SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Elst Avis 9

TrustScore 4 sur 5

Industrieweg Oost 3b, 6662 NE Elst, Gelderland, NL

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Vriendelijk geholpen, fijne adviezen. Genoeg tijd en ruimte om zelf rond te lopen, keuzes te maken en aan te passen. Ons was Sani Dump in Elst aanbevolen en dat was zeker een goede keuze.

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de salle de bains
  2. Rénovateur de salle de bains

Écrit par l'entreprise

Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Wij kunnen alle A-merken leveren, uiteraard altijd tegen de beste prijs! Dat is Sani-Dump. Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, designsanitair of alleen een badmeubel, vrijstaand bad, whirlpoolbad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak! Sani-Dump is uw specialist in Sanitair en Tegels.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

214 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vriendelijk geholpen

Ons was Sani Dump in Elst aanbevolen en dat was zeker een goede keuze.

11 juin 2026

Hi Marije,

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn vol lof over Sanidump Elst!

Wij zijn vol lof over Sanidump Elst!! Olav en Patricia hebben een klacht over onze badkamer met spoeltoilet vanaf onze eerste mail direct serieus genomen, vlot behandeld en actie ondernomen. Omdat de klacht volkomen terecht was heeft Olav het opgenomen tegen de grote duitse fabrikant en Sani Dump heeft zelfs de kosten op zich genomen. Vriendelijk en correct van begin tot end, van ons krijgen ze een 10!

4 juin 2026

Hi Hendrik,

Wat fijn om te horen dat we u zo goed hebben kunnen helpen! We waarderen uw positieve feedback en zijn blij dat we de klacht hebben kunnen oplossen.

Betrouwbaar en super klantgericht

Hier spreekt een heel tevreden klant. Dit filiaal heeft een ruim assortiment en kan met behulp van softwarepakket je hele badkamer naar wens samenstellen. Daarbij luisteren de medewerkers altijd goed naar de wensen die je hebt en wijzen je ook op goedkopere alternatieve keuzes of keuzes die beter bij je situatie passen.

Ze komen hun afspraken na en ook na de levering zijn ze bijzonder klantvriendelijk. Ik had zelf een fout gemaakt met het inmeten van de badkamer, waardoor tijdens de verbouwing bleek dat de meubels niet paste. Ik nam direct contact op met SaniDump en ik kon de betreffende meubels omwisselen. Het personeel denkt echt met je mee, top service. Ik zou iedereen dit filiaal aanraden

9 janvier 2026

Hi Tim,

Bedankt voor uw mooie review en het delen van uw ervaring! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service!

We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe badkamer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Verkoper van filiaal Elst is een topper…

Verkoper van filiaal Elst is een topper enorm behulpzaam, verstand van zaken en te vergeten erg gezellig en vriendelijk

14 janvier 2026

Hi Michel,

Bedankt voor de leuke review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service!

Nieuw toilet met accessoires

Prima geholpen door Jorn bij het uitzoeken van tegels en sanitair voor toilet. Goede service, communicatie en levering.

11 décembre 2025

Hi Jeanine,

Bedankt voor de positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de service van Jorn.

Noté 4 sur 5 étoiles

Uitzoeken badkamer een feest..

Bij het uitzoeken van een badkamer hebben we erg goede hulp gehad van Michael (winkel Elst). Bij het naar buiten lopen hebben we toen meteen besloten niet nog bij andere winkels te gaan kijken. De aflevering en montage was ook top! De prijs/kwaliteit verhouding was prima en er was zeer goed contact tussen de winkel en de monteur.

10 mai 2025

Hi Hans,

Bedankt voor de positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de service! Veel plezier met de nieuwe badkamer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn vriendelijk en deskundig…

Wij zijn vriendelijk en deskundig geholpen door Michael in Elst, denken met je mee en geven goed advies.
Ook bij de levering was de chauffeur erg vriendelijk, dank jullie wel voor de fijne samenwerking.

9 juin 2025

Hi,

Bedankt voor de positieve review! Wat fijn dat u zo goed geholpen bent in Elst. Veel plezier met de nieuwe badkamer!

Bezoek gebracht aan Sani-Dump Elst

Bezoek gebracht aan Sani-Dump Elst. Na een prettig gesprek met Michael hebben wij onze badkamer besteld. De levering was perfect, en voldoet aan zeer aan onze verwachtingen. Ook de adviezen waren prettig en professioneel.

9 janvier 2025

Hi Edwin,

We zijn blij te horen dat u een positieve ervaring hebt gehad bij Sani-Dump Elst. Het is fijn om te lezen dat u een prettig gesprek hebt gehad met Michael en dat u tevreden bent met de levering en de adviezen die u heeft ontvangen.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus