Jeg gjorde en gevinst på 700 kr og ba om uttak, i tillit til "samme dag" fra reklamen. To dager senere sto det fortsatt, så ba de om papirer jeg allerede hadde sendt inn. Supporten limte inn nøyaktig... Voir plus
Jeg spilte en kort økt på et hotell over wifien og det kastet meg ut to ganger midt i spinn. Hver innlasting mistet plassen og saldoen brukte evigheter på å oppdatere seg. Da jeg meldte fra til suppor... Voir plus
Jeg spilte en kort økt på kaféen over det åpne nettet og det kutta ut tre ganger midt i spinnet. Hver innlasting mista plassen min og saldoen brukte en evighet på å oppdatere seg. Da jeg meldte fra ti... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Anbefalt valg 🎯 Beste velkomsttilbud i dag
Norvège
- seven-posters.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Appen henger seg opp.
Bordspillseksjonen er ynkelig liten mot…
Bordspillseksjonen er ynkelig liten mot det de reklamere.
Uttaket kom til slutt
Uttaket kom til slutt, men etter dagevis med venting og en haug purringer. Neste gang tenker jeg meg godt om.
Ingenting om revisjon eller…
Ingenting om revisjon eller rettferdighet noe sted på siden.
Jeg spilte sent om kvelden og siden…
Jeg spilte sent om kvelden og siden kastet meg ut midt i økta. Klarte ikke ti minutter uten å måtte laste på nytt.
Dokumentkontrollen var treg som fisk
Dokumentkontrollen var treg som fisk, nesten to uker.
Jeg satte en ukesgrense og den fungerte…
Jeg satte en ukesgrense og den fungerte i det minste, men alt annet var skuffelse på skuffelse.
Supporten overså saken min helt i tre…
Supporten overså saken min helt i tre dager.
utebetalingen kom etter 11 dager
utebetalingen kom etter 11 dager, mye tregere enn oppgitt
Jeg gikk gjennom innsatsloggen og…
Jeg gikk gjennom innsatsloggen og tallene stemte ikke med innskuddene mine.
mobilen laster tregt
innskuddsfeilen kom om og om igjen
innskuddsfeilen kom om og om igjen, gikk først fjerde gangen
Satte inn for velkomstbonusen
Satte inn for velkomstbonusen, og supporten ba meg "vente litt" i dagevis uten en reell begrunnelse. Til slutt gikk tålmodigheten tom.
Gikk faktisk bedre enn jeg trodde
Jeg hadde egentlig ganske lave forventninger, lastet inn 300 kr for å teste. Registrering tok to minutter, BankID og ferdig. Fant raskt favoritspielen min fra et annet casino, og den funka likt her. Tappte først alt, satte inn litt til, så kom det et frispinn-rush og jeg var plutselig i pluss. Tok ut 1500, og jeg måtte ærlig innrømme at jeg forventet trøbbel, men det gikk gjennom på samme dag. Litt rart å skrive positivt om et casino, men sånn ble det nå.
Ikke fancy, men pålitelig
Sammenlignet med noen av de mer glorete casinoene ser denne siden nesten kjedelig ut, men jeg har etter hvert lært å sette pris på det. Mindre støy, mindre distraksjoner, bare ren funksjon. Når jeg setter inn, så er pengene der. Når jeg tar ut, så kommer de. Det er egentlig det viktigste for meg nå.
Fikk hjelp på telefon
Jeg liker egentlig ikke å chatte, så jeg prøvde kundeservice på telefon. Ble litt overraska over at det faktisk var noen hyggelige folk i andre enden som snakket normalt norsk. Vi gikk gjennom verifiseringen sammen, og etterpå gikk uttaket mitt igjennom uten mer problemer. Jeg er ikke så flink teknisk, så det betydde mye at de var tålmodige.
Litt kjedelige kampanjer
Selve casinoet funker bra, men kampanjene deres er mest sånn standard ting. Ingen katastrofe, bare ikke så spennende. Jeg bruker det mer for faste spill jeg liker enn for bonuser. Men ja, jeg har hatt noen små gevinster her også, så helt greit.
Små gevinster gjør meg fornøyd
Jeg spiller bare med små beløp, vil helst ikke miste kontrollen. Her føles det greit, jeg kan sette inn en hundrelapp i helga og kose meg med noen runder. Fikk utbetalt 600 kr en gang, kom på konto neste dag. Ikke rik, men litt ekstra pizza-penger er fint.
telefonen ble ikke varm
høres kanskje rart ut, men noen casinoer gjør at mobilen min blir skikkelig varm. her kunne jeg spille ganske lenge uten at det skjedde, og batteriet holdt overraskende bra. det betyr nok at siden er litt bedre optimisert. jeg liker å sitte i senga og spille litt før jeg sovner, og dette funka bra for det. bare synd jeg tapte akkurat i siste runde før jeg skulle legge meg, men sånn er det.