Mycket att välja på ibland larm produkter super lätt att få support av riktig människa om man undrar över något och enligt min svärson som jobbar med Securitas larm till företag är Ajax larm väldigt... Voir plus
Vi har haft Ajax larmsystem i sju månader och det fungerar utmärkt. De är mycket tjänstvilliga och hjälpte till med systemets utformning, så det passar våra behov. Den stora fördelen med Ajax system ä... Voir plus
Har nyligen köpt Ajax system hos Safeland och är väldigt imponerad och nöjd med supersnabb kundservice från gänget! Fick snabba svar i deras chat på en minut en lördag eftermiddag och någon vardagkväl... Voir plus
Hos Safeland får du bättre larmsystem och snabbare larmtjänster, lägre priser, snabb service och tydliga avtal. Självklart får du mästerlig support av kunnig personal som älskar hemsäkerhet. Vi låter dig välja vilka komponenter och de tjänster du önskar. Välj om du vill ha allt installerat eller om du önskar montera själv. Safelands larmtjänster maximerar nyttan av larmsystemet. Anslut systemet till vänner eller grannar för snabbast första insats genom Larmsamverkan. Larmcentralen har troligen snabbast svarstider av alla larmcentraler i Sverige - i genomsnitt sex sekunder. Vi använder lokala väktare för att förkorta tiden för utryckning för dig.
Klarabergsviadukten 63, 111 64, Stockholm, Suède
Snabb och trevlig kundservice som har koll på läget.

Réponse : Safeland
Fått uppfattningen att det är ett ganska litet bolag men med bra teknisk utrustning och att man hanterar kunder på ett bra sätt, lite på samma sätt som jag själv bemöter mina kunder i mitt jobb i annan bransch.
Jag var ute efter ett larm som man kan köpa till en rimlig kostnad och sen ha en låg månadskostnad för koppling till larmcentral. Valde bort de större aktörerna med dyra månadskostnader som blir mycket dyrare i längden. Viktig faktor för mig är alltså att ni fortsätter hålla en låg kostnad för koppling till larmcentral.

Réponse : Safeland
Trevligt bemötande såg till att det blev nytt sim kort det gamla var utgånget

Réponse : Safeland
Allt fungerat enligt förväntningar sånär som på en utestående återbetalning för en retur.

Réponse : Safeland
Kanonbra service.. Mycket snabba och nya kunskaper. Rekommenderar dem .

Réponse : Safeland
Smidig service vid larmval. De ringde proaktivt upp efter order för att justera och vägleda

Réponse : Safeland
Bra support och trevligt bemötande både vid köp av produkter och garantiärenden.

Réponse : Safeland
Mycket bra med möten och vänlighet i att hitta rätt lösning. En komponent blev lite fel men det var vi säkert båda halvt delaktiga.

Réponse : Safeland
Allt har fungerat utmärkt. Fått bra hjälp av trevlig personal.
Rekommenderar Safeland.

Réponse : Safeland
Bra information och kunskap för att tillgodose mina behov.

Superservice!
Engagerad personal, utmärkta råd, bra priser. Kan bara rekommendera Safeland.

Fungerar väl.
Enkelt att montera.
Enkelt att konfigurera.
Priset på enheterna gör att jag kan ha 3x fler enheter (=bättre övervakning) än tidigare till mycket lägre pris.

Réponse : Safeland
Har själv valt och köpt samtliga larmtillbehör efter mina behov och installerat dem på egen hand. Väldigt smidigt med tydliga instruktioner och unika QR-koder för varje tillbehör som gör det enkelt att bygga ihop sitt eget hemlarm och det finns även goda möjligheter att bygga ut det med tiden, samt ta med det vid ev. flytt. Ajax Systems egna app är även supersmidig och användarvänlig.
Larmtjänst för ca 1700 kr är ett kap jämfört med många konkurrenter, där Safeland använder sig av Westra Security. Finns även möjlighet att automatiskt ställa in huruvida larmcentralen ska tillkalla väktare beroende på om man svarar på telefon eller inte.
Smidig användarupplevelse och är väldigt nöjd med mitt val att köpa loss och själv äga larmet.

Réponse : Safeland
Tydlig info, fint bemötande, bra hjälp när installationen strulade.

Réponse : Safeland
Safeland är mycket proffsiga och kunniga med hög servicenivå. Rekommenderar dem starkt.