Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Sabrina klinikken. Hun var professionel, imødekommende og tog sig rigtig god tid til at forklare behandlingerne, så jeg følte mig i så trygge hænder hele vejen ig... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg kan varmt anbefale SAND Aesthetic Clinic. Jeg fik Botox for første gang og var lidt nervøs, men jeg havde en virkelig god oplevelse. Sabrina var min behandler, og hun var utrolig professionel o... Voir plus
Ingen gør det bedre end Sabrina! Hun tager sig altid god tid, ingen dumme spørgsmål, altid smukke naturlige resultater. Det er tydeligt at hun ved en masse og interesserer sig så meget for sit fag! ❤... Voir plus
Kæmpe anbefaling. Kom til Sabrina hvis du ligesom mig søger et naturligt friskt resultat. Hun er dybt profesionelle med meget stor faglig viden. Altid imødekommende og smilende. Klinikken byder på... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos SAND Aesthetic Clinic er vores mission at tilbyde en professionel og personlig oplevelse inden for æstetiske behandlinger. Vi skaber et trygt og imødekommende miljø, hvor du som kunde altid føler dig velkommen og godt behandlet. Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger, der spænder fra injektionsbehandlinger til avancerede hudplejeprocedurer. Ved brug af de nyeste teknologier og kvalitetsprodukter sikrer vi naturlige og tilfredsstillende resultater. Vi sætter stor pris på alle vores kunder og arbejder hårdt for at levere resultater, der lever op til – og gerne overstiger – forventningerne. Din oplevelse er i centrum hos os, og vi stræber altid efter at yde en service, der både er professionel og personlig. Tak for jeres tillid til SAND Aesthetic Clinic. Vi glæder os til at byde jer velkommen og hjælpe jer med at opnå jeres æstetiske mål.
Coordonnées de contact
Holmbladsgade 133. / Strandlodsvej 2. , 2300, København S, Danemark
- Info@sandaesthetic.dk
- sandaesthetic.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Kan varmt anbefales! Virkelig dygtig
Jeg er så glad for at jeg valgte at prøve en ny klinik! Sabrina er ved at rette op på tidligere behandlinger, som er gået galt og jeg er bare så glad og imponeret over hvor dygtig hun er. Hun er meget professionel og man føler sig virkelig i trygge hænder
TAK for det fine resultat og jeg glæder mig til at komme igen :)
10/10
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos SAND Aesthetic. Sabrina skræddersyede behandlingen til mine behov, og resultatet overgik mine forventninger. Jeg vil varmt anbefale SAND Aesthetic til alle, der overvejer kosmetiske behandlinger
Fantastisk oplevelse
Jeg har haft den mest positive oplevelse hos Sand Aesthetic Clinic og kan varmt anbefale klinikken til alle, der overvejer æstetiske behandlinger. Fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt af en professionel og venlig atmosfære. Personalet er utroligt imødekommende og tager sig tid til at lytte til dine ønsker og bekymringer.
Behandlerne er yderst kompetente og vidende inden for deres felt, hvilket gjorde mig tryg gennem hele forløbet. Jeg satte pris på den grundige konsultation, hvor alle mine spørgsmål blev besvaret, og jeg fik en skræddersyet behandlingsplan, der passede perfekt til mine behov.
Resultatet oversteg mine forventninger! Jeg føler mig mere selvsikker og tilfreds med mit udseende, takket være deres omhyggelige og præcise.
Alt i alt en fantastisk oplevelse, som jeg helt sikkert vil gentage i fremtiden.
SAND Aesthetic Clinic
SAND Aesthetic Clinic – Detaljeret til perfektion!
Jeg vil gerne tage et øjeblik til at dele min oplevelse hos SAND Aesthetic Clinic, som drives af min søster, Sabrina. Ikke bare fordi hun er min søster, men fordi hun virkelig er en af de mest dedikerede og passionerede personer, jeg kender, når det kommer til kosmetiske behandlinger.
Fra det øjeblik, man træder ind i klinikken, kan man mærke den omhyggelige opmærksomhed på detaljer, som Sabrina bringer ind i alt, hvad hun laver. Hendes evne til at forstå mine behov og ønske om det perfekte resultat er bemærkelsesværdig. Hun er ikke kun en professionel, hun er en sand kunstner, der sikrer, at hver behandling er vurderet og udført med den største præcision.
Jeg har set hende arbejde med en omhyggelighed, der virkelig er sjælden. Hendes perfektionisme skinner igennem i hvert skridt af behandlingen, og det er tydeligt, at hun ikke stopper, før resultatet er intet mindre end perfekt. Og det bedste af det hele? Hun gør det med en varme og ægte omsorg, der får dig til at føle dig som noget helt særligt.
Hvis du leder efter en klinik, hvor dine behov bliver hørt, og hvor du forlader stedet med en følelse af at være blevet taget kærligt hånd om, så er SAND Aesthetic Clinic stedet. Jeg er stolt af at kunne anbefale Sabrina og hendes fantastiske klinik – hun sætter standarden for, hvordan kosmetiske behandlinger bør udføres.
Den dygtigste filler og botox behandler i Kbh!
SAND og dygtige Sabrina er den absolut dygtigste behandler, jeg nogensinde har prøvet.
Jeg har fået udført filler og botox behandlinger hos de fleste førende klinikker i Kbh, men Sabrina er den dygtigste af dem alle, og den eneste jeg tør lade behandle mit ansigt. Sabrina er æstetiker, super dygtig til at fremhæve og forfine feminine træk, og resultatet er hver gang perfekt! Jeg føler mig smukkere, friskere og ser yngre ud. Og ærligt - det er skønt, at der findes magi, som kan tage 5 år af mit ansigt. Dén magi får man hos SAND A. Clinic! Jeg er kunde for evigt 🫶
Super oplevelse og resultat!
Man føler sig meget tryg i Sabrinas hænder. Resultatet blev super flot!
Dygtig og kompetent samt flotte resultater :)
Mine behandlinger hos Sabrina kan kun beskrives som positivt både som kosmetisk sygeplejerske og som person. Hun har flair for æstetik, harmoni og symmetri i forhold til hendes behandlinger. Hun møder kunden der hvor man er. Hun informerer og guider så man føler sig tryg. Jeg har været super tilfreds med mine behandlinger og går fortsat hos Sabrina som kunde. Jeg kan kun anbefale hende herfra.
Vh. Liw
Man er i trygge hænder hos Sabrina
Man er i trygge hænder hos Sabrina, hun er faglig, professionel og yderst dygtig!
Rigtig god oplevelse
Sabrina er meget professionel og god til at vejlede. Hun udfører helt sikkert ikke noget, hun ikke kan stå inde for.
Har fået to behandlinger hos Sabrina
Har fået to behandlinger hos Sabrina. Hun er meget dygtig og har en meget sikker sans for, at foreslå behandlinger, som passer til både ansigt og pengepung.
Jeg glæder mig til næste behandling hos Sabrina / Sand Aestetic Clinic
En sand æstetiker
Der er kun en der må behandle mig, og det er Sabrina.
Jeg føler mig altid 100% tryg i hendes hænder, og hun er virkelig god til at vejlede ift. metode, valg af behandling ect.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.