SENG Danmark Avis 3 803

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

De var meget imødekommendede hos SENG, og jeg fik med det samme den hjælp jeg havde brug for. Og de var meget hjælpsomme med at finde de rette madrasser som passede til mit og min mands behov. Det e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

havde en god oplevelse i butikken med god rådgivning fra sælgeren. der var lidt problemer med leveringen, men det blev hurtigt fikset og de sender en ny madrass da min desværre var blevet beskidt på... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Verdens bedste kundeservice ! (Køge afdeligen)Sema`s er bare så sød og den bedste til at vejlede dig i dit rigtige sengevalg Vi har ad flere omgange købt en ny seng, og hver gang henvender vi os t... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har besøgt SENG Lyngby 2 weekender i træk. Den ene weekend fik vi en god snak med Carsten. Weekenden efter lige så god rådgivning fra Bjørn. God tid til at besvare spørgsmål og rådgive. Glæder os n... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de lits
  2. Magasin de literie
  3. Magasin de meubles de chambre à coucher
  4. Magasin de linge de maison
  5. Magasin de matelas

Écrit par l'entreprise

SengeSpecialisten hedder nu SENG. Men vi er stadig specialister. Vi er stadig specialister i at finde den rigtige seng til dig. Ligesom vi altid har været det. Vi sætter en ære i at give vores kunder individuel og uvildig rådgivning omkring deres seng. Det er trods alt hjemmets vigtigste møbel, og det betyder alt for din samlede livskvalitet. Det er med andre ord, kun vores navn vi ændrer. Alt andet er som hidtil. Heller ikke kunder som før har købt skal bekymre sig. Vores selskab forbliver det samme, og alle garantier fra tidligere, er fortsat gældende. Oplever du problemer med et produkt du har købt i SengeSpecialisten, skal du blot henvende dig i en af vores SENG butikker eller via vores kundeservice her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen i SENG.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 97 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Kære Elma,

Tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både betjening og levering som lovet – det er lige sådan, det skal være.

Tak fordi du valgte os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fin og løsningsøjnteret personale…

Super fin og løsningsøjnteret personale jeg mødte. jeg fik hvad jeg kom efter. god service, dejlige mennesker og en kop kaffe 👍🏻

8 avril 2026

Kære Simon,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️
Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede vores personale som imødekommende og løsningsorienteret.

Vi er også glade for, at du fik det, du kom efter – og at både servicen og kaffen faldt i din smag ☕️
Din feedback betyder meget for os, og vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Noté 4 sur 5 étoiles

Kære Brian,

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner ⭐️
Det glæder os meget at høre, at du oplevede god service og mødte vores søde personale.

Vi håber at se dig igen snart!

Kære Peter,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐
Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede vores rådgivning som både god og professionel.

Det betyder meget for os, og vi står altid klar til at hjælpe igen 😊

Meget lang leveringstid.

9 ugers leveringstid mod 4-6 uger iflg sælger. Sendte ingen bekræftelse på ordren Måtte rykke for dette efter 2 uger.

13 mars 2026

Kære Kurt,

Det heller ikke i orden, at du ikke er blevet informeret om den forlængede leveringstid, og vi forstår godt din frustration over både forsinkelsen og den manglende ordrebekræftelse. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Du skulle selvfølgelig have besked som vi plejer.

Vi beklager meget forløbet, og tager din feedback med videre, så vi kan blive bedre til både at kommunikere klart og følge op i tide.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi var i SENG Lyngby, god, kompetent vejledning til at finde vores drømme seng

Vi var i SENG Lyngby og fik sublim hjælp af Bjørn Rustad som både kunne give os den faglige vejledning og rumme og guide os i at bruge den tid vi havde brug for, for at finde den rigtige seng. Vi kan kun anbefale at tage til SENG Lyngby for råd og vejledning og glæder os nu til at vores nye seng bliver leveret.

Tak for hjælpen Bjørn!

4 avril 2026

Kære Helena,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at I havde en god oplevelse hos os i SENG Lyngby, og at Bjørn kunne give jer både kompetent rådgivning og den ro, der skal til for at finde den helt rigtige seng. Det er netop den oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder.

Vi håber, at I bliver rigtig glade for jeres nye seng, når den bliver leveret – og tak fordi I vil anbefale os!

Fantastisk service og vejledning

Jeg døjer med 2 medfødte ryglidelser og har utroligt svært ved at finde en egnet madras. Da vi sidste sommer (2025) købte ny seng, var det derfor altafgørende, at jeg kunne teste den over en længere periode. Det resulterede i 3 forskellige sengebutikker (ikke SENG) i løbet af 8 måneder og til sidst havde jeg opgivet at komme til at ligge smertefrit.

Jeg besøgte så SENG i Køge og blev mødt af Sema Kilic, som var så imødekommende og forstående overfor mit problem. Sema foreslog, at jeg i stedet for at skifte hele sengen ud, blot udskiftede selve kernemadrassen. Og selvom min seng ikke var købt i SENG fik jeg alligevel lov til - over en periode på halvanden måned - at prøve ikke mindre end 2 madrasser og 3 topmadrasser.

Det endte med et køb af blødere madras og en fantastisk topmadras - og det bedste af det hele er, at jeg sover som en drøm.

Sema fik ikke et salg af en ny seng, men blot et mindre salg af madrasser. Men den service, fleksibilitet og ikke mindst tålmodighed, som hun udviste gør, at jeg kun kan anbefale at købe din næste seng (eller blot en madras) hos SENG i Køge.

31 mars 2026

Kære Merete,

Tusind tak for din meget flotte og rørende anmeldelse!

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du – efter en længere og udfordrende proces – endelig har fundet en løsning, der giver dig en bedre og mere smertefri nattesøvn. Vi ved, hvor stor en forskel den rigtige madras kan gøre, især når man døjer med rygproblemer.

Vi er utrolig glade for at høre, at Sema i SENG Køge kunne møde dig med både forståelse, tålmodighed og fleksibilitet – og hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, selv når det ikke handlede om at købe en helt ny seng. Det er præcis den tilgang, vi stræber efter.

At du nu sover godt, er det allerbedste resultat, vi kunne ønske os 🙌

Tusind tak for din anbefaling – og skulle du få brug for os igen, står vi altid klar til at hjælpe.

Fantastisk personale

Fantastisk personale, imødekommende💪

28 mars 2026

Kære Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede vores personale som fantastiske og imødekommende – det er noget, vi sætter en stor ære i hver eneste dag.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💪

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi traf det helt rigtige valg - med butikkens hjælp!

Vi har nu sovet helt fantastisk, i en uge, på vores nye Tempur-seng! Det er dog nok lidt usædvanligt, da det normalt skulle tage "en del uger" at vænne sig til skiftet fra andre sengetyper. Vi kom dog fra en meget ringe seng - og er helt vildt glade for den nye!

Vores første møde med butikken, i Midtjylland, var rigtig godt. Vi fik en helt exceptionelt grundig gennemgang, med sælger S., af de forskellige muligheder. Der blev flyttet madrasser, justeret bunde, skiftet hovedpuder og prøve-ligget og sammenlignet. Undervejs supplerede S. med en masse, detaljeret og nyttig information - som vi slet ikke havde håbet på at få. Nogle vil nok mene, at det kunne være "lidt for meget", men vi havde netop afsat rigelig tid til "projektet" - og vi var meget tilfredse! Vi følte/føler os rigtig godt forberedte - også til tiden efter handlen!

Vi startede med at gennemgå butikkens lavest prissatte senge(typer), og arbejdede os "opad" derfra. S. anstrengte sig for at give os et attraktivt tilbud, da vi endelig begyndte at nærme os en "afgørelse". Jeg genkender lidt "teknikken" fra min tid på handelsskolen, men beslutningen var helt vores egen - og vi følte absolut intet pres i vores valg, da vi endte med en dyrere men langt bedre seng end planlagt (win-win). Her er det essentielt, at vi også havde fået lejlighed til at teste/vurdere frem-og-tilbage på egen hånd, i et stykke tid, undervejs.

Efter handlen havde vi en lige så grundig telefon/mail kontakt omkring selve leveringen. Vi havde bestilt standard - men mindre almindelige - mål, på vores seng, og der var en del (forhåndsvarslet) ventetid på fremstilling af bunden hertil. Igen var S. meget grundig med sin information og forventningsafstemning. Helt frem til-og-med leveringen gik alt trygt og fuldstændigt som planlagt/lovet.

Vi handlede tydeligvis i butikken (ikke online), men vi kan kun rose SENG og S. for "dette møde"! Jeg ville ønske, at alle vore (større) handler kunne forløbe på tilsvarende vis.

/Jan

17 janvier 2026

Kære Jan,

Tusind tak for din meget udførlige og flotte anmeldelse, Jan!

Det glæder os virkelig at høre, at I allerede efter en uge sover fantastisk i jeres nye Tempur-seng – og at overgangen har været så positiv. Det er netop den oplevelse, vi ønsker at skabe, især når man kommer fra en seng, der ikke har levet op til behovene.

Vi er også rigtig glade for at høre, at I følte jer godt guidet hele vejen igennem processen i butikken. En grundig gennemgang, mulighed for at teste i ro og mag samt ærlig og detaljeret rådgivning er noget, vi prioriterer højt – så det er dejligt at høre, at det blev oplevet som en styrke hos jer.

Det betyder meget, at I fremhæver både forløbet i butikken og den efterfølgende dialog omkring levering. God forventningsafstemning og tryghed hele vejen er afgørende, især når der er tale om specialmål og længere leveringstid.

Tusind tak for jeres tillid og for at dele jeres oplevelse – og hvor er det skønt at høre, at I føler, I traf det helt rigtige valg!

Køb af elevationsseng

Der var professionelt personale til at rådgive hvilken type madras man skulle have de tog sig god tid til en hvis man havde spørgsmål det var i det hele taget rart man blev taget godt i mod og vejledt

Kære marianne,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede en professionel og grundig rådgivning i forbindelse med dit køb af elevationsseng. Vi lægger stor vægt på at tage os god tid til hver enkelt kunde, så alle spørgsmål bliver besvaret, og den rette løsning bliver fundet.

Dejligt også at høre, at du følte dig godt taget imod – det betyder meget for os.

Tak fordi du delte din oplevelse!

God kvalitet på puden.

Godt produkt. Leveret til tiden.

Kære Vibeke,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med produktet, og at leveringen forløb som aftalt. En god oplevelse hele vejen igennem er noget, vi altid stræber efter.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Super god service

Super god service - og flinke folk der leverede sengen og gjorde den klar

18 mars 2026

Kære Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og leveringen. Vi er også glade for, at vores leveringsfolk gjorde et godt indtryk og sørgede for, at alt blev gjort klar for dig.

Tak fordi du delte din oplevelse!

let at handle.

let at handle hurtig. ingen problemer ved opsætning, Sover godt.

Kære Ulla,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du havde en nem og hurtig købsoplevelse, og at opsætningen forløb uden problemer. Allerbedst er det selvfølgelig, at du sover godt – det er det, det hele handler om!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 1 sur 5 étoiles

Terrible quality and even worse customer service

We purchased a new bed from Seng in February, and it was delivered in early March. Upon delivery, we immediately noticed that the quality of the delivered base components was significantly worse comparing to what we had seen in the showroom and also experienced a number of issues while assembing the bed. Parts did not fit, preassembled components were poorly screwed, some details were missing. We reported everything immediately to the customer service.

The case was ongoing for 3 weeks, but the only types of responses we were receiving from customer service was that they had “never seen this problem before” and “we sold many beds like this and all the beds were fine so far”. They also refused to issue a refund, leaving us with an unusable bed. In the end (after sleeping on the floor for 3 weeks), we had to hire a carpenter at our own expense to correct the issues with the base (basically re-building the base from scratch), which costed 4000 DKK in labour and materials.

A terrible company with zero accountability for the products they sell. Their customer service appears designed to stall and frustrate customers into giving up rather than actually resolving issues.

31 mars 2026

Hei Alex

Thank you for sharing your feedback. We are truly sorry to read that your experience with your new bed has been so disappointing.
We completely understand how frustrating it must have been to encounter quality and assembly concerns immediately after delivery, and we appreciate that you reached out to our customer service team straight away.
In order for both us and the supplier to move a complaint case forward, it is essential that the documentation clearly shows the reported issue. Unfortunately, in this case, the material received did not sufficiently demonstrate the defects described, which meant that the supplier was unable to continue the assessment any further based on the photos alone.

We also sincerely regret that we did not have the opportunity to arrange an inspection with an independent service technician before the product was altered. An on-site review would have allowed the product to be assessed properly and could potentially have helped us find another solution together.
As the bed was instead rebuilt through a private agreement with a carpenter before such an inspection could take place, the original construction of the product was changed. In situations like this, both the warranty and the right to pursue the complaint unfortunately no longer apply, as neither we nor the supplier have had the possibility to inspect the product in its original condition.
We truly regret that this process has left you with such a negative impression, as this is never the experience we aim to provide.

Best regards

Noté 5 sur 5 étoiles

Troværdig og kyndig vejledning.

Vi oplevede stor hjælpsomhed/vejledning til at finde den bedste løsning for netop os. Vi følte os meget trygge ved købet. Er efterfølgende rigtig godt tilfreds med de senge vi blev anbefalet. Iøvrigt en rigtig frisk sælger vi havde med at gøre på Messen i Herning!

6 mars 2026

Hej Paul

Det glæder os virkelig at høre, at I oplevede en troværdig og kyndig vejledning, og at I følte jer trygge gennem hele købet. Netop det betyder meget for os – at finde den helt rigtige løsning, som passer til den enkelte kunde.

Hvor er det også dejligt at høre, at I efterfølgende er blevet så glade for de senge, der blev anbefalet. Det er den bedste bekræftelse, vi kan få.

Og hvor skønt, at mødet på messen i Herning også gjorde et positivt indtryk – vi giver selvfølgelig de flotte ord videre til vores friske sælger.

Noté 2 sur 5 étoiles

Ingen fortrydelsesret

Butikkerne har tilsyneladende ingen fortrydelsesret for køb, og det kan jo ikke leve op til standarden ved netkøb.

21 mars 2026

Hej med dig.

Vi vil gerne kort oplyse dig om, at der er forskel på butikskøb og netkøb hos SENG:

Ved køb i vores fysiske butikker gælder ingen fortrydelsesret på udstillingssenge og bestillingsvarer, da disse er specielt tilpasset kunden og derfor ikke kan sælges videre.
Ved netkøb har man som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret, fordi varen først leveres efter aftalen, og kunden har mulighed for at vurdere den hjemmefra.

Vi håber, dette giver klarhed over forskellen og hjælper med forventningerne til købet.

God betjening - Lyngby

Har lige bestilt en rigtig fin seng i butikken i Lyngby. Fik den til en rigtig god pris og fik super god og professionel betjening af Bjørn Rustad, som hjalp mig med at finde rette hårdhed, farve, sengeben mv. Mine bedste anbefalinger her fra. Glæder mig til at modtage den.

29 mars 2026

Hej Christine

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du fandt den helt rigtige seng til en god pris, og at du fik en super god og professionel betjening i butikken. Vi er især glade for at høre, at Bjørn kunne hjælpe dig godt igennem valget af både hårdhed, farve og sengeben, så du fik præcis den løsning, der passer til dine ønsker.
Tusind tak for dine bedste anbefalinger – det betyder rigtig meget for os.
Vi glæder os sammen med dig til, at du modtager din nye seng, og håber den kommer til at leve fuldt op til dine forventninger.

Meget utilfredsstillende oplevelse

Meget utilfredsstillende oplevelse – kan desværre ikke anbefales

Mine forældre investerede for nylig i en ny seng hos SENG I Hjørring efter at have sparet op gennem længere tid. De havde brugt betydelig tid på at undersøge forskellige mærker og modeller og traf til sidst et velovervejet valg.

Ved besøget i butikken oplevede de desværre en meget påtrængende tilgang fra butikschefen, hvilket gjorde det svært for dem at tage en rolig og gennemtænkt beslutning. De endte dog med at købe sengen.

Allerede efter få måneder opstod der problemer, da madrassen havde sat sig med ca. 2 cm. Dette er særligt problematisk, da min mor har rygproblemer og derfor ikke kan anvende sengen som tiltænkt. De rettede henvendelse til butikken med en reklamation, men denne blev afvist med henvisning til en intern aftale med leverandøren om, at reklamationer først behandles ved mere end 2 cm sætning. Denne betingelse fremgår hverken tydeligt af deres hjemmeside eller øvrige materiale.

Derudover har kommunikationen fra butikkens side været utilfredsstillende, og mine forældre har ikke oplevet nogen reel vilje til at hjælpe med at finde en løsning.

Resultatet er, at de nu står med en seng til lidt over 53.000kr som de ikke kan bruge.

Det er en meget skuffende oplevelse, som jeg desværre ikke kan anbefale til andre.

29 mars 2026

Hej Frederikke.

Tusind tak fordi du tager dig tid til at dele dine forældres oplevelse. Det gør os oprigtigt ondt at høre, at forløbet ikke har levet op til deres forventninger – særligt når der er tale om en så vigtig investering, som en seng er, og når den skal tage særlige hensyn til rygproblemer.

Vi forstår fuldt ud den frustration, det kan skabe, når komforten ikke opleves som forventet efter kort tid, og når dialogen omkring en reklamation ikke føles tilstrækkeligt hjælpsom.

For at give lidt indsigt i processen vil vi gerne forklare, at hele sengebranchen arbejder ud fra de retningslinjer og tolerancer, som fastsættes af de enkelte producenter og leverandører. Når det gælder sætninger i madrasser, vurderes dette ud fra faste mål, hvor sætninger på mere end 20 mm betragtes som en reklamation, som vi naturligvis tager hånd om i tæt samarbejde med både producenten og vores salgsled.

Det er derfor ikke en intern butiksvurdering, men en fælles branchepraksis, som anvendes for at sikre en ensartet og korrekt behandling af alle reklamationer.

Når det er sagt, er det selvfølgelig vigtigt for os, at dine forældre føler sig både hørt og hjulpet, og vi beklager, hvis kommunikationen undervejs ikke har givet den tryghed, de med rette kunne forvente.

Vi vil meget gerne opfordre dem til at tage direkte kontakt til os igen, så vi sammen kan gennemgå sagen endnu en gang og se på, hvilke muligheder der kan være i samarbejde med leverandøren. Brug meget gerne kundeserviceportalen på SENG.dk, - så skal vi se om vi kan hjælpe jer videre.

Noté 5 sur 5 étoiles

rigtig god service samt levering.

rigtig god service samt levering.
og en rigtig god senge at ligge i samt vil andebefald andre at handel der.

20 mars 2026

Hej Jeanna

Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med både service og levering, og ikke mindst at din nye seng er rigtig god at ligge i. Det er netop den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi er også utrolig glade for, at du vil anbefale os til andre – det betyder rigtig meget for os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hej Anita

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du fik rigtig god vejledning. Vi lægger stor vægt på at give den bedst mulige rådgivning, så du føler dig tryg og godt hjulpet hele vejen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus