Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Sabrina klinikken. Hun var professionel, imødekommende og tog sig rigtig god tid til at forklare behandlingerne, så jeg følte mig i så trygge hænder hele vejen ig... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg kan varmt anbefale SAND Aesthetic Clinic. Jeg fik Botox for første gang og var lidt nervøs, men jeg havde en virkelig god oplevelse. Sabrina var min behandler, og hun var utrolig professionel o... Voir plus
Ingen gør det bedre end Sabrina! Hun tager sig altid god tid, ingen dumme spørgsmål, altid smukke naturlige resultater. Det er tydeligt at hun ved en masse og interesserer sig så meget for sit fag! ❤... Voir plus
Kæmpe anbefaling. Kom til Sabrina hvis du ligesom mig søger et naturligt friskt resultat. Hun er dybt profesionelle med meget stor faglig viden. Altid imødekommende og smilende. Klinikken byder på... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos SAND Aesthetic Clinic er vores mission at tilbyde en professionel og personlig oplevelse inden for æstetiske behandlinger. Vi skaber et trygt og imødekommende miljø, hvor du som kunde altid føler dig velkommen og godt behandlet. Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger, der spænder fra injektionsbehandlinger til avancerede hudplejeprocedurer. Ved brug af de nyeste teknologier og kvalitetsprodukter sikrer vi naturlige og tilfredsstillende resultater. Vi sætter stor pris på alle vores kunder og arbejder hårdt for at levere resultater, der lever op til – og gerne overstiger – forventningerne. Din oplevelse er i centrum hos os, og vi stræber altid efter at yde en service, der både er professionel og personlig. Tak for jeres tillid til SAND Aesthetic Clinic. Vi glæder os til at byde jer velkommen og hjælpe jer med at opnå jeres æstetiske mål.
Coordonnées de contact
Holmbladsgade 133. / Strandlodsvej 2. , 2300, København S, Danemark
- Info@sandaesthetic.dk
- sandaesthetic.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Kæmpe anbefaling
Virkelig en fantastisk oplevelse. Sabrina var utrolig god og grundig i sit arbejde og er rigtig god med at forklare tingene og oplyse om hele processen.
Fik en lip filler og botox og allerede efter en dag var resultater fantastiske på læberne.
Stor anbefaling herfra! 👍
Bedste oplevelse
Sabrina er helt vildt sød og mega dygtig! Så flot resultat og man er i meget trygge hænder. Kommer helt sikkert igen❤️
Sabrina hos SAND er en fantastisk…
Sabrina hos SAND er en fantastisk behandler, der virkelig kender sit håndværk. Hun er dygtig, professionel og får en til at føle sig i trygge hænder. Jeg kan varmt anbefale hende.
Jeg har været hos Sabrina flere gange, og hun er virkelig en dygtig behandler. Hun tager sig god tid og er utrolig grundig i sin behandling – man kan virkelig mærke, at hun brænder for sit arbejde og har styr på, hvad hun laver. Jeg føler mig altid tryg i hendes hænder, og resultatet er altid i top. Kan varmt anbefale hende!
Jeg har fået behandling hos Sabrina…
Jeg har fået behandling hos Sabrina flere gange, og hver gang har jeg følt mig helt tryg i hendes hænder. Hun er super sød, rar og imødekommende – man føler sig virkelig set og godt taget imod. Hun skaber en rolig og behagelig atmosfære!
Fantastisk service og medmenneskelighed
Fik SAND Clinic og Sabrina anbefalet af en veninde og jeg må bare sige: Hold da op en service.
Sabrina er uden tvivl virkelig dygtig til sit arbejde, men udover det er hun også bare så skøn at være i selskab med. Der er plads til grin og smil - og man føler sig så velkommen og tryg, når man træder ind hos hende.
Mit resultat er blevet så godt - og jeg kommer helt 100% til at vende tilbage til Sabrina ♥️
Kompetent som ingen anden
Jeg har fulgt Sabrina fra N'finity til sand aesthetic.
Har været vidt omkring andre klinikker, men der er ingen som kan det Sabrina kan.
Jeg føler mig 100% tryg i Sabrinas hænder.
Altid en super service
Altid en super service, og Sabrina er virkelig dygtig og har fuld tillid til alt hun laver.
Der er ikke andre der skal lave mine læber.
Så kan kun varmt anbefale hende.
Kæmpe anbefaling.
Sabrina er en yderst ærlig professionel behandler som rådgiver med hjertet, smilende, super sød og udfører naturlige resultater.
Jeg er introduceret til zo skin produkter, skinbooster etc. Og jeg føler mig i totale trygge hænder og ved, at jeg altid får bedste rådgivning og produkter.
Tusind tak Sabrina. <3
Kan klart anbefale sand clinic
Kan klart anbefale sand clinic.
Jeg er helt ny til at få lavet filler og fik nok den bedste første oplevelse med filler. Både oplevelsen i sig selv og resultatet
Behandler er så super sød og tålmodig med en og er klar til at svare alle de spørgsmål man nu engang kan have
Sabrina er den absolut bedste!
Sabrina har været min primære behandler i omkring tre år, og hendes ekspertise, professionalisme og varme personlighed gør hende til den absolut bedste inden for sit felt.
Sabrina forstår virkelig sine kunders behov og tager sig altid tid til at lytte, rådgive og sikre, at man får et resultat, der lever op til alle forventninger og ønsker.
I en periode, hvor Sabrina ikke var tilgængelig (da hun var ved at forberede åbningen af SAND Aesthetic Clinic), prøvede jeg en anden behandler – og det blev hurtigt tydeligt, hvor stor forskellen kan være. Derfor var jeg heller ikke et sekund i tvivl om, at jeg skulle tilbage til hende så snart jeg kunne. Hver eneste behandling er præcis som jeg ønsker det, og man føler sig altid tryg og værdsat som kunde.
Jeg kan ikke anbefale Sabrina og SAND Aesthetic Clinic nok. Hun er i en klasse for sig og er uden tvivl den eneste, jeg stoler på til mine behandlinger.
Jeg havde en virkelig god oplevelse på…
Jeg havde en virkelig god oplevelse på klinikken. Fra jeg ankom, blev jeg mødt med professionel og imødekommende service. Der var fuldt fokus på mig som kunde, og jeg blev taget godt imod.
Jeg satte stor pris på den grundige samtale, hvor vi sammen lagde realistiske mål for behandlingen. Fokus var tydeligt på naturlige resultater, og der blev taget hensyn til at optimere udseendet, uden at det skulle gå på kompromis med mine egne træk eller skabe unaturlige resultater. Jeg følte mig helt tryg i hænderne på behandlerne, og jeg kan varmt anbefale klinikken.
Skøn klinik med den bedste behandler 💗💗…
Skøn klinik med den bedste behandler 💗💗 Sabrina sørger altid for at tage sig god tid, og hendes rolige og professionelle tilgang gør, at man straks føler sig tryg i klinikken. Det er tydeligt, at hun går op i at skabe et flot og naturligt resultat, så er super glad for, at jeg gik til Sabrina 💗💗
Kæmpe anbefaling herfra!
God oplevelse
Jeg havde en virkelig god oplevelse, det var meget professionelt og et mega flot resultat. Kæmpe anbefaling!💗
Kæmpe anbefaling.
Klinikken byder på rolige rammer hvor man føler sig tryg og lyttet til.
Jeg kan varmt anbefale Sabrina.
Sabrina er ekstrem professionel og…
Sabrina er ekstrem professionel og dygtig til både filler og botox, hun vejleder på en forståelig og gennemgående måde og er super behagelig at være omkring! Hun er sød og tager sig god tid til at give en det flotteste resultat! Hun tænker ikke på pengene, men på at gøre det bedste for kunden! Bedste skønhedsklinik jeg har været på! Kæmpe chefs kiss
Virkelig dygtig til sit arbejde.❤❤
Virkelig god behandling og service fra start til slut.
Man føler sig virkelig velkommen i skønhedsklinikken. Sabrina som ejer klinikken og behandler er
effekt i sit arbejde og følte mig tryg under hele behandlingen.
Glæder mig allerede til næste besøg
Kæmpe anbefaling herfra❤
Sabrina er den bedste
Sabrina er den bedste og den eneste der nogensinde har lavet noget på mig <3 Derfor er jeg selvfølgelig fuldt med til hendes klinik, hvor hun er nu. Simpelthen bare den bedste
SABRINA uden tvivl den bedste🩷
SABRINA uden tvivl den bedste, mest målrettede og ambitiøse inden for kosmetik!!
Jeg har aldrig oplevet så god en service, samt så gode resultater af noget som jeg har gjordt hos hende.
Hun er så dygtig og professionel til det hun laver, og så føler man sig bare så tryg og velkommen i hendes selvskab og hænder under behandling🩷
Da hun stoppede i den gamle klinik, og jeg ikke kunne finde hende gik jeg i så lang tid og tænkte over at jeg bare måtte finde hende, så jeg endte med at efterlyse hende i Queens lounge på Facebook hvor jeg fandt hende. For der er simpelthen ikke nogen andre jeg ville lade røre mit ansigt!
Så jeg vil bare sige tak, kæmpe tak Sabrina, du er amazing🩷🩷 og har gjordt mig så glad for mig selv med dit smukke arbejde!!!
I skal ikke være et sekund i tvivl om at i får lige præcis det i ønsker i hendes hænder, eller være nervøse!! Hun har virkelig styr på det!!🩷🩷
Jeg er rigtig meget tilfreds med alt…
Jeg er rigtig meget tilfreds med alt hvad jeg har bedt om at få lavet og det er ikke noget med at jeg bliver presset til at få noget mere. Jeg kan se et stort resultat i forhold til før og efter- billeder. Så derfor vil jeg gerne anbefale til andre i forhold til at opnå tilfredshed hele vejen rundt.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.