Trevliga i luren, hjälpsamma vid ändring/tillägg i befintlig order. Snabb leverans av kvalitetsprodukter. Nu är det skyltat ”Här vaktar en hund”, så får individen som gör försök till inbrott skylla... Voir plus
Dom hade de jag sökte, som jag dessutom kunde köpa som privatperson (där andra företag som sålde samma saker krävde att man hade företag osv) Det jag va ute efter, var dock en beställningsvara, och... Voir plus
Smidig och bra storlek på skylten som passar perfekt för att skrämma bort dom flesta. Jag som har 2 kameror också så visar skylten jag beställde precis vad som finns. Rekommenderas. Dock skulle ja... Voir plus
- Service e-commerce
- Magasin de matériel de surveillance
- Fournisseur d'alarmes incendie
- Magasin de coffres-forts
- Fournisseur d'équipements de sécurité
- Magasin d'équipement de sécurité
À propos de Secureus Sverige AB - www.secureus.se
Secureus – professionell säkerhet för hem, företag och fastigheter
Svenskt lager • Snabba leveranser • Säkerhetslösningar för privat & B2B
Secureus.se är en svensk säkerhetsleverantör specialiserad på professionella säkerhetsprodukter för hem, företag, fastighetsägare och organisationer. Vi erbjuder allt från larmsystem och kameraövervakning till passersystem, RFID-taggar och kortskrivare – alltid med fokus på kvalitet, tillförlitlighet och enkel användning.
Med lager och verksamhet i Alingsås levererar vi dagligen till kunder i hela Sverige och flera delar av Europa. Oavsett om du är privatkund, BRF, företag eller myndighet hjälper vi dig att hitta rätt säkerhetslösning.
✔ Svenskt lager & snabb leverans ✔ Säkerhetslösningar för privat & företag ✔ Stort sortiment inom larm & passersystem ✔ Support från säkerhetsexperter
Utforska våra säkerhetslösningar
Besök webbutiken – alla produkterLarm & skydd
Larmdekaler – synligt skydd Ajax larm – professionella system Hemlarm utan abonnemangPassersystem & ID-hantering
RFID-taggar & passersystem Kortskrivare – professionella modellerPlanera din säkerhet
Bygg ditt eget larmsystemOm Secureus
Om oss – företag & lager i Sverige Kundservice & kontaktSecureus.se – professionell säkerhet utan onödiga kostnader
Solvändegatan 6D, 44158, Alingsås, Suède
- 031 70 70 201
- secureus@secureus.se
- secureus.se

Planera ditt larmsystem gratis
A répondu à 75 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Snabbt och smidigt+++++++
Korrekt och snabb leverans.
Snabb leverans,passade perfekt.
Jättenöjd service och leverens
Fanns det Jag behövde till bra pris med…
Fanns det Jag behövde till bra pris med snabb leverans.
Reklamationshantering
Köpte en väderstation som inte ville visa vindhastighet korrekt. Jag gjorde en felanmälan och redogjorde för felsymptomen och vad jag hade gjort för försök att få det att fungera. Men försöken att lösa det själv misslyckades och efter att kundservicen läst mitt mail så fick jag omgående besked om att de skickar en ny enhet. Utan diskussion. Den nya fungerade direkt perfekt. Mycket trevligt bemötande och känner mig som en nöjd kund som gärna återvänder.
Bra grejor!
Nu är det skyltat ”Här vaktar en hund”, så får individen som gör försök till inbrott skylla sig själv och mitt försäkringsbolag är nöjd.
Tackar särskilt!!
Snabb leverans!
Perfekt snabbt.
En savoir plus sur les différents types d'avis.