Egentligen minus 5!! Hur TUI kan ha samarbete med detta oseriösa flygbolag helt obegripligt.. Bokade paketresa med TUI och ”råkade” boka dubbelt bagage pga Ryanairs konstiga hemsida.. Omöjligt att få... Voir plus

Mycket krångligt att boka, systemet är upplagt för att jag som kund ska göra fel. När jag skulle få mitt Bordingkort fungerade inte Appen. Otrevlig personal på flyget och otroligt dåliga säten. Jag b... Voir plus

De stänger möjlighet till incheckning i app/online 2h före avgång, och tar därefter ut en helt oskälig avgift på 55€ för manuell incheckning. 2400kr extra för en familj på 4 för att man 1:55 innan avg... Voir plus

Снощи , 12.02.2026 година самолета от София за Копенхаген пак закъсня, но този път с малко повече от 2 часа. Излетя към 22 часа. За мен беше много по-добре да не излетя и да си остана в България... Voir plus

1,4

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

424 avis

-1 i stjärnor fyfan

-1 i stjärnor. Fyfan ska aldrig åka med dem igen. Skulle åka från London hem till Sverige och jag har ett handbagage och en pytteliten axelväska. Jag får inte komma in på flyget för att jag har ”två” handbagage…. Försökte lägga ner min lilla väska i handbagaget så jag bara skulle få en väska men det räknades ändå som två??? Fick heller inte lägga ner den i min kompis väska. Efter detta vill jag betala för ett till handbagage så att jag får komma in men jag hade inte pengar på kortet o jag hade inget Wi-Fi. Bad om hjälp att skaffa Wi-Fi så jag kunde överföra pengar men ingen ville ens kolla på mig. Det var som att de hade bestämt att jag inte skulle få komma på.. allt slutar med att min kompis måste gå på planet för hon fick inte gå ut igen och jag blev själv på Londons flygplats. Både jag och min vän blev stressade för det fanns inget sätt att jag skulle få åka med enligt dem även fast jag kom på massor av lösningar. Det var som att de njöt, ingen hade medkänsla och ingen ville hjälpa mig efter. Detta är ingen överdrift, har aldrig varit med om så dålig kundservice.
FYFAN!!!

8 décembre 2025

Incheckningen blev svindyr

Vi försökte checka in online för att slippa betala 50 euro per biljett på flygplatsen. Eftersom vi köpt resan via tredjepart gick det inte med online-incheckning visade det sig. Så det blev 1000 kr drygt extra vid incheckningen på flygplatsen. Nu vet jag varför vi undvikit att resa med RyanAir tidigare. Allt kostar, servicen är dålig, omöjliga att få kontakt med. Dyrköpt erfarenhet, men nu vet vi hur företaget fungerar…

8 décembre 2025

Oseriösa

Flyget var försenad i över två timmar, erbjöds inte ens en dricka gratis. Ingen kommunikation och inga möjligheter att ta annat flyg. Kundtjänsten hade stängt. Mitt sämsta resa hittills.

1 décembre 2025
Avis spontané

Gör fel och går inte att kontakta

Bokade resa på ryanair.com. Fick sedan mail från Ryanair att jag trots detta bokat via tredjepart vilket enligt dem inte är att rekommendera och att jag måste verifiera bokningen igen. Påpekade det orimliga i detta och får svaret att jag måste kontakta Ryanair via en länk till en chatbot som inte kan ge svar, men som det inte går att komma vidare från. Ryanair går helt enkelt inte att kontakta. Flyger med annat bolag nästa gång.

20 novembre 2025
Avis spontané

Bojkotta ryanair Värsta flyg bolaget Borde inte få…

Värsta flyg bolaget Borde inte få finnas! Dåliga rakt av hur kan detta bolag ens existera, struntar totalt i kunder, drar ner priser så VDn kan få sin feta lön, och de kan ha monopol över marknaden. utbildar varken sina piloter eller personal som knappt kan kommunicera. flight crew skriker över hela planet.. Bojkotta RYAN AIR

1 septembre 2025
Avis spontané

Är inte intresserad av sina kunder mer…

Är inte intresserad av sina kunder mer än att tjäna pengar.
Skall du flyga med bolaget och har byte köp biljetter via bokningssida så kanske de står för kostnader om Ryanair ändrar flygtider så det inte längre är möjligt att ta sig till slutmålet.

Värdelöst som bolag och sämsta upplevelsen någonsin.

2 novembre 2025

Hade gett det 0 stjärnor om de gick

Värsta flygresan jag varit med om. Flygbolaget sålde fler biljetter än vad det finns med platser, så när jag och min vän är i kaunas säger dom till oss att det inte kommer finnas plats för oss på planet, jag försöker då förklara trevligt och lungt att vi är 16 år vi måste hem. Hon skulle till skolan och jag skulle göra en sövd magnet rönken dagen efter som jag väntat på ett tag. Det enda svaret jag fick var ett drygt ” vadå så ni vill att vi bara ska trolla fram mer stolar” vilket jag tyckte var väldigt otrevligt, men inte bara otrevligt. Detta var något dom inte ens försökte lösa och dom kollade inte ens oss i ögonen dom brydde sig värkligen inte. Sen till slut så lyckades vi hitta någon som kunde ge upp sitt säte emot kompensation. Vi hade hoppats på en ursäkt från personalen eller liknande men istället fick vi kommentaren ” ni ska vara glada att vi inte flagga er som otrevliga kunder”. Men inte nog med det, flygplanet var så sjukt snuskigt, det var skräp på mitt säte, smält choklad vid mina fötter och någon svart sörja på mitt bälte. Sen när vi äntligen var framme i Stocholm fick vi vänta mer än en timme på att få vårat bagage. Och efter som att jag skulle vidare till Gotland med planet som gick en timme efter att vi landa i Stocholm så hann jag inte att hämta ut väskorna för att sedan checka in dom igen, så där av är nu min resväska kvar i Stocholm. Jag brukar verkligen inte klaga på flyg resor men det här var verkligen illa. Kommer ALLDRIG Flyga med ryanair igen. / towe Werkelin.

2 novembre 2025

Hi Ryanair

Hi Ryanair, I would like to point out that there is no direct phone number for Sweden, and no Swedish support. In Norway, however, there is a number. I have bought a ticket but have not received any confirmation, either via email or the app. It is really bad service in Sweden.

3 novembre 2025

Sämre än det sämsta jag varit med om - AVSKY

Sämsta jag varit med om. VD och hela styrelsen borde omedelbart kastas i fängelse. Vi missade att ange fullständigt namn. Det kostade 1250 per familjemedlem . Totalt 50% av flygkostnaden. Sen skickade de ett mail om att vi måste verifiera vårt ID digitalt för att vi har bokat med en researrangör som inte Ryan känner. Fast transaktionen är gjord direkt till Ryan-air (enligt banken). Mailet ser ut som värsta bluff-mailet. Det går nästan inte att verifiera ID-handlingen. Sen upptäcker du att de inte tänker skicka en bekräftelse på ID-verifieringen förrän 3 timmar innan incheckning. Och 2 timmar innan incheckningen stänger den digitala incheckningen. Checkar man in vid disken tar de ytterligare 600kr /person. Detta är verkligen ett utstuderat bedrägeri - dock inom lagens gränser. Att någon enda person väljer att åka med detta flygbolag igen tror jag inte på. Deras metoder är djupt skamliga.

Avis spontané

Ologiska hemsidor med lite information…

Ologiska hemsidor med lite information och svårt att få hjälp. När jag ringde kundtjänst skyndade dem igenom mitt samtal och hjälpte inte alls. Helt enkelt osmidigt och saknar brist på information och vägledning hur man ska få hjälp

Ingen kundtjänst

Vi har förbokat och betalat sittplatser på en kommande resa. För två veckor sedan fick jag ett mail att en av platserna inte är tillgänglig för att man har bytt flygplanstyp på rutten. De uppmanade oss att kontakta kundtjänst vilket verkar vara omöjligt. Två gånger har jag pratat med chatten och fått besked att en agent ska kontakta oss. Jag har provat att ringa och verkar bli kopplad till Dublin trots att numret är svenskt, blir placerad i kö hur länge som helst. Har även mailat men ingenting har hänt på två veckor. // Sonny Werodin.

Never again

Reser normalt sett aldrig med Ryanair då jag inte vill bli behandlad som boskap. Men jag gjorde ett undantag och testade dem för en gångs skull, bara för att få mina förutfattade meningar bekräftade redan innan utresa. Sämsta "kundsupporten" nånsin. Inställningen från första stund är "varför försöker du kontakta oss ens, här får du våra AI-genererade svar som säger att allt är ditt eget fel". Never again.

17 octobre 2025

Ingen rekommendation

Absolut inget företag jag rekommenderar. Billiga resor, och man får vad man betalar för. Det lärde vi oss direkt. Uppdateringar om försenade flyg kom inte och vi satt i flygplanet på marken i 2 timmar med knapphändig information om vad som hände.
Piloten berättar att de haft problem med planet under dagen. Min fundering är då: varför är detta planet fortfarande satt på en rutt om det har strulat under dagen??

Det är ju helt sinnessjukt.

14 juillet 2025

Aldrig mer Ryan air

Så dålig information inför resan vad det gäller bagage, tider för incheckning. Otrevlig personal i Västerås, dålig service på planet, vi blev ignorerade och överhoppade till sist! När man betalt alla tillägg blir det inte billigare, bara en masa tjafs och besvär! Aldrig mer🥴

29 septembre 2025

Ryanair is the best

Ryanair is the best – the best at ruining a wonderful holiday. The whole trip was perfect until we reached the Ryanair gate at Gdańsk Airport on our way back to Stockholm.

Due to unclear, invisible instructions in the booking and on the ticket, we were forced to pay extra for two cabin bags – an expensive price for an almost half-empty plane.

I haven’t traveled with Ryanair for a very long time, and now I was reminded why I haven’t – and why I won’t in the future.

It’s definitely worth paying a little extra to fly with another airline to get a nicer experience and better treatment. Think twice before you choose Ryanair for your next trip.

30 septembre 2025

Bagage

- Försenat flyg båda flygresorna men vi kom ändå fram i tid. Så det var bra. Lite smutsigt ombord.

Det dåliga:

Vi reste med 10 kg kabinväska och framgick inte så tydligt att vi var tvungen att checka in dem. I Sverige så kollade dem inte upp det tydligt så vi fick åka med dem väskorna i flyget, tillbaka till Sverige och när vi är i Polen kollar flygpersonalen upp detta och vi fick betala 1200kr för att vi inte checkade in dem som man gör med vanliga väskor. Flyget var nästan helt tomt och det var det jag tyckte var fel. Det var såklart vårt fel men samtidigt oklar information. 2 personer som jobbade med att boarda viskade och kollade på oss ca 15 min. Tycker det är orimligt att man ska behöva betala så mycket om det ändå är helt tomt i flyget? Ryan Air gör allt för att tjäna pengar och läste att personalen får provision för att göra såna här saker som dem gjorde med oss. Helt sjukt tycker jag. Så mitt tips kolla upp detta noggrant innan. Kommer se till att inte boka med Ryan air för känns som att man får stress. Minsta lilla felstavning så får man typ inte gå på planet. Absurt.

30 septembre 2025
Avis spontané

Had a bag issue at Alicante airport

Had a bag issue at Alicante airport. Claudia of the Bag Drop Ryanair staff could not have been more helpful. She went to considerable trouble to sort out my problem. Her spervisor was also really helpful. All done very nicely and with great patience. Thank you very much.

25 septembre 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit