Frisør og Barber i Kgs. Lyngby - salonkbh Avis 111

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Har været der en gang og vil helt sikkert fortsætte baseret på min oplevelse. Udsøgt service og perfekt resultat, der tegner perfekt til at blive min primære frisør

Noté 5 sur 5 étoiles

Dilshad er altid vennelig og leverer et rigtig godt resultat. Utroligt god til skæg og hår. Kan klart anbefale ham til andre :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste frisør oplevelse jeg nogensinde har haft, viste et billede men han kom med et andet forslag som viste sig at være meget bedre. Vil stærkt anbefale

Noté 5 sur 5 étoiles

"Whilst on holiday in Denmark, I came across Salonkbh via Google search, drawn by the glowing reviews. I visited the establishment and booked the Signature Grooming Ritual. The service provided was re... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Salon de coiffure

Écrit par l'entreprise

Professionel frisør & barber med sans for detaljerne.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Personlig og langsigtet service

Hos Dilshad får du en personlig behandling med et endeligt resultat i sigte. Han er god til at improvisere og rådgive, hvis du ikke er helt sikker på, hvordan du gerne vil se ud. Jeg kan kun anbefale SalonKBH i Lyngby, hvis du er interesseret i at tage på en styling-rejse sammen med Dilshad. Du kommer ikke til at fortryde det.

12 février 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Super fin service og behagelig…

Super fin service og behagelig oplevelse. Fik trimmet skæg og blev klippet. Fik tips til holde skægget og en god snak generelt. Jeg kommer igen og kan sagtens anbefale stedet.

17 décembre 2021

God oplevelse

Jeg er meget tilfreds med min oplevelse, og den professionelle rådgivning, vedrørende hår, jeg blev givet har kastet nyt lys på, hvordan jeg vil sætte mit hår fremover.
Jeg anbefaler gerne andre, som ikke ved hvordan deres hår skal sættes eller se ud, til at prøve salonen.

19 octobre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Service langt ud over det almindelige

Dilshad er fremragende til sit håndværk og til at se sine kunders behov. Min seneste oplevelse var dog i en klasse for sig. Jeg ringer ned for at få en tid lørdag formiddag - får at vide at han præcis kan klemme mig ind. Jeg nævner henkastet at det er jeg glad for, da det er mit bryllup den dag. Som reaktion på den oplysning aflyser han sin frokost pause for at have tid til en større behandling. Resultatet blev fremragende og det var rørende billigt - det er en af de få steder tilbage hvor man virkelig føler sig i centrum som kunde!

7 juillet 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en oplevelse ud over det…

Det var en oplevelse ud over det sædvanlige. Du har i hvertfald en ny kunde i mig. Det helt sikkert!

25 juin 2021

Réponse de Frisør og Barber i Kgs. Lyngby - salonkbh

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glad for at du har oplevet en god oplevelse. Vi glæder os til at se dig igen om 3 uger :)

Varm anbefaling herfra

Hyggeligt sted, og yderst professionelt klip. Jeg er kommet her i flere år, og har tænkt mig at fortsætte med det

8 juin 2021

Réponse de Frisør og Barber i Kgs. Lyngby - salonkbh

Mange tak for din anmeldelse 🙏🏻

Super god oplevelse,professionelt…

Super god oplevelse,professionelt arbejde ,en dygtig håndværker...👍
Jeg kommer igen

25 mai 2021

Réponse de Frisør og Barber i Kgs. Lyngby - salonkbh

Mange tak for din anmeldelse vi er glad for at du kommer igen😊

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus