Sejfa Avis 308

TrustScore 5 sur 5

4,8

Positivt: Allt sköttes via appen vilket var väldigt smidigt, hanteringen gick ganska fort. Negativ: Appen är inte så användarvänlig, den är även väldigt seg. Inte heller så bra att jag var tvungen... Voir plus

Har nu använt appen och tjänsten ett par månader. Största vinsten för mig är enkelheten. Försäkring har alltid känts krångligt innan, nu känns det enkelt att få översikt. Även fått väldigt bra h... Voir plus

1. Compagnie d'assurance habitation

À propos de Sejfa

En smart digital hemförsäkring!

Sejfa är en enkel digital försäkringslösning som hjälper dig att förstå och ta kontroll över allt som har med dina försäkringar att göra. Vårt mål är att kunna erbjuda en så komplett hemförsäkring som möjligt till ett så bra pris som möjligt, allt för att du ska kunna känna dig helt sejf om något trist inträffar.

Sejfas hemförsäkring inkluderar ett grundskydd för dig, ditt hem och dina prylar. Den gäller också för de i din familj som är folkbokförda och bosatta på den adress du har angett. Din hemförsäkring omfattar egendomsskydd för dina prylar, om de blir stulna eller skadade genom brand, vatten eller i samband med inbrott. Du har också ett utökat reseskydd när du är utomlands.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

308 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Både Positivt o negatvt

Negativ: Appen är inte så användarvänlig, den är även väldigt seg. Inte heller så bra att jag var tvungen att lägga ut alla utgifter utomlands då sejfa inte hade något bra samarbete med utländsk sjukvård. Ringde ett SOS nummer men dom hade inte samarbete med Sejfa.

8 avril 2026

Réponse : Sejfa

Hej! Tack för din recension och för att du delar både det som fungerade och det som kan bli bättre.

Vi är glada att ärendehanteringen upplevdes som snabb! Synpunkterna om appen noterar vi och vi arbetar ständigt med att förbättra upplevelsen.

När det gäller vård utomlands samarbetar vi med SOS International som hjälper till i de flesta situationer – men det finns tyvärr vårdformer där direktbetalning inte är möjlig, och vi förstår att det kan kännas krångligt. Hör av dig bara om vi kan hjälpa dig ytterligare!

Mvh, Sejfa

Snabbt och smidigt med utbetalning…

Snabbt och smidigt med utbetalning direkt. Hade velat ha ersättning för cykellåsen också

13 avril 2026

Réponse : Sejfa

Hej Erica! tack för din recension! Vad bra att du tycker det gick snabbt och smidigt att anmäla din skada. Ibland går det lite för snabbt, även för oss så vi är glada att vi fick tag på dig på telefon för att justera utbetalningen och se till att du blir 100% nöjd. Mvh Sejfa

Smidigare än dom vanliga…

Smidigare än dom vanliga försäkringsbolagen

1 février 2026

Réponse : Sejfa

Tack! Det är precis så vi vill att det ska kännas – enkelt, snabbt och utan krångel. Kul att du märker skillnaden!

Snabb och väldigt smidig…

Snabb och väldigt smidig skadehantering, tummen upp!

7 avril 2026

Réponse : Sejfa

Hej Nasser, tack för din fina recension och för att du är Sejfakund!

Perfekt

Enkelt, smidigt!
Rekommenderas starkt för de som vill känna sig trygga!

27 mars 2026

Réponse : Sejfa

Vad kul att höra! Trygghet är precis det vi är till för – glad att vi levererar. Välkommen att höra av dig om du någonsin undrar något!

Riktigt bra hemförsäkring!

Riktigt bra hemförsäkring!

1 avril 2026

Réponse : Sejfa

Tack så mycket! Det är precis vad vi siktar på – enkelt, tryggt och utan krångel. Kul att du är nöjd!

En toppen försäkring!

En lite roligare försäkring som är enklare att förstå sig på👍 känns väldigt tryggt, och appen är väldigt lätt att använda för oss alla i familjen.

Réponse : Sejfa

Det här gjorde vår dag! Enkelt, tryggt och roligt – precis så vi vill att det ska kännas. Kul att hela familjen hittar runt i appen. Välkomna!

Bra service och info hela vägen igenom!

Bra service och info hela vägen igenom!

30 mars 2026

Réponse : Sejfa

Tack för din positiva recension! Vi är glada att höra att du fick bra service och information under hela processen. Det är precis vad vi strävar efter. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen!

Jag är väldigt nöjd med Sejfa

Jag är väldigt nöjd med Sejfa. Allt har känts enkelt, tydligt och smidigt från start. Appen är lätt att använda, informationen är lätt att förstå och kundservicen har varit snabb och hjälpsam när jag haft frågor. Det märks att de vill göra försäkring mindre krångligt än många andra bolag. Hittills har jag haft en väldigt positiv upplevelse och kan absolut rekommendera Sejfa till andra som vill ha en modern och enkel försäkring.

Réponse : Sejfa

Vad kul att höra – stort tack för de fina orden!
Precis det du beskriver är det vi vill uppnå: göra försäkring enkelt, tydligt och smidigt från start till mål.

Superkul att du upplever appen som lätt att använda och att vår kundservice levererar när det behövs. Och extra tack för att du rekommenderar oss vidare – det betyder mycket!

Hör gärna av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med.

Jag var faktiskt lite skeptisk i början…

Jag var faktiskt lite skeptisk i början (försäkringar är ju sällan något man älskar att hålla på med), men Sejfa har verkligen överraskat mig positivt. Allt har varit så himla smidigt och enkelt, inga konstiga formuleringar eller krångliga processer.
När jag haft frågor har jag fått snabba och trevliga svar, och det känns verkligen som att de bryr sig på riktigt. Det är en sän där liten sak som gör stor skillnad - att man känner sig trygg och tagen på allvar.
Det känns modernt, transparent och ärligt. Precis så som man vill att en försäkring ska vara. Kan verkligen rekommendera!

Réponse : Sejfa

Stort tack för din fina och genomtänkta recension!
Vi förstår verkligen känslan – försäkringar är inte alltid det roligaste att ta tag i – så det betyder extra mycket att höra att vi kunnat överraska positivt.

Vad kul att du upplever det som smidigt, tydligt och enkelt, och att du fått snabb och personlig hjälp när du haft frågor. Just den där känslan av trygghet och att bli tagen på allvar är precis det vi vill skapa.

Tack snälla för att du rekommenderar oss – det betyder jättemycket!

Otroligt enkelt byte av försäkring

Otroligt enkelt byte av försäkring. Får direkt en jämförelse (som är billigare). En modern försäkring som kommer från tech, känns nytt och fräscht!

Réponse : Sejfa

Stort tack för din fina recension!
Vad härligt att höra att bytet kändes så enkelt och smidigt, och att jämförelsen gjorde det tydligt direkt.

Kul också att du uppskattar det moderna och lite mer techiga – det är precis den känslan vi vill förmedla. Tack för att du valde oss!

A modern insurance-solution for my…

A modern insurance-solution for my generation (I am 24 years old). Simply great!

Réponse : Sejfa

Thank you so much for your kind words!
We love hearing that our solution feels like the right fit for your generation—that’s exactly what we’re aiming for. Simply great customers like you make it all worth it!

An excellent service from start to…

An excellent service from start to finish

Réponse : Sejfa

Thank you so much for your kind words!
We’re really happy to hear that you had a great experience from start to finish—that’s exactly what we strive for. Don’t hesitate to reach out if there’s anything we can help you with in the future!

Väldigt nöjd med Sejfa

Väldigt nöjd med Sejfa! Snabb och smidig support. Rekommenderas varmt.

1 septembre 2025

Réponse : Sejfa

Stort tack för dina fina ord!
Vad kul att höra att du är så nöjd med Sejfa och att du upplevt vår support som snabb och smidig. Tack snälla för rekommendationen – det betyder mycket!

Rekommenderar

Underbar upplevelse!
Bra pris, snabbt och smidigt.
Rekommenderar verkligen!

Réponse : Sejfa

Tack snälla! Vad kul att höra att allt kändes smidigt – precis så vi vill ha det. Välkommen tillbaka!

En savoir plus sur les différents types d'avis.