Selmacopenhagen Avis

TrustScore 3 sur 5

Moyen

TrustScore 3 sur 5

11 avis

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

I visited for my partner's birthday

I visited for my partner's birthday, and the server double-charged my card.

I've now sent the company 20+ emails to get a refund for the 2nd card charge, and they have now ghosted me and are not replying despite promising me that they would resolve this.

This seems very dodgy to me and has made me feel like this is purposeful and a way of ripping off tourists - I would encourage anyone visiting to exercise caution when paying by card.

8 juin 2024

Vi elsker Selma

Min søn og jeg var i dag igenigenigen på besøg hos Selma, og selv efter 5 år som stamkunder bliver Magnus og hans team ved med at overraske og imponere os. Fantastisk mad, fantastisk service af det supersøde tjenerteam.
Vi elsker at komme komme hos jer !!!
Kh Peter (der besøgte jer første gang, dagen før I fik jeres velfortjente BiB)

25 février 2024

Rigtigt dårlig oplevelse

Rigtigt dårlig oplevelse
Og tænk ikke fordi jeg har været i branchen i 44 år
Forventer ikke der stadigvæk er nogle der lever på ingenting
Undskyld mig man kan bare smide 2000 ind af døren

18 septembre 2023

Tak til Selma for en helt igennem…

Tak til Selma for en helt igennem dejlig oplevelse. Hyggelige omgivelser, maden er helt i top. Betjeningen venlig og god. Tak til køkkenet, det kan mærkes, at I har gjort jer umage. En helt igennem god oplevelse. Mine varmeste anbefalinger.

23 avril 2022

Dårlig oplevelse hos Selma Copenhagen

Jeg har haft en rigtig, rigtig dårlig oplevelse i går på Selma Copenhagen, som i øvrigt er en restaurant jeg tidligere har besøgt og hvor jeg har fået god service og en restaurant jeg varmt har anbefalet til andre i mit netværk.
Jeg gik dog i går derfra med en rigtig øv-følelse i maven og jeg tror desværre at jeg af den grund, ikke kommer tilbage dertil.
Min oplevelse gik ud på at jeg havde bestilt et bord til klokken 12.15, og ved fremmøde skal jeg så vise mit Coronapas. Jeg havde et Coronapas som udløb klokken 13.14, og jeg fik så af vide, at jeg skulle forlade restauranten klokken 13.14, da mit Coronapas udløb. Det er her min frustration udspringer fra.
Jeg havde nemlig forinden læst den vejledning som står beskrevet på virksomhedsguide.dk (Skrevet af Erhvervsstyrelsens og som jeg forventer retter sig efter Sundhedsmyndighedernes anbefaling). I vejledningen står der, at jeg skal fremvise "en negativ covid-19-test foretaget maks. 72 timer før ankomst til lokalet eller lokaliteten.” Der står altså ikke noget om, at jeg skal forlade restauranten når passet udløber.
Episoden resulterede i, at jeg vi forhastet skulle spise vores frokost og færdiggøre vores drikkevarer, og at vi blev forvist fra restauranten da klokken blev 13.14.
Restaurantens argument var at de havde valgt at tolke reglerne på den måde at man skulle forlade restauranten når Corona passet udløber.
Det kunne være rigtig rart, hvis Selma Copenhagen fremadrettet blev bedre til at kommunikere til deres kunder omkring deres måde at tolke reglerne på, da jeg ikke har kunne finde nogle informationer på deres hjemmeside. Så undgår jeg at skulle have en følelse af, at jeg har brudt nogle regler og at have en følelse af jeg ikke respektere Corona reglerne. Det var den følelse jeg gik derfra, og det synes jeg ikke er særlig god kundehåndtering.
Derudover giver det logisk ikke rigtig mening at jeg godt må sidde på en restaurant i 45 min, hvorefter jeg så skal forlade den. Det giver i min optik absolut ingen mening!

19 mai 2021

Skøn take-away frokost oplevelse

Vi benyttede os af Selma´s tilbud om take-away smørrebrød igår og det kick-startede en kulinarisk lørdag, som vi selv fortsatte med egne kreationer senere på dagen.

Snyd ikke Jer selv for Selma´s frokost-oplevelse i disse tider med knaphed på oplevelser.

28 février 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit