Inga större problem. Hemsidan fungerade inte när jag skulle beställa, men efter mailkontakt med en ultra-pudlande kundservice ordnade det sig. En lite märklig grej var att varan jag beställde kom i et... Voir plus

Till att börja med så var det rätt apparat till rätt pris. Men det var servicen, de snabba svaren och bemötandet när jag fick problem som är dem främsta anledningen till 5 stjärnor. Att bara sälja bil... Voir plus

Jag fick snabbt och trevligt svar på en fråga om min beställning. Leveransen gick fort och även om paketet kom i originallådan i hårdplast med endast lite virad plast som emballage höll det fint. Jag... Voir plus

1. Magasin d'équipement et de machines de construction
  2. Vendeur de machines de construction
  3. Service e-commerce
  4. Magasin d'outillage

Hej och välkomna till Scan Impex. Vi är ett litet företag baserat i vackra Halland och våran passion är glada och nöjda kunder. Vi är inom handelsbranschen och håller främst på med batteridrivna verktyg och utrustning. Det vi kan erbjuda och alltid strävar efter är trevlig och snabb service, Snabba leveranser och schyssta priser.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

96 avis

Tack för bra affär.

Tack för bra affär återkommer gärna någon annan gång ha de fint med vänlig hälsningar nöjd kund.

21 juin 2024

Réponse : Scan Impex AB

Tack så hjärtligt för omdömet Andreas!
Det är vi som ska tacka!!

Du är alltid mer än välkommen!

prisvärt

prisvärt, snabb leverans

17 juin 2024

Réponse : Scan Impex AB

Tack så hjärtligt för omdömet Per!

Bra pris

Bra pris, snabb leverans

5 juin 2024

Réponse : Scan Impex AB

Tusen tack för omdömet Lars!

Bra produkter

Bra produkter, bra pris, snabb leverans

4 juin 2024

Älskar namnet!
Bra Bra Bra, det är det vi alltid strävar efter!

Tusen tack för omdömet!

Fast delivery

Fast delivery, perfect product.

11 février 2024

Réponse : Scan Impex AB

Thank you so very much for the amazing review Gerard.
Kind regards,
Martin

Prisvärt

Prisvärt, bra kommunikation samt snabb leverans

22 février 2024

Réponse : Scan Impex AB

Tusen tack för omdömet Patrik!

Vi ser fram emot att se dig igen :)

MVH Martin

Första gången jag handlade här

Första gången jag handlade här. Varan motsvarade förväntningarna och kvalitet. Beställde på torsdag och på måndag efter är varan levererad, toppen. Fakturan dök upp på mail direkt efter leverans. Jättenöjd, kommer absolut handla flera gånger. Kan absolut rekommendera.

26 février 2024
Avis spontané

Réponse : Scan Impex AB

Tack så hjärtligt för omdömet Magnus!
Vi ser fram emot att se dig hos oss igen!❤️

Tack för att du valde oss!

BLUFF BUTIK!!

BLUFF BUTIK!!
Lockar med billiga priser på maskiner som dom har sålt slut på.
Alla som finns att köpa är dyra i jämförelse med andra webbshoppar.

25 février 2024
Avis spontané

Hej Mikael,

Produkterna som är slutsålda är förmodligen mycket populära och har därför sålts slut till följd av deras attraktiva priser. Vi strävar alltid efter att hålla konkurrenskraftiga priser på marknaden, men vår främsta ambition är att våra kunder ska vara helt nöjda och uppleva en hög servicenivå hos oss. Vi märker att du ännu inte har handlat hos oss och vi ser fram emot att få möjligheten att betjäna dig i framtiden. Om du har några klagomål eller synpunkter är du mer än välkommen att skicka in dem via e-post till info@scanimpex.se så att vi kan ta en närmare titt tillsammans!

Vi beklagar eventuella besvär du mött och hoppas att du trots detta har en trevlig dag!

Martin

16 février 2024

Réponse : Scan Impex AB

Vi försöker vara som blixten⚡️
Tusen tack för omdömet Mats

Bra pris och snabb leverans.

Bra pris och snabb leverans.

3 février 2024

Bästa kombon!
Tack för omdömet Sven-Åke
Harry, vi tackar så mycket för omdömet, det betyder verkligen mycket för oss!

Tydlig internetsida, snabb leverans

3 février 2024

Réponse : Scan Impex AB

Tack så hjärtligt mycket för det fina omdömet Anette

trevlig butik

trevlig butik, snabb leverans, bra pris, jag rekommenderar... (presenten är liten men fin, tack)

14 février 2024

Réponse : Scan Impex AB

Hehe presenten kanske är liten men direkt taget från hjärtat!
Tack så mycket för det fina omdömet!❤️

Kan inte bli bättre

Bra pris, snabb leverans som dessutom var kostnadsfri. Kan inte bli bättre.

11 février 2024

”Ajamen!
Det är det vi gillar att höra!
Vi strävar dock alltid efter bättre, vi siktar mot rymden!
Tusen tack för det fina omdömet Tobias, det betyder mycket för oss.
MVH Martin”

En savoir plus sur les différents types d'avis.