Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

God kvalitet af arbejdet. Super god måde fakturasystemet er sat op på, så man får både fakturen tilsendt i pdf-form så den kan autoakiveres de rette mapper, men også med direkte link til MobilePay-... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nicklais har udført vinduespolering hos os siden, at han startede. Vi har altid været meget tilfreds med hans arbejde og har kun positive ting at skrive om ham 🫧🪟

À propos de l'entreprise

1. Entreprise de nettoyage de vitres
  2. Service de ménage

Écrit par l'entreprise

Velkommen til ShinePolering - hvor hvert vindue er et panorama til verden udenfor. Grundlagt i år 2021 med en vision om at forvandle hvert hjem til et lysere og mere indbydende sted, er vi stolte over at have tjent vores lokalsamfund med integritet og ekspertise. Vores grundlægger, Nicklais, har en passion for perfektion og et øje for detaljen, hvilket afspejles i hvert strøg af hans skraber. Hos ShinePolering er kvalitet ikke kun et løfte; det er vores praksis. Vi prissætter vores services retfærdigt for at sikre, at alle kan nyde rene og pletfrie vinduer uden at det belaster budgettet. Vi tilbyder traditionel indendørs og udendørs vinduespudsning, der ikke blot forbedrer din udsigt, men også forlænger dine vinduers levetid. Med ShinePolering får du mere end bare en service; du får en vinduespudser, som forstår vigtigheden af at vedligeholde dit hjem. Vores højeste anbefalinger kommer fra vores kunder, som værdsætter vores omhyggelighed og den mærkbare forskel, vi gør. Vi ser frem til at bringe et strejf af glans ind i dit hjem!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Super flotte vinduer når de bliver…

Super flotte vinduer når de bliver pudset

20 mars 2026

Hej Lisbeth.

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget! 😊
Dejligt at høre, at du er tilfreds med resultatet, det er lige præcis det, jeg går efter hver gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nicklais er serviceminded og fleksible…

Nicklais er serviceminded og fleksible og udfører altid sit arbejde tilfredstillende

8 avril 2026

Hej Susanne.

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget! 😊
Jeg er glad for at høre, at du oplever både god service og fleksibilitet, og at du er tilfreds med arbejdet. Det er lige præcis det, jeg bestræber mig på hver gang.

Tak fordi du har valgt ShinePolering – jeg ser frem til at komme forbi igen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Effektiv og god vinduespudsning til meget fin pris

Niklais er super effektiv og dygtig til sit arbejde til en virkelig god pris. Han er behagelig og let at have i sit hus.

30 mars 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Mia! 🙏
Det betyder virkelig meget at høre, at du er tilfreds med både resultatet og prisen.

Jeg sætter stor pris på, at du også fremhæver oplevelsen – det er vigtigt for mig, at det er trygt og behageligt at have mig forbi 😊

Vi ses næste gang!

Dygtig og grundig 🙂

10 février 2026

Kære Susanne.
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de søde ord – det betyder virkelig meget for mig 🙏
Jeg er super glad for, at I har været tilfredse hele vejen, siden jeg startede. Det er kunder som jer, der gør det ekstra motiverende at gå på arbejde 🪟✨
Vi ses igen næste gang 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Han er meget påpasselig når han pudser indvendig

Man kan altid regne med meget fine vinduer og så er han meget fin til at tørre op efter sig

2 octobre 2025

Hej Gitte.
Tusind tak for endnu en flot anmeldelse og for de 5 stjerner ⭐ Det betyder rigtig meget med din opbakning – jeg sætter stor pris på din trofasthed som kunde.

Vindues pudsning

Fin service og kommer altid som 👍aftalt

18 septembre 2025

Hej Annette.
Tusind tak for de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg er rigtig glad for, at du sætter pris på både servicen og at jeg kommer som aftalt. Det betyder meget med din tilbagemelding 🙏

God og hurtig service

Jeg mødte Nicklais, da han skulle pudse vinduer hos naboen og spurte om han kunne pudse mine. Han havde lige en anden kunden, også ville han komme hos mig. Ingen tid så stod han der igen og jeg fik pudset vinduer. Så hurtig og god service, Nicklais pudset også min store altandøre udenpå selvom det var 3. sal, så fedt for jeg har ikke kunne finde nogle anden der kunne det. Så stor anbefaling herfra.

11 septembre 2025

Hej Janne.
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐
Det glæder mig, at du er tilfreds med både servicen og resultatet – og at jeg kunne hjælpe med altandøren på 3. sal. Jeg sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at pudse for dig igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Laver altid et godt arbejde

6 août 2025

Hej Solveig.

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner!
Det glæder mig virkelig, at du oplever arbejdet som godt – hver gang.
Det betyder meget!

Noté 5 sur 5 étoiles

Rene vinduer når du vil ha' det

Det er så nemt med et abonnement, så bliver vinduerne så rene når jeg vil ha' det.

25 juin 2025

Hej Bent.
Tusind tak for din flotte ⭐⭐⭐⭐⭐ anmeldelse!

Det glæder mig meget at høre, at du er tilfreds med abonnementsordningen – og ikke mindst med de rene vinduer, når det passer dig. Jeg sætter stor pris på din tillid og din faste støtte.

Vi ses til næste pudsning!

Noté 4 sur 5 étoiles

God kvalitet af arbejdet.

God kvalitet af arbejdet.
Super god måde fakturasystemet er sat op på, så man får både fakturen tilsendt i pdf-form så den kan autoakiveres de rette mapper, men også med direkte link til MobilePay-betaling.

Eneste forbedringspunkt er at der kommer lidt mange ombookninger af tidspunktet, men det et problem der er til at overse i det store hele.

13 juin 2025

Hej Theis.

Tusind tak for din anmeldelse – og for at have været kunde helt tilbage fra mine allerførste år! Jeg mener faktisk, du var en af de allerførste, da jeg startede op i 2021 – så det betyder ekstra meget for mig, at du stadig hænger ved og er tilfreds med både kvaliteten og mit fakturasystem.

Jeg tager din kommentar om ombookninger til mig – det er bestemt ikke hensigten, og jeg gør, hvad jeg kan for at få planlægningen til at køre så stabilt som muligt, også når uforudsete ting opstår.

Tak for tilliden gennem årene – og for den ærlige feedback!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service - flot og fair

Jeg er yderst tilfreds med den service jeg har modtaget. Mine vinduer har aldrig været flottere og prisen var meget fair.

15 mai 2025

Réponse : Shinepolering

Tusind tak for de pæne ord, Evelin!
Det glæder mig virkelig at høre, at du er tilfreds med både resultatet og prisen – det betyder meget. Jeg sætter stor pris på din tilbagemelding.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid stabil, ærlig og grundig – aldrig problemer i flere år

'Vi har benyttet ShinePolering og Nicklais fast gennem både 2023, 2024 og nu 2025 – og vi har aldrig oplevet uventede aflysninger, flytninger i sidste øjeblik eller problemer med kommunikationen. Det er derfor helt uforståeligt at læse en kritik, der påstår det modsatte. Tværtimod har vi oplevet, at Nicklais altid giver klar besked i god tid, hvis der er behov for at rykke en aftale – f.eks. ved sygdom eller helligdage – og vi har aldrig stået med noget, der er blevet meldt ud ''på dagen'' uden grund.'

2 mai 2025

Hej Maja.
Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget!

Det glæder mig at høre, at i oplever stabilitet og gennemsigtighed i vores samarbejde. Jeg gør altid mit bedste for at give besked i god tid, hvis noget skulle ændre sig – så det er rigtig rart at vide, at det bliver værdsat.

Tak fordi i har været faste kunder gennem flere år – det sætter jeg stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfekt service og stor fleksibilitet

Vi har brugt ShinePolering i flere år og har kun haft gode oplevelser. Aftaler bliver overholdt, og der er altid styr på tingene. Kan varmt anbefales!

29 avril 2025

Kære Anne,
Tusind tak for de pæne ord – det betyder meget! Jeg er glad for, at i er tilfredse, og det er altid en fornøjelse at komme forbi hos jer. Tak fordi i har været faste og loyale kunder gennem tiden! 🌟

Noté 2 sur 5 étoiles

Har for vane at aflyse/rykke aftaler

Ejeren er en sød og flink fyr, men da han har for vane altid at aflyse og rykke de aftaler han laver, har vi set os nødsaget til at finde en anden løsning, som vi bedre kan stole på.
Han gør ellers hans arbejde fint, men når vi skal planlægge vores uge efter at være hjemme, og det så bliver skubbet/aflyst dagen før (eller på dagen i flere tilfælde), så fylder det lidt for meget i vores hverdag.

Svar til Shine Polering:
Faktuelt forkert siger du?...

Vi har fået pudset vores vinduer 3 gange i 2024 af Shine Polering. Vi har fået aflyst vores aftale samme dag 4 gange i 2024...
I 2025 har vi ikke fået pudset vinduer, men vores aftale er til gengæld blevet aflyst 3 gange - alle gangene, også på dagen. Altså totalt 7 aflysninger (alle samme dag!) på under 1 år.

Senest har han selv valgt at booke Fredag d. 18/04 (altså midt i Påsken). Da jeg får denne besked tænker jeg, at den 100% vil blive aflyst. Og ganske rigtigt, på dagen modtager jeg en aflysning fordi "mange kunder er på ferie". Derfor svarer jeg heller ikke på den efterfølgende besked om, hvilken dag der så vil passe bedre, for jeg ved at den alligevel vil blive aflyst igen.
Normalvis booker han selv en ny aftale, så jeg afventer dette. Da der ikke kommer en booking skriver jeg til ham torsdag morgen om han kan komme dagen efter (da han oplyste torsdag og fredag som muligheder i beskeden ugen før).

Vi aftaler at han kommer kl. 16 d. 25/04/2025. Kl. 12:27 på dagen modtager jeg en aflysning.
Her mister jeg altså lidt tålmodigheden med dette firma. Sorry, men det er altså IKKE faktuelt forkert, at han har for vane at aflyse aftaler på dagen - det er faktisk sådan, som vi har oplevet de fleste aftaler.

Aftale dato Aflysning dato Aflysning årsag
20/02/2025 20/02/2025 Bil på værksted
18/04/2025 18/04/2025 Mange kunder på ferie

25 avril 2025

Réponse : Shinepolering

Tak for din anmeldelse – dog ærgerligt at læse, og jeg bliver nødt til at korrigere det billede, du tegner.

Det er korrekt, at en aftale blev udskudt fra min side – og det blev meldt ud i god tid. Men det er faktuelt forkert, at jeg har for vane at aflyse. Tværtimod har du selv ændret og aflyst aftaler med meget kort varsel, og sidst modtog jeg besked dagen før, du ønskede pudsning. Det kan ingen planlægge ansvarligt efter.

Dette er min første negative anmeldelse ud af over 50 positive – det siger alt om, hvilken indsats og stabilitet mine kunder normalt oplever. Jeg går op i at levere ordentlig service, men det kræver også, at modparten spiller med og kommunikerer i tide.

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt arbejde til fair pris

Var der til tiden som aftalt og ud først arbejdet godt og til en meget rimelig pris

Hej Helene.
Tusind tak for din anmeldelse. 😊 Jeg er glad for, at du er tilfreds med både resultatet og prisen. Det betyder meget! Ser frem til at komme forbi igen næste gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Flot veludført arbejde til en fornuftig…

Flot veludført arbejde til en fornuftig pris og super behagelig service.

Hej Jesper.
Tusind tak for din anmeldelse 😊 Det glæder mig at høre, at din mor er tilfreds med både resultatet og servicen. Det betyder meget! Sig endelig til, hvis jeg kan hjælpe igen en anden gang.

Super fint arbejde🤗

Kære Nina.
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🤗 Det glæder mig, at du er tilfreds med mit arbejde. Jeg sætter stor pris på din feedback!

Noté 5 sur 5 étoiles

Rene vinduer til god pris

Effektiv, pålidelig og dygtig

21 février 2025

Kære Louise.
Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊 Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både effektivitet, pålidelighed og kvalitet. Vi stræber altid efter at levere skinnende rene vinduer til en god pris, så det er skønt at vide, at vores arbejde lever op til dine forventninger.

Vi ser frem til at komme forbi igen næste gang og sikre, at dine vinduer altid står knivskarpt! Tak for din støtte og tillid til ShinePolering.

ShinePolering ✨

Levering

Levering - pris - kvalitet

17 janvier 2025

Hej Kurt.
Mange tak for din anmeldelse og de fire stjerner! ⭐⭐⭐⭐ Vi er glade for, at du er tilfreds med vores levering, pris og kvalitet. Hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre for at sikre, at du får en femstjernet oplevelse næste gang, hører vi meget gerne fra dig.

Tak, fordi du valgte ShinePolering – vi ser frem til at betjene dig igen!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus