Hade privatleasing hos Santander. Gjorde mig av med bilen och den såldes så som de gör efter privatleasing slut. Va noga med att dubbelkolla efter vad som fanns kvar om där fanns restskuld. Nått som... Voir plus
Santander är ytterligare en sån bank / företag som gärna hjälper till när man har pengar men får man problem att betala stängs alla dörrar som 2 tons kassa-skåp omedelbart och plötsligt går inget at... Voir plus
Över ett år efter avslutad leasing fick jag ett krav på 8000 kr för att bilen inte var i gott skick vid överlämnandet. De hänvisade till en testrapport som fortfarande inte delats. Har även fått ko... Voir plus
Santander skickade en kravfaktura 13 månader efter jag lämnat tillbaka en leasing bil, "Enligt besiktningsprotokoll". I avtalet står det även fel bilmodell, avsaknad av besiktningsprotokoll. Mycket... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Ansök om lån, Fordonslån, billån, MasterCard utan avgifter eller öppna ett sparkonto med bra ränta. Allt utan uppläggningsavgift på nätet.
Strandveien 18, 1366, Etats-Unis
- santander.se
N'a pas répondu aux avis négatifs
Leasing avtal via Santander
Leasing avtal via Santander. Bilen var i en olycka (vilket gick på min försäkring) och jag ville inte förlänga leasingen med ny bil utan avsluta.
Santander gjorde allt dom kunde för att bryta emot avtalet och tvinga mig in i ett nytt avtal. Tog sex månader, massor av arbete och oro innan det löste sig.
Jag kontaktade Santander för att få…
Jag kontaktade Santander för att få hjälp med en ekonomisk fråga som påverkar min vardag direkt – men bemötandet var kort, stelt och utan engagemang.
I stället för att få vägledning fick jag en länk till en blankett och uppmaningen att "fylla i själv". Ingen känsla för kundens situation, ingen serviceanda.
När det handlar om pengar, lån och vardagsekonomi krävs det mer än mallade svar.
Det krävs fingertoppskänsla, empati och förmågan att faktiskt hjälpa – inte bara hänvisa vidare.
Kände mig inte sedd som kund, bara som ett ärendenummer. Santander borde se över hur deras kundservice arbetar – för det här var riktigt svagt.
Väldigt lång telefonkö
Väldigt dåliga.
Allt är svårt, kontakta, prata eller få svar. Håll er borta från detta bolag.
Bedrövligt oseriös kreditgivare
Bedrövligt oseriös kreditgivare. Har billån på Santander…. Startade i dec-24 med 7,95% ränta. Nu i juni fick jag höjd ränta till 8,05%. Riksbanken har på denna tid gjort tre stycken räntesänkningar om 0,25%/gång. Finns inte ord till hur mycket icke kund fokus en bank kan ha. Totalt brist på respekt och omdöme.
Oseriös bank som inte följer styrräntan…
Oseriös bank som inte följer styrräntan och istället höjer räntan sen en månad tillbaka..... Makalöst... Kommer aldrig ta lån här igen.
Sänkt styrränta men inte sänt ränta.
Efter höjd ränta i maj med 0.1% verkar ingen sänkning vara på väg efter att styrräntan nu sänkts med -0,25%, enligt kundtjänst idag 19/6. Vilka skojjare!
Andra banker följer direkt.
/C
Refused break in payment when our newborn has cancer
Deeply disappointed asked for a break in payment when our newborn was diagnosed cancer we naturally have a ton of invoices we are unable to pay as these are naturally unforeseen and Santander could have helped us we never ever missed a down-payment extremely unpleasant and very very poor customer service.
Not worth using them now we move everything no more Satander ever again.
Their silence to people's feedback says everything
Ohederliga
Ohederliga, gränsande till lurendrejare
Om du absolut måste ha med Santander att göra - var på din vakt. Jag har om och om igen blivit förbluffad över deras usla kundservice och ohederliga metoder
Välj någon annan
Låna inte pengar här. När riksbanken sänkte räntan totalt med 1% så sänkte santander 0,9%. Nu när riksbanken diskuterar ytterligare sänkning, då höjer santander 0,1%. Om du ringer till dem, kommer du aldrig komma fram.
Riktigt oseriösa
Riktigt oseriösa, snälla, beblanda er ALDRIG med Santander eller Hedin Bil!!!
Bedrövlig service
Hur i hela friden kan en bank som vill framstå som seriös ha telefontid mellan 12-15??? Det går aldrig att få någon hjälp, man blir bara ombedd att ringa en annan avdelning gång på gång. Bedrövig service. Kommer aldrig mer använda santander
Kommer aldrig att ta i Santander med tång ens
Om Kia vill leasa ut några fler bilar så får man nog byta kreditgivare.
Alla kreditinstitut sänker sin ränta i takt med reporäntan. Santander höjer sin. Maken till idiotföretag får man leta efter. Alla med lite sunt förnuft kommer att bojkotta Santander i framtiden!
Riktig dålig kreditgivare
Riktig dålig kreditgivare, se upp med dom!
Höjer räntan och gömmer sig bakom "ökade upplåningskostnader"..... det mesta annat går ner men inte Santander!
Man vet aldrig vad det kommer kosta i slutändan!
VARNING!
Santander, 80% höjning på leasing lån.
Tog en leasing via Kia, verkade inte vara några konstigheter alls, med inflationen tänkte man, jaja det kommer höjas en del. Santander höjer med över 80%, kommer aldrig mer leasa en bil via Kia eller nyttja Santander i hela mitt liv!
Jag har haft deras kreditkort i över 10…
Jag har haft deras kreditkort i över 10 år men nu de har dålig och oflexibel kundservice. Nu får det räcka. Jag har avslutat både korten idag.
Det er stort set umuligt at komme i…
Det er stort set umuligt at komme i kontakt med firmaet, smart måde at spare penge på.
Biggest bunch of pirate dogs in Europe…
Biggest bunch of pirate dogs in Europe ! wouldn't touch or recommend these charlatans if your life counted on it . Jesus could you imagine working for them !? id feel sorry for anyone in that position. Glad to see the back of them .
Santander Consumers banktjänster fungerar inte alltid
Santander verkar inte förstå att dom är en BANK och att deras tjänster alltid ska fungera. Jag har gjort några överföringar till min huvudbank de senaste 3 månaderna och det varit problem varje gång. 'Försök senare' står det på skärmen. För tre månader sedan visades inget felmeddelande och jag väntade efter 30 dagar på att pengarna skulle dyka upp hos min huvudbank. Dom kom aldrig eftersom överföringen inte hade fungerat. I dag skulle jag registrera en överföring igen. Då var det problem igen. Meddelandet 'försök om en stund' visades på skärmen. Jag ringde kundtjänsten som skulle ta detta vidare internt. Dom ville också få in ett mail till deras 'klagomålsmail' och det fick dom. Det är klart tröttsamt när företag 'leker bank'.
Urusel bank
Urusel bank! Från bemötande till handling. Välj annat alternativ. De ser bara till att vilseleda kunden för egen vinning. Varnar verkligen för Santander.