SE Mattor Avis 1 505

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Fantastisk service och väldigt hög kvalitet på mattorna! Personalen var trevlig, hjälpsam och professionell från början till slut. Jag är supernöjd med både bemötandet och resultatet. Rekommenderas va... Voir plus

Service i första klass och snabb leverans! Jag beställde en ullmatta och den kom fram välpaketerad och i perfekt skick. Väldigt skön ullmatta i fint mönster med oerhört bra kvalitet. Den känns tjoc... Voir plus

Jag beställde en matta men var inte helt nöjd med färgen. Returen gick smidigt och utan problem, och jag beställde samma matta i en annan färg istället. Den här gången blev jag mycket nöjd! Dessutom v... Voir plus

Denna gång blev det 3 stjärnigt pga att ni skrev att det var en tvättbar matta, vilket det inte var. Samma som övriga mattor, ej tvättbar utan lätt fuktad trasa. Vilket inte är detsamma som tvättbar i... Voir plus

1. Magasin de moquette
  2. Magasin de meubles de chambre à coucher
  3. Magasin d'ameublement et de décoration
  4. Décorateur d'intérieur
  5. Magasin de matériel de cuisine
  6. Magasin de meubles de salon

À propos de SE Mattor

Välkommen till SE Mattor - Din Destination för Stil och Kvalitet!

Hos SE Mattor strävar vi efter att erbjuda dig det bästa inom mattor och heminredning till oslagbara priser. Med en passion för stil och kvalitet är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av prisvärda mattor och heminredningsprodukter som passar alla smaker och stilar.

Kvalitet till Förmånliga Priser:

Vi tror på att erbjuda högkvalitativa produkter till överkomliga priser. Med SE Mattor kan du njuta av både stil och hållbarhet utan att kompromissa med plånboken. Vi handplockar varje matta och heminredningsprodukt för att säkerställa att de uppfyller våra stränga kvalitetsstandarder.

Fri Frakt och 14 Dagars Öppet Köp:

Vi vill göra din shoppingupplevelse så bekväm som möjligt. Därför erbjuder vi fri frakt för alla våra produkter och ger dig möjligheten att prova dem i ditt eget hem under 14 dagar. Om du inte är helt nöjd med ditt köp kan du enkelt returnera det.

Handla Smidigt Online:

Med semattor.se kan du handla bekvämt från din egen soffa. Vår användarvänliga webbplats gör det enkelt att bläddra bland vårt sortiment, läsa produktbeskrivningar och göra säkra köp med några få klick.

Utforska våra populära kategorier:

Besök vår hemsida idag och upptäck hur du kan förvandla ditt hem med vackra och prisvärda mattor från SE Mattor!

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

A répondu à 98 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Hej Ylva,

Stort tack för din recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen.

SE Mattor

Ni har jättebra fina mattor och snabb…

Ni har jättebra fina mattor och snabb leverans.

Hej Feven,

Stort tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att du tycker om våra mattor och att du är nöjd med den snabba leveransen.

Fina mattor

Lättförståelig hemsida, fina mattor och mycket att välja på både med färg och storlekar. Snabb leverans, smidigt och enkelt.

Hej Marielle,

Stort tack för din fina och utförliga recension!

Vi är väldigt glada att höra att du uppskattar vår hemsida, vårt sortiment och att du upplevde köpet som smidigt och enkelt. Kul också att du är nöjd med den snabba leveransen.

SE Mattor

Jag är mycket nöjd med min …

Jag är mycket nöjd med min upplevelse.
Service var snabb produkten hade en bra kvalitet
👍👍👍👍👍👍
Rekommenderar

Hej Jameila,

Stort tack för din fina recension!

Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med din upplevelse, vår service och kvaliteten på produkten. Tack även för din rekommendation!

SE Mattor

Snabb leverans, väldigt bra pris. Fina mattor

Hej Lena,

Stort tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen, våra priser och att du tycker om mattorna.

Super fin och mjuk

Mycket fina mattor. Bra pris. Snabb leverans

Hej Marita,

Stort tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att du tycker mattorna är fina och mjuka, och att du är nöjd med både priset och den snabba leveransen.

Jättefin matta

Jättefin matta, snabb frakt och jättebra pris

30 mars 2026

Stort tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med mattan, den snabba frakten och priset.

Hej Sofie,

Stort tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att du tycker våra mattor är fina och prisvärda.

SE Mattor

Service i första klass och snabb…

Service i första klass och snabb leverans!
Jag beställde en ullmatta och den kom fram välpaketerad och i perfekt skick.
Väldigt skön ullmatta i fint mönster med oerhört bra kvalitet. Den känns tjock, mjuk och lyxig under fötterna, precis som en riktig ullmatta ska vara. Färgen och mönstret stämmer perfekt överens med bilderna på hemsidan och mattan har höjt hela rummet.
Bra pris för den höga kvaliteten, jag är supernöjd och kommer absolut att handla igen från SE Mattor!

Hej Alfred,

Stort tack för din fantastiska och utförliga recension!

Vi är verkligen glada att höra att du är så nöjd med både service, leverans och din ullmatta. Det betyder mycket för oss att du uppskattar kvaliteten, känslan och att mattan motsvarade dina förväntningar.

Extra roligt att höra att den har lyft hela rummet!

Varmt välkommen tillbaka – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen.

SE Mattor

Men snälla så fin matta och så snabb…

Men snälla så fin matta och så snabb leverans! Rekommenderar!

Stort tack för din fina recension!

Vi är så glada att höra att du tycker mattan är så fin och att du är nöjd med den snabba leveransen. Tack även för din rekommendation!

Nöjd!

Fantastisk matta som kom jättesnabbt efter jag beställde. Super nöjd!

Hej Caroline,

Stort tack för din fina recension!

Vi är väldigt glada att höra att du är supernöjd med mattan och att leveransen gick så snabbt.

Allt funkade bra

Allt funkade bra! Snabb leverans

Hej Ulrika,

Stort tack för din recension!

Vi är glada att höra att allt fungerade bra och att du är nöjd med den snabba leveransen.

Super nöjd och gillar material

Super nöjd och gillar material

Hej Rebecca,

Stort tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att du är supernöjd och att du gillar materialet.

SE Mattor

Bästa mattorna och snabb leverans.

Bästa mattorna och snabb leverans.

Hej Sevket,

Stort tack för din fantastiska recension!

Vi är glada att höra att du tycker våra mattor är de bästa och att du är nöjd med den snabba leveransen.

SE Mattor

Bra kvalitet och snabb leverans.

Bra kvalitet och snabb leverans.

Hej Zylfije,

Stort tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med kvaliteten och den snabba leveransen.

2 avril 2026

Hej Pia,

Stort tack för din recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen.

SE Mattor

Snabb leverans och en superhärlig matta…

Snabb leverans och en superhärlig matta mycket nöjd

26 mars 2026

Hej Annette,

Stort tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och din superhärliga matta.

Superfina och sköna

Superfina och sköna! Mycket bra pris

1 avril 2026

Hej Maria,

Stort tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att du tycker mattorna är superfina och sköna, och att du är nöjd med priset.

Fina och sköna och snabb leverans

Fina och sköna och snabb leverans

1 avril 2026

Hej Claudia,

Stort tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att du tycker mattorna är fina och sköna samt att leveransen gick snabbt.

Super fin och len

Super fin och len, lätt att rengöra vid behov. Köpte till 3 sovrum

25 mars 2026

Hej Ella,

Stort tack för din fina recension!

Vi är väldigt glada att höra att du tycker mattorna är superfina, lena och enkla att rengöra. Extra roligt att du har valt dem till tre sovrum!

SE Mattor

En savoir plus sur les différents types d'avis.