De kwaliteit van de geleverde spullen is ontzettend goed. Het oogt en voelt stevig, precies wat je wilt voor een duurzame aankoop.

Mijn bestelling was zoek geraakt. Zie eerdere review van mij (Mario Verkooijen). Maar via heel fijn app contact heb ik geheel gratis een nieuwe trui ontvangen. Geweldige service dus en een hele fijne... Voir plus

Ik kon 1 dag na mijn bestelling nog moeiteloos de kleur veranderen. Nette communicatie daarover. Later kreeg ik de bon en zag dat de oude kleur er nog op stond. Hierover gemaild maar daar kwam geen an... Voir plus

Super heldere communicatie vooraf over maatvoering en verzendperiode. Fijne communicatie via whatsapp m.b.t. mijn vragen. Super toffe sweater die exact de goede maat is en mee heel veel leuke reacties... Voir plus

1. Magasin de vêtements pour enfants
  2. Magasin de vêtements pour bébés
  3. Magasin de sacs
  4. Magasin de vêtements pour hommes
  5. Magasin de vêtements imprimés
  6. Magasin de vêtements pour femmes

personalised clothing & accessories for everyone that ❤️ a POP of colour | printed by hand 💪 in Haarlem | every name and colour 🌈 combination possible

4,8

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,8

34 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Super shop

Super klantvriendelijk,
Leuke mensen en een goed doel.

26 janvier 2023

Tnx voor je review Pato!

Top, die Shop Pop!

De kledingstukken zijn top! Heel erg comfortabel en mooi. Vriendelijke mensen, fijne communicatie.

7 décembre 2022

Super leuk!!

Het product is precies zoals op het plaatje. Mooie kwaliteit en heel blij met het resultaat. Super Leuk om cadeau te doen.

29 novembre 2022

Super leuke winkel

Super leuk tasje besteld! Zeer vriendelijke en behulpzame werknemers, die er alles aan doen om jou als klant blij te maken. Super service en snelle verzending! Echt een aanrader deze leuke winkel!

31 octobre 2022

Er zat geen leverbon bij en ook geen…

Er zat geen leverbon bij en ook geen retourbon

11 octobre 2022

Hi Joke,

als het goed is heb je een aantal emails van ons ontvangen met informatie over jouw bestelling? Zo niet, misschien is deze in je spam terechtgekomen? Ook zat er een handgeschreven kaartje met wasvoorschriften e.d. in je pakketje. Heb je die gevonden? Vwb retourneren, alle items worden op aanvraag met de hand bedrukt in ons atelier in Haarlem en gepersonaliseerde items kunnen in principe niet geruild worden. Was de legging niet goed?

Hoor heel graag nog even, dank!
Gr. Patricia

Sportshirt met opdruk

Prima product, goed materiaal, maatvoering niet helemaal perfect.
Shirts zouden iets langer mogen zijn en zijn qua grootte iets aan de kleine kant.
Blijft prima in de was. Mooie kleurenkeuzes. Ook in de keuze van de opdruk.

8 septembre 2022

Happy kidz

Fijne shop. Leuke producten. Prima communicatie.
En 2 happy kids. Ook niet onbelangrijk.

30 juillet 2022

Valt veel te groot!!

Leuk en goed maar de maten kloppen niet want echt veeel groter. 98-104 valt als 122-128 en 134-140 als 152… zonde, mijn zoon kan z’n vest nog zeker een jaar niet aan.

6 janvier 2022

Réponse de Shop POP

Hi Carla, wat vervelend om te lezen dat je er niet blij mee bent :( De sweaters vallen inderdaad wat ruimer, maar geen 2 tot 3 maten… Misschien is er iets misgegaan? Ik mail je even, dan zoeken we samen naar een oplossing!