Lisez les avis des autres
brugt som anvist, efter 3 måneder ingen resultat. er stoppet med at bruge produktet, da det er kommet frem at firmaet er ejet af samme ejere, som står bag Smilebright og jeg derved heller ikke kan v... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har købt deres øjenvippe serum og brugt den 2 gange dagligt i flere måneder. Det virker ikke. Den ligner en man kan bestille hjem langt billigere fra Kina. De får 2 stjerner da deres tilfredshedgar... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
SerumNordic er 100% danskejet af Beauty brand. Vi er et stærkt og etableret firma, der har skabt et vippeserum til dig, der ønsker længere, fyldigere og ikke mindst stærkere vipper og bryn. Vores team består af Mikkel og Martin, vi er meget entusiastiske og ivrige for at give dig en god oplevelse – både når du besøger webshoppen, og når du bruger vores produkter. Vi elsker glade kunder, der vender tilbage. Og vi går højt op i udvikling, sikkerhed og lovgivning.
Coordonnées de contact
Sofienbergvej 40, 5900, Nyborg, Danemark
- Sales@serumnordic.com
- serumnordic.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Super produkt, men skrøbelig pensel
Super produkt, men skrøbelig pensel
Serummet kom efter et par dage efter bestilling.
Produktet virker rigtig fint, men penslen brækkede af i låget efter 3 ugers brug, så jeg nu må have penslen i en boks ved siden af.
Det er rigtig rart at der er 5 ml i, så prisen er rigtig god i forhold til det, man får ved andre firmaer, med tilsvarende produkter.
Really bad
Indtil videre er det virkelig dårligt. Pakken blev eftersigende sendt med DAO. Pakken er imidlertidig forsvundet ifølge DAO. Jeg har kontaktet DAO, som siger de har givet Serumnordic besked og jeg så skal kontakte Serumnordic får at få svar på, hvad jeg skal gøre videre. De er nu mere end tre døgn siden jeg sendte besked til Serumnordic og jeg har ikke fået noget svar.
Der står på Serumnordics hjemmeside, at man kan ringe til deres kundesservice mellem 10-16. Jeg kan imidlertidig ikke finde noget telefon nummer at ringe til.
Langsomme til at besvare mails
Bestilte produktet tilbage i april, og har desværre ikke virket på mig. Købte det, da det kunne anvendes af gravide. Jeg kan ikke se noget resultat overhovedet, selvom jeg har anvendt produktet hver dag på både bryn og vipper.
Jeg prøver så at komme i kontakt med dem, først på Instagram, hvor jeg skriver til dem. Her får jeg intet svar, skriver derefter en mail og får heller ikke svar. Skriver så til dem via deres hjemmeside, får svar efter flere dage, hvor jeg kan få pengene returneret, hvis jeg ønsker det og skulle blot sende konto oplysninger. Sender konto nummer, og nu her efter en uge, har jeg hverken modtaget en mail om at de har modtaget mine konto oplysninger, så venter spændt på, hvornår pengene går retur. Alt i alt, synes jeg virkelig det er dårlig kundeservice samt de er alt for langsomme til at besvare deres mail. Øv
mange penge at smide ud af vinduet
mange penge at smide ud af vinduet, det virker ikke
Hurtig levering men virker ikke
Jeg fik leveringen inden for en uge. Men produktet virker ikke på mig. Jeg har prøvet i den tid, der stod, og mine vipper har ingen synlige resultater. Super ærgerligt, havde ellers glædet mig. Dog fik jeg pengene tilbage, hvilket tæller op fra ellers 1 stjerne til 3!

Réponse de Serumnordic - Danish Beauty Brand
Produktet virker IKKE
Jeg har brugt Serumnordic på både vipper og bryn, men der er ingen forskel at se. Jeg har brugt det i længere tid, end den der loves for synlige resultater. Produktet virker ikke - ren snyd. Kan ikke anbefales!
Super hurtig levering
Super hurtig levering. God service. Desværre fungerede PayPal ikke, så måtte ty til kredit kortet
Super god service og hurtig levering!
Pakke blev sendt hurtigt og var i fin…
Pakken blev sendt hurtigt og var i fin stand 😊
God service,
God service,
Bestilte min øjenvippeserum om torsdagen og fik den dagen efter. Så en absolut god service
Hurtig fragt og godt produkt
Hurtig fragt og godt produkt, der giver længere vipper.
Super service!
Der stod inde på deres hjemmeside at…
Der stod inde på deres hjemmeside at man fik tingene dagen efter bestilling, men jeg fik mit en uges tid efter .. 👎 Men har ikke prøvet min varer endnu .
Leveringen i top!
Virker utrolig godt
Virker utrolig godt
Fik leveret pakken hurtigt, og serummet virker utrolig godt, mine vipper er nu pænere end de nogensinde har været:)
Tak for hurtig levering👍
Tak for hurtig levering👍 Produkter lever til fulde op til det, det lover og jeg er begejstret for resultatet.
Er mega glad for resultatet og ikke…
Er mega glad for resultatet og ikke mindst den gode service. Serumnordic kan varmt anbefales! 👌🏽
L’expérience Trustpilot