SE Mattor Avis 1 505

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Fantastisk service och väldigt hög kvalitet på mattorna! Personalen var trevlig, hjälpsam och professionell från början till slut. Jag är supernöjd med både bemötandet och resultatet. Rekommenderas va... Voir plus

Service i första klass och snabb leverans! Jag beställde en ullmatta och den kom fram välpaketerad och i perfekt skick. Väldigt skön ullmatta i fint mönster med oerhört bra kvalitet. Den känns tjoc... Voir plus

Jag beställde en matta men var inte helt nöjd med färgen. Returen gick smidigt och utan problem, och jag beställde samma matta i en annan färg istället. Den här gången blev jag mycket nöjd! Dessutom v... Voir plus

Denna gång blev det 3 stjärnigt pga att ni skrev att det var en tvättbar matta, vilket det inte var. Samma som övriga mattor, ej tvättbar utan lätt fuktad trasa. Vilket inte är detsamma som tvättbar i... Voir plus

1. Magasin de moquette
  2. Magasin de meubles de chambre à coucher
  3. Magasin d'ameublement et de décoration
  4. Décorateur d'intérieur
  5. Magasin de matériel de cuisine
  6. Magasin de meubles de salon

À propos de SE Mattor

Välkommen till SE Mattor - Din Destination för Stil och Kvalitet!

Hos SE Mattor strävar vi efter att erbjuda dig det bästa inom mattor och heminredning till oslagbara priser. Med en passion för stil och kvalitet är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av prisvärda mattor och heminredningsprodukter som passar alla smaker och stilar.

Kvalitet till Förmånliga Priser:

Vi tror på att erbjuda högkvalitativa produkter till överkomliga priser. Med SE Mattor kan du njuta av både stil och hållbarhet utan att kompromissa med plånboken. Vi handplockar varje matta och heminredningsprodukt för att säkerställa att de uppfyller våra stränga kvalitetsstandarder.

Fri Frakt och 14 Dagars Öppet Köp:

Vi vill göra din shoppingupplevelse så bekväm som möjligt. Därför erbjuder vi fri frakt för alla våra produkter och ger dig möjligheten att prova dem i ditt eget hem under 14 dagar. Om du inte är helt nöjd med ditt köp kan du enkelt returnera det.

Handla Smidigt Online:

Med semattor.se kan du handla bekvämt från din egen soffa. Vår användarvänliga webbplats gör det enkelt att bläddra bland vårt sortiment, läsa produktbeskrivningar och göra säkra köp med några få klick.

Utforska våra populära kategorier:

Besök vår hemsida idag och upptäck hur du kan förvandla ditt hem med vackra och prisvärda mattor från SE Mattor!

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

A répondu à 98 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Mattorna kom fort

Mattorna kom fort. Men färgen blev inte som jag trodde . Jag valde färgen begie men fick en som såg vit ut.

1 avril 2026

Hej My,

Tack för din recension och för att du delar med dig.

Vi är glada att höra att leveransen gick snabbt. Samtidigt beklagar vi att färgen inte motsvarade dina förväntningar. I vissa fall kan färg upplevas olika beroende på ljus, omgivning och skärm.

Kontakta oss gärna om du vill ha hjälp vidare eller diskutera en eventuell lösning.

Tack igen för din feedback!

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa. Bra pris och en fin matta som är riktigt mjuk att gå på.

6 mars 2026

Hej Marika,

Stort tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att du upplevde det som enkelt att beställa och att du är nöjd med både priset och din mjuka matta.

Varmt välkommen tillbaka!

Mattan luktades så illa

Köp inte mattor här ,det luktar illa . Ni kommer kasta pengarna

22 mars 2026

Hej Marsida Mahilaj,

Tack för din återkoppling. Vi har sett ditt omdöme och tråkigt att höra att du fortfarande inte är nöjd.

Om du känner att du inte vill behålla mattan så går det självklart bra att returnera den. Det är bättre att du gör en retur nu då det kan ta tid innan lukten försvinner helt, och vi ber om ursäkt för att processen dragit ut på tiden. Vi vill självklart att du ska vara nöjd med ditt köp hos oss.

mvh,

Positivt överraskad

Förvånansvärt bra kvalitet kontra priset. Stort utbud/sortiment. Snabb och smidig leverans

Réponse de SE Mattor

Stort tack för högsta betyg! Vi är jätteglada att du är nöjd med din upplevelse. Varmt välkommen åter!

Felleverans och utan möjlighet att returnera

Får en felaktig mattleverans där varken mattans namn eller färg stämmer med min beställning. Kontaktar SEmattor och får till svar att man valt att byta namn (!) på mattan men att rätt matta är levererad. Jag ber då om en returetikett för att skicka tillbaka mattan men får ingen återkoppling. Provar på nytt men utan resultat.

19 mars 2026

Hej Anna Gerén,

Tack för att du hörde av dig. Vi förstår att det kan vara förvirrande när produktnamn och färg på vår hemsida inte stämmer exakt överens med leveransen.

Vi vill förtydliga att den matta du har fått är den korrekta modellen och färgen enligt din beställning. Skillnaden i namn beror på att vi inte kan använda samma produktnamn som vår leverantör på hemsidan, vilket ibland leder till att namnen skiljer sig åt.

Vi har tidigare svarat på ditt meddelande angående detta, men har inte fått någon återkoppling från dig. Om du fortfarande har frågor eller upplever problem med produkten, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig gärna vidare.

Bryter konsekvent mot GDPR

När du ger ett dåligt omdöme på Trustpilot publicerar SE Mattor sitt svar med DITT namn, adress, telefon och e-post synligt för alla inklusive elaka sökrobotar.

Om det beror på totalt ignorans mot rådande lagstiftning eller är ett sätt att avskräcka kunder från att ge dåliga omdömen, det vet jag inte.

Även otroligt dåligt av Trustpilot att inte uppmärksamma detta företag som konsekvent gjort det länge.

6 avril 2026

Hej Mats Berggren,

Tack för ditt mejl.

Vi kan inte se att du har handlat hos oss, och därför är det svårt för oss att avgöra om recensionen avser vår verksamhet eller ett annat bolag.

Vi vill dock försäkra dig om att vi alltid följer gällande GDPR-riktlinjer. Du är även välkommen att ta del av våra tidigare betyg för att kontrollera detta.

Om det skulle visa sig att du har varit kund hos oss och önskar få något borttaget, är du varmt välkommen att kontakta oss via mejl så åtgärdar vi det omgående.

Vi strävar alltid efter att göra rätt, men precis som alla andra kan vi ibland göra misstag i våra rutiner. Dessa sker aldrig med avsikt.

För att vi ska kunna hantera ditt ärende på rätt sätt ber vi dig vänligen att verifiera att du har varit kund hos oss. Detta hjälper oss även att säkerställa att kommunikationen inte avser oseriösa eller felaktiga ärenden.

Matta

En Fin matta..mycket nöjd😀

24 mars 2026

Réponse de SE Mattor

Stort tack för högsta betyg! Varmt välkommen åter!

Rekommenderas!

Snabb leverans och fin matta!

Réponse de SE Mattor

Stort tack för ditt omdöme och fina ord!

Överlag bra

Billigt, snabb leverans och fina mattor
Men OTROLIGT krångligt om man vill skicka tillbaka en matta.

23 février 2026

Hej VERONIKA BERGGREN

Vi vill förtydliga att vi inte har ett komplicerat retursystem, utan tydliga instruktioner som behöver följas. I ditt fall ville du att paketet inte skulle hämtats ut eftersom du önskat returnera det, men detta är tyvärr inte korrekt tillvägagångssätt.

Enligt våra returvillkor, som finns på vår hemsida, ska du alltid:

Hämta ut paketet
Kontakta oss via mejl
Få en returetikett skickad från oss

När ett paket inte hämtas ut debiteras vi en avgift från fraktbolaget. Denna kostnad vidarefaktureras kunden, vilket också framgår tydligt i våra villkor.

Vi vill även förtydliga att fri retur inte är en självklarhet, även om vi erbjuder detta i vårt fall. Däremot gäller fri retur endast när returprocessen följs korrekt – inte vid ej uthämtade paket.

Tack för din förståelse.

Mvh
SE mattor

Otrevligt personal

18 mars 2026

Hej Rajaa Ghannam

Vi förstår att det är frustrerande när man får en fläck på sin matta, och vi uppskattar att du hör av dig till oss.

Vi vill dock vara tydliga med att vi aldrig kan garantera att alla fläckar går att ta bort, oavsett vilket rengöringsmedel som används – även vårt eget mattrengöringsspray. Produkten är framtagen för att vara skonsam mot materialet och innehåller därför inga starka kemikalier som riskerar att skada mattan. Den är avsedd att hjälpa till att förbättra resultatet, men vissa fläckar kan tyvärr vara svåra eller omöjliga att få bort helt.

Om fläcken inte försvinner trots behandling rekommenderar vi att du vänder dig till en professionell kemtvätt, som har tillgång till mer avancerade metoder.

Vi vill också förtydliga att vi inte kan ta ansvar för olyckor där du har spills, men vi gör alltid vårt bästa för att erbjuda produkter som hjälper i sådana situationer.

Tack för din förståelse.

mvh,
SE Mattor

Väldigt snabb leverans och jättefina…

Väldigt snabb leverans och jättefina mattor till överraskande lågt pris. Om jag ska nämna något att förbättra så är det att få en orderbekräftelse vilket aldrig kom på de 2 beställningar jag gjorde samt en angivelse om mattornas vikt eftersom de ska bäras hem från utlämningsställe.

25 mars 2026

Réponse de SE Mattor

Stort tack för ditt omdöme! Härligt att du är nöjd i det stora hela. Vi tar till oss av din feedback för att bli ännu vassare.

Jättefin matta

Jättefin matta, snabb leverans i smidig förpackning! Hyfsat bra pris också!

18 mars 2026

Réponse de SE Mattor

Stort tack för högsta betyg! Varmt välkommen åter!

Bra service och bra produkt

Bra service och bra produkt. Prisvärd matta för ett specifikt behov.

23 mars 2026

Réponse de SE Mattor

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar dina åsikter och tar dem gärna vidare internt för att förbättra vår service.

Dåliga kvalitet dåliga servis

Réponse de SE Mattor

Vi kan inte se dig i vårt system. Vänligen uppge vilka uppgifter vi behöver för att vi ska kunna identifiera ditt köp, så vi vet vem vi kommunicerar med.

Med vänlig hälsning,