Serumnordic - Danish Beauty Brand Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,3

Indtil videre er det virkelig dårligt. Pakken blev eftersigende sendt med DAO. Pakken er imidlertidig forsvundet ifølge DAO. Jeg har kontaktet DAO, som siger de har givet Serumnordic besked og jeg s... Voir plus

brugt som anvist, efter 3 måneder ingen resultat. er stoppet med at bruge produktet, da det er kommet frem at firmaet er ejet af samme ejere, som står bag Smilebright og jeg derved heller ikke kan v... Voir plus

L'entreprise a répondu

Har købt deres øjenvippe serum og brugt den 2 gange dagligt i flere måneder. Det virker ikke. Den ligner en man kan bestille hjem langt billigere fra Kina. De får 2 stjerner da deres tilfredshedgar... Voir plus

Bestilte produktet tilbage i april, og har desværre ikke virket på mig. Købte det, da det kunne anvendes af gravide. Jeg kan ikke se noget resultat overhovedet, selvom jeg har anvendt produktet hver... Voir plus

1. Magasin de cosmétiques

Informations provenant de diverses sources externes

SerumNordic er 100% danskejet af Beauty brand. Vi er et stærkt og etableret firma, der har skabt et vippeserum til dig, der ønsker længere, fyldigere og ikke mindst stærkere vipper og bryn. Vores team består af Mikkel og Martin, vi er meget entusiastiske og ivrige for at give dig en god oplevelse – både når du besøger webshoppen, og når du bruger vores produkter. Vi elsker glade kunder, der vender tilbage. Og vi går højt op i udvikling, sikkerhed og lovgivning.

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

60 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Så fint

Rigtig hurtig levering og fik endda et lækkert prøveprodukt med.

15 septembre 2019

Jeg har handlet her 2 gange med succes

Jeg har handlet her 2 gange med succes. Hurtig levering, god information og ikke mindst lækker serum som virker. Og prisen er under konkurrenterne, samtidig med at der ikke er dårlig kemi i produktet, så det kan bruges af alle. 😊

15 septembre 2019

Virker ikke, men god service i sidste ende

Modtog varen efter blot 2 dage. Dog virkede produktet bestemt ikke på mig. Vil dog tilføje at jeg vil sendt mine penge retur, da jeg kontaktede dem, for at gøre brug af deres 100% tilfredshedsgaranti.
Der gik lidt før de svarede pga en ?fejl? men efter jeg havde skrevet til dem 4 gange fik jeg svar og god service.

12 septembre 2019

Køb køb køb!

Har nu brugt Serum nordic i omkring 6 uger og resultatet er helt fantastisk! Gik længe og overvejede at få eyelash extension, men det er bestemt ikke nødvendigt mere!! Kæmpe anbefaling herfra! 🤪

8 septembre 2019

Jeg er virkelig imponeret over deres...

Jeg er virkelig imponeret over deres nye 2-i-1 serum, der allerede på 1 uge har gjort mine vipper længere og givet dem et flot buk. Med øjenbrynsbørsten er det virkelig nemt at nå alle hårene, selv de korte der nu endelig er begyndt at gro, så mine øjenbryn får en flot form! Man får virkelig meget for pengene hos Serum Nordic og leveringen var super hurtig! Jeg kan klart anbefale det til alle🎀

8 septembre 2019

Har brugt deres gamle serum

Har brugt deres gamle serum, som fungerede vildt godt for mig, så kan slet ikke vente med at komme i gang med deres nye 2-i-1 løsning☺ Bestilte fredag formiddag og havde pakken næste morgen, super service!

KONGE PRODUKT

Har brugt serum Nordic som en alternativ skæg serum, og det har fungeret til punkt og prikke. Kanon service, hurtig levering, klasse produkt. Kan varmt anbefale at benytte sig af produktet, uanset om det er vipper eller skæg der skal plejes :-)

7 septembre 2019

Har købt jeres nye 2-i-1 løsning og jeg…

Har købt jeres nye 2-i-1 løsning og jeg er så positiv over produktet! Da jeg døjer med hud allergi har jeg altid været meget påpasselig med hvad jeg anvender, men fik anbefalet jer af en veninde, hvorefter jeg fandt jeres test hos forbrugerrådet og jeg mærker hverken svien eller rødmen. Tak for et godt produkt!