S.A. Auto Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,7

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Mødte op her til morgen for at få lavet eftersyn på min bil, havde bestilt tid online og givet alle nødvendige oplysninger og fået kvittering på aftale, og såmænd også en huske sms igår aftes. Så k... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Kommer fra Aalborg og har lejet en auto trailer da vi har en aftale om jeg skulle købe en Citroën C1 der var nysynet med aircon, den skulle køre godt og være pæn i lakken. 1 Lakken skaller af hele f... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bilen har været forsøgt repareret ad 5 omgange over 2 måneder - er fortsat ikke blevet lavet. Koblingen blev bl.a. skiftet. Efterfølgende er bilen kørt på andet værksted, da vi opgav at få den lavet h... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Mega dårlig service

Kommer fra Aalborg og har lejet en auto trailer da vi har en aftale om jeg skulle købe en Citroën C1 der var nysynet med aircon, den skulle køre godt og være pæn i lakken. 1 Lakken skaller af hele fronten.
2 Motoren skralder vildt ved 3000 omd. 3 udstødning er færdig ( meget utæt ) 4 forlygter kan der nærmest ikke komme lys ud af helt matte( bilen er nysynet på papirerne ) 5 aircon virker ikke, når den er tændt varmer den meget. 6 jeg er 53år og har aldrig har jeg set en bil der var så beskidt og ulækker inden i. Men sælgeren Ali eller hvad personen hedder får 1 stjerne for og lyve vildt så han virker troværdig.

30 septembre 2020
Logo de S.A. Auto

Réponse de S.A. Auto

Kære Mogens. Du har desværre skrevet din anmeldelse til det forkerte sted. Hos S.A auto sælger vi ikke biler, vi er blot et værksted. Desuden er jeg den eneste ansatte, og jeg hedder Saad og ikke Ali. Jeg er kede af at høre om din oplevelse, men da det ikke har været hos os, håber vi at du vil skrive den til den rigtige og slette den her. Mange tak.

Fantastik og venlig service

Fantastik og venlig service. Rigtig god oplevelse. Derudover er det kanon, at bilen kan blive serviceret, når vi har fri fra arbejde. Værkstedets åbningstider er et kæmpe plus når kunderne arbejder på skift👍👍

8 avril 2020

Effektivt, veludstyret, imødekommende

S.A. Auto er et lille, men vældig effektivt og veludstyret værksted. Den helt store fordel ved stedet - ud over den altid imødekommende og professionelle kundebetjening - er at S.A. har åbent uden for normal arbejdstid, fra 17.00 til 22.00 på hverdage. Der er dækværksted, moderne analyseudstyr og flere lånebiler til rådighed. Jeg har været kunde hos indehaveren Saad Aziz næsten siden etableringen og altid været yderst tilfreds med hvad værkstedet har kunnet tilbyde :-)

5 décembre 2019

Kompetent, ærlig og serviceminded

Udover at være en super kompetent mekaniker, bliver man også altid behandlet med et smil og virkelig højt serviceniveau. Saad er til at tale med, og det værdsætter jeg meget højt.

6 juin 2019

Prisen er fin

Prisen er fin -
Den service du får er i top -
Du får kaffe og et stykke chokolade når du venter -
Værkstedet er fuldt moderniseret og din bil bliver lavet ordentligt -
Kun et værksted at anbefale -
Ikke mindst er der åbent lørdag efter aftale.

13 janvier 2019

Mange varme anbefalinger herfra

Det er den bedste behandling jeg har fået længe. Super god og nærværende service. Åbningstider som kan passe alle. Og dygtig til det der bliver lavet. Helt klart en anbefaling herfra!

23 octobre 2018

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus