Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Alting ændret efter salg 😏 Nu skal man booke online og det koster 75 kr ekstra at vælge en plads 🤨 Receptionen er nærmest altid lukket og koden til badebroen virkede ikke. Ingen varmt vand ved h... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super lækker plads der ligger lige ud til Lillebælt og skøn natur😊 Pladsen har fået nye ejere og nyt system, det er kørt godt ind nu, og alt fungere som det skal. Alt nyt kræver tid, så lidt ærge... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har benyttet deres hytter af 2 omgange nu og det nye værtspar går langt for at levere en god service. Campingpladsen har været ryddeligt og pæn de gange jeg har været der og den omligge... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,8

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fremragende service.

Campingpladsen har været ryddeligt og pæn de gange jeg har været der og den omliggende natur er helt fantastisk.

Ja det automatiske nøgle system kan drille en gang i mellem, men udover dette har jeg kun positiv ting at sige om steder.

Hr. og fru. Danmark vil nok synes at brugen af automatik er for upersonlige.

Systemet er fint nok for dem der ikke har brug for at hilse på værtsparret hver evig eneste dag eller ikke er bange for at bruge en app.

Det er helt klart plads til forbedringer men alt i alt er det et lækkert sted. 🙂

21 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Dejlig plads med sødt værtspar, og lækker beliggenhed 😊

Super lækker plads der ligger lige ud til Lillebælt og skøn natur😊
Alt nyt kræver tid, så lidt ærgerligt at folk giver så meget kritik når forholdene er i orden nu.
Er besøg værd, hyggelig stemning, loppemarked, musik og hygge og et sødt værtspar😊

25 juin 2026

Vi har stor ros til Emil og Simon

Vi har stor ros til Emil og Simon, de er nogle søde og behagelige personer som gør det bedste. Her til Skt. Hans var der musik, øl og pølser v vandet, en rigtig hyggelig aften.
De har været uheldige med det nye booking system. Men har virkelig prøvet at hjælpe de personer som har haft problemer med at komme ind og strøm der ikke virkede, der var flere som ikke betalte for strøm lige ved opstart af sæsonen. Som vi har oplevet det, så virker koder, strøm, bom og varmt vand nu.
Vi mødes altid med et stort smil og en god snak med begge personer.
Vi vil helt sikkert anbefale at komme forbi Nordwind Galsklint Camping.
Flot natur, mange ruter man kan gå i skoven, flotte cykel ruter og kort afstand til byen.

Hilsen to fastliggere

27 juin 2026

Alting ændret efter salg 😏

Alting ændret efter salg 😏
Nu skal man booke online og det koster 75 kr ekstra at vælge en plads 🤨 Receptionen er nærmest altid lukket og koden til badebroen virkede ikke. Ingen varmt vand ved håndvasken til min mands barbering i familiebadet. Penge man sætter ind til bad bliver ikke refunderet ved afrejse 😟
Det var meget bedre inden stedet fik nye ejere.
Vi savner Svend 🥺

21 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Der var ingen betjening ved ankomsten

Der var ingen betjening ved ankomsten. Vi mødte en lukket bom. Og en lukket information. Vi skulle indtaste en kode for at komme ind. Vi havde tre forskellige koder på mailen ingen info om hvilke kode der skulle bruges. Måtte opsøge andre gæster for at få hjælp.
Vi havde bestilt en strøm plads. Inden vi kom ind på pladsen modtager vi en mail om vores at vores strøm kvote var opbrugt. Da vi koblet strømmen til var der ingen strøm. Vi satte 50 kr. ind via appen. Men stadig ingen strøm. Ringer til telefon Nr.der er opgivet. Blev mødt af telefon svarende. Som jeg indtalte besked på for at få hjælp. Men blev ikke ringet op. Vi måtte igen ud at opsøge de andre gæster. Fandt nogle der havde en anden telefon nr.
Endelig fik vi forbindelse og fik hjælp.

15 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Service ikke eksisterende og sjælen er…

Service ikke eksisterende og sjælen er forsvundet.
Alt omkring pladsen er meget upersonligt.
Informationsbygning er aflukket med nedrullede gardiner
Åbningstid 1 time om dagen i fire dage.
(Dermed er der ikke tid til at tage Dannebrog ned om natten).
Vi tilslutter os helt Allan Jeppesens kommentar.

1 mai 2026

Så blev det ødelagt.

Så blev det ødelagt.
Vi er kommet på Galsklint camping gennem de sidste mange år. Vi så frem til en weekend i dejlige omgivelser på en fantastisk plads.
MEN det blev anderledes. Booking var første udfordring, 75 kr. ekstra hvis man selv vil vælge plads det er nyt. man kan ikke ringe til nogen omkring spørgsmål, man får en AI generet tlf. svarer som henviser til en mail. Søger man på hjemmesiden "ofte stillede spørgsmål", kommer svarerne på tysk.....
Vores udleverede kode virkede ikke ved ankomst, eller til lågerne ud fra campingpladsen, da vi skulle hjem virkede den heller ikke til bommen, efter nogle forsøg fik vi fat i hjælp og blev lukket ud. Toiletter kunne vi komme ind på men der var kun 2 åbne og der var ingen papir. Der er ingen personale synlig på pladsen og butikken er lukket, alt foregår online, meget upersonligt og dyrt i forhold til det man får. Pladsen var ikke vedligeholdt som vi kender det, græsset ikke slået, masser af muldvarpeskud. Ærgreligt at se hvor hurtig noget ellers godt og lækkert kan blive ødelagt. Vi kommer der aldrig igen.

19 avril 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Beliggenhed super og pænt med græs alle…

Beliggenhed super og pænt med græs alle steder, men de skulle nok lige få styr på deres koder og det der system med indbetaling til el og bad, aarg, man skal indbetale på en konto og rest beløb når man rejser beholder de. Lidt specielt. Vi skulle være ude kl 10, spurgte om vi måtte betale for en time eller to ekstra da teltet ikke var tørt? Men nej, skal være ude kl 10.

7 avril 2026

Fantastisk Natur - Dårlig Service

Jeg er Fuldstændig enig med Allan Arnfeld…..
Vi er kommet på Pladsen gennem de sidste godt 20 år - men denne gang er vi blevet voldsomt skuffede……
Udsigt fantastisk - Beliggenhed fantastisk - så er alt også sagt…..
Vi havde kontaktet pladsen på mail inden ankomst, for at spørge om vi kunne bestille morgenbrød i Helligdagene - fik svar tilbage, at det kunne vi…..
Det kunne vi SÅ IKKE….
Kontaktede Emil (Lejrchef) pr tlf dagen inden ankomst, da vi ikke kunne “Tanke el op på appen” - fik at vide at systemet desværre ikke virkede endnu - men at der ville være strøm når vi kom, at at vi ville blive informeret når det virkede…..
Der var ingen strøm da vi kom, ingen information- og vi blev bare spurgt om vi havde købt strøm !
Vi kunne IKKE følge vores forbrug - da systemet ikke virkede - så det var som, at købe katten i sækken…..
Informationen kunne man ikke spørge, da der ( har foto) kun var åbent fra 14.30-15.30 tirsd-fred - de øvrige dage lukket……
Og som Allan skriver, måtte vi ikke forstyrre i Privaten…..
Noget værre rod - og en rigtig ØV Tur….
Nye Tider:
Ankomst først kl 15.00
Afgang senest kl 10.00
Selv om der på deres Hjemmeside stod, at uden for højsæson, skulle vi først være ude kl 11.00 ( vi kørte først hjem 7/4) - men fik at vide, at det var nok en fejl på hjemmesiden……

7 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig service i flot natur

Dårlig service i flot natur.
Da vi bestiller vores ophold, ser det fint ud.
Men da vi får mail et par dage før vores ankomst, starter vores undren. Der står i mailen, at vi skal tanke op inde på deres app, som så ikke virker. Det der virkelig undre en, er at vi ikke kan finde, hvad prisen er for strøm, bad og brug af ovn er, så hvor mange penge skal man så tanke op med??? I mailen står der så lige under det med optankning, at ubrugte penge ikke kan refunderes!!! Sikke en pengemaskine!!
Vi ankommer til pladsen, uden at have tanket op med penge, så det vil vi lige snakke med receptionen om.
Der er ingen reception, men der står man skal henvende sig i receptionen inden man kører ind????
I mailen har man fået tildelt en 6 cifret kode, men bare rolig den lærer du hurtigt uden ad.
Koden SKAL bruges til kørsel ind på pladsen(selvfølgelig) og ud af pladsen, til alle døre ind i servicebygningerne, og derefter til bad, ovn forbrug.
Kode og optankningssystemet virkede ikke i den periode vi var der, men der blev arbejdet på det, og sat en sten i døren til toiletterne, så man kunne komme ind. Dog var det ikke muligt at komme i bad, første gang vi skulle det, selvom lejrchefens kode var lagt frem, virkede den heller ikke, men ingen beklagelse om at systemet var ude af drift, og at der blev arbejdet på det.
Man føler sig ikke særlig velkommen, da der ikke er nogen reception, men på hoveddøren til privaten, sad der en seddel" Ingen henvendelse, det er privat", ingen tlf. nr., så hvor skal man henvende sig?????
Hvis man ringer til det nummer på deres hjemmeside, så er det bare en tlf. svarer hvor man kan ligge en besked, og de vil vende tilbage senere.
Der er sku ikke godt nok, der kommer vi ikke mere, det er sku synd, med den flotte campingplads.

30 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

En skøn plads med søde værtspar

En skøn plads med søde, smilende og hjælpsomme værtspar. En plads vi absolut vender tilbage til. Vi har haft 14 skønne dage på plads pp2
Gode faciliteter og fantastiske omgivelser. En plads vi varmt kan anbefale.

10 juillet 2025

Ren pengemaskine……

Ren pengemaskine……
Vi var tre familier/ par samlet med børnebørn i påsken. Det ene par i en hytte. Mage til tarvelig hytte har jeg ikke set længe. Virkelig dårlig madrasser og senge. Det hedder sig den er til 6 Pers. De var 2 voksne og to små børn, det var rigeligt,- de voksne fik INGEN søvn de to overnatninger de var der.
ALT SOM I ALT er med kode. Jeg har betalt 1000,-kr for 3 overnatninger og så skal jeg sgu taste en kode for hvert 1 minuts bad !!!! Havde det ikke været bedre at gi 50,-kr ekstra og så kunne nyde sit bad. Derudover var bad faciliteter ikke de mest rene jeg har set. I køkken skal man holde på hanerne med den ene hånd og skylle sin service med den anden, ellers ingen varm vand.
Den service og lækkerhed, vi har oplevet på andre pladser, mangler i høj grad. Her på Gals klint er det kun naturen der tæller op. Skøn beliggenhed og udsigt. Skøn og hyggelig lille plads. Gad man at gøre lidt, kunne det blive en af landet mest charmerende lille campingplads ,- men det er et godt stykke vej endnu.
Da svigersønnens vogn skulle køres ud,- skulle min mand hjælpe. Da de kom retur og han ville køre ind og sætte min mand af (i styrt regnvejr) måtte de IKKE køre ind i bil. Der var jo ikke betalt for den bil. De glemmer bare at svigersønnen fjernede sin vogn 3 timer FØR pladsen skulle forlades.
Da vi selv næste dag skal forlade pladsen kører min mand ud med vognen. Vi har pakket sammen efter 3 dage i silende regn. Jeg vil slutte af med at gå op med affald, toilet besøg og vaskes efter at have pakket telt i regn. MEN DA VAR VORES KODE LUKKET !!! Så ingen adgang til badefaciliteter. Vognen var kørt ud ,- hvad pokker ligner det. Jeg har stadig 4 timer af mit ophold. Så de 1000,-kr for tre overnatninger er så rigelig betaling. Måske man bare skal lukke koder når opholdet slutter. De åbner jo heller ikke for adgang før opholdet begynder.
Dette besøg på Gals klint camping, var både først og sidste gang, vi er blevet en god portion klogere. Vi betaler ALDRIG,- som i ALDRIG, for et ophold forud. Og vi booker heller ALDRIG, et ophold, hvor varmt vand og bad, ikke er en del af prisen. Jeg har selv været i service branchen de sidste 20 år,- jeg kunne komme med mange gode fif til forbedringer,- god kundeservice er nok det første. Men efter at have tjekket trust pilot osv. desværre for sent. Kan jeg se jeg ikke er ene om den opfattelse.
Det var så den påske…….

20 avril 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Meget fin beliggenhed lige ned til…

Meget fin beliggenhed lige ned til Lillebælt. Ok toiletog badeforhold. Man skal bruge sin kode ALLE steder - ind og ud af pladsen, toiletter, bad, badebro. Føler næsten det som et fængsel. Pigtråd rund om pladsen. Betalte 25,-kr for wifi som er totalt ubrugeligt og som kun kan bruges på en enhed.

29 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Synd at værtsparret ikke har…

Synd at værtsparret ikke har kundeforståelse ,(gider ikke rende om kap med gæsterne for at fylde op med toiletpapir ) så heller låse af til familie rum . Pladsen ligger perfekt , men lidt oprydning ville være på sin plads , var der en uge og alle dage var der mange visne blade ved køkken/opvask .
Mit 4. besøg og det sidste.

21 août 2023

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Ganske enkelt.
Trækker 300,- for annullering af booking selvom dette er sket samme dag som den er foretaget.
Der står intet om dette nogen steder.
Kortfattede arrogante svar.

23 juillet 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Ringe værtsskab, dog fin plads/beliggenhed.

Pladsen: Campingpladsen er lille og hyggelig og fine køkken/bad faciliteter. Rent og pænt. Smuk beliggenhed.
Værtsmanden: hidsig, opfarende og manglende forståelse for venlig kundeservice. Kørte 2 biler ind til vores telt udelukkende for at tømme bilerne hvorefter den ene 5 minutter senere ville blive kørt ud på p-pladsen, men inden jeg overhovedet var ude af bilen kom han farende, råbte at det var kriminelt og at jeg skulle køre bil nr. 2 ud NU. Spurgte om jeg lige måtte tømme bagagerummet for de store tasker, men det måtte jeg ikke. Meget dårlig service og øv-oplevelse at blive råbt af/til. Synes altid kommunikation burde ku foregå respektfuldt og venligt.

30 juin 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Skøn beliggenhed

Rigtig fin plads med skøn beliggenhed lige ned til vandet. Fin servicebygning med pæne forhold og generelt pæne forhold på hele pladsen. Sødt og imødekommende værtspar. Bestemt et besøg værd

30 avril 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus