Schwa-Medico Nederland B.V. Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestellingen gaan meestal dezelfde dag de deur uit, word bij vragen ook altijd direct gecommuniseerd. Ben 100% tevreden.

Noté 3 sur 5 étoiles

Krijg steeds minder electroden in een bestelling, contact gehad maar is niet opgelost en heb geen antwoord waarom dit gebeurd. Heel jammer.... nu wekelijks bestellen en dus extra kosten voor het verze... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Heb een Tens apparaat besteld. Volgens mij ging het systeem gelijk naar afrekenen. Moest via een extra bestelling (met verzendkosten) de elektroden bestellen. Na een dag waren beide bestellingen al bi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na jarenlange pijn, vijf werveloperaties eindelijk een fysotherapeut gevonden met de mogelijke oplossing. Na een proefperiode van twee weken met een apparaat dat hij in de praktijk gebruikt een app... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

Missie schwa-medico Nederland B.V. heeft de intentie om in Nederland één van de beste distributeurs/leveranciers te zijn op het gebied van niet-medicamenteuze pijnbestrijding. Hierin willen we niet alleen een uitgebreid portfolio van innovatieve producten kunnen aanbieden, maar staat de kwaliteit van onze producten en dienstverlening hoog in het vaandel om op deze manier een uitkomst te bieden aan mensen die die te kampen hebben met (chronische) pijn. Visie Ieder mens heeft het recht om pijnvrij door het leven te gaan en geen mens is hetzelfde. Daarom vinden we het belangrijk dat onze klanten als individu gezien worden met eigen klant-specifieke eisen. De toekomst die schwa-medico voor ogen heeft is verlichting te kunnen bieden aan al diegene die het hard nodig hebben.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

110 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

1 octobre 2025

Beste A,
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelheid van onze levering. We doen ons uiterste best om bestellingen snel en zorgvuldig te verwerken.

Snel verzonden bestelling

Snel verzonden bestelling. Het tens apparaat werkt goed voor mij.

1 octobre 2025

Beste Sanne,
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat het TENS apparaat goed voor u werkt en dat u tevreden bent over de snelle levering.

Noté 5 sur 5 étoiles

Besteld en mega snel geregeld

Besteld en mega snel geregeld! De volgende dag waren de elektrode thuis...

30 septembre 2025

Beste Nvt,
Bedankt voor uw bestelling en positieve feedback! Fijn om te horen dat alles vlot is verlopen!

Kon gewoon bestellen

Kon gewoon bestellen, en werd reuze snel bezorgd

30 août 2025

Beste Cees,

Snelle en goede levering

De bestelling was binnen 24 uur geleverd en klopte volledig

31 août 2025

Beste Laura,
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel en volledig naar wens was.

Noté 5 sur 5 étoiles

Besteld en de volgende dag in huis en…

Besteld en de volgende dag in huis en de site is goed bereikbaar en makkelijk in te vullen

Beste Johan,
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Goed om te horen dat zowel de levering als het bestelproces naar tevredenheid verlopen zijn.

Noté 1 sur 5 étoiles

niets ontvangen

Beste Ton,
Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen.
Wilt u alstublieft contact met ons opnemen via info@schwa-medico.nl, zodat we dit zo snel mogelijk voor u kunnen oplossen?

Noté 4 sur 5 étoiles

Beste Mirjam,
Hartelijk dank voor uw beoordeling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele snelle service....de ene dag…

Hele snelle service....de ene dag online besteld, de.volgende dag in huis.

Beste Erica,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelheid van onze levering. Wij doen ons best om bestellingen zorgvuldig en tijdig te verwerken.

Super snel geregeld

Super snel geregeld

27 août 2025

Beste Desire,

Snel afgehandeld

Snel afgehandeld

29 juillet 2025

Beste Verhoeven,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle afhandeling. Wij doen ons best om bestellingen zorgvuldig en tijdig te verwerken.

Makelijke site

Makelijke site, snel geleverd

29 juillet 2025

Beste Diana,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed om te horen dat u onze website als gebruiksvriendelijk ervaart en dat de levering naar wens is verlopen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Als ik iets bestel wordt het ook snel…

Als ik iets bestel wordt het ook snel geleverd

28 juillet 2025

Beste,

Noté 5 sur 5 étoiles

Nog altijd al jaren een keurige afhandeling eerg betrouwbaar

Het heeft even gerduurd maar niet de schuld van Schwa-Medico,ik kwam er met de vervoerder niet goed uit.
Maar alles zoals gewoonlijk perfect geleverd.
Dank voor de service.
Jo Keersmaekers

1 août 2025

Beste Jo,
Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw begrip ten aanzien van de vertraging tijdens het transport. Wij zijn blij te vernemen dat de levering uiteindelijk naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over onze service. Uw terugkoppeling wordt zeer gewaardeerd.

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was de eerste keer dat ik een bestelling heb geplaatst en ik vond de informatie die bij de producten wordt gegeven duidelijk en daardoor is bestellen gemakkelijk, ook de levering was snel en correct.

1 août 2025

Beste Anke,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Fijn om te horen dat de productinformatie duidelijk was en dat het bestel- en leveringsproces naar wens is verlopen. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid in onze dienstverlening.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus