Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

7. december: "Højesteret finder på den baggrund, at Group Buy, Buuks.dk og Sayve skal påbydes at tilbagebetale alle abonnementsbetalinger, der er modtaget senere end tre år før sagernes anlæg" 8.... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Det er vigtigt at være opmærksom på at der er 2 priser. Den laveste pris er "medlems" prisen, og vil automatisk gøre der til medlem af Sayve, som i øjeblikket koster 120 kr om måneden, men kan... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Hold dig langt væk fra deres hjemmeside. Medmindre du passer meget på ikke at blive narret. Du risikerer at tilmelde dig deres abonnement, og så trækker de automatisk kr 119,- hver måned indtil du op... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig hurtig levering Har handlet her flere gange. Jeg bestilte et produkt igår morges og har netop hentet det på posthuset - vanvittig hurtig levering :-) Jeg handlede til normalpris for at undgå... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Événements & divertissement

Écrit par l'entreprise

Sayve.dk er en medlemsklub, der sikrer medlemmerne store rabatter på kendte mærkevarer. Når du er medlem i vores fordelsklub, kan du købe mere end 120.000 produkter til indkøbspris. Det koster 119,- om måneden at være medlem hos Sayve.dk.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Bondefangeri

Denne virksomhed bondefangere kunderne, ved at kunderne acceptere et meget camoufleret medlemskab, og hvor de så trækker 150 kr. for et medlemskab. Jeg købte ting for 36 kr!
Det er en fuldstændig vanvittig måde at drive forretning på og en vildledende forretningsmodel, som hvor man bare udnytter at folk ikke lige læser det med småt. Skam jer. 0 stjerne på trustpilot hvis jeg kunne.

26 avril 2022

Hej Kasper,

Vi kan se at vi tidligere har været i kontakt med dig over telefon. Hvor vi forklarede nærmere omkring din sag og dit medlemskab.

Vi er utrolig ærgerlige over at høre at du synes vi bondefanger vores kunder, dette tager vi meget stor afstand til - Da vi informerer omkring medlemskabet igennem hele købet både før, under og efter dit køb.

Medlemskabet koster som oplyst på hjemmesiden 119kr. om måneden, hvor man som medlem får glæde af en masse lækre medlems fordele bl.a. fri fragt. Husk man også får adgang til 2 andre hjemmesider, så man kan sparer en masse på at være medlem.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål på 71 99 22 05 eller info@sayve.dk - Her sidder vi altid klar til at hjælpe.

Super godt

Super godt alt var ok

24 avril 2022

Hej Peter,

Tusind tak for din tid til at lave denne fine anmeldelse med de 5 flotte stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ - Dem er vi utrolig glade for.

Dejligt at hører at alt var super godt, da du handlede hos os.

Vi håber at se dig igen 😃

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid sikker leverance og betalings…

Altid sikker leverance og betalings måde!

22 avril 2022

Hej Michael,

Mange tak for din fine anmeldelse⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er rigtig glade for at høre, at du er helt komfortabel med vores leverance og betalingsmåde😊

Hav en dejlig dag, og på gensyn🌞

Fin service

Alt leveret efter 2 dage til den bedste pris på markedet.

21 avril 2022

Hej Nicolas.

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner⭐⭐⭐⭐⭐

Vi er glade for at prisen var den bedste på markedet det er det vi gerne vil være og kunne tilbyde vores medlemmer.

Dejligt at produktet er kommet frem hurtigt 🏎📦

Noté 4 sur 5 étoiles

Pres med kundegruppe er ikke i orden!…

Det at man automatisk bliver medlem af en kundegruppe med betaling hvis man
skal have lidt rabat er ikke i orden!

21 avril 2022

Hej Steen,

Mange tak for din tid til at lave denne anmeldelse med de 4 fine stjerner ⭐⭐⭐⭐

Som oplyst på vores hjemmeside kan man vælge at handle til vores medlems pris med et medlemskab, så man kan få glæde af vores lækre medlems fordele. Hvis man ikke ønsker et medlemskab, kan man altid som du har gjort handle til vores normal pris uden medlemskab.

Du ønskes en rigtig god dag😃

Jeg vil kalde det snyd!

Se på en lang række anmeldelser at folk føler sig snydt og uvidende tilmeldes et abonnement og alligevel fastholder Sayve at det er ok! Jeg kaldet det snyd!

20 avril 2022

Hej Johnny,

Vi er kede af at høre, at du sidder med den følelse, men vi er en medlemsklub, hvor vi igennem hele købet informerer, at når man vælger at handle til medlemspriser så opretter man også et medlemskab.

Ønsker man ikke et medlemskab, så kan man også vælge at handle til normalpris.

Vi prøver ikke at snyde vores kunder, da vi netop oplyser om dette medlemskab igennem hele dit køb.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg var slet slet ikke klar over jeg…

Jeg var slet slet ikke klar over jeg oprettede ABONNEMENT samtid med bestilling. Nu kostede mit køb på 79kr så lige 119kr oveni - det har nok stået med småt et eller andet latterligt sted, men 100% ikke noget jeg aktivt har tilvalgt. Rent fusk !!

20 avril 2022

Hej Niels,

Vi er kede af at høre, at du sidder med den følelse, men vi er en medlemsklub.

På vores hjemmeside kan man vælge at handle til enten medlemspris eller normalpris. Hvis man vælger medlemsprisen så opretter man et medlemskab til 119kr hver måned, som bliver oplyst under hele købet.

Hvis man ikke ønsker et medlemskab hos os, så kan man vælge at handle til normalpris.

Du er velkommen til kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Noté 1 sur 5 étoiles

Betalt i 22 måneder uden viden???!

Købte en ting til min iskias , men blev åbenbart medlem?
Har betalt til en virksomhed i 22 måneder, uden jeg vidste det! Send en mail eller noget på man betaler hver måned, så man ved det, tak!!!!
1900kr, som de har fået som jeg ikke har brugt til en skid.

HUSK SEND MAIL UD TIL KUNDER!
Lad vær med at handle sådan et sted, med bondefangeri.

19 avril 2022

Hej Rune.

På vores hjemmeside kan man vælge at handle som enten medlem eller gæst.

Hvis man som du har valgt vælger medlemsprisen bliver man oplyst om medlemskabet igennem hele købet fra forsiden til ordrbekræftelsen du modtager efter købet.

Du bliver bl.a oplyst på produktsiden, i kurven og ved ordredetaljerne inden du gennemfører og godkender betalingen.

Man kan til eller fravælge om man vil have nyhedsbrev tilsendt, samt som oplyst kan man selv administrerer og se sit medlemskab på hjemmesiden under "min konto".

Der er ikke nogen binding efter 1. måned så det kan opsiges efterfølgende.

Vi har også sendt dig en mail med det køb du har fortaget der udløste medlemskabet.

Kontakt os gerne på tlf. 71 99 50 55 eller på mail: info@hverdag.dk, hvis du har yderligere spørgsmål.

Hilsen

Har betalt 89 kr

Har betalt 89 kr. i et år uden at opdage at jeg var blevet medlem da jeg på et tidspunkt købte blæk patroner.

15 avril 2022

Hej Mike

når man handler på vores hjemmeside kan man enten handle til medlemspris eller normalprisen.

Hvis man handler til medlemsprisen bliver man informeret om medlemskabet igennem købet bl.a på forsiden, i kurven og på ordrebekræftelsen du modtager på mail efter købet.

Der er ikke nogen binding efter 1 måned så man kan frit opsige det,Vi kan se at du har været inde og opsige medlemskabet selv via min konto på hjemmesiden.

Har du yderliger spørgsmål er du velkommen til at kontakte kundeservice på mail eller tlf tlf. 71 99 50 55 eller på mail: info@hverdag.dk.

Hilsen
'Michelle

HOLD ØJNE OG ØRE ÅBNE

PAS PÅ !!!
Endnu en side der desværre ikke tydeligt oplyser på deres hjemmeside at man bliver bundet til et dyrt abonnement (119kr) når man handler der.
Forstår ikke hvorfor denne slags salgsmetoder stadig er lovlige, det er det vildeste bondefangeri jeg nogensinde har oplevet!

Jeg bestilte for ca. 2 måneder siden 5 deodoranter som i alt kostede overraskende billige 56 kr. Virkede virkelig for godt til at være sandt, men bestille alligevel og tog chancen.
Jeg har så tilsyneladende overset en oplysning om et abonnement i deres 117 siders lange betingelses oplysninger eller hvad de hedder.
Jeg er typen som altid læser og undersøger tingene helt til bunds når jeg handler på nettet for mere end småpenge, denne gang hoppede jeg desværre selv i deres fælde.
Så mit råd er "Undersøg nu for dælen hjemmesidens "trust" inden i køber, søg eventuelt hjemmesiden op på trustpilot inden i bliver fristet af de mange gode tilbud"

Hej Nicklas

Vi kan se at du har valgt at handle produkter til medlemspris og derfor er du blevet opkrævet for et medlemskab.

På vores hjemmeside kan man handle enten til medlemspris eller normal pris.

Når man vælger medlemsprisen bliver man oplyst om det på produktsiden ved siden af prisen med en info boks, i kurven ,på ordredetaljerne samt på den ordrebekræftelse du modtager på mail starks efter købet.

På forsiden står der at vi er en medlemsklub, der kommer en pop up med informationer om medlemskabet.

Vi er da kede af at du ikke har læst de informationer vi har givet dig igennem købet samt at du har accepteret medlemsbetingelserne inden betalingen.

Der er ikke nogen binding efter 1. måned så man kan altid sige det op.

Vi kan se at du har været inde og opsige via "min konto", der vil ikke være yderligere herfra.

God dag

Noté 3 sur 5 étoiles

Leveringstiden bør klart forbedres

Leveringstiden bør klart forbedres. Man skal bestemt ikke købe noget, som skal bruges her og nu. De fleste gange skal man rykke, beskeden er derefter, at en vare ikke er på lager. Dette kan ske optil flere gange på samme ordre.
Der er et fint udvalg til gode priser, så det er ærgerligt, at man falder fra pga. leveringstiden.

Hej Cherie,

Tak for din tid til at lave en anmeldelse til os.

Vi kan desværre ikke finde dig i vores system, da du ingen oplysninger har angivet. Vi ville meget gerne kigge nærmere på din sag, så vi kan se hvad der er sket.

Den forventede leveringstid på den ønskede varer, står altid inde på produkt siden. Vi beklager hvis du har oplevet at varer har været tilgengængelige på hjemmesiden, men ikke har været på lager. Dette tager vi til os, så vi kan forbedre os.

Du er meget velkommen til at kontakte os på 71 99 22 05 eller info@sayve.dk, så vi kan kigge nærmere på din sag og forhåbentlig gøre din oplevelse bedre hos os.

PAS PÅ !!!

Desværre endnu en side der ikke tydeligt oplyser på deres side at man bliver bundet til et dyrt abonnement når man handler der.
Burde ikke være lovligt!

Hej Flemming,

Vi har desværre ikke haft mulighed for at finde dig i vores system, da du ingen oplysninger har angivet.

Vi er utrolig kede af at du ikke føler at vi giver oplysningerne tydeligt nok. Vi oplyser omkring medlemskabet der er ved køb til medlems pris før, under og efter dit køb, samt det kan læses på din ordre bekræftelse.

Vi tilbyder altid en normal pris på alle vores varer, hvis man ikke ønsker et medlemskab og de lækre fordele der følger med et medlemskab.

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf. 71 99 22 05 eller info@sayve.dk - Her sidder vi altid klar til at hjælpe.

Hi Sayedhasibullah,

Thank you very much for your nice review with the 5 nice stars ⭐⭐⭐⭐⭐

We are very happy that you received what you wanted and that everything was perfect.

We hope to see you again soon 😃

Best Regards,

Hej Pia,

Tak for din flotte anmeldelse⭐⭐⭐⭐⭐

Dejligt at høre, at din oplevelse hos os har været hurtig og god😉

God dag og på gensyn🌞

Noté 1 sur 5 étoiles

Vildeste bondefangeri! KØB IKKE FRA DEM!

Lokker kunder med gode priser og melder dem til et abonnement på 89kr om måneden uden man lægger mærke til det!

Både min kone og jeg har købt en enkelt ting derfra og INGEN af os opdagede at vi fik et abonnement!

Vi endte med begge at betale næsten 1.000 kr hver inden vi opdagede det - glem alt om at få de penge tilbage!

Det er DIREKTE designet til at snyde folk og man ender uvidende med at betale for et abonnement i halve og hele år indtil man lægger mærke til det.

ØV og FØJ!

13 avril 2022

Hej Ronnie,

Vi kan desværre ikke finde dig i vores system, da du ikke har angivet nogle oplysninger.

Vi er kede af at høre, at i sidder med den følelse, men vi er en medlemsklub hvor man som medlem kan spare en masse penge ved at handle til medlemspriser. Når man vælger at købe til medlemspris så opretter man også et medlemskab, som bliver oplyst før, under og efter købet.
Denne information kan du bl.a. se i din ordrebekræftelse som du modtager ved dit køb.

Ønsker man ikke et medlemskab hos os, så kan man vælge at handle til normalpris.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål: Info@sayve.dk eller telefon: 71 99 22 05

Unknowingly paid for subscription

I just realized that I somehow have gotten signed up for a subscription with Sayve.dk and that they have taken 89 kr. out of my account every month for longer than I care to admit. I know that I would never willingly subscribe to the kind of service that they provide, which leads me to believe that it has been hidden somewhere while buying something. DO NOT BUY FROM THEM!

12 avril 2022

Hi,

Thank you for your review.

Unfortunately we cannot find you in our system since you haven't given any informations.

We are sorry to hear that you feel this way but we are a member club where you as a member can save a lot of money by purchasing to member prices. At our website you can chose either a member price or a normal price. When selecting the member price you are automatically signing up for a membership which is informed through the whole purchase.

If you don't wish for a membership you can select the normal price at our website.

You are welcome to contact us if you have any questions.

Best regards,

God service ! :-)

11 avril 2022

Hej Daniela

Tak for stjernerne⭐⭐⭐⭐⭐

Det er altoid dejligt med feedback, vi er glade for ta du fandt vores service god, vi håber du igen vil benytte vores hjemmeside👍😀

Hurtig levering.

10 avril 2022

Hej Susanne,

Tusind tak for de 5 flotte stjerner⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det skønt, at høre om din oplevelse med hurtig leverance.

Vi glæder os til at se dig tilbage snart igen.

Du ønskes en god dag.

Josephine

Hej Charlotte,

Tak for din flotte anmeldelse⭐⭐⭐⭐⭐

Det er rigtig dejligt at høre, at leveringen har været hurtig og at din vare er perfekt🤩

Rigtig god dag og på gensyn🌞

hurtig levering ++

7 avril 2022

Hej Rene.

Tak for de 5 stjerner ⭐😎

Vi er glade for at hører at leveringen af dine produkter noget hurtigt frem, vi bestræber os på at få ordrene så hurtigt ud af døren som det er muligt🏎📦🏎

Vi håber det bringer glæde og at du igen vil benytte vores hjemmeside👍😀😃

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus