À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de portes
  2. Fabricant de portes

Écrit par l'entreprise

SchuifpuiDirect: Uw Partner in Hoogwaardige Schuifpuien Bij SchuifpuiDirect bent u aan het juiste adres voor de vakkundige installatie van aluminium en kunststof schuifpuien. Met meer dan tien jaar ervaring in het vak, staan wij garant voor een hoogwaardige service en een resultaat dat perfect aansluit bij uw wensen en de stijl van uw woning. Onze kracht ligt in onze persoonlijke benadering. Wij begrijpen dat elke woning uniek is en daarom luisteren we aandachtig naar uw specifieke behoeften. Samen met u kijken we naar de ideale oplossing, of het nu gaat om een strakke aluminium schuifpui die veel natuurlijk licht binnenlaat, of een onderhoudsvriendelijke kunststof variant die uitstekende isolatie biedt. Wat SchuifpuiDirect echt onderscheidt, is onze efficiëntie. Dankzij onze ervaren installateurs en gestroomlijnde werkwijze kunnen wij in de meeste gevallen uw nieuwe schuifpui binnen één dag plaatsen. Zo geniet u snel en zonder langdurige overlast van een prachtige, nieuwe aanwinst voor uw huis. Kies voor SchuifpuiDirect en ervaar het gemak van een snelle installatie, gecombineerd met de zekerheid van kwaliteit en een individuele service. Bezoek onze website schuifpuidirect.nl voor meer informatie en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag uw woondromen te realiseren!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Professioneel Team

Professioneel Team, Paul is een eerlijke ondernemer die je een goed en professioneel advies geeft en probeert voor de klant de laagste prijs voor de beste kwaliteit te gaan. Dat is voor ons gelukt. daarnaast was het plaatsen van de pui in onze situatie moeizaam omdat de ruimte waar de nieuwe pui in moest komen niet de meest ideale was, krom scheef etc. Het team van schuifpui direct zijn professionals, niet voor een gat te vangen en zeer creatief en vriendelijk. En niet onbelangrijk de pui is meer dan fantastisch. zo blij mee. Top!!!

9 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Top service, erg professioneel.

Top service! Bedrijf is overgenomen door een zeer professionele vakman, met een goede klantgerichtheid en betrouwbaarheid.

Na een periode waarin we dachten opgelicht te zijn (door de vorige eigenaar) werden we blij verrast door de overname van schuifpui direct door deze mensen.

Wanneer er een probleem was werd dit erg snel en professioneel opgelost. Er werd erg snel gereageerd op mails, soms zelfs 10 minuten na mijn mail op een zondag of een feestdag!

Al met al een top schuifpui ontvangen uit eigen productie die er fantastisch uit ziet.

Bedankt voor de service en de mooie pui.

14 juin 2025

Heel fijn bedrijf

Heel fijn bedrijf!

Van het begin tot het eind zeer prettig geholpen door Paul!
Eenmaal zo ver kwamen de mannen het plaatsen. Nette mannen en lieten alles netjes achter met een plaatje als resultaat!

17 janvier 2025

Gewoon perfect.

Geweldig!!
Vanaf het eerste moment fijne en duidelijke communicatie, de inmeting en afspraken over lever en montage tijd. Fijne mens aan huis gehad, waarna duidelijke updates via mail. Heel geruststellend allemaal.
Vandaag de montage, op dit moment nog bezig met de afwerking. De hijskraan net vertrokken.
Echt SUPER SUPER. Bedankt, een gezin en hoogzwangere vrouw heel erg blij gemaakt! De schuifpui en alles erom heen is prachtig en proffesioneel. Rachel.

2 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Prettig bedrijf met goede producten en…

Prettig bedrijf met goede producten en goede service. We hebben 2 schuifpuien laten plaatsen en nog een aantal grote ramen met triple glas. Alles keurig volgens afspraak en netjes uitgevoerd.

15 août 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Ik heb een vraag gesteld mbt de hor of…

Ik heb een vraag gesteld mbt de hor of daar een soort van beugel bestaat om het wat meer in te kunnen schuiven. Nu, aangezien, de hor vrij breed is kan deze niet helemaal in het 'huisje' en zie je het echt door het raam.
Niks meer van vernomen, jammer.

Verder prima overgenomen/opgelost van het vorige bedrijf.

25 avril 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Overname - toch mooie schuifpuien

Na een onzekere tijd over de levering van de door ons bestelde kozijnen werden we al snel, na de overname van Schuifpuidirect door de firma van Paul Raes, door hem gerustgesteld. We werden vriendelijk ontvangen in hun showroom en alle mogelijkheden werden duidelijk uitgelegd.
De uiteindelijke montage verliep voorspoedig en naar volle tevredenheid.

20 novembre 2024

Prima service

De gemaakte afspraken met de vorige eigenaar van Schuifpuidirekt zijn netjes nagekomen
Snelle levering en goed vakwerk geleverd
Er zijn bij mij in de wijk nog 3 schuifpuien hierdoor geleverd naar volle tevredenheid

1 mai 2024

Duidelijk en op tijd

Paul was heel duidelijk met alle uitleg.
Dag na meting prijsopgave/offerte gekregen.
Ze waren op tijd op de afgesproken datum en 2 dagen later was alles geregeld. Uitstekend werk geleverd!!

21 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Nieuwe eigenaar doet wat hij zegt en plaatst uitstekende schuifpui.

Wij hadden een schuifpui besteld toen Schuifpuidirect nog een andere eigenaar had. Ook een flink bedrag aanbetaald. Dat het bedrijf eigenlijk op een faillisement afstevende wisten wij niet en konden we ook niet weten. Na de overname door de huidige eigenaar is alles keurig opgelost en hebben geen cent extra betaald. Ook het plaatsen van nieuwe glasplaten omdat er fouten in de geleverde ruiten bleken te zitten ging zonder problemen. Wij zijn daarom heel tevreden met deze schuifpui en met Paul Raes die voor ons een groot probleem keurig heeft opgelost.

25 avril 2024

Super fijne ervaring!

Schuifpuidirect heeft 3 maart een kunststof pui bij ons geplaatst. Wij zijn er super blij mee. Communicatie was goed, makkelijk, duidelijk en snel. Ze hebben alles netjes opgeruimd en meegenomen waardoor wij er zelf meteen van konden genieten. Ik kan Schuifpuidirect bij iedereen aanraden. Dankjewel!

3 mars 2025

Schuifpui in Helmond

Ik ben erg tevreden met de installatie van mijn schuifdeur. De installatie was erg snel en efficiënt. Wat ik vooral waardeerde, was hun persoonlijke aanpak. Omdat ik geen standaardmaten heb, moesten ze twee keer komen om ervoor te zorgen dat alles perfect paste. Dit getuigt van hun toewijding en professionaliteit. Het was een zeer comfortabele ervaring. Dankzij hen ziet mijn huis er nu veel comfortabeler en moderner uit. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

9 janvier 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus