Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

7. december: "Højesteret finder på den baggrund, at Group Buy, Buuks.dk og Sayve skal påbydes at tilbagebetale alle abonnementsbetalinger, der er modtaget senere end tre år før sagernes anlæg" 8.... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Det er vigtigt at være opmærksom på at der er 2 priser. Den laveste pris er "medlems" prisen, og vil automatisk gøre der til medlem af Sayve, som i øjeblikket koster 120 kr om måneden, men kan... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Hold dig langt væk fra deres hjemmeside. Medmindre du passer meget på ikke at blive narret. Du risikerer at tilmelde dig deres abonnement, og så trækker de automatisk kr 119,- hver måned indtil du op... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig hurtig levering Har handlet her flere gange. Jeg bestilte et produkt igår morges og har netop hentet det på posthuset - vanvittig hurtig levering :-) Jeg handlede til normalpris for at undgå... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Événements & divertissement

Écrit par l'entreprise

Sayve.dk er en medlemsklub, der sikrer medlemmerne store rabatter på kendte mærkevarer. Når du er medlem i vores fordelsklub, kan du købe mere end 120.000 produkter til indkøbspris. Det koster 119,- om måneden at være medlem hos Sayve.dk.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Fin betjening

25 mars 2022

Hej Alexander og Liane,

Mange tak for jeres flotte anmeldelse⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er super glade for at høre, at betjeningen har været fin, da i handlede hos os🤩

Vi håber på snart at se jer på vores hjemmeside igen😉

I ønskes en god dag.

Fremragende :-)

24 mars 2022

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er super glade for at høre, at du har haft en fremragende oplevelse hos os😉

Vi håber på at se dig igen✌️

Lovligt fusk!

Jeg havde købt en gave til jul inde på Sayve, og ser godt at man bliver medlem når man køber noget, så man kan få rabat. Det jeg ikke kunne læse var at det koster 119kr hver måned! Det finder jeg så ud af et stykke tid efter da jeg ser de bliver ved med at trække penge. Jeg syntes ikke det er noget man åbenlyst kan se, men man skal grave lidt dybere for at se det faktisk er et abonnement! Det er KUN for at snyde flere penge ud af folk, der er ingen andre grunde! Min gave var forsinket så lang tid, at jeg faktisk nåede at betale for to måneder inden jeg fik min pakke!

24 mars 2022

Hej Peter,

Vi har desværre ikke haft mulighed for at finde dig i vores system, da du ingen informationer har angivet.

Som du selv nævner giver vi alle informationerne omkring medlemskabet, igennem hele købet, på produkt siden, i indkøbskurven, på din ordrebekræftelse samt vi har fremgået 1 gang om måneden på din bank konto. Prisen på vores medlemskab er oplyst alle de samme steder ved medlemskabet.

Vores hensigt med medlemskabet er absolut ikke at snyde vores kunder, men for at give vores kunder nogle lækre fordele når man handler hos os.

Vi er rigtig kede af at høre at din pakke var forsinket, da vi ikke kan finde dig i systemet her, da der ingen oplysninger er må du meget gerne altid kontakte os, så er vi altid klar til at hjælpe.

Man kan altid opsige sit medlemskab inde på vores hjemmesiden under "Min Konto" eller ved at kontakte os. Du kan sagtens opsige dit medlemskab efter du har lavet dit køb, man behøver bestemt ikke være medlem indtil man har modtaget sin pakke. Når man er medlem hos os, betaler man for en periode af gangen, så man kan få alle fordelene i den periode man er medlem i.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 71 99 22 05 eller info@sayve.dk, hvis du har yderligere spørgsmål.

Noté 1 sur 5 étoiles

HOLD JER VÆK FRA FUSKERFIRMA !!

HOLD JER VÆK FRA FUSKERFIRMA !!
Bestilte nogle vare til min datter of fik desværre ikke læst det med småt om medlemskab af kundeklub til 119 pr måned, en typisk abonnementsfælde som jeg hoppede lige i, har været i Kontant på DR....I skulle skamme jer !!
Jeg undrede mig over at jeg ikke havde fået en ordrebekræftelse efter køb og 5 dage efter var der hævede 119.- 3 gange på mit kort og så kunne jeg konstatere at det var min tur til at hoppe i fælden :(
Kort er efterfølge blevet spæret i banken.

Hej Anders,

Vi sender altid en ordrebekræftelse, når man har foretaget et køb hos os. Har du evt. kigget i dit spam filter? eller måske har du brugt en forkert e-mailadresse under dit køb? Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få løst dette, og du er velkommen til at ringe til os: 71 99 22 05 eller sende os en mail: Info@sayve.dk, så vi kan få løst dette.

Vi er kede af at høre, at du ikke har været opmærksom på medlemskabet, da du købte til medlemspris. Vi er en medlemsklub, og du kan som medlem handle til indkøbspriser samt få fri fragt på dine ordrer. Hvis man ikke ønsker et medlemskab hos os, så kan man handle til normalpris, hvor man ikke opretter et medlemskab.

Vi vil rigtig gerne høre fra dig, så vi kan få løst dette problem med at du ikke har modtaget din ordrebekræftelse.

Du ønskes en god dag.

Mvh.

Noté 3 sur 5 étoiles

Det er vigtigt at være opmærksom

Det er vigtigt at være opmærksom på at der er 2 priser.

Den laveste pris er "medlems" prisen, og vil automatisk gøre der til medlem af Sayve, som i øjeblikket koster 120 kr om måneden, men kan frameldes efter førstebetaling.

Den anden pris, som man manuelt skal klikke på, er den "normale" pris, og vil ikke gøre dig til medlem, men koster selvfølgelig mere.

Det kan være en fordel, at bruge medlems prisen, få gratis fragt, eller i hvertfald meget nedsat, og så melde sig ud efter første måned og spare penge på den måde.

Hej Thomas,

Mange tak for din tid til at lave denne anmeldelse.

Det er helt korrekt at vi oplyser omkring medlems pris og medlemskab, da der er mange lækre fordele ved at være medlem, bl.a. gratis fragt og varer til indkøbspriser.

Vi kan se at du ikke har gjort brug af medlemskabet og har handlet til vores normal pris. Vi håber at du bliver glad for din pakke, lige så snart du modtager den.

Vi håber at se dig igen og du ønskes en rigtig dejlig dag.

Noté 2 sur 5 étoiles

Uoverskueligt at opsige abonnement

Hej Helle,

Vi har desværre ikke mulighed for at finde dig i vores system, da du ingen oplysninger har angivet.

Vi ville utrolig gerne tale med dig om dette med at opsige sit medlemskab, da man kan logge ind på "Min Konto" og opsige. Man kan også altid kontakte os på 71 99 22 05 eller info@sayve.dk, her sidder vi altid klar til at hjælpe.

Rent svindel

Rent svindel. Har bestilt en vare sidste sommer og nu lagt mærke til at de har trukket 89 kroner fra min konto til en medlemskab jeg var ikke klar over.

21 mars 2022

Hej Sascha.

Vi kan desværre ikke finde dig i vores system, da du ingen informationer har angivet.

Vi er ærgerlige over at høre at du sidder med denne følelse. På vores hjemmeside tilbyder vi at man kan handle til vores normal pris eller handle til vores medlems pris med et medlemskab.

Vi oplyser omkring medlemskabet, igennem hele købet, på produktsiden, i indkøbskurven, på din ordrebekræftelse samt vi har fremgået på din bank konto 1 gang om måneden.

Du er meget velkommen til at kontakte os på 71 99 22 05 eller info@sayve.dk, så vi sammen kan tale om din oplevelse. Vi sidder altid klar til at hjælpe.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem og overskuelig hjemmeside og lyn…

Nem og overskuelig hjemmeside og lyn hurtig levering. Kæmpe ros herfra

Hej Ann Carina,

Vi er super glade for din flotte anmeldelse⭐⭐⭐⭐⭐

Det er dejligt at høre, at du finder vores hjemmeside nem og overskuelig, og at leveringen har været lyn hurtig🏎️📦

Vi håber på at se dig igen snart😎

Alt ok , meget tilfreds 😁👍

Alt ok, meget tilfreds 😁👍

Hej Marianne,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Det er virkelig dejligt at høre, at alt var som det skulle være, og at du er meget tilfreds😉

Vi glæder os til næste gang du besøger vores hjemmeside✌️

Just a recommendation for Sayve.dk

Just a recommendation for Sayve.dk

I'm sure if you made so the first option price is without member ship. It's a manipulative move to put the members option first, and then charge money.

If people wanted to be a member, they probably would sign up for it first.
they should only have the member price option with a login that is member already.

But you are cheating the system wanting people not to notice.
You can say otherwise, but we both know that's not true.

I hope you'll consider this since it's way more user friendly, and people will actually appreciate it more.

There's a reason why 90% of your reviews are horrible.

SO please change it.

-Marcus

Hi Marcus,

Thank you for your review and feedback👍

We are a member club and that's the reason why the member price is above the normal price.
We also offer the normal price as an option if you don't wish to be a member.

Once again thank you for your feedback.

If you have any questions, you are welcome to contact us at: 71 99 22 05. or on mail: Info@Sayve.dk.

Best regards,

Advarsel - abonnementsfælde

Hold jer langt væk. Ulovlig abonnementsfælde der er stævnet af forbrugerombudsmanden.
Søg på savye på forbrugerombudsmanden hjemmeside, så står der er fin pressemeddelelse

Svar til sayve. Jeg har ikke angivet mine oplysninger da der kører en sag. Hvis man googler lidt vil man se at forbrugerstyrelsen har været nødsaget til at udsende en pressemedelelse 9/3-22 hvor de udtaler at i kommer med falske påstande til kunderne
Denne anmeldelse er til advarsel for andre brugere.
I begår bedrageri

18 mars 2022

Hej Morten,

Vi kan desværre ikke finde dig i vores system, da du ikke har angivet nogle oplysninger.

Der er ikke nogen afgørelse i sagen med forbrugerombudsmanden.

vi er en medlemsklub, så vi tilbyder et medlemskab, hvor man kan spare penge hos os, ved at købe til medlemspriser.

Hvis man ikke ønsker et medlemskab hos os, så kan man også handle til normalpris, hvor man ikke opretter et medlemskab.

Vi vil rigtig gerne høre mere om din sag, og du er meget velkommen til at kontakte os på 71 99 22 05 eller info@Sayve.dk.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og god kommunikation 👍

18 mars 2022

Hej Steen

Tak for de 5 stjerner⭐⭐⭐⭐⭐

Dejligt med feedback fra vores kunder.

Vi er glade for at du syntes at vores service og kommunikation har været god👌

Vi håber produkterne bringer glæde😎🌅

Noté 4 sur 5 étoiles

Alt i alt super god butik

Alt i alt super god butik. Lidt længere leveringstid end anvist. Men det gør nok

Hej Louise.

Tak for din anmeldelse og stjernerne⭐⭐⭐⭐

Dejligt at hører at du er glad for vores hjemmeside med en masse mærkevarer produkter bl.a indenfor kosmetik og kropspleje.

Kan se der var en lille 1-2 dages ekstra leveringstid på din ordre hvilket selvfølgelig er beklageligt, nogen gange er alle vores varer ikke på eget lager men på vores fjern lager.📦

Normalt informerer vi om forsinkelse, vil gerne beklage hvis det ikke er sket her.

Vi håber du bliver glad for dine produkter og at du igen vil, handle på vores hjemmeside😃

De bedste Hilsner

SUPER

SUPER - SUPER - SOM ALTID

Hej,

Mange tak for din flotte anmeldelse med de super flotte 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er vi glade for at høre at det er super og super som altid, at handle hos os, det betyder meget for os.

Du ønskes en fantastisk dag også glæder vi os til at se dig igen 😃

Buy at your own risk

Buy at your own risk! It comes with a subscription that is hidden. You will actually find out about it when money is deducted from your account. Then trying to unsubscribe is also difficult, you can't. They ask you to log in to something you never signed up for. SCAM ALERT! DO NOT BUY! unless you like hidden subscriptions!

Hi Collette,

We have sent you an email with a more detailed explanation of our membership.

We are really sorry to hear that you were not aware of our membership which is if you shop at the member price.

We inform about the membership, throughout the purchase. On the product page, in the shopping cart, in your order summary and on your order confirmation.

As stated on our website, you can always cancel your membership by logging into "My Account" or by contacting us, we would be happy to help.

Please feel free to contact us on 71 99 22 05 or reply back to our email so we can discuss your experience together.

Best regards,

Super godt

Super godt. Hurtig betjening. Modtaget min varer.

16 mars 2022

Hej Lisbeth

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er glade for at hører det har været en super købsoplevelse.

Dejligt at din ordre er nået hurtigt frem 🏎📦

Vi håber at se dig på vores hjemmeside igen og finde flere produkter til gode priser😃👍

Hej Jailan.

Tak for anmeldelsen og de 5 stjerner⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er glade for at din ordre er kommet frem til dig hurtigt📦🏎

Vi håber at du igen vil besøge vores hjemmeside😃😃😃

Noté 5 sur 5 étoiles

Det kostede bogstavligste talt intet

Det kostede bogstavligste talt intet! Fortæller alle om dem fremover

15 mars 2022

Hej Guillermo

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi er glade for at hører at vores hjemmeside og billige priser er noget for dig.

Håber at du igen vil besøge vores hjemmeside.

Noté 1 sur 5 étoiles

Har ikke sagt ja til et månligt medlemskab på 119kr tror heller ikke det er lovligt

Jeg mindes ikke jeg har købt noget der inde kender ikke en gang siden og lige pludselig skal man osse betale 119kr for og værer medlem og man kan ikke afmelde inde på siden

12 mars 2022

Hej Rasmus.

Da du ingen oplysninger har angivet, har vi desværre ikke kunne finde dig i vores system. Vi vil meget gerne løse dette sammen, så vi håber at du har mulighed for at kontakte os.

Som vi oplyser på vores hjemmeside, kan man handle til vores medlems pris med et medlemskab eller handle til vores normal pris uden et medlemskab.

Inde på "Min konto" kan man altid opsige sit medlemskab eller kontakte vores søde kundeservice, som altid er klar til at hjælpe.

Vi kan desværre ikke løse sager herover Trust Pilot, så du er meget velkommen til at kontakte os på tlf. 71 99 22 05 eller info@sayve.dk, så vi sammen kan løse dette.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg synes det er noget svindel

Jeg synes det er noget svindel, at man også skal være medlem

11 mars 2022

Hej Bjorn.

Vi er utrolig kede af at du sidder med følelsen af at det er svindel, da vi informerer omkring et medlemskab igennem hele købet.

Vi har sendt dig en mail med uddybende forklaring på medlemskabet, der er på vores hjemmeside, ved køb til medlemspris.

På vores hjemmeside tilbyder vi 2 priser, en medlems pris med en masse fede fordele og et medlemskab eller en normal pris uden medlemskab.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål på tlf. 71 99 22 05 eller info@sayve.dk - Her er vi altid klar til at hjælpe.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus