1. Terrain pour camping-cars
  2. Cabine de camping
  3. Magasin de matériel de camping

Informations provenant de diverses sources externes

Silkeborg Sø-camping is surrounded by beach and forest directly to the lake Silkeborg Langsø with a small beach. At the camping you will find nice shop, funny playground, cottages-, houses-, bikes-, fun bikes- and canoes for hire. Reservation possible

2,0

Bas

TrustScore 2 sur 5

12 avis

Aucune trace de demande d’avis

2,0

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Vi ankom til pladsen og spurgte efter…

Vi ankom til pladsen og spurgte efter en teltplads.
Vi fik henvist en plads blandt de andre telte uden strøm imellem træerne.
Jeg spurgte om der var læ på pladsen, da vi havde det lidt halvkoldt. Svaret var et STORT JA - træerne skabte læ på teltpladsen.
Vi bestilte derfor 2 overnatninger. I alt 600 kr. (lidt dyrt efter min mening!)
Om aftenen var fællesstuen ved toiletterne fuldt proppet pga. grill arrangement. Så vi krøb sammen under et tæppe på en bænk og spiste aftensmad tilberedt på egen gasbrænder.
Man kunne tydeligt mærke at der var varmere på oppe på pladsen ved campingvognene end nede ved teltene, så vi blev på bænken.. Desværre var det også en mangelvare... Den eneste bænk i solen var placeret op ad "opvaskeøen", så der var en konstant skramlen og "god stemning" fra småberusede mandfolk.

Da vi gik tidligt i seng pga. kulde, så begyndte folk at smide flasker i glaskontaineren konstant - som var placeret ved siden af teltpladsen (bagved toiletterne) De blev ved til kl. 23-23.30.... Samtidig rendte unge mennesker rundt på modsatte side nede bagved teltpladsen og drak/larmede.
Vi frøs hele natten, da det var blæst godt op... så søvn fik vi ikke meget af... og intet læ gav træerne...

Næste morgen henvender jeg mig i receptionen og fortæller, at vi alligevel ikke ønsker nr. 2 overnatning. Svaret var : Det var helt fint - men vi fik ikke nogle penge tilbage for overnatning nr. 2...
Så fortalte jeg dem om vores oplevelse, og om at vi var blevet misinformeret mht. læ på pladsen.
Men vi blev afvist fuldstændigt og måtte derfor bøde 600 kr. for den oplevelse....

17 mai 2025

Grådige ledelse.jeg bestilte en hytte…

Grådige ledelse.jeg bestilte en hytte den 21-1-2020 og betalte kr.750,00 på forhånd.
Men så kom det Krag fra regeringen mht. covi 19,vi måtte ikke bruge campingpladser mm.
Jeg bad c-pladsen om at få penge tilbage men jeg hørte ikke fra dem.
Jeg besøgte dem her i år 2024,i juli og bad om at få kr.750,00 tilbage,men de ville ikke gi mig pengene,de var meget uvenlige og sagte til mig at jeg bare kunne sagsøge dem ?
Jeg har jo ikke fået noget for pengene ! Så hvorfor kan jeg ikke få mine penge.

Mit råd er,camper aldrig hos disse begærlige personer ,de snyder dig hviske kan komme af sted med det.

18 juillet 2024

Kommer der aldrig igen

Har lige været på campingpladsen hvor vi fik lidt regnvejr,pladserne er så ujævn at alt vandet løb ind vores telt så der stod mellem 5og 10 cm vand inde i teltet,vi spurgte værterne om de kunne hjælpe med et eller andet men det var ikke deres problem,vi kunne jo bare sætte os ind i vognen.
Bommen blev heller ikke lukket som der står,så der var biler der kørte rundt tyve minutter over seks om morgenen sku ikke iorden,først gang vi var afsted i vores vogn

1 août 2023

Rigtig fin lille campingplads

Rigtig fin lille campingplads med plads til store som små. Masser af liv på pladsen hele dagen, trods vejret. Flot legeplads, minigolfbane samt mulighed for kano- og cykeludlejning. Gåafstand (1km) til Silkeborg og fin beliggenhed i skoven ned til søen. Flinke og serviceminded medarbejdere, som altid har et smil på læben. Sjovt med citater, som er placeret rundt omkring på pladsen. Vi boede i en pæn og ren komforthytte. Gode og pæne forhold i sanitetsbygningerne, hvor der er fine muligheder for at opholde sig. Varm anbefaling og på gensyn. :)

3 juillet 2023

Dejlig lille og fredelig campingplads…

Dejlig lille og fredelig campingplads med gode muligheder for vandring og cykelture. Meget tæt på byen.
Vi boede i komforthytte som var rigtig fin og pæn. Dog alt for lille til 4 personer (vi var kun 2, og så er det helt fint) . Vi benyttede ikke baderum, køkken mv. da vi havde det hele i hytten. Badesøen var ikke noget at råbe hurra for, så vi tog til Almind Sø som er virkelig lækker - kun 4 km derfra. Kort gåtur (ca 1 km) på hyggelig sti direkte til bymidten.

16 août 2022

Første og sidste gang vi kommer til at…

Første og sidste gang vi kommer til at besøge Silkeborg Sø-Camping !!! Har aldrig modtaget så dårlig en kunde service. Alt var galt fra første til sidste dag vi var der.
Ud over den dårlige service mangler der fornyelse/vedligeholdelse på alt.

8 août 2022

Super dejlig strand, lækker beliggenhed hyggelige ture man kan gå på og søde mennesker på stedet. Som desværre bliver ødelagt af noget andet.

I får 1 stjerne fra os det gør i på baggrund af at vi besøgte jer i år og sidste år jeres legeplads er ved at falde fra hinanden søm/skruer hænger op af brædderne andre brædder falder pludseligt af - brædder er knækket og hænger ud i ingen ting nogen sider løse det er slidt og halv råddent og jeg kunne blive ved, vi forsøgte at reperere på det sidste år og gjorde det igen i år så vores små puds ikke skulle komme til skade blot burde det ikke være vores opgave. Rigtig dårligt der ikke bliver foretaget tjek på den legeplads,
En skam de ikke gider gøre noget ved legepladsen og deres mooncars som iøvrigt også er i meget dårlig stand.
Havde forventet fra sidste år at der var blevet gjort noget men jeg tog desværre fejl, og vi kommer derfor ikke igen.

13 juillet 2021

Dårlig oplevelse

Blev informeret om i receptionen, at bagsiden af vores campingvogn skulle flugte med den sten som lå der, efter vi havde sat vores store fortelt op, syntes fastlæggerne ved siden af, at vi lå for tæt på dem (ca 30 cm, drejede det sig om) De var ude med målebånd. Lejerchefen bad os om at hive hele teltet op og rykke vognen, vi valgte så at køre vores vej. Ikke engang en undskyldning for fejlinformation fik vi, samt nægtede de at tilbagebetale det fulde beløb. Ubehagelige og sure fastlæggere øv

19 juillet 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit