Første dagen hadde jeg et lite innskuddsproblem og trodde det ville løse seg raskt. I stedet tok chatten en time bare på å svare, og da forsto de ikke engang problemet. Pengene ble trukket to ganger o... Voir plus
Jeg satte inn 300 kr og fikk en bonus jeg egentlig ikke hadde bedt om, som låste hele saldoen til omsetning. Da jeg kontakta support for å fjerne den, tok det tre dager før de svarte. I mellomtida kun... Voir plus
jeg prøvde å bytte mellom casino og sport med samme saldo og det ble bare rot. pengene forsvant fra den ene delen uten å dukke opp i den andre. support brukte dagevis på å ordne det. i mellomtida sto... Voir plus
Har netop modtaget min plakat og den er præcis som jeg ønskede den. Høj kvalitet og hurtig levering - ikke en finger og sætte på noget.
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Anbefalt valg 🎯 Beste velkomsttilbud i dag
Norvège
- seven-posters.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Oppsummert: fungerer som forventet
Hvis jeg skal være kort: innskudd fungerer, spillene fungerer, uttak fungerer. Ikke noe magisk utover det, men det lover de heller ikke. Jeg har ikke opplevd noe juks eller rart oppsett, alt virker regulert og ordentlig. For en vanlig spiller holder det i massevis.
Nattspilling funker fint
Jeg spiller mest etter midnatt når barna sover, og sidene henger nesten aldri. Bare én gang frøs et spill, men jeg fikk runden tilbake da jeg logget inn igjen. Det er egentlig nok til at jeg føler meg trygg nok til å fortsette litt av og til.
Weird geolocation blocks
When I travel to visit family, I can’t log in sometimes, it says my region is blocked. But my country is allowed and I’m just in another city. No explanation why.
Multiple currencies, one mess
I tried switching my account currency because I moved countries. They said it’s impossible and I have to open a new account, which is not allowed either. So I’m stuck with conversion fees forever.
Different rules for winners
Once I actually withdrew a larger amount, suddenly my account got flagged and my bets were limited afterwards. When I was losing, nobody cared. Funny how that works.
Messy layout on tablet
On my iPad the site elements overlap, some buttons are half off-screen. It looks like they never tested properly on tablets. Hard to click the right thing.
spielerinnerungen sinnvoll
nach 60 minuten kommt hinweis, hab erst gelacht, aber später gemerkt, dass es mich echt zum stoppen bringt manchmal
Schön, dass man Reality-Check bekommt
Nach einer Stunde poppt bei mir immer so ein Hinweis auf, wie lange ich schon spiele. Anfangs hat mich das genervt, inzwischen finde ich es gut. Erinnert mich daran, mal durchzuatmen.
My quick mood booster
When I’m a bit down, a small deposit and a lucky bonus round can actually lift my mood. Of course sometimes I just lose too, but the possibility itself is exciting.
Good compromise between fun and control
I like to feel in control even while gambling. This site lets me set limits, shows clear stats, but still gives me the thrill of spins and bonuses. I’ve had ups and downs but overall it feels balanced for me.
Jackpot still a dream
I keep trying the progressive jackpots once in a while. Haven’t hit anything huge obviously, but the regular wins around them keep me from feeling totally robbed. One day maybe, but I’m realistic.
Baccarat table was chill
I tried live baccarat one evening, first time in my life. The dealer explained some basics in chat when I asked, which helped. Low stakes let me learn without panicking over money.
Wenige Bugs bisher
Ich hatte wirklich kaum technische Fehler. Einmal hat ein Slot nicht geladen, nach Neuladen der Seite war es aber okay. Keine Ghost-Buchungen oder verschollenen Gewinne. Sowas ist mir bei anderen schon passiert, hier nicht.
Tournament prizes were real
Joined a small slot tournament just for fun, didn’t expect anything. Ended up in like 8th place and got a bit of bonus money, which they actually credited right away. Not huge, but proves those promos aren’t fake.
Never had missing payouts
On another casino I had wins just not show properly. Here, every time I hit something, it’s added to the balance right away. Same for withdrawals, nothing ever got lost in the void. That reliability matters to me more than fancy graphics.
Wenig Bugs, fast nie Abstürze
Ich bin technisch empfindlich und merke schnell, wenn eine Seite Fehler hat. Hier ist mir in mehreren Wochen vielleicht ein einziger kleiner Bug aufgefallen, der sofort wieder weg war. Keine Abstürze, keine Freezes. Sehr angenehm.
Zahlungsmethoden passen mir
Ich will nicht für jedes Casino neue Dienste anlegen. Hier gibt’s Sofortüberweisung, was ich eh nutze, und Paysafe. Reicht mir vollkommen, ich mag es einfach. Wichtig: keine Extra-Kosten beim Einzahlen, das war mir zentral.
Angenehm überrascht von Live Casino
Ich dachte immer, Live Casino ist nur Show, aber hier macht es Spaß. Die Croupiers wirken nicht so künstlich wie anderswo. Hab mit kleinen Einsätzen beim Live-Roulette gespielt, zwischendurch nett geplaudert im Chat. Gewinne waren überschaubar, aber das ganze Erlebnis war entspannter als ich erwartet hatte.
Tiny bets, still fun
I don’t have big budget so I only play like 10 cents per spin or even less when possible. This casino lets me do that and doesn’t force high minimums. I’m not really here for huge profit, I just like the feeling when I win a couple of dollars. I actually managed to turn 5 bucks into 40 once and withdrew. That was a good day.
Nice for quick roulette shots
Sometimes I just jump in, place a few numbers in roulette, and leave. Tables open fast, no long loading screens. Feels snappy, which works for quick hit-and-run style sessions.