SEFE Energy - NL Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijn en professioneel contact met Account Management in persoon van Boy Spierings. Al jaren klant en ook voor de komende jaren weer.

Noté 1 sur 5 étoiles

We zijn via een andere leverancier bij deze maatschappij in contact gekomen die ons een contract hebben aangeboden voor de duur van 2 jaar. Dit contract moest wel binnen een half uur getekend word... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Deze energieleverancier is echt top! Altijd snel antwoord als ik ze bel en ze hebben scherpe tarieven met goede voorwaardes. Ook hebben ze een goedwerkende online omgeving waar ik alle facturen en mi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had per ongeluk een verkeerde offerte getekend op vrijdagavond. Gelukkig werd dit probleem direct na het weekend, op maandag, snel en netjes opgelost door het bedrijf. De support was vriendelijk, b... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur d'énergie

Écrit par l'entreprise

Bij SEFE Energy leveren we gas, elektriciteit en groene energie aan een groot aantal bedrijven, groot en klein. Bedrijven draaien op energie. Niet alleen gas en elektriciteit, maar ook menselijke energie. Mensen die pas tevreden zijn als een uitdaging is opgelost of een service is verbeterd. Dat is wat ons bij SEFE Energy drijft en ervoor zorgt dat we altijd naar streven naar beter. We vinden voortdurend nieuwe manieren om onze service te verbeteren en zaken eenvoudiger te maken, zodat u door kunt gaan met het runnen van uw bedrijf. Wij zijn de thuisbasis van positieve energie en bieden creatieve oplossingen voor uw zakelijke energie-uitdagingen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer vriendelijke dame (Kim?) Goed…

Zeer vriendelijke dame (Kim?) Goed advies gegeven

9 novembre 2022

Beste mevrouw Willenbroek,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie ervaring met ons te delen! Ook Kim heeft het gesprek als heel prettig ervaren.

Snel verbinding en antwoord

Ik kreeg snel verbinding met jullie hing niet minutenlang in de wacht. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en had binnen een paar minuten antwoord op mijn vraag.

7 novembre 2022

Beste heer Lugtenberg,

Bedankt voor uw feedback, we zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service.

Netjes en correct

19 octobre 2022

Beste heer Olde Bolhaar,

Bedankt voor uw beoordeling. Hier zijn wij erg blij mee!

Een eerlijk antwoord

Een eerlijk antwoord. Er wordt met je mee gedacht om tot een goede oplossing te komen.

Beste heer Struik,

Een eerlijk advies en meedenken met onze klanten vinden wij erg belangrijk. Fijn dat u dit ook zo heeft ervaren!

Noté 2 sur 5 étoiles

slecht geinformeerd

Beste heer Martens,

Wat vervelend dat u het contact niet als positief heeft ervaren. Wij nemen binnenkort contact met u op.

Problemen met mijn e-mail

Problemen met mijn e-mail
Super geholpen
Top Medewerkers.

Beste heer Schmidlin,

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Het bieden van een uitstekende service vinden wij erg belangrijk.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik werd netjes te woord gestaan met een…

Ik werd netjes te woord gestaan met een goede uitleg op mijn vraag. de doorlooptijd met contact krijgen was acceptabel

1 novembre 2022

Beste heer Maurik,

Bedankt voor uw beoordeling! Een goede bereikbaarheid en duidelijke antwoorden op vragen vinden wij erg belangrijk. Fijn dat u dit ook zo heeft ervaren.

Noté 4 sur 5 étoiles

informatie

informatie opgevraagd goed en duidelijk gekregen

24 octobre 2022

Beste heer Hofsteede,

Bedankt voor deze mooie beoordeling!

Correcte afhandeling.

Vraag omtrent gaslevering aan pand van sv WH is juist, correct en netjes uitgelegd.

24 octobre 2022

Beste heer Grasman,

Heel fijn om dit van u te mogen vernemen! Bedankt daarvoor.

Goed geholpen

Voor de verandering eens geen wachttijden van meer dan 10 - 30 minuten, zoals je momenteel bij veel energie leveranciers wel hebt. Werd goed de tijd genomen en een goed en duidelijk advies gegeven .

11 octobre 2022

Beste klant,

Wat fijn om te horen dat u het contact als positief heeft ervaren. Voor een goede telefonische bereikbaarheid doen wij dagelijks ons best!

Prettig contact.

Duidelijk en goede antwoorden op de vragen.

27 septembre 2022

Beste mevrouw Hollander,

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Daar worden wij blij van!

SEFE Energie

top geholpen

29 septembre 2022

Beste heer Bergerhof,

Dit horen wij graag! Hartelijk dank voor dit mooie compliment.

Beste mevrouw Bleeker,

Bedankt voor deze mooie review en we zijn blij dat u tevreden bent over de snelheid van onze service! Daar doen wij dagelijks ons best voor.

Prima contact

Ze heeft met mij mee gekeken, en direct mijn vraag kunnen beantwoorden. Heel fijn!

26 septembre 2022

Beste mevrouw Van der Veen,

Bedankt voor uw positieve review. Wij waarderen het dat u hiervoor de tijd heeft genomen!

Vragen over ons tarief..

Keurig behandeld en geinformeerd.

27 septembre 2022

Beste heer Koster,

Bedankt voor deze mooie review! Fijn dat u tevreden bent.

Noté 1 sur 5 étoiles

Beste heer Caboort,

Bedankt voor uw feedback. We vinden het erg vervelend dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. We gaan aan de slag met wat u heeft genoemd en zullen dit met het team delen om onze service te blijven verbeteren.

Noté 4 sur 5 étoiles

KLANTVRIENDELIJKHEID

M.,
IK BEN HEEL GOED TE WOORD GESTAAN. OOK WAS HET VERHAAL DUIDELIJK EN BEGRIJPELIJK.
VR.GR.
JANNIE VAN DER MEER

26 septembre 2022

Beste mevrouw Van der Meer,

SEFE Energy

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus