Réponse de shake-it.dk - din verden af drinks
Et samlet sted med masser inspiration, opskrifter, spiritus, drinkspakker, glas, branded merchandise og meget mere - alt hvad du skal bruge til at skabe de helt rigtige rammer for en god aften.
Århusgade 88, 2100, København Ø, Danemark

Réponse de shake-it.dk - din verden af drinks
Hurtig levering og lækker bluse. shots glas er fine.
ville helt klart gerne handle der igen.

Réponse de shake-it.dk - din verden af drinks
Jeg havde en fantastisk købsoplevelse! Jeg skulle bruge drinkspakker til min 30-års fødselsdag og valgte at bestille dem fra Shake-it. Leveringen var hurtig, og selvom der var en lille fejl i bestillingen, blev det hurtigt og nemt løst af deres kundeservice. Jeg vil helt klart bestille derfra igen og kan varmt anbefale Shake-it.

Réponse de shake-it.dk - din verden af drinks
utæthed i min forsendelse, fremsendte dokumentation problemet blev fixet hurtigt og præcist. Bedste anbefaling herfra.

Decideret elendig kundeservice.
Jeg bestilte 6x jägermeister shotsglas d. 14. december på deres hjemmeside. De skriver, at bestiller man inden 16. december, vil ordren blive leveret inden jul (typisk 2-4 hverdage - på nær travle perioder). Problemet er bare, at jeg først et par dage efter bestillingen opdager, at jeg endnu ikke har fået nogen ordrebekræftelse tilsendt min mail, ligeså ingen informationer om levering. Jeg skriver til virksomheden d. 20. december for at få klarhed omkring det hele, hvortil de svarer, at mit navn og mail ikke står noget sted med en ordre i deres system - min ordre er simpelthen gået fortabt! Heldigvis er beløbet dog ikke blevet trukket fra min konto heller. Løsningen, de kommer på, er en genbestilling af produktet, som først kan blive afsendt d. 23. december med 1-2 dages levering - hvilket betyder, at jeg ikke kan få min ordre leveret inden jul...
Alt i alt en forfærdelig handelsoplevelse, med nul og niks kompetencer inden for god kundeservice og tilgodeséelse af kunden... Så når I handler på deres hjemmeside, så vær lige OBS på, at hele jeres kunderejse, fra I træder ind på hjemmeside, til I forlader den igen, kan gå fortabt - det er kraftedme for ringe!

Réponse de shake-it.dk - din verden af drinks
Lækkert udvalg. Hurtig levering og, nok allervigtigst, fremragende håndtering af blot mindre reklamation.
Hurtig håndtering. Super kundeservice. Go oplevelse at handle her.
Jeg fandt en masse fedt merchandise, pynt og glas til vores havefest og leveringen var hurtig!
Ikke styr på hjemmesidens billeder og dårlig service.
Købte en Soundboks x Jägermeister med et såkaldt "gammelt design". Hjemmesiden havde et billede af gammelt design af Sounboks gen. 3 x Jägermeister, men fik tilsendt 2021-versionen i stedet. Efterfølgende har jeg været igennem en måneds rodet og forvirrende service, først med undskyldning for fejl-forsendelse og mulighed for at få byttet den modtagne soundboks med den på hjemmesiden, og dernæst en ny mail og et opkald med endnu en undskyldning og nu kun to muligheder da de så åbenbart ikke havde adgang til den gamle soundboks:
1. Sende Soundboks tilbage og få alle pengene refunderet.
2. Beholde Soundboks og få 600kr refunderet.
Forrige uge meldte jeg tilbage med endeligt svar, men har stadig ikke fået nogen tilbagemelding eller modtaget den aftalte refundering.
Forsendelse var til gengæld hurtig..
Få styr på jeres team og hjemmeside!!

Réponse de shake-it.dk - din verden af drinks
Jeg købte en tapmaskine fra Shakeit. Var ikke helt sikrer på den var en god firma på grund af der stå ikke mange anmeldelser om dem. Men to helt fejl de er en god firma som man kan stole på og købe fra fik. Jeg fik hurtig min pakke og de giver endag en retur label med i pakken kan helt klart anbefale dem til andre og vil helt sirkka købe fra dem igen
En rigtig god oplevelse.
Så fine glas, som min mand blev superglad for. Et var desværre smadret under transport, selvom kassen var tydeligt mærket, så det må klart have været sket under transport/fejlen var ikke hos firmaet. Der var god kommunikation, og de strakte sig længere end de egentlig behøvede og ydede en super service.
Jeg vender tilbage så snart jeg skal have nye drinks glas! :)
Virkelig gode produkter og ekstremt hurtig levering som var gratis ved køb over 500kr.
Super god service og hurtig levering 😍
Kun ros herfra... 😊
En savoir plus sur les différents types d'avis.