We zijn bij verschillende winkels geweest voor onze keuken en badkamer, maar uiteindelijk zijn we uitgekomen bij Sani-Dump Leeuwarden. Daar zijn we echt ontzettend goed geholpen! Lennart, Sungul en St... Voir plus
L'entreprise a répondu
Zonder een afspraak gemaakt te hebben in Bergen op Zoom, werden we (toch) uitgebreid geholpen en geadviseerd bij het uitkiezen van een badkamer. Daarna hebben we verschillende afspraken gehad, voordat... Voir plus
L'entreprise a répondu
Top, in verkoop en uitmuntend ook in de service. Henk heeft eerst heel veel tijd genomen betreffende een geweldig ontwerp te maken. Niets was te veel. Daarna vanuit ons budget bekeken om alles zo moo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Eduard en Silvia zijn erg vriendelijk, behulpzaam en goede service. Hele goede adviezen van Eduard. We zijn super blij. Reden dat ook onze zoon en schoondochter daar hun badkamer hebben gekocht.
L'entreprise a répondu
Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Wij kunnen alle A-merken leveren, uiteraard altijd tegen de beste prijs! Dat is Sani-Dump. Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, designsanitair of alleen een badmeubel, vrijstaand bad, whirlpoolbad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak! Sani-Dump is uw specialist in Sanitair en Tegels.
Strand van Luna 1, 1704 ZZ, Heerhugowaard, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
Na een paar bezoekjes bij het filiaal in Almere hebben we een prachtige combideal voor een keuken, badkamer en wc gesloten. Door de deskundige hulp van Silvan en Denise hebben we onze wensen omgezet in een hele mooie opstelling en apparatuur.

Réponse de SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
Spijkenisse. Bij binnenkomst werd er door Paul gelijk tijd gemaakt. Zeer vakkundig geholpen. Mee gedacht over wat mogelijk was in mijn wensen en financiële plaatje!
Zeer tevreden!

Réponse de SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
Heel goed geholpen door Paul, van sani dump Spijkenisse, goede feeling over mijn wensen, en uitgekomen op een " droom"badkamer dat bij mij past

Locatie Wijchen, Graafseweg.
Erg vriendelijk en prettig geholpen door de collega's. Ze hebben goed meegedacht, alle ruimte en vrijheid om zelf keuzes te maken die bij je passen.
Prima service..... SUPER BEDANKT!

Réponse de SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
Hele goede ervaring met heren uit Almere! Zou hun direct aanbevelen. Top service :)

Réponse de SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
Wij hebben zijn vandaag heel goed geholpen door Robin Husmann in de winkel in Almere Buiten.
Ook kregen we een lekker bakkie koff van zijn collega.

Réponse de SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
Nieuwe badkamer gekocht bij Sani-Dump Spijkenisse.
Goed ontvangen, de juiste advies en vooral vol enthousiasme geholpen.

Réponse de SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
Vandaag, zaterdag 8 november afspraak met Jesper en Khaleed, betreffende een badkamer samenstellen.
Lang verhaal, kort, echt megagoed geholpen en heel goed geadviseerd, met grote dingen, maar ook met hele praktische dingen, zonder ook maar enige druk naar ons toe, kortom met een heel fijn gevoel de deur uitgestapt met een mooie badkamer in het verschiet, voor een goede prijs!

Réponse de SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
Uiteindelijk heb ik hier mijn badkamer gekocht na bij verschillende plekken rondgekeken te hebben. Hier werd ik geholpen door Cees. De behulpzaamheid en het meedenken, zich kunnen verplaatsen in mijn schoenen, ruim de tijd te nemen en geenszins op te jagen - en uiteindelijk een mooi badkamerontwerp en faire offerte - zorgen ervoor dat ik zeer enthousiast ben over Sanidump Gouda en ze vol overtuiging durf aan te raden!

Réponse de SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
Samen met een vriendin bezocht ik Sani-dump Spijkenisse omdat zij op zoek was naar een keuken. Kahaleid heeft ons fantastisch geholpen: hij luisterde aandachtig, gaf helder advies en wist ons echt het gevoel te geven dat dit dé plek was waar zij haar keuken wilde laten plaatsen. Ze is erg blij met het eindresultaat!
Later ben ik zelf teruggekomen voor een badkamer, en ook die ervaring was geweldig. De verkopers denken echt met je mee, geven duidelijke uitleg en zorgen ervoor dat je je nooit onder druk gezet voelt. Uiteindelijk heb ik bij Sani-dump ook mijn badkamerartikelen gekocht.
Al met al een fijne winkelervaring met vriendelijk, professioneel personeel en scherpe prijzen. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een keuken of badkamer! 😊

Réponse de SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
Het gaat goed mis in de communicatie.
Tegel maten niet goed gecommuniceerd,
Hoeveelheid tegels uitgerekend voor de toilet ruimte, na opgegeven van de maten maar hier klopte niets van.
En dat àlles afschuiven op de klant dat die het fout doet, de verkoper maakt geen fouten.
Geen sorry of excuses.
Prima geholpen door Lennart, goede persoonlijke service en advies.
Snelle vervanging bij gebroken tegels of extra tegels bestellen bij tekort en meerdere dingen.
Kortom een hele positieve ervaring.

Réponse de SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
We krijgen relevante informatie, er wordt meegedacht om onze nieuwe badkamer gebruiksvriendelijk te maken voor senioren.
We hebben een bedrijf aanbevolen gekregen om de badkamer te renoveren en die heeft het prima gedaan, we zijn zeer tevreden daarover.

Réponse de SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
Contact met verkoper in de winkel is laagdrempelig. Hij denk mee en heeft ideeën die niet in de showroom zichtbaar zijn. Denkt mee in een mooie mix van prijs en kwaliteitsverhouding.
Ook op een later tijdstip kon ik nog wijzigingen aanbrengen in een al gemaakte order en toevoegingen doen.
Toen achteraf bleek dat een kastje niet paste werd dit teruggenomen, mooie service.
Telefonisch overleg is soms lastiger omdat het kan zijn dat een andere verkoper een order overneemt en niet altijd goed kan terugvinden wat eerder is afgesproken of besteld.

Réponse de SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
Teleurstellende communicatie met de winkel maar top aannemer
Mijn ouders hebben hier een badkamer en toilet besteld. Op de inmeetafspraak kwamen ze niet opdagen doordat ze de afspraak vergeten waren door te geven. In week 36 zouden alle spullen geleverd worden. Aannemer start in deze week met het slopen van de badkamer. Een deel van de spullen werden geleverd behalve de wandtegels. Na vele mails en bellen kregen we te horen dat de wandtegels 6 weken later geleverd konden worden. De badkamer en toilet waren toen al volledig gesloopt.
Besloten om de tegels te annuleren en bevestiging hiervan op mail. Het geld zou terug gestort worden. Hier zijn we nog steeds mee bezig.
Als dit spoedig opgelost wordt dan ben ik bereid deze review aan te passen maar voor nu geeft het heel veel spanning en stress voor mijn ouders.
De aannemer was top! prachtig werk.
Helaas wel een kapotte mengkraan en radiator maar de aannemer komt iedere keer. Ook dit gemeld bij de winkel maar geen telefoontje en geen mail. Radiostilte. Het hoofdkantoor is niet bereikbaar en de winkel geeft altijd aan terug te bellen wat nooit gebeurd. Ik hoop echt dat jullie de communicatie gaan verbeteren en dat we spoedig ons geld terug gestort krijgen waar we recht op hebben.
Na meerdere badkamer zaken te hebben gezocht, zijn we op aanraden van mijn collega bij sani dump terecht gekomen. We zijn positief verrast. Eerste keer rustig rond gekeken en meerdere afspraken gehad om onze badkamer te ontwerpen. We zijn erg fijn geholpen. Er is ook ruimte om eerst goed na te denken. Ze zetten je niet onder druk om gelijk te tekenen wat we bij andere zaken wel hadden. Ze verkopen A merken voor een goed prijs. Ze besteden echt veel tijd en aandacht van je om je droombadkamer te realiseren. Micha heeft ons enorm goed geholpen. We hadden laten wat problemen die opgelost moesten worden. Micha heeft dit ontzettend goed aangeplakt. Micha stelt tevredenheid van de klant echt centraal. Ze zijn niet zoals andere badkamer zaken alleen gericht op verkopen, maar juist ook de klant centraal stellen. Wat mij betreft is dat wel de kracht van Micha. Hierdoor kom ik graag nog een keer terug mocht ik weer een badkamer nodig hebben. Ik raad het ook andere mensen aan. Prijs kwaliteit verhouding is ook goed.

Réponse de SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
I had a great experience finalized sing my bathroom at Sani dump Spijkenisse. wanted to take a moment to thank Paul sincerely for making the process of finalizing my bathroom so seamless and enjoyable. Your expertise, attention to detail, and positive energy turned what could have been a stressful project into a truly great experience. I'm thrilled with the results and couldn't have asked for a better guide along the way.

Réponse de SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
Zeer goede, snelle service en goede aftersales. Zeer klantgericht.

Réponse de SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
Fijne mensen! Je wordt goed geadviseerd en eerlijk geholpen. Fijne sfeer. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en met je meegedacht.

Réponse de SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen
En savoir plus sur les différents types d'avis.