Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Krijg geen gehoor bij retouraanvraag. Nederlandse site, maar bij de verzendbevestiging zie je pas dat het uit China vertrekt. Wil je het terug sturen, moet je het op eigen kosten terug naar China s... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Inferieur product na lang wachten ontvangen, nadat ik hierover klaagde en terug willen sturen werd hierover moeilijk gedaan. Na veel heen en weer heb ik dan maar een korting geaccepteerd maar na vele... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Het bestelde product bleek niet op voorraad, maar dat werd niet gecommuniceerd. Uiteindelijk een ander product besteld, welke 6 weken onderweg is geweest voordat ik het ontving. Het openstaande restbe... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

De gekozen producten durven op zich laten wachten. Niet altijd duidelijk als je besteld, track&trace opvolging kan ook soms stipter. Altijd handig om een mail te krijgen zodra de koerier eraan komt... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles pour animaux

Écrit par l'entreprise

Ruffy staat voor mooie, kwalitatieve, praktische en duurzame producten voor jou en je hond! Met daarnaast een uitstekende ervaring voor de klant en 24/7 ondersteuning zijn we de go to website voor jouw hondenspullen!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 78 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Super slechte service

Super slechte service, eerst was me er iets met me bestelling mis gegaan tijdens het verzenden heb daarom 4 weken gewacht ! Daarna ontvangen en mega slecht product en niet zoals verwacht als op de site ! Niet goed gekeken naar de site is gewoon zo een slechte drop ship site bestel hier niks allen maar spullen uit China ! Beter tem u heb je het sneller en goedkoper ! Of gewoon een normale site met een winkel die helpen je fatsoenlijk! Bestel hier echt nooit meer iets en hoop jullie ook niet wat een oplichters niet normaal !!
Hoop dat jullie gewaarschuwd zijn met dit bericht !!!

Beste Nick,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen en dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed.

We begrijpen hoe frustrerend het is om weken te wachten op een levering, alleen om iets te ontvangen dat verkeerd wordt weergegeven. Uw feedback wijst op ernstige zorgen die we moeten aanpakken, vooral rond de betrouwbaarheid van de verzending, productkwaliteit en transparantie over onze inkoop.

Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, waaronder fabrikanten in China, erkennen we het belang van een duidelijke communicatie hiervan vooraf, zodat klanten weloverwogen beslissingen kunnen nemen. We bekijken onze website en ons beleid actief om de duidelijkheid en het vertrouwen te verbeteren.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb bij een Nederlands bedrijf…

Meerdere malen gemaild bellen Ik heb bij een Nederlands bedrijf besteld in verband met de strenge veiligheidseisen. Zwaar teleurgesteld dat ze het product uit China halen op de site van Temu. Dit is oplichting daarnaast heb ik 3 weken moeten wachten.
Meerdere malen gemaild bellen heeft geen zin want je krijgt een bandje. Vandaag uiteindelijk het pakket ontvangen. Ik wil andere klanten waarschuwen kijk eerst op een Chinese website voordat je besteld bij Ruffy. Echt jammer van jullie werkwijze. Bellenheeft geen zin want je krijgt een bandje. Vandaag uiteindelijk het pakket ontvangen. Ik wil andere klanten waarschuwen kijk eerst op een Chinese website voordat je besteld bij Ruffy of bestel bij Bol.com dan weet je waar aan toe bent. Ruffy echt jammer van jullie werkwijze. Wees gewoon eerlijk.

Beste Chezha,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen te delen. Het spijt ons zeer te horen dat niet is voldaan aan uw verwachtingen met betrekking tot productsourcing, levertijd en klantenservice.

We begrijpen hoe belangrijk veiligheidsnormen en transparantie zijn. vooral bij het bestellen bij een Nederlands bedrijf. Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, waaronder fabrikanten in China, erkennen we dat dit vooraf duidelijk moet worden gecommuniceerd, zodat klanten weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Uw feedback benadrukt ook de noodzaak voor ons om onze communicatiekanalen te verbeteren en ervoor te zorgen dat ondersteuning toegankelijk en responsief is.

Noté 1 sur 5 étoiles

Droogloopmatten besteld met mijn domme…

Droogloopmatten besteld met mijn domme hoofd. Kvk nummer wordt vermeld inclusief adres. De kleedjes zijn eindelijk geleverd. Droogloopmatten? De badkamermatten van een zeer goedkope Nederlandse concurrent zijn vele malen beter dan de geleverde matten van Ruffy. Conclusie: koop daar niets, het zijn deugnieten!

19 novembre 2024

Beste Gerla,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat de deurmatten niet aan uw verwachtingen voldeden en dat u teleurgesteld was over de kwaliteit in vergelijking met andere opties.

We begrijpen hoe frustrerend het is om een product te ontvangen dat niet van goede waarde is, vooral wanneer verwachtingen worden gevormd door vergelijkingen met lokale concurrenten. Uw feedback benadrukt dat we productbeschrijvingen, kwaliteitsnormen en klanttevredenheid moeten verbeteren.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ipv een goed gevulde honden mand kregen…

Ipv een goed gevulde honden mand kregen we een hoes uit China, 6 weken na de bestellingsdatum.

19 novembre 2024

Beste Peggy,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling zes weken heeft geduurd en dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed.

We begrijpen hoe frustrerend het is om zo lang te wachten en dan iets te ontvangen dat onvolledig aanvoelt, vooral wanneer de productbeschrijving een goed gevulde hondenmand suggereerde. Uw feedback benadrukt dat we de leveringstermijnen, de duidelijkheid van het product en de transparantie over sourcing moeten verbeteren.

We bekijken onze productvermeldingen en het uitvoeringsproces om ervoor te zorgen dat klanten precies weten wat ze kunnen verwachten voordat ze een bestelling plaatsen. Als u nog steeds openstaat om dit op te lossen, stellen we de mogelijkheid op prijs om u rechtstreeks te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we een eerlijke oplossing kunnen onderzoeken en eraan kunnen werken.

low quality dropshipping

Ordered dog basket online not knowing it would be a dropshipper. I dont trust chemical compliance and quality control from products coming directly from a Chinese factory, and will certainly not expose my pup to it. (I work in textile chemistry)
Since return policy requires sending back to china on own costs (20-30 euros) this goes straight to the garbage. Regretted not doing my research, hope this helps you.

Beste Niki,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat de hondenmand niet aan uw verwachtingen voldeed en dat het sourcing- en retourproces u ernstige zorgen baarde.

We begrijpen hoe belangrijk chemische veiligheid en kwaliteitscontrole zijn, vooral als het gaat om producten voor huisdieren. Uw achtergrond in textielchemie brengt waardevol inzicht en wij nemen uw zorgen serieus. We erkennen ook dat het niet duidelijk onthullen van ons sourcingmodel en de logistiek vooraf kan leiden tot teleurstelling en wantrouwen.

We zijn actief bezig met het herzien van onze productvermeldingen en -beleid om meer transparantie te garanderen rond de oorsprong van de productie, veiligheidsnormen en retourprocedures. Als u nog steeds openstaat om dit op te lossen, stellen we de mogelijkheid op prijs om u rechtstreeks te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we uw zaak kunnen bekijken en een eerlijke oplossing kunnen verkennen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Het duurde drie weken om de bestelling…

Het duurde drie weken om de bestelling te ontvangen. Het product komt uit het buitenland, ik kon niet achterhalen waar vandaan. (Ik lees nu in andere reviews uit China!) Als ik bij een Nederlands bedrijf iets bestel, dan zou op zijn minst bij de bestelling moeten staan dat het vanuit het buitenland wordt verzonden. Dan kan ik zelf beslissen of ik dat wel wil. Wat dus niet het geval is bij China.
De crème kleur van het kussen is bruin. Dat vinden we niet erg mooi, het klopt niet met de afbeelding op de website. Op de foto staat ook een kussen met een dikkere bodem en dikkere randen. Voor dit geld had ik wel iets verwacht dat lijkt op de foto. Vooralsnog wordt onze hond er ook niet blij van. Of de reviews op de website kloppen, vraag ik me nu ook wel sterk af.

Beste Hellena,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling langer duurde dan verwacht en dat het product niet overeenkwam met de beschrijving of uw verwachtingen.

We begrijpen hoe frustrerend het is om een product van een Nederlands bedrijf te verwachten, alleen om het zonder duidelijke kennisgeving vanuit het buitenland te ontdekken. Uw feedback belicht belangrijke gebieden waarop we moeten verbeteren, vooral rond transparantie van de levering, productnauwkeurigheid en voorafgaande communicatie over sourcing.

We nemen ook zorgen over de authenticiteit van de beoordeling serieus. We streven ernaar om eerlijke en geverifieerde feedback van klanten te behouden en we herzien onze praktijken om vertrouwen en duidelijkheid te waarborgen.

Hondenmand verkeerde kler en retourkosten 40 euro

Honden Mandje van 90 euro besteld in de kleur zwart. Ik krijg vervolgens een mandje binnen in de kleur grijs. Kan gebeuren, ik stuur ze netjes een mail met de foto’s van het nog ingepakte mandje en een foto van me bestelling zodat je kan zien dat ik een zwarte heb besteld. Ik krijg mail terug dat de zwarte niet meer op voorraad is en dat ik eerst 20% korting kan krijgen en dan 30 % korting kan krijgen maar ik wil helemaal geen grijs mandje. Ik heb ze netjes gevraagd om mijn geld terug te storten en om een retourlabel zodat ik het verkeerd gekregen mandje terug kan sturen. Dit kan maar ik moet dan wel 40 euro verzendkosten betalen! Dit kan toch niet!!! Jullie sturen een klant zomaar een verkeerde kleur omdat de goede kleur niet op voorraad is en vervolgens kan ik het terugsturen voor 40 euro wat niet mijn fout is. Ik laat het hier zeker niet bij zitten!

18 novembre 2024

Beste Djano,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen te delen. Het spijt ons zeer te horen dat u de verkeerde hondenmand met kleur heeft ontvangen en dat het retourproces uw frustratie heeft vergroot.

We begrijpen hoe verontrustend het is om een product te ontvangen dat niet overeenkomt met uw bestelling, vooral wanneer het juiste artikel niet op voorraad was en de verzendkosten voor retourzending hoog zijn. Deze situatie had vanaf het begin transparanter en eerlijker moeten worden aangepakt. Uw feedback belicht belangrijke gebieden waarop we moeten verbeteren, waaronder voorraadcommunicatie, foutoplossing en kostenverantwoordelijkheid wanneer de fout aan onze kant ligt.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb vier weken op het hondenkleed…

Ik heb vier weken op het hondenkleed moeten wachten,
nu binnen gekomen, het is alleen de hoes. het is dropshipping hoor ik net van klarna, zij kunnen je ook geen garantie geven., Ik heb een klacht ingediend. Pas op.

18 novembre 2024

Beste Ingrid,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling vier weken heeft geduurd en dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed.

We begrijpen hoe frustrerend het is om te wachten op een levering, alleen om iets onvolledigs te ontvangen en om via uw betalingsdienstaanbieder te leren dat het product zonder duidelijke garantie wordt verzonden. Uw feedback belicht belangrijke gebieden waarop we moeten verbeteren, vooral rond transparantie van de levering, productbeschrijvingen en klantenverzekering.

We bekijken onze sourcing- en fulfilmentpraktijken om ervoor te zorgen dat klanten beter worden geïnformeerd voordat ze worden gekocht. Als u nog steeds openstaat om dit op te lossen, stellen we de mogelijkheid op prijs om u rechtstreeks te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we een eerlijke oplossing kunnen onderzoeken en eraan kunnen werken.

Noté 4 sur 5 étoiles

Best tevreden!

Het duurde even (281024 besteld) maar vanavond op zaterdag de hondenmand ontvangen. Nette bezorger. Ondanks de slechte reviews die ik lees is de mand gelijk aan hetgeen ik besteld heb. Luchtdicht verpakt tot klein pakket. Speeltje zat er ook bij. Het is de eerste keer dat ik iets bestelde uit China. Het kan dus ook goed gaan blijkt.

16 novembre 2024

Beste Ingrid,

Heel erg bedankt voor je doordachte recensie! We zijn blij te horen dat uw hondenbed veilig is aangekomen en aan uw verwachtingen heeft voldaan, en dat de bezorgervaring beleefd en soepel was.

We begrijpen dat bestellen vanuit het buitenland onzeker kan zijn, vooral voor het eerst, dus we zijn blij te weten dat deze ervaring positief voor u is verlopen. Het opnemen van speelgoed was onze kleine manier om dank te zeggen, en we zijn heel blij dat het een leuke touch heeft toegevoegd.

Uw feedback betekent veel voor ons en we waarderen uw openheid ondanks de zorgen die u heeft gelezen. Het is geweldig om te horen dat het goed kan, en we blijven werken om ervoor te zorgen dat ze dat doen.

Hartelijke groeten,

Dit zijn ordinaire dropshippers

Dit zijn ordinaire dropshippers! Begin er alsjeblieft NIET aan. Dit is geen echt bedrijf, maar een stel ordinaire oplichters! Als je even op AliExpress zoekt, vind je precies dezelfde spullen voor een fractie van de prijs. De kwaliteit van de producten is bovendien belabberd en absoluut niet wat ze beloven. En als je het lef hebt om iets terug te sturen? Bereid je voor op verzendkosten van meer dan €30!

Daar stopt het niet: de "klantenservice" is ronduit waardeloos. Je krijgt hooguit een nietszeggend antwoord waar je helemaal niets mee kunt. Hoe het in vredesnaam mogelijk is dat dit soort praktijken legaal zijn, is mij een raadsel.

Nogmaals: KOOP HIER NIETS! Bespaar jezelf de ergernis en je geld.

8 novembre 2024

Beste Dion,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen te delen. Het spijt ons te horen dat de productkwaliteit, het retourproces en de klantenservice niet aan uw verwachtingen voldeden.

We begrijpen hoe frustrerend het is om je misleid te voelen over prijzen, sourcing en ondersteuning, vooral als niet aan de verwachtingen wordt voldaan. Uw feedback wijst op ernstige zorgen die we ter harte nemen, met name rond transparantie, productwaarde en de toegankelijkheid van ons retourproces.

Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, waaronder fabrikanten in China, erkennen we het belang van een duidelijke communicatie hiervan vooraf, zodat klanten weloverwogen beslissingen kunnen nemen. We bekijken actief onze website, productvermeldingen en protocollen voor klantenservice om een eerlijkere en ondersteunende ervaring voor iedereen te garanderen.

Levering duurt oneindig

Levering duurt oneindig. Ik ben er ingetrapt, jammer genoeg want dit zijn drop shoppers..en tot opheden nog steeds niets ontvangen. Ik wacht al meer dan 15 dagen. Ik heb me jammer genoeg van te voren niet verdiept in deze leverancier. Anders had ik hier nooit besteld. Ze zijn niet behulpzaam als je contact zoekt

12 novembre 2024

Beste Isabel,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat uw bestelling is vertraagd en dat onze communicatie niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

We begrijpen hoe frustrerend het is om meer dan twee weken te wachten zonder duidelijke updates, vooral als je een snellere levering van een lokale leverancier verwachtte. Uw feedback benadrukt dat we zowel onze transparantie over de levering als het reactievermogen van onze klantenondersteuning moeten verbeteren.

Hoewel we met internationale partners samenwerken, erkennen we dat dit duidelijk moet worden gecommuniceerd op het moment van aankoop, zodat klanten weloverwogen keuzes kunnen maken. We bekijken actief onze onthullingen en ondersteuningsprocessen voor verzending om een betrouwbaardere en transparantere ervaring te garanderen.

Retouradres is China en niet Nederland

Retouradres is China en niet Nederland, met dure retourkost. Levertijd is 3 weken (vanuit China dus).

8 novembre 2024

Lieve,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat de levertijd en het retourproces niet aan uw verwachtingen voldeden.

We begrijpen hoe frustrerend het is om enkele weken op een product te wachten en dan te ontdekken dat het retourneren ervan internationale verzendkosten met zich meebrengt. Uw feedback benadrukt dat we transparanter moeten zijn over onze inkoop en logistiek. Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, waaronder fabrikanten in China, erkennen we dat dit duidelijk moet worden gecommuniceerd voordat ze worden gekocht, zodat klanten weloverwogen beslissingen kunnen nemen.

We bekijken actief onze website en terugkeerbeleid om de duidelijkheid en eerlijkheid te verbeteren. Als u nog steeds openstaat om dit op te lossen, stellen we de mogelijkheid op prijs om u rechtstreeks te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we uw zaak kunnen bekijken en naar een eerlijke oplossing kunnen werken.

Noté 1 sur 5 étoiles

Nee niet doen slechte kwaliteit en…

Nee niet doen slechte kwaliteit en retourneren kost ruim €35 naar China

10 novembre 2024

Lieve Mary,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat de productkwaliteit niet aan uw verwachtingen voldeed en dat de retourkosten onverwacht hoog waren.

We begrijpen hoe teleurstellend het is om in de steek gelaten te worden door zowel het product als het retourproces. Uw feedback benadrukt dat wij de transparantie rond productsourcing en retourlogistiek moeten verbeteren, vooral wanneer het internationale scheepvaart betreft.

We bekijken actief onze productvermeldingen en -beleid om ervoor te zorgen dat klanten volledig worden geïnformeerd voordat ze een bestelling plaatsen. Als u nog steeds openstaat om dit op te lossen, stellen we de mogelijkheid op prijs om u rechtstreeks te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we uw zaak kunnen bekijken en naar een eerlijke oplossing kunnen werken.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb mijn bestelling gisteren…

Ik heb mijn bestelling gisteren gekregen.wat een vod van een hondenmand 89 euro nog gen 20 euro waard. Hoe durven ze zulke hoge prijzen neer te zetten

9 novembre 2024

Beste Yvonne,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat het hondenbed niet aan uw verwachtingen voldeed en dat u vindt dat de prijzen oneerlijk waren.

We begrijpen hoe teleurstellend het is om te investeren in een product dat niet de kwaliteit levert die u had verwacht. Uw feedback benadrukt dat we onze productnormen opnieuw moeten beoordelen en ervoor moeten zorgen dat de prijzen aansluiten bij de verwachtingen en waarde van de klant.

We bekijken actief onze vermeldingen en leveranciersrelaties om de productkwaliteit en transparantie te verbeteren. Als u nog steeds openstaat om dit op te lossen, stellen we de mogelijkheid op prijs om u rechtstreeks te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we een eerlijke oplossing kunnen onderzoeken en eraan kunnen werken.

Wat een oplichters

Wat een oplichters!
Product waardeloos komt totaal niet overeen met wat ze op de site aanbieden.
Goedkope producten uut China verkopen voor een dure prijs, wil je het terug sturen moet dit naar China kosten daarvan zijn torenhoog! Op de site staat hooguit 25€ wat niet waar is!

De klantenservice is heel slecht en werken niet mee!

Wees gewaarschuwd en koop hier niet!!!!!

9 novembre 2024

Beste Jeannette,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen te delen. Het spijt ons te horen dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed en dat u zich gefrustreerd voelde door het retourproces en de klantenservice.

We begrijpen hoe verontrustend het is om iets te ontvangen dat niet overeenkomt met wat werd geadverteerd, vooral wanneer de retourkosten en ondersteuning niet voldoen aan wat was beloofd. Uw feedback wijst op ernstige bezorgdheid over productnauwkeurigheid, prijstransparantie en de duidelijkheid van ons retourbeleid, gebieden waar we actief aan werken om te verbeteren.

We bekijken momenteel onze website-inhoud en protocollen voor klantenservice om ervoor te zorgen dat alle informatie nauwkeurig is en dat ons team beter is uitgerust om onze klanten te ondersteunen. Als u nog steeds openstaat om dit op te lossen, stellen we de mogelijkheid op prijs om u rechtstreeks te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we een eerlijke oplossing kunnen onderzoeken en eraan kunnen werken.

Slechte reclame voor Ruffy

Tot nu toe is mijn bestelling van 18 oktober nog niet binnen schandalig en ze antwoorden niet op de mail 😡😡😡😡😡

18 octobre 2024

Réponse : Ruffy

Het spijt ons echt te horen dat uw bestelling van 18 oktober nog steeds niet is aangekomen en dat u niet tijdig op uw e-mails heeft gereageerd. We begrijpen volledig hoe frustrerend en teleurstellend dit moet zijn, en we verontschuldigen ons oprecht voor het ongemak dat wordt veroorzaakt.

Dit is niet de ervaring die we voor onze klanten willen. Om ons te helpen uw zaak snel op te lossen, vragen wij u vriendelijk om ons uw bestelgegevens en bestelnummer te e-mailen op team@ruffy.nl.. Ons ondersteuningsteam zal onmiddellijk onderzoeken en ervoor zorgen dat uw product wordt geleverd of dat uw terugbetaling zonder verdere vertraging wordt verwerkt.

We betreuren de frustratie die dit heeft veroorzaakt ten zeerste en stellen het op prijs dat u het onder onze aandacht brengt. Bedankt voor uw geduld en we blijven ons inzetten om deze kwestie eerlijk en bevredigend op te lossen.

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Ben nu 15 werkdagen verder heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen. Terwijl er werd gemeld binnen 10 werkdagen

Als je dan vraagt of je geld terug kan krijgen krijg je standaard mail retour met U pakket is te ver onderweg. Als u het niet meer stuurt u het maar terug. Wat dus niet kan want jawel ik heb het NOOIT ONTVANGEN. nogmaals gemeld ik heb het niet ontvangen en vervolgens weer de zelfde mail. Dit bedrijf levert niet. En reageert met standaard mail. Verder zijn ze niet te bereiken en je geld ben je voorgoed kwijt. Ga NOOIT MET DIT BEDRIJF IN ZEE. Geld kwijt en geen product.

5 novembre 2024

Réponse : Ruffy

Het spijt ons echt te horen over uw ervaring en onze excuses aan te bieden voor de frustratie die wordt veroorzaakt door de vertraging en de herhaalde reacties die u heeft ontvangen. We begrijpen volledig hoe verontrustend het is om verder te wachten dan de beloofde levertijd en geen duidelijke communicatie te ontvangen.

Dit is niet het serviceniveau dat we willen bieden. U kunt er zeker van zijn dat we uw zaak serieus nemen en eerlijk willen oplossen. Om ons te helpen bij het onderzoeken en ervoor te zorgen dat u uw pakket of een volledige terugbetaling ontvangt, vragen wij u vriendelijk om ons uw bestelgegevens en bestelnummer te e-mailen op team@ruffy.nl.. Ons ondersteuningsteam geeft prioriteit aan uw zaak en volgt onmiddellijk op.

We betreuren het ongemak en de teleurstelling die dit heeft veroorzaakt ten zeerste en stellen het op prijs dat u het onder onze aandacht brengt. Bedankt voor je geduld — we blijven ons inzetten om deze kwestie naar tevredenheid op te lossen.

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, ze noemen zich ruffy Nederland en alles komt uit China. Ben nu al meer dan 2 weken aan t wachten op mijn bestelling. Ik ben zo stom geweest om niet eerst de reviews te checken. Zie dat je voor retouren meer dan 25 euro kwijt bent. Stelletje afzetters zijn het. Was een dure les. Koop niet bij deze oplichters

Noté 1 sur 5 étoiles

Minder dan 1 ster kan helaas niet!

Normaal ben ik altijd voorzichtig, maar deze keer helaas niet genoeg. Wat een vergissing om met dit zogenaamde 'bedrijf' zaken te doen! Hoewel hun KvK-registratie in Rotterdam staat (Karel Doormanstraat 384 K, 3012GR Rotterdam, gewoon via KvK.nl), voelt dit als niets minder dan ordinaire oplichterij. Bestellingen komen óf veel te laat óf simpelweg niet aan – als ze überhaupt iets opsturen! Contact opnemen? Vergeet het maar. Geen respons via telefoon of mail. De zogenaamde positieve reviews? Waarschijnlijk zelf geschreven. Wees gewaarschuwd: dit bedrijf neemt klanten totaal niet serieus!

Koop hier niet!!!!

Koop hier niet!!!!
Levering komt uit china - duurd dagen voordat je, je artikel in huis hebt - kwaliteit van het artikel is onder de maat - prijsvehouding is ook niet zoals het hoort !

Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus