Schiermonnikoog.com Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Wij (2 vriendinnen) zaten in het huisje Cardium. Alles was perfect geregeld, de fietsen stonden al klaar, het linnen in de box. Vlak bij het strand, vooral sochtends zo rustig. Helemaal prima. We hebb... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Een hele fijne plek, alles was aanwezig. Fijne communicatie. Leuk dat er een schommel aanwezig is voor kids. Er is een kinderstoel aanwezig, maar niet geschikt voor kleine kinderen baby tot 2 ongev... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede communicatie, gemakkelijk bereikbaar en netjes appartement. Alles was schoon, nieuwe beddengoed en handdoeken waren verzorgd en de keuken was van alles voorzien. Het was een nette prijs in verge... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Heerlijk appartement met ochtendzon! Heel vervelend dat bij binnenkomst we overweldigd werden door vreselijke chemische, waarschijnlijk spuitbus geur. Ik heb astma en werd accuut benauwd, ook lagen e... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service d'hébergement de vacances
  2. Cottage
  3. Service de médiation
  4. Agence de location d'appartements courte durée
  5. Agence de voyages
  6. Appartement de vacances

Écrit par l'entreprise

Schiermonnikoog.com is gespecialiseerd in verhuurbemiddeling van recreatiewoningen en appartementen op Schiermonnikoog. Via ons platform boeken gasten eenvoudig een vakantieverblijf op het kleinste bewoonde Waddeneiland van Nederland. Wij bieden een breed aanbod aan accommodaties, waaronder appartementen, vakantiewoningen en verblijven dichtbij strand, duinen en dorp. Daarnaast ondersteunen wij eigenaren en VvE’s op het gebied van verhuurbeheer, gastcommunicatie, schoonmaak, linnenservice en sleutelbeheer. Door onze lokale aanwezigheid op Schiermonnikoog kunnen wij gasten en eigenaren snel en persoonlijk ondersteunen. Gastvrijheid, duidelijke communicatie en betrouwbare service staan daarbij centraal. Zoekt u een vakantie op Schiermonnikoog? Via Schiermonnikoog.com boekt u eenvoudig uw verblijf op het eiland.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

21 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Huis Zevenhuizen authentiek huis met veel potentie …

Huis Zevenhuizen was een prachtig authentiek huis met wel wat gebreken zoals kapotte drempel bij de voordeur, schimmel in de voegen op de badkamer, douchekoppen die vies en nodig aan vervanging toe zijn. Kapotte fauteuil in de woonkamer.Prullenbak in de keuken zonder deksel. Kleine dingen die makkelijk opgepakt kunnen worden om het huis 4 sterren te geven. De bedindeling was anders als op de plattegrond. Het bijgeleverde beddengoed klopte niet, we misten 2 hoeslakens. En het was een puzzel welk beddengoed bij welk bed hoorde. Ook hadden we het gevoel dat er minimaal schoon gemaakt was maar dat de vorige bewoners het gewoon netjes hebben achtergelaten.
Een prachtig huis waar je met wat kleine aanpassingen veel meer uit kan halen.

20 septembre 2024
Avis spontané
Noté 2 sur 5 étoiles

Vakantiewoning die niet schoon is

Vakantiewoning geboekt die niet schoon is en achterstallig onderhoud heeft. Dit komt het vakantieplezier uiteraard niet ten goede. Een vakantiewoning dient immers helemaal in orde te zijn. Als er gebreken dient de verhuurder dit vooraf aan te geven.
De verhuurorganisatie schiermonnikoog.com hierop aangesproken, de reactie was nonchalant ‘tja daar is geen tijd voor, als we het huisje moeten schoonmaken, gaat het ook meer kosten’. Wel is er actie genomen op het prullenbak deksel en een loszittende handdoekstang.
Een greep uit de gebreken:Prullenbak deksel mist, Dikke lagen stof en viezigheid door de woning heen, Koelkast met afgebroken handgreep, Loszittende handoekstangen in badkamer, Douche en bad met veel aanslag en versleten douchekop, Klemmende, slecht sluitende deuren, versleten beslag, Missende diner borden, Kapotte hor, Parasol met een kapotte stang.

4 septembre 2019
Avis spontané
Logo de Schiermonnikoog.com

Réponse de Schiermonnikoog.com

Wij betreuren het dat uw deze ervaring heeft gehad. Afgelopen 1 januari 2022 heeft er een bestuurswissel plaatsgevonden en is er een nieuwe leiding aangetreden. De schoonmaak wordt nu uitgevoerd door een professioneel schoonmaakbedrijf Schierglas. Het linnen word geleverd door Schierlinnen. Verder hebben we onze website geüpdatet en houden we de eigenaren van de accommodatie op de hoogte als er gebreken zijn, zodat gebreken adequaat opgelost kunnen worden. We zijn als organisatie hard bezig om de nodige verbeteringen door te voeren.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus