SAF PARTNERS ApS Avis 136

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super sød pige, Sofie Hoffman, som dog ikke lykkedes at sælge noget til mig denne gang. Det tog hun ganske roligt, og jeg ser frem til at høre fra hende igen, med gode spændende tilbud. Årsagen til... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har af flere omgange købt ophold, og de har altid været tilfredsstillende, og Emil er en sød sælger. jeg kan godt anbefale deres gavekort.

À propos de l'entreprise

1. Hôtel
  2. Société d'événementiel
  3. Agence de marketing
  4. Service de télémarketing

Écrit par l'entreprise

Vi er en virksomhed der holder til i Århus, som sælger danske hotelophold udelukkende til andre virksomheder

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 4 sur 5 étoiles

Altid en venlig og forstående tone

Altid en venlig og forstående tone. Go oplevelse

14 avril 2026

Hej Søren,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du oplever vores tone som venlig og forstående – det er noget, vi lægger stor vægt på.

Noté 5 sur 5 étoiles

De er gode til at rådgive gode tilbud

De er gode til at rådgive gode tilbud, som passer til ens behov og pengepung

Hej Jan,

Tusind tak for din fine anmeldelse – det er vi rigtig glade for at høre! Vi bestræber os altid på at finde de tilbud, der passer bedst til både behov og budget, så det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse.

Emil er en super sælger

6 novembre 2025

Hej Martin,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med Emil – vi er helt enige i, at han gør et rigtig godt stykke arbejde.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Behagelig samtale og oplevelse.

Behagelig samtale og oplevelse.

14 avril 2026

Hej Sanne,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en behagelig samtale og en god oplevelse hos os.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

god service

Kære Info BK Vejle,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du oplevede god service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god oplevelse og meget venlig…

Super god oplevelse og meget venlig behandling

8 février 2026

Réponse : SAF PARTNERS ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Jørgen!

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en super god oplevelse og følt dig godt behandlet – det betyder meget for os.

sød sælger.

Réponse : SAF PARTNERS ApS

Tusind tak for din anmeldelse, John!

Det glæder os meget at høre, at du har haft gode oplevelser med dine ophold, og at du er tilfreds med vores gavekort. Vi giver også din ros videre til Emil – det vil han helt sikkert sætte pris på.

Tak for din anbefaling!

Super sød pige

Årsagen til mit afslag var ikke dårlige tilbud, men min egen overfyldte kalender.

9 avril 2026

Kære Frank,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god dialog med Sofie. Vi forstår naturligvis, at timingen ikke altid er den rette, og vi glæder os til at vende tilbage, når det passer bedre for dig.

Meget behagelig samtale

8 avril 2026

Kære Lasse,

Tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at du havde en behagelig samtale med os.

Venlig forespørgsel

Venlig og god sælger uden at være pågående

7 avril 2026

Kære Anette,

Det betyder meget for os at høre, at du havde en god oplevelse i dialogen med os. Vi gør os umage for at give en god og behagelig rådgivning.

Noté 1 sur 5 étoiles

Det er total spam

Jeg bliver sindssyg af at blive ringet op af SAF Partners flere gange om ugen. Mine selskaber er alle reklamebeskyttet - og må derfor IKKE kontaktes. Det ved SAF Partners udmærket, men vælger ikke at respektere lovgivningen på området.

7 avril 2026

Kære JSN

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi tager din henvendelse meget alvorligt. Vi respekterer naturligvis gældende regler omkring reklamebeskyttelse, og det er vigtigt for os at få undersøgt, hvad der er gået galt i dit tilfælde.

For at vi kan finde frem til en løsning og sikre, at du ikke bliver kontaktet igen, vil vi meget gerne bede dig om at sende dine oplysninger (fx telefonnummer og virksomhedsnavn) til os på mail: kontakt@saf.dk. Da vi desværre ikke kan finde frem til dig via denne anmeldelse.

På forhånd tak for hjælpen – vi ser frem til at få det løst hurtigst muligt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en fin service og konstruktiv…

Det var en fin service og konstruktiv samtale

23 mars 2026

Hej Birgit

Vi er glade for at høre, at du oplevede en fin service og en konstruktiv samtale. Det sætter vi stor pris på.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

god beskrivelse af opholdet

20 mars 2026

Hej Lisbeth

Det glæder os at høre, at du synes, opholdet var godt beskrevet. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er altid underholdende og…

Det er altid underholdende og overraskende, når SAF Partners ringer.

19 mars 2026

Hej Thomas

Vi sætter stor pris på, at du ser vores opkald som både underholdende og overraskende – vi forsøger altid at skabe en god og positiv dialog.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, de har prøvet at efterkomme brugernes ønsker.

16 mars 2026

Kære Lisbeth

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og indsats.

Super god service

Super god service
Gode aftaler
Vi er glade for at få tilbud fra jer
Fortsæt med det tak

13 mars 2026

Hej Rasmus

Tusind tak for din flotte anmeldelse og dine pæne ord.

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores service og de gode tilbud. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du er glad for at modtage tilbud fra os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

God snak om produktet

Flinke sælgere og godt tilbud

4 mars 2026

Kære Tommy

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god snak med vores sælgere og fik et godt tilbud.

Noté 5 sur 5 étoiles

Igen venligt og imødekommende service med engageret personale

2 mars 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du igen har oplevet venlig og imødekommende service fra vores personale – det sætter vi stor pris på.

Noté 4 sur 5 étoiles

God service pr tlf

God service pr tlf, og behagelig og tålmodig sælger mht indgåelse af aftale.

27 février 2026

Kære Morten,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord. Det glæder os at høre, at du oplevede god service over telefonen, og at dialogen omkring aftalen var både behagelig.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du havde en god oplevelse hos os.

Dejlig samtale med Sara

Dejlig samtale med Sara, der både skabte en hyggelig og afslappet atmosfære, og lyttende for at forstå den verden, vi vi forretningsdrivende lever i. Tak for samtalen om stort og småt, og den gode energi og ihærdighed, du sagde for dagen. Vh Kenneth

23 février 2026

Kære Kenneth,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord. Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god samtale med Sara, og at du oplevede både nærvær, forståelse og god energi. Vi sætter stor pris på dialoger, hvor der er plads til både det store perspektiv og de små nuancer i hverdagen som forretningsdrivende.

Vi glæder os til at give din ros videre til Sara 😊

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus