en god oplevelse – både med vores produkter og i dialogen med mig. Jeg er så glad for, at jeg kunne hjælpe, og jeg sender også et stort tak for dine pæne ord!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus