SE Mattor Avis 1 505

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Fantastisk service och väldigt hög kvalitet på mattorna! Personalen var trevlig, hjälpsam och professionell från början till slut. Jag är supernöjd med både bemötandet och resultatet. Rekommenderas va... Voir plus

Service i första klass och snabb leverans! Jag beställde en ullmatta och den kom fram välpaketerad och i perfekt skick. Väldigt skön ullmatta i fint mönster med oerhört bra kvalitet. Den känns tjoc... Voir plus

Denna gång blev det 3 stjärnigt pga att ni skrev att det var en tvättbar matta, vilket det inte var. Samma som övriga mattor, ej tvättbar utan lätt fuktad trasa. Vilket inte är detsamma som tvättbar i... Voir plus

1. Magasin de moquette
  2. Magasin de meubles de chambre à coucher
  3. Magasin d'ameublement et de décoration
  4. Décorateur d'intérieur
  5. Magasin de matériel de cuisine
  6. Magasin de meubles de salon

À propos de SE Mattor

Välkommen till SE Mattor - Din Destination för Stil och Kvalitet!

Hos SE Mattor strävar vi efter att erbjuda dig det bästa inom mattor och heminredning till oslagbara priser. Med en passion för stil och kvalitet är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av prisvärda mattor och heminredningsprodukter som passar alla smaker och stilar.

Kvalitet till Förmånliga Priser:

Vi tror på att erbjuda högkvalitativa produkter till överkomliga priser. Med SE Mattor kan du njuta av både stil och hållbarhet utan att kompromissa med plånboken. Vi handplockar varje matta och heminredningsprodukt för att säkerställa att de uppfyller våra stränga kvalitetsstandarder.

Fri Frakt och 14 Dagars Öppet Köp:

Vi vill göra din shoppingupplevelse så bekväm som möjligt. Därför erbjuder vi fri frakt för alla våra produkter och ger dig möjligheten att prova dem i ditt eget hem under 14 dagar. Om du inte är helt nöjd med ditt köp kan du enkelt returnera det.

Handla Smidigt Online:

Med semattor.se kan du handla bekvämt från din egen soffa. Vår användarvänliga webbplats gör det enkelt att bläddra bland vårt sortiment, läsa produktbeskrivningar och göra säkra köp med några få klick.

Utforska våra populära kategorier:

Besök vår hemsida idag och upptäck hur du kan förvandla ditt hem med vackra och prisvärda mattor från SE Mattor!

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

A répondu à 98 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Jag beställde en matta men var inte…

Jag beställde en matta men var inte helt nöjd med färgen. Returen gick smidigt och utan problem, och jag beställde samma matta i en annan färg istället. Den här gången blev jag mycket nöjd! Dessutom var priset bra. Rekommenderas

22 avril 2026

Réponse de SE Mattor

Stort tack för din fina och utförliga recension!

Vi är glada att höra att returprocessen gick smidigt och att du till slut hittade rätt färg och blev nöjd med ditt köp. Extra roligt att du uppskattar både priset och vår service.

Tack för din rekommendation och varmt välkommen tillbaka!

Föredömlig återförsäljare

Snabb leverans, mattan är helt fantastisk. Färgen stämde mot bilderna. Bra pris

22 avril 2026

Hej Sophia,

Stort tack för din fina recension!

Vi är väldigt glada att höra att du tycker mattan är fantastisk och att färgen stämde överens med bilderna. Kul också att du är nöjd med priset och den snabba leveransen.

Snabb leverans!

Beställde en större matta och allt stämde med beskrivningen. Snabb leverans och snabbt svar vid frågor.

28 avril 2026

Hej Danny,

Stort tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att allt stämde med beskrivningen och att du är nöjd med både leveransen och vår kundservice.

SE Mattor

Absolut jätte fina mattor o snabb…

Absolut jätte fina mattor o snabb leverans, nackdelen var bara att ni böjde mattan så d kom ett hack som inte riktigt vill släppa. Banden satt väl för hårt

27 avril 2026

Hej Lisa,

Tack för din recension och för att du delar med dig.

Vi är glada att höra att du tycker mattorna är jättefina och att leveransen gick snabbt. Samtidigt beklagar vi att mattan fått ett veck/hack vid leverans – det är självklart inte optimalt.

Ofta kan sådana veck släppa efter en tid när mattan får ligga utsträckt, men vi vill gärna hjälpa dig om problemet kvarstår. Tveka inte att kontakta oss så tittar vi vidare på det tillsammans.

Tack igen för din feedback!

SE Mattor

Snabb leverans, jättefin matta, superbra pris!

27 avril 2026

Hej Jessica,

Stort tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen, din matta och priset.

Mattan är lätt

Mattan är lätt, bekväm och billig. Jag är väldigt nöjd.

Stort tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med mattan och att du upplever den som lätt, bekväm och prisvärd.

Effektivt medel för fläckborttagning

Snabb leverans samt mycket bra medel för att tvåtta fläckar på min matta. Helnöjd!

Hej Ulla,

Stort tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och att fläckborttagningsmedlet fungerade så bra för din matta.

Hej Zehra,

Stort tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att du tycker mattan är jättefin, mjuk och skön.

SE Mattor

Väldigt nöjd med att leveransen gick så…

Väldigt nöjd med att leveransen gick så snabbt samt väldigt nöjd med mattan

Hej Pia,

Stort tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och att du trivs med din matta.

Hej Hanadi Ben Khadra,

Tack för ditt meddelande och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår att situationen känns frustrerande och uppskattar att du hör av dig.

Angående priset vill vi förtydliga att våra priser kan variera över tid beroende på kampanjer, säsong och inköpsvillkor. I vissa fall kan vi erbjuda lägre priser när vi köper in större volymer, men detta är inget vi kan garantera vid alla tidpunkter.

När det gäller slitaget du beskriver så är mattan tillverkad i polyester, vilket är ett material som kan förändras i struktur över tid beroende på användning. Hur snabbt detta sker varierar och påverkas bland annat av hur mycket mattan används, var den är placerad samt hur den sköts.

För att minska slitaget rekommenderar vi att man:

roterar mattan regelbundet
dammsuger med ett anpassat munstycke
undviker hård borstning

Det är dock viktigt att vara transparent med att vi inte kan garantera att en matta förblir helt opåverkad över tid, då slitage är en naturlig del av användning – särskilt för denna typ av material.

Vi tar självklart din reklamation på allvar och vill gärna titta närmare på ditt ärende. Återkom gärna med ditt ordernummer (om du inte redan gjort det) så kan vi göra en individuell bedömning och se vilken lösning vi kan erbjuda dig.

SE Mattor

Snabb leverans och smidigt köp!

23 avril 2026

Hej Eleonore,

Stort tack för din recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och att köpet upplevdes smidigt.

Flotte tæpper

Flotte tæpper. Kan klart anbefale at købe derfra.

6 avril 2026

Hej Diana,

Stort tack för din fina recension!

Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med mattorna och att du klart kan rekommendera oss vidare.

Mattan är fin att se på

Mattan är fin att se på, men materialet är alldeles för fluffigt. Det gör att fibrerna lägger sig och blir så glatta att det är lätt att halka på själva mattan. Den känns tyvärr inte säker att gå på, särskilt inte för barn eller äldre, då fötterna tappar greppet direkt mot det mjuka materialet.

15 avril 2026

Réponse de SE Mattor

Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi är glada att höra att du tycker mattan är fin. Den här typen av matta har ett extra mjukt och fluffigt material, vilket också gör att ytan kan upplevas halare i början.

Detta är normalt för denna modell och brukar förändras successivt med tiden när mattan används och dammsugs regelbundet. Ytan blir ofta mindre hal och mer stabil efter en tids användning.

Vi kan inte garantera att känslan försvinner helt, men den brukar minska tydligt. Under tiden rekommenderar vi att man använder mattan med försiktighet, särskilt för barn och äldre.

Tack igen för din feedback – den är värdefull för oss.

Snabb leverans, motsvarar bild
Bra priser . Kommer köpa mer mattor från er😀

Hej Birgitta,

Stort tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen, att mattan motsvarade bilden och att du uppskattar våra priser.

Extra roligt att höra att du vill köpa fler mattor från oss!

Super nöjd med mattan

Jättefin matta så skön att gå på
Älskar mattan.

Stort tack för din fina recension!

Vi är väldigt glada att höra att du tycker mattan är jättefin och skön att gå på, och extra roligt att du älskar den.

Snabb och bra leverans och fin matta

Snabb och bra leverans och fin matta

Stort tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba och bra leveransen samt din fina matta.

Snabb leverans, rekommenderar dessa

12 avril 2026

Hej Susanne,

Stort tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och att du rekommenderar oss.

SE Mattor

En savoir plus sur les différents types d'avis.