Shine Salary Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste og nemmeste lønsystem jeg nogensinde har arbejdet med. Alle spørgsmål blev besvaret pr. mail og telefon HVER GANG. Man blev taget seriøst uanset hvor lille eller stort et problem man præsent... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Salary er et super brugervenligt system. Men selvom systemet er rigtig godt, kan man som selvstændig godt have brug for hjælp og råd til ferielov, orlov, bonus samt diverse ændringer i virksomhedens m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har brugt Salary.dk i mange år, inden det blev købt af Billy, og inden det blev købt af Ageras. Igennem det hele har jeg altid oplevet top kundeservice, nem opsætning og forudsigelige arbejdsgang... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi stod med en lidt kompliceret situation omkring en medarbejders fratrædelse, feriepenge og uafholdt ferie og var i tvivl om, hvordan det skulle håndteres korrekt. Supporten hos Salary hjalp... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de comptabilité

Écrit par l'entreprise

Du vil elske at lave løn i Salary. Kom gratis i gang på 2 minutter.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

41 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nemt og overskueligt

Har nu brugt Salary i over 1 år og er virkelig begejstret. Det er bare nemt at vedligeholde og ændre, og nem integration med Billy. Alt kører - skal godkende løn med et klik hver måned (kan sikkert også undlades, men jeg synes det er fint). Nem online support, som hjælper hvis der er behov (har kun haft behov en gang ved en ændring). Kan virkelig anbefales.

5 août 2025

Hej Claus,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at have brugt Salary i over et år! 🙌
Det betyder meget for os at høre, at du oplever systemet som nemt og effektivt – og at integrationen med Billy fungerer godt for dig. Vi er glade for, at supporten også har været der, da du havde brug for det.

Vi sætter stor pris på din anbefaling – og ser frem til at hjælpe dig med lønnen i mange år fremover! 😊

Team Salary

Beste danske lønsystem

Jeg har brugt Salary.dk i mange år, inden det blev købt af Billy, og inden det blev købt af Ageras. Igennem det hele har jeg altid oplevet top kundeservice, nem opsætning og forudsigelige arbejdsgange og priser.
Jeg har anbefalet Salary to 20+ virksomhedsejere (og ja, jeg har også testet de andre i markedet :)

30 juillet 2025

Hej Daniel,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og din trofaste opbakning gennem årene – både før og efter vores rejse med Billy og Ageras. Det betyder enormt meget for os at høre, at du har haft en konsekvent god oplevelse med Salary, og at du har valgt at anbefale os til så mange andre virksomhedsejere – det er den største tillidserklæring, vi kan få! 🙏

Vi arbejder hele tiden på at gøre løn endnu nemmere og mere overskuelig, og det er fantastisk at høre, når det lykkes.

Tak fordi du er med på rejsen – og vi glæder os til at fortsætte samarbejdet i mange år fremover 💙

De bedste hilsner
Team Salary

Noté 5 sur 5 étoiles

Hannibal hos Salery er indbegrebet af god support.

Hannibal hos Salery er indbegrebet af god support.

Vi har flere gange haft brug for hjælp til vores lønsystem – det er ikke vores spidskompetence, og integrationen til Billy har heller ikke gjort det lettere.

Men heldigvis har vi haft Hannibal! Han er knivskarp på både Salery og Billy, og det gør alting meget nemmere.

Det er en fornøjelse at tale med en person, der forstår problemerne og løser dem – uden bøvl.

Hvis du er på udkig efter et lønsystem, så lad ikke supporten være årsagen til, at du ikke vælger Salery.

6 stjerner herfra!

24 juin 2025

Vanvittigt god service

Har skrevet til Salary cirka hver gang jeg har haft et spørgsmål vedrørende Løn. De svarer med det samme og giver lige så god, hvis ikke bedre, hjælp som eIndkomst selv. Tænk, at man ikke behøver være stresset over lønkørsel som nystartet virksomhed. :)

12 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Salary gør det nemt at være en…

Salary gør det nemt at være en lillebitte biks med en enkelt medarbejder og lidt freelancere osv.

23 mai 2025

Hej Ronald,

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at Salary gør det nemt for dig som lille virksomhed! 🙌

Vi har netop udviklet systemet med tanke på både de helt små biks’er og de større teams, så det er skønt at høre, at det fungerer godt for dig med både medarbejder og freelancere.

Tak fordi du bruger Salary – vi er glade for at have dig med!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har brugt Salary siden jeg startede…

Jeg har brugt Salary siden jeg startede min første virksomhed. Systemet er intuitivt opbygget og gør det nemt at lave løn. Når der opstår usikkerhed og problemer undervejs, så er servicen i top og de er altid klar til at hjælpe. Senest har jeg lige fået hjælp fra Hannibal, som svarede hurtigt og hjalp mig i mål.

15 mai 2025

Hej Maria,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for at have været med siden starten af din virksomhed! 🙌

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever Salary som intuitivt og nemt at bruge. Og hvor er det dejligt, at du også har haft en god oplevelse med vores support – vi giver straks rosen videre til Hannibal 😊

Tak fordi du har valgt os til din lønadministration – vi er glade for at kunne hjælpe dig på rejsen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Best payroll system with great customer support team

We've been using Salary.dk for a while now, and it's by far the best payroll system we've tried. Their support team is always quick to respond and super helpful whenever we have questions—big or small. It's a great feeling knowing there's someone ready to assist when you need it.

1 avril 2025

Hi Alexandra,

Thank you so much for your kind words – we're thrilled to hear that Salary has been the best payroll system you've used! 🙌

It's especially great to know that our support team has been there for you when needed. We always aim to be responsive and helpful, no matter the size of the question – so your feedback really means a lot to us.

Thanks for trusting us with your payroll. We're glad to have you on board!

All the best,
Customer Support – Salary

Noté 5 sur 5 étoiles

Har altid fået super hjælp fra Salary…

Har altid fået super hjælp fra Salary når det tekniske har drillet. Masser af tålmodighed og hjælpsomhed.. også i tider hvor der e travlt omkring lønudbetaling. Så har de altid tid :-)

24 mars 2025

Réponse de Shine Salary

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😊

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du føler dig godt hjulpet – også når det tekniske driller, og der er ekstra travlt omkring lønkørslen. Vi ved, hvor vigtigt det er, at tingene spiller, især når deadlines nærmer sig, så vi sætter stor pris på, at du lægger mærke til vores indsats og tålmodighed.

Tak fordi du er en del af Salary – vi er glade for at kunne hjælpe dig!

Fungerer hver eneste gang

Fungerer hver eneste gang, god kundesupport, nemt til at brug. Mvh Glad kunde :)

24 mars 2025

Hej Darius,

Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for din positive anmeldelse! 😊

Vi er glade for, at du oplever, at det bare fungerer hver gang, og at både brugervenligheden og kundesupporten lever op til dine forventninger.

Tak fordi du er en glad kunde – det gør os glade også! 🙌

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk lønsystem til en skarp pris

Salary leverer en sublim support, kører automatisk og har meget konkurrencedygtige priser – der er virkelig ikke noget at sætte en finger på! ⭐

19 mars 2025

Hej Oskar,

Tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner! ⭐

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever vores support som sublim, og at du er tilfreds med både automatiseringen og vores priser. Vi stræber netop efter at levere en løsning, der er både effektiv, enkel og til at betale – så det betyder meget at høre, at vi rammer rigtigt hos dig.

Tak fordi du har valgt Salary – vi er glade for at have dig med!

Fantastisk lønsystem

Fantastisk lønsystem!
Jeg er skiftet fra Dataløn over til Salary og det har været en af de bedste beslutninger jeg har taget 😊salary er meget lige til og utrolig nem at bruge.
Support er fremragende og altid meget gode og hurtige til at hjælpe. Men systemet er så enkelt og overskueligt at enhver kan finde rundt i det.
Mange tak for et let program.

18 février 2025

Hej Martin,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at du er glad for skiftet fra Dataløn til Salary! 😊

Vi arbejder hele tiden på at gøre løn nemt og overskueligt, så det betyder virkelig meget at høre, at du oplever netop det – både med systemet og vores supportteam.

Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med dig og håber, du bliver ved med at have en god oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid hjælpsomme og hurtige til at svare

Kan varmt anbefale Salary og deres back office - de er altid parat til at hjælpe og løser opgaverne hurtigt

29 novembre 2024

Hej Adel,

Tak for din varme anbefaling! Det er fantastisk at høre, at vores team har været hjælpsomt og effektivt.

Venlig hilsen,
Lou fra Salary (Ageras Group) ✨

Noté 3 sur 5 étoiles

Fejl i bogføring

Bruger venlig til at køre selve lønnen, men det er forvirrende at de ikke bruger korrekte bogføringsdato. ATP for 2024 er f.eks. betalt 30/12-24, men salary bogfører det som 2/1-25. Det betyder at regnskabet ikke stemmer. Det er fejlmeldt hos salary, men de siger det er et bevist valg.

4 janvier 2025

Samil med kæmpe +1

Samil var klar på at hjælpe her på lønningsdagen, så nu kan vi gå på weekend, uden at kollegaerne betaler for meget til skat.

+1 oplevelse at få et par uforpligtende remindere med på vejen.

God weekend!

29 novembre 2024

Hej Rasmus,

Tak for din positive tilbagemelding! Vi er glade for, at Samil kunne hjælpe dig, så I kan tage på weekend uden bekymringer. God weekend! 😊

Lou de Salary (Ageras Group) ✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeres Salary system er let og lige til

Jeres Salary system er let og lige til. Som et simplificeret lønsystem med en super hurtig service via chatten. Det virker næsten "for let" hvis man er vant til mere indviklede systemer. Er der noget man er i tvivl om er de altid hurtige til at svare på chatten.

Tusind tak for det I gør!

4 novembre 2024

Hej Simon,

Tak for din fantastiske feedback! Vi er glade for, at du finder vores Salary system nemt og effektivt. Det er skønt at høre, at vores chatservice lever op til dine forventninger.

Vi er her for dig, Lou de Salary (Ageras Group) ✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Samil var en super hjælp og var parat…

Samil var en super hjælp og var parat til at svare på alle spørgsmål med stor tålmodighed. Tak

23 octobre 2024

Hej Charlotte,

Tak for din dejlige tilbagemelding! Vi er glade for, at Samil har kunne assistere dig med tålmodighed.

Mange tak, Lou de Salary (Ageras Group) ✨

Hurtig svar

Hurtig tilbage svar på forespørgsler fra supporten. Og da vi er nye brugere, stor hjælp i opsætning og korrigeringer.

23 octobre 2024

Hej Merete,

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at kunne hjælpe jer godt i gang. Velkommen til Salary! 😊

Lou de Salary (Ageras Group) ✨

Super support!

Jeg havde fumlet lidt for meget med mine lønindstillinger uden at vide hvad jeg lavede.
Da jeg endelig henvendte mig på deres support-chat og fortsat bøvlede løs, blev jeg alligevel mødt venligt og professionelt af supporteren.

22 octobre 2024

Hej Martin,

Tak for din feedback! Vi er glade for, at vores support kunne hjælpe dig videre, trods udfordringerne.

Med venlig hilsen, Lou de Salary (Ageras Group) ✨

Meget hjælpsom

14 octobre 2024

Hej Rasmussen,

Tak for din feedback! Vi er glade for at kunne være hjælpsomme.

Bedste hilsner, Lou de Salary (Ageras Group)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus