Bedste og nemmeste lønsystem jeg nogensinde har arbejdet med. Alle spørgsmål blev besvaret pr. mail og telefon HVER GANG. Man blev taget seriøst uanset hvor lille eller stort et problem man præsent... Voir plus
L'entreprise a répondu
Salary er et super brugervenligt system. Men selvom systemet er rigtig godt, kan man som selvstændig godt have brug for hjælp og råd til ferielov, orlov, bonus samt diverse ændringer i virksomhedens m... Voir plus
Jeg har brugt Salary.dk i mange år, inden det blev købt af Billy, og inden det blev købt af Ageras. Igennem det hele har jeg altid oplevet top kundeservice, nem opsætning og forudsigelige arbejdsgang... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi stod med en lidt kompliceret situation omkring en medarbejders fratrædelse, feriepenge og uafholdt ferie og var i tvivl om, hvordan det skulle håndteres korrekt. Supporten hos Salary hjalp... Voir plus
L'entreprise a répondu
Du vil elske at lave løn i Salary. Kom gratis i gang på 2 minutter.
Fiolstræde 17B, 1171, København K, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Super service, 5 stjerner til Michael fra salary.
Løste alle mine "udfordringer" på under 30 min!
God service, også dagen inden alle skal lave løn :D
fint brugersystem
Super viden og hjælpsomhed på chatten hos Salary.dk God og intuitivt godt program.
Lidt lange svartider - men fint nok.
Altid klasse support.
Hvis man er det mindste i tvivl så skriver man bare til deres support som ALTID er hjælpsomme og hurtige til at svare. Rigtig glad for deres lønsystem!
Danmarks klart bedste og nemmeste lønsystem med fremragende (gratis) support.
Super prof og kompetent rådgivning samt hjælp til opstart i jeres spændende lønsystem :-). Det har været en rigtig positiv fornøjelse....
Ventetiden er ikke lang, altid god service og yderst hjælpsomme med ens problemer.
Kan varmt anbefale Salary som lønsystem for små virksomheder.
Salary gør det fantastisk!
Ikke alene spiller platformen, de har styr på alle formalia, men lige så vigtigt har de en altid utroligt hjælpsom chat, hvor man kan få svar på spørgsmålene hurtigt og komme videre.
Samil er en stjerne! Meget hjælpsom og meget tålmodig. :) Det gør det til en sand fornøjelse at benytte Salary.
Absolut det bedste supportteam jeg har oplevet! Super hjælpsomme og tålmodige :)
Det hele bliver bare lettere med dette firma. Servicen fra mandskabet hos Salary er top! De er altid klar på tasterne når der er noget man er i tvivl om.
Tak for det :)
Genialt produkt, sejt at der er en gratis version, sejt at de betalte versioner er til god pris.
Det gør lønkørsel for en nybegynder som mig ret let.
/ Lasse
Vi har brugt Salary de seneste 3 år. Altid hurtigt og venligt svar fra deres support. Selv når diverse lønfejl skyldes interne medarbejdere, gør de alt for at hjælpe.
Stor anbefaling herfra.
Hilsen
Måtteservice Danmark ApS
Kæmpe anbefaling herfra.
-Kanon service
-Super system
-Fede features
Jeg har kun gode ting at sige om Salary og vi er meget glade for det på GoTutor (en del af Egmont).
Ruben
Kort svartid, venlig og hjælpende kundeservice der rent faktisk løser problemer og tager ansvar, 1000 tak Sofie.
Salary har bygget et fantastisk simpelt system, som alligevel kan indstilles præcis til hvad vi har behov for. Support er hurtige til at besvare selv de mindste spørgsmål.
Integrationer fungerer formidabelt.
Det bedste. Kan varmt anbetalde . Har haft dem siden juni måned og de er bare fantastisk .
Første medarbejder, første lønsystem ... tanken var værre end handlingen, og Salary har gjort det super nemt, med alt fra det administrative til det økonomiske på krys og tværs, det klares helt automatisk. Kan absolut anbefales ... dertil krydret med super flinke og tålmodige supportere.