Super sød pige, Sofie Hoffman, som dog ikke lykkedes at sælge noget til mig denne gang. Det tog hun ganske roligt, og jeg ser frem til at høre fra hende igen, med gode spændende tilbud. Årsagen til... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har af flere omgange købt ophold, og de har altid været tilfredsstillende, og Emil er en sød sælger. jeg kan godt anbefale deres gavekort.
L'entreprise a répondu
Vi er en virksomhed der holder til i Århus, som sælger danske hotelophold udelukkende til andre virksomheder
Bredskifte Alle 5, 8210, Aarhus, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Altid en venlig og forstående tone. Go oplevelse

Réponse : SAF PARTNERS ApS
De er gode til at rådgive gode tilbud, som passer til ens behov og pengepung

Réponse : SAF PARTNERS ApS
Super god oplevelse og meget venlig behandling

Réponse : SAF PARTNERS ApS
Årsagen til mit afslag var ikke dårlige tilbud, men min egen overfyldte kalender.

Réponse : SAF PARTNERS ApS
Jeg bliver sindssyg af at blive ringet op af SAF Partners flere gange om ugen. Mine selskaber er alle reklamebeskyttet - og må derfor IKKE kontaktes. Det ved SAF Partners udmærket, men vælger ikke at respektere lovgivningen på området.

Réponse : SAF PARTNERS ApS
Det var en fin service og konstruktiv samtale

Réponse : SAF PARTNERS ApS
Det er altid underholdende og overraskende, når SAF Partners ringer.

Super god service
Gode aftaler
Vi er glade for at få tilbud fra jer
Fortsæt med det tak

Réponse : SAF PARTNERS ApS
God service pr tlf, og behagelig og tålmodig sælger mht indgåelse af aftale.

Réponse : SAF PARTNERS ApS
Dejlig samtale med Sara, der både skabte en hyggelig og afslappet atmosfære, og lyttende for at forstå den verden, vi vi forretningsdrivende lever i. Tak for samtalen om stort og småt, og den gode energi og ihærdighed, du sagde for dagen. Vh Kenneth