Shawarma Grill House Avis 130

TrustScore 2 sur 5

1,8

Det kan godt være de har ligget her siden 1980 men det betyder ikke at de kan leve op til det, mega tør kød. Da jeg bestilte sad kebab manden og kiggede ned i hans telefon, og der var så meget stress... Voir plus

Da vi bestilte maden, havde de glemt dele af bestillingen, som vi da måtte genbestille og som tog meget lang tid at få leveret. Desuden var bordene og gulvet meget beskidt. Maden var en skuffelse,... Voir plus

0 stjerner hvis muligt Anden gang jeg prøver det ville lige give det en chance til, det var det dummeste valg jeg har taget i mit liv, endnu dårligere end mit sidste besøg, man får maden 10 seku... Voir plus

1,8

Bas

TrustScore 2 sur 5

Tør kebab og meget dårlig kundeservice!

Besøget igår for take away var det mest elendig jeg nogensinde har oplevet. Først og fremmest møder man uprofessionelle og flæbet kundeservice medarbejdere, som hverken smiler eller tager imod bestillingen. Dernæst var brødet og specielt kebabben meget meget tør og krydderiblandingen var til at brække sig over. Vil du have en dårlig oplevelse af mad og kundeservice, så rammer du plet her. De fortjener ikke engang 1 stjerne.

23 juillet 2021

Blev smidt ud derfra igår

Blev smidt ud derfra igår, grundet de blev provokeret af mit mundbind, så kan ikke anmelde maden, men racister og antisemitter, mit mundbind var det israelske flag. Spiste en fin dumrum hos naboen, der gav ekstra kød i.
Skorsten siden 1980

4 juin 2021

Grotesk og klam.

Kommer fra kbh og håbede på en sharwama men fik kylling istedet. Og det er nok det værste service og en sharwama der var til 2 bid kostede 60 kr. Smagen var klam og grotesk. Hold jer væk.

16 juillet 2020

Fy for Helved en omgang

Fy for Helved en omgang . Gammel salat og muligvis kød der har været frosset ned. Vi fik 2 pitabrød med tørt kød og gammel Salat. Ingen tomat eller noget som helst

30 juin 2020

Kan du lide at blive bagtalt på arabisk, så har du fundet det perfekte sted

To personer lørdag aften menu en shawarma og 2 kylling grillspyd.
Bordet havde rester af salat og chili og en ubestemmelig grå masse..sæderne var hellere ikke gået fri, der lå også madrester og servietter, der måske..måske ikke var blevet brugt.Gulvet var også beskidt..måske unødvendigt at nævne.
Shawarmen var spiselig, men kyllingspydene var ikke gennemstegte.Vi gjorde serveringspersonalet opmærksom på dette, og de tilbød da også straks at stege det igen, men jeg valgte at springer over det måltid, og personalet tilbød ikke andre muligheder.Det værste var dog den måde de talte om deres kunder, men det skal dog siges, at der holdt de sig ikke tilbage..og gav alle en tur..både om deres udseende, race og måde de spiste på.
Så kan du lide at blive bagtalte og betale for det samtidig..vil jeg på det varmest anbefale Shawarma Grill House...God appetit.

13 juin 2020

Ihvertfald det bedste man kan finde i…

Ihvertfald det bedste man kan finde i Danmark. Helt klart No 1. Fra start af. Jeg ser flere mennesker skrive dårlige anmeldelser, såsom “pizzaen brændte på”. Dog har Shawarma Grill House No.1 aldrig solgt pizza i deres restaurant, derfor vil jeg råde jer til at prøve stedet, før i læser sådan nogle anmeldelser, da det er ægte, rent og kvalitets kød. - det finder man ikke andre steder i DK

4 septembre 2019

Forvirret og uprofessionel personale. Ekstrem dårlig service.

Det er forvirret og uprofessionel personale. Ekstremt dårlig service.
Jeg var inde og bestille shish kebab og får at vide at det tager 15 minutter. Det er ok og manden spørger mig så hvor jeg sidder henne (med mine 2 veninder) - jeg antager slevfølgelig at det er for at de vil fortælle mig når maden er klar så jeg ikke skal stå og vente. Men nej - de har bare stillet retten på disken og gør mig opmærksom på det når den har stået der i formentlig 5 minutter og så er maden varm go lige fra grillen. Ufattelig dårlig service!. Så glemmer de også at lave cola som jeg havde bestilt til min shish kebab. Og jeg skal også selv bede om få bestik.
Fuldstændig uengageret personale som ikke fortjener nogen ros overhovedet.

9 janvier 2019

Meget sejt kød!!

God smag på kødet. Desværre er deres kød meget sejt og bestemt i den billige ende. Synd når krydringen er lige i skabet, at de springer over og servere så ringe en shawarma. Prøv Lyngby Shawarma i stedet lige ved biografen, ærgeligt at der ikke ligger en ligeså god i Kbh.

7 septembre 2018

Det kan egentlig siges ret kort...

Det kan egentlig siges ret kort: Hvis man ikke betegner denne shawarma som den bedste i landet (med forbehold for, at der er steder, jeg ikke har været), så er man sådan set blottet for valide smagsløg. Ja, betjeningen kan til tider være lidt for hurtig, men det ændrer ikke på, at smagen i kødet bare udmærker sig markant fra alle andre - se deres video om "skabelsen" i øvrigt. Aldrig et stykke klamt fedt eller noget hårdt, som man oplever andre steder. Kyllingen er også god, men altså - det er ikke shawarma. Kys til kødet.

17 octobre 2017

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit