For decades, we have been fortunate to devote ourselves to our passion. We relish the natural beauty of leather and an uncompromising approach to craftsmanship and materials. At Saddler, we are committed to making quality leather accessories to last a lifetime.
Kabelgatan 14, 43437, Kungsbacka, Suède
- +46 300 154 00
- customer.support@saddler.com
- saddler.se
Hurtig og hjælpsom kundeservice
Hurtig og hjælpsom kundeservice. En retur forsendelse var ikke blevet registreret ( fragtfirmaets fejl ) men kundeservice var hurtige og effektive og de fandt forsendelsen og løste problemet hurtigt. Returneringen skyldes at tasken var for lille til formålet den var købt til. Kvaliteten fejlede intet. Helt igennem en god oplevelse med dette firma.
Vilket proffsigt kundbemötande
Vilket proffsigt kundbemötande! Min kontakt med kundsupporten har varit över förväntan! Har dessutom alltid varit nöjd med de produkter jag har köpt från Saddler.
Älskar flera av Saddlers väskor och…
Älskar flera av Saddlers väskor och bälten. Kul att det finns mycket som matchar så det går att få till en snygg look. Bra kvalitet för pengarna!
Bra grejer och utmärkt service.
Bra grejer och utmärkt service.
Ett rent nöje att shoppa online på Saddler.
Toppenservice
Fina väskor, många bälten att välja på, snabba leveranser och väldigt bra kundtjänst.
Bra bemötande vid reklamation.
Bra bemötande vid reklamation.
Väldigt fina produkter.
Fin nettbutikk
Fin nettbutikk, rask respons fra hjelpsom kundeservice ved reklamasjon og kjapp levering.
Allt rätt från första början…
Här har vi en webshop som gjort allt rätt från första början.
Shopen är överskådlig, smart disponerad och ett väl avvägt sortiment (varken för mycket eller för lite)
Bra filter, sortering och urvalsmöjligheter.
Betalningen smidig och frakten ingår
Frakt, förpackning, order- följe- och retursedlar snyggt instoppade i den föredömliga förpackningen.
Olika kontakt/supportmöjligheter.
Handla igen? Garanterat!