4,1

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

4,1

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Fijne samenwerking

Het lukt mij om bijna alles zelf te doen via salariszaken, maar als ik even vastloop of hulp nodig heb staan ze altijd direct voor mij klaar en lossen het op. Geweldig!

10 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Salariszaken. Er wordt snel geschakeld, afspraken worden nagekomen en vragen worden altijd vlot opgepakt. De communicatie is helder en de werkwijze is gestructureerd, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Dat zorgt voor een prettige samenwerking en veel vertrouwen. Een professionele en betrokken partner die we zeker aanbevelen!

2 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet oplossingsgericht bedrijf

Al geruime tijd klant, maar helaas ontevreden over de afhandeling van een gemaakte fout. Salariszaken heeft een aantoonbare fout gemaakt in de berekening van het vitaliteitsverlof, waardoor er een aanzienlijk financieel verschil is ontstaan. Dit is door hen erkend, maar vervolgens niet opgelost.

Het enige wat wij ontvingen was een excuus, met het advies om de schade te verhalen op een medewerker. Dat vinden wij als werkgever onacceptabel, aangezien de fout niet bij de medewerker lag maar in de salarisverwerking.

Meerdere keren geprobeerd om samen tot een redelijke oplossing te komen, maar hier werd niet in meegegaan. Naar mijn mening hoort een dienstverlener verantwoordelijkheid te nemen voor eigen fouten. Op basis van deze ervaring kan ik Salariszaken niet aanbevelen.

15 janvier 2026

Erg tevreden

Erg tevreden over de snelle en klantgerichte service en de goede prijs/kwaliteit, 100% aanbevolen!

9 juin 2025

Top service!

Super vriendelijk, behulpzaam en vakkundig geholpen door Bas van Salariszaken. De onderlinge communicatie verliep daarbij duidelijk en de inrichting van mijn bedrijf, inclusief heldere uitleg, was zeer snel geregeld.

Absoluutveen aanrader in het geval je op zoek bent naar een goed en betaalbaar systeem dat van alle gemakken is voorzien om je salarisadministratie te vereenvoudigen.

3 novembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Goed, betaalbaar salarispakket met topsupport

Sinds 2020 verwerk ik onze salarissen met de on line software van Salariszaken. Er zijn veel opties en rapportages, waarvan ik maar een beperkt aantal gebruik. Ik doe maandelijks de loonbelastingaangifte via dat pakket en medewerkers kunnen onder eigen login zelf ook hun salarisoverzichten downloaden. Ook maakt het systeem de loonposten voor de boekhouding.

Het werkt allemaal goed al is een aantal details wat minder logisch, maar de opmerkingen daarover worden serieus genomen en een belangrijke onhandigheid is vorig jaar opgelost.

De support is werkelijk uitmuntend en ook heel persoonlijk. Antwoorden komen snel, ik ontving zelfs onlangs laat in de avond een antwoord op een vraag van eerder die avond. De kosten zijn desondanks, ten opzichte van andere salarispakketten, vrij laag. Uitgebreidere werkzaamheden, zoals b.v. het (voor eerste gebruik) inrichten van je administratie kan tegen een uurprijs worden verzorgd en men houdt zich keurig aan daarover gemaakte afspraken.

Een ander detail: de facturen komen als PDF en XML bestand (UBL) dat wij met onze eigen geschreven financiële software direct kunnen inlezen, zodat de inkoopnota met 1 klik correct is geboekt. Dat is bij veel inkoopnota's van andere bedrijven nog lang niet het geval en een deel van die bedrijven mailt de facturen niet eens (je moet dan inloggen). Dat heeft dit bedrijf dus veel beter voor elkaar dan menig veel groter bedrijf.

3 mars 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus