Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik was deze zondag even langs gegaan om te kijken wat voor schoenen te kijken. Ik werd vervolgens super goed geholpen ze hebben veel geduld en veel respect voor de klant top ervaring

Noté 5 sur 5 étoiles

Vorige week in Den Bosch geweest en meteen en super mooie Nike Airmax 1 gescoord bij deze winkel. Dik tevreden en werd keurig geholpen,hier kan je gerust een exclusief paartje Airmax 1 kopen. Mannen... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Laatst 3 paar nieuwe schoenen gehaald voor zo’n €730,- incl de waterproofspray die ze aanbieden. Na insprayen allerlei kringen in m’n schoenen. Tevens dezelfde modellen opgezocht bij Nike zelf. Het... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne winkel met veel keus! Hadden de schoen die ik al tijden zocht direct op voorraad en ook mogelijkheid om te passen. Hier betaal ik graag ietsjes extra voor bij Seek & Sneak dan elders online ko... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de chaussures
  2. Service de cirage de chaussures

Écrit par l'entreprise

Welkom bij Seek & Sneak, dé sneaker winkel voor de echte sneakerheads! Wij zijn een team van gepassioneerde sneaker liefhebbers die altijd op zoek zijn naar de nieuwste trends en beste deals in de sneaker wereld. Onze winkel is gevestigd in het hart van 's-Hertogenbosch en biedt een unieke ervaring voor sneakerfans van alle leeftijden. Dankzij onze webshop zijn onze sneakers door heel Nederland verkrijgbaar Onze collectie bestaat uit de meest gewilde merken en modellen, waaronder Air Jordan, Nike Dunk, Adidas Yeezy, Air Max, New Balance en meer. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste release of juist die ene klassieke sneaker die al jaren op je verlanglijstje staat, wij hebben het allemaal. Bij Seek & Sneak vinden we het belangrijk dat onze klanten zich thuis voelen en de beste service krijgen. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte sneaker. Daarnaast bieden we een breed scala aan maten en stijlen, zodat iedereen bij ons kan slagen. We hebben zelfs de mogelijkheid om met Bitcoin te betalen. Kortom, bij Seek & Sneak vind je niet alleen de beste sneakers, maar ook de beste service en een vriendelijke sfeer. Shop nu bij ons en ontdek waarom wij dé sneaker winkel zijn voor de echte sneaker liefhebber.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Ik was vandaag

Ik was vandaag opzoek naar speciale schoentjes. Eerst geweest bij een andere schoenenwinkel personeel was verschrikkelijk! Later ben ik bij Seek&Sneak beland, wat ben ik super leuk geholpen. Heel veel geduld, eerlijke advies en er werd geen druk gezet. Echt een aanrader. Bedankt Seek&Sneak!

19 septembre 2025

Uitstekend geholpen

Super leuke winkel met goed personeel. Ze hielpen mij met het uitzoeken van de schoen die echt bij mij past. Zeker een aanrader.

17 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Heel tevreden over mijn schoenen en ze…

Heel tevreden over mijn schoenen en ze nemen de tijd om wat uit te kiezen naar jou smaak. De sneakers zijn uniek en goeie kwaliteit. Dikke complimenten aan de werknemers die daar werken.

19 juillet 2025

Noté 1 sur 5 étoiles

Koop hier nooit, bizar veel duurder dan elders

Vandaag Adidas sneakers gekocht voor mijn dochter bij Seek & Sneak. Ik vond ze behoorlijk duur, maar steun ook graag de kleinere ondernemers / "speciaalzaken" in de fysieke winkelstraat. Toen ik stond af te rekenen, kreeg ik een knagend gevoel door het A4-tje aan de kassa waarop stond dat het niet mogelijk is te retourneren bij deze winkel. Na verder winkelen en online kijken, begreep ik volledig waarom dit A4-tje er hing: ik heb voor de gekochte sneakers maar liefst 70 euro meer betaald, dan wat ik er in andere (ook fysieke) winkels voor had moeten betalen. Dat betekent dat ik maar liefst 87,50% duurder uit was bij Seek & Sneak. Dat is een dermate belachelijk groot verschil wat maar 1 ding kan betekenen: ik ben hier behoorlijk opgelicht. Ik koop hier nooit meer iets, en wil bij deze iedereen afraden dit te doen. Ergste van alles is nog dat dit mensen aanmoedigt om juist online of bij grote ketens te kopen, en niet meer bij de kleinere 'speciaalzaak'. Ik heb er een behoorlijke kater van, werk hard voor mijn geld, had ik liever niet aan dit soort ondernemers uitgegeven.

9 juin 2025

Beste A. Kraal,

Allereerst bedankt dat u de tijd hebt genomen om uw ervaring zo open met ons te delen. We willen absoluut niet dat een klant met het gevoel weggaat dat u beschrijft. Uw review is voor ons een signaal dat we dingen moeten verbeteren.

We begrijpen heel goed hoe vervelend het is om te denken dat u te veel hebt betaald, zeker als je hard werkt voor je geld en juist een lokale winkel wilde steunen. Dat vertrouwen is voor ons alles, en als dat beschadigd raakt, nemen we dat zeer serieus.

Wat betreft onze prijzen: we werken uitsluitend met officiële leveranciers om echtheid en kwaliteit te garanderen. Als kleinere speciaalzaak werken we niet zoals grote ketens die in enorme volumes met diepe kortingen inkopen. Maar dit mag er nooit toe leiden dat een klant zich voelt alsof de aankoop niet de juiste waarde had. We zijn bezig ons prijsbeleid te herzien zodat de waarde die we bieden voor iedere klant duidelijk en eerlijk is.

Ook uw punt over het retourbeleid nemen we mee. We werken eraan om dit flexibeler te maken, zodat geen enkele klant onzeker voelt bij de kassa.

A. Kraal, het spijt ons dat dit uw ervaring was. We luisteren, we verbeteren, en we zouden het enorm waarderen om uw vertrouwen terug te winnen en U te laten zien welke stappen we nemen.

Nogmaals dank dat je dit met ons hebt gedeeld. Uw feedback helpt ons om te groeien tot de winkel die we willen zijn.

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Ja schoenen kunnen online en bij andere winkels goedkoper zijn dan hier. Maar ze nemen de tijd voor je. Geven goed advies.
Ja ook ik heb meer betaald dan bij een ander maar ik heb het er voor over voor service en aandacht. Koop liever bij een kleine(re) ondernemer wetende dat je duurder uit bent ipv grote keten. Denk eens aan de buurtwinkels in dorpen. Ook die verdwijnen allemaal.

Wil je voor de beste prijs gaan, ga dan aub online zoeken en kopen en hou op met negativiteit te verspreiden.

31 mai 2025

Hier een paar nike air max 1 gekocht

Hier een paar nike air max 1 gekocht
Binnen enkele dagen liet de zool los en werden de schoenen gemaakt bij een schoenmaker op de hoek door hun
Deze heeft heel de schoen verpest om het netjes te zeggen
Wat ik toch erg apart vind als de schoenen bijna 500 kosten en deze niet naar een specialzaak werden gebracht helaas liggen de schoenen nu in de kliko omdat ze er niks meer mee kunnen beste service ever 🖕🏻

17 mai 2024

Beste Ricky,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons oprecht dat je teleurgesteld bent geraakt, want we willen absoluut niet dat een klant met dat gevoel weggaat.

Wat betreft je Nike Air Max 1: het ging om een ouder model van ongeveer 8 jaar oud. Zelfs als sneakers nooit gedragen zijn, kunnen materialen zoals lijm en de tussenzool na verloop van tijd achteruitgaan bij opslag. Dit kan ertoe leiden dat zolen loslaten zodra ze uiteindelijk worden gedragen. Helaas is dit een bekend probleem bij oudere voorraad, ongeacht merk of winkel.

Toen je terugkwam, hebben we direct geprobeerd te helpen door de schoenen bij een professionele schoenmaker, die we zelf aanraden, te laten repareren. Dat hebben we twee keer gedaan om de schoenen voor je te redden. Toen de tweede poging niet het gewenste resultaat gaf, hebben we ook nog aangeboden om ze een derde keer op te sturen voor herstel, maar we begrijpen dat je besloot te stoppen nadat de schoenen al te beschadigd waren.

We vinden het oprecht jammer dat het resultaat niet is geworden wat je had gehoopt, ondanks onze inspanningen om het probleem voor je op te lossen. We nemen je feedback serieus en blijven alles doen om onze klanten te helpen zo lang mogelijk van hun sneakers te genieten.

Trieste bedoeling

Ik moet mij toch gaan aansluiten bij de 1 ster club.
Veelste dure overpriced schoenen, vaak niet eens hele bijzondere of exclusieve exemplaren.
Altijd even chagrijnig en klantonvriendelijk.
Daarnaast ook erg brutaal en hatelijk richting vrouwen, dan val je bij mij al af.
Vraag mij af hoelang hij de tent open gaat houden...

10 avril 2025

Beste DC,

Bedankt dat je je ervaring hebt gedeeld. Het is voor ons zeer zorgelijk om dit te lezen, omdat respect, vriendelijkheid en iedere klant zich welkom laten voelen kernwaarden zijn bij Seek & Sneak.

We willen heel duidelijk maken dat elke vorm van onbeleefd of discriminerend gedrag volledig in strijd is met waar wij voor staan. Als je dit echt hebt ervaren, horen we graag meer details zodat we dit onmiddellijk kunnen onderzoeken en aanpakken.

Wat betreft de prijzen: als speciaalzaak werken we uitsluitend met officiële leveranciers om echtheid te garanderen en persoonlijke service en pasadvies te bieden. We begrijpen dat onze prijzen daardoor kunnen verschillen, maar ons doel is altijd om echte waarde en zekerheid te leveren aan iedere klant.

We zouden het op prijs stellen om je bezoek privé te bespreken en precies te begrijpen wat er misging. Je kunt ons bereiken via 0623154953 of langskomen in de winkel om dit persoonlijk te bespreken.

Jouw feedback is belangrijk voor ons en we zijn vastbesloten dat iedere klant, ongeacht geslacht, achtergrond of budget, zich gerespecteerd en welkom voelt in onze winkel.

Oplichters

Vorige week Adidas schoenen gekocht waar ik veel te veel voor heb betaald. Schandalig hoe ze daarmee omgaan. Online en in andere winkels zijn de schoenen echt veel goedkoper. Het scheelt mij 50 euro! Het verkoopargument dat ze speciale modellen verkopen en dat dat de reden is dat ze duurder zijn slaat dus nergens op. Toen ik een mail stuurde kreeg ik als antwoord dat ze waardeerde dat ik contact opnam via de mail, vroegen ze mijn telefoonnummer met opmerking dat ik geen slechte review mocht schrijven en dat ze contact op zouden nemen om het op te lossen. Mijn nummer doorgegeven en helaas niets meer gehoord ondanks een herhaling van mijn bericht met deadline. Zo ga je niet met klanten om! Koop hier niets want je wordt echt opgelicht!

11 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Vorige week in Den Bosch geweest en…

Mannen bedankt en als ik weer is in de buurt ben kom ik zeker even langs wippen👊

28 février 2025

Hele fijne zaak

Heel vriendelijk personeel! Ze hebben me heel erg goed geholpen met mijn keuze maken en strikken zelfs nog de veters voor je! Het is Lang geleden dat ik dit soort service heb gezien in een winkel:)

23 mars 2025

Réponse : Seek & Sneak

Dank je voor de recensie!

Goede ervaring

Goede ervaring. Had een specifieke vraag naar sneakers die moeilijk te krijgen zijn. Dat lukte via Seek & Sneak heel goed. Levering mooi op tijd. Goede service en zeer tevreden met de sneakers!

20 mars 2025

Noté 4 sur 5 étoiles

Positief verrast over de service

Ik kwam langs Seek&Sneak voor nieuwe schoenen , maar wist niet precies wat ik wilde. Ik ben vervolgens uitermate goed geholpen door het vriendelijke personeel.
Ze strikken zelfs nog de veters voor je!! (Die service zie ik tegenwoordig niet vaak).

Een erg leuke winkel om gezien te hebben en zeker aan te raden!

29 mars 2025

Oplichters !!!!

Oplichters , mijn partner heeft bij deze winkel in Den Bosch schoenen gekocht. Later even op het internet gekeken en dezelfde schoenen , 90 euro goedkoper !!!!! Belachelijk. Een woord : OPLICHTERS. Terug gaan kan niet want alles wat in de winkel is gekocht kan niet retour genomen worden. Vreselijk dat dit soort bedrijven nog bestaan.

15 mars 2025

Réponse : Seek & Sneak

Bedankt voor uw recensie.
In deze tijd van internet en webshops zullen de prijzen altijd variëren en verschillen. Dit is met meerdere zaken het geval. Denk aan benzine die op de snelweg een andere prijs heeft dan in de stafd zelf. Of een fles water, welke in de supermarkt een andere prijs heeft dan bijvoorbeeld in een vliegtuig.
Op het moment dat u de sneakers kocht, vond u dat de prijs en de waarde hetzelfde waren en heeft u zonder gedwongen te worden een keuze gemaakt.

Noté 1 sur 5 étoiles

Veel te veel betaald! Voel me bedrogen!

Vandaag Adidas spezials gekocht. Prima geholpen en blij met m’n nieuwe schoenen de deur uit. Bij thuiskomst op internet gekeken en blijkt dat ik ze bij snipes voor 109,99 had kunnen bestellen ipv voor 170 euro wat ik er voor betaald heb! Een beetje meer betalen vind ik geen ramp, maar 60 euro voor precies dezelfde schoenen is belachelijk. Wijze les…. Altijd eerst even de prijs checken op internet! Voel me behoorlijk bedrogen en terugbrengen kan niet, vanwege hun bijzondere retourbeleid. Ik koop er nooit meer! Wees gewaarschuwd en check eerst de prijs!

15 mars 2025

Réponse : Seek & Sneak

Bedankt voor uw recensie. Jammer dat u ontevreden bent over de prijs. Toen u de winkel uitliep gaf u aan tevreden en blij te zijn.

Noté 1 sur 5 étoiles

Gisteren in hun winkel in Den Bosch…

Gisteren in hun winkel in Den Bosch mooie adidas tijgerprint gekocht voor mijn vrouw. Zou een unieke versie zijn en moeilijk aan te komen, vandaar de hoge prijs vertelde zij.€220,-
Lopen we een straat verder, komen we dezelfde schoenen tegen bij Collett voor €190,-
Voelde ons met zo'n groot prijsverschil flink afgezet. Terug naar Seek & Sneack winkel waar we zojuist gekocht hadden maar was niet bespreekbaar.
Al hadden we het verschil van €30,- gedeeld maar gekocht was gekocht. Dat is ook duidelijk hun pollisie.
Niet klantvriendelijk zo en gun hun mijn volgende aankopen ook nooit meer.

23 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Beste meest flexibele sneaker winkel in…

Beste meest flexibele sneaker winkel in den bosch! Hier ben ik onwijs goed geholpen! En heb ik Puma schoenen aangeschaft van one piece, niet 1 maar 2x! Hartstikke blij met deze zaak! En zeker een aanrader als je interesse hebt in wat exclusievere schoenen!

Groetjes

Lotfi

6 octobre 2024

Dank je wel Lotfi!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus