Shoplondon Avis

2 104
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid et smilende personale og nyder jeres live hver gang. I må gerne blive ved med at være så jordnære, da det gør oplevelserne fantastiske. Har kun jeres tøj og har aldrig haft noget at klage over a... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Engod og munter oplevelse hver gang. Desuden er der tøj til forskellige mennesketyper og til diverse aldre. Jeg hygger mig hver gang.Ikke mindst over de “ småskænderier “ mellem Dave og Lotte.�... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Gode priser og hurtigt levering. Jeg har købt 2 par Dina termo leggings, Sort, men de lugter af gummi også selvom jeg har vasket dem. Øv hvor ærgerligt, for sidder ellers super godt og virkelig pæne,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid hurtig levering. Sidste gang jeg købte et par jakker passede de mig desværre ikke, så jeg sendte dem retur uden problemer, og pengene fik jeg hurtigt refunderet.

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de textile

Écrit par l'entreprise

ShopLondon er en tekstil virksomhed som hovedsaglig sælger OneSize dame tøj direkte til forbrugerne. Vi har har 30 års erfaring indenfor tekstilbranchen. Vi ligger meget vægt på god kundeservice og attraktive priser.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Écrire un avis

Flotte kjoler

Flotte kjoler, min kone er meget glad for dem, købte 2 stk

Hej Søren 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Dejligt at høre, at din kone er glad for kjolerne, og at I fandt hele to, hun kunne lide 🥰

Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse med os. Vi håber, hun bliver rigtig glad for dem, og at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen.

Tålmodighed

Fik besked på mine vare var på vej d 27/7 og kan se at DAO ikke har modtaget dem endnu, der er gået 14 dage siden jeg bestilte

3 août 2026

Hej Pia

Hvis du kontakter vores kundeservice med dit ordrenummer og dine oplysninger, hjælper vi dig meget gerne med at undersøge sagen nærmere. Det har vi desværre ikke mulighed for her via en anonym anmeldelse.

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan finde en løsning hurtigst muligt💛

Hej Linda 😊

Tusind tak for din anmeldelse🌸

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med leveringen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er flot tøj og en god kvalitet og…

Det er flot tøj og en god kvalitet og til en rigtig god pris. Jeg har efterhånden købt en del hos jer, og er altid yderst tilfreds

23 juillet 2026

Hej Conny 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse💛

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både tøjet, kvaliteten og de gode priser.

Dejligt at høre, at du efterhånden har købt en del hos os, og at vi stadig lever op til dine forventninger. Tusind tak for din trofaste støtte – det sætter vi utrolig stor pris på. 🥰
Vi glæder os til mange flere hyggelige handler med dig.

God oplevelse

Hurtig levering og varerne levede til fulde op til, hvad der beskrives på hjemmesiden. Ikke sidste gang jeg har handlet hos ShopLondon

13 juillet 2026

Hej Anita 😊

Tusind tak for din anmeldelse🌸

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse, og at både den hurtige levering og varerne levede op til dine forventninger.

Hvor er det dejligt at høre, at du har handlet hos ShopLondon flere gange. Vi sætter stor pris på din loyalitet og glæder os til at byde dig velkommen igen. 😊

Noté 4 sur 5 étoiles

Handler gerne med jer igen

Handler gerne med jer igen. Beklageligvis var en vare udsolgt uden at det stod på siden, det kan jo ske.

Hej Pernille 😊
Tusind tak for din anmeldelse og for din forståelse. 🌸

Vi beklager meget, at den ene vare desværre var udsolgt. Der var tale om en lagerfejl, som vi først opdagede, da vi skulle pakke din ordre.

Som en lille undskyldning håber vi, at du blev glad for den gratis gave, vi sendte med 💛

Tak fordi du tog det så pænt – og vi glæder os meget til at byde dig velkommen igen 😊

Hurtig levering -

Hurtig levering -

28 juillet 2026

Hej Jytte 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse🌸

Det glæder os, at du er tilfreds med den hurtige levering.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart. 😊

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Køber gerne igen

25 juillet 2026

Hej Maja 😊
Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌸

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering. 💛

Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os allerede til at byde dig velkommen igen. 😊

Noté 1 sur 5 étoiles

Utrolig dårlig og meget uvenlig kundeservice

Jeg ville returnere mine varer til Shoplondon - og kommer i stress til at sende til Likelondon i stedet. Opdager først fejlen i går, da jeg ellers havde troet at det trak ud med at få penge tilbage pga ferietid, men det viste sig jo at det slet ikke var dem der skulle betale penge tilbage.

Men hos Likelondon er de så søde gerne at ville sende min pakke videre til den rigtige virksomhed, blot jeg skaffer adressen. Det er virkelig stor hjælpsomhed, i betragtning af jeg ikke har købt nogle varer hos dem.

Men da jeg skriver til Shoplondon til gengæld og forklarer min fejl samt at de nu kan få pakken tilbage - får jeg besked om at tidsfristen er overskredet så jeg derfor ikke vil få mine knap 800 kr tilbage, selvom de får tilsendt tøjet. Fristen ville være overskredet med 5 hverdage.

Når man tænker på at mange efterhånden har 30 dages returret og jeg også forklarer hændelsen, så synes jeg virkelig det er dårlig service og nærmest lidt tyveri at de bare vil tage imod tøjet, uden at betale mig tilbage. Sjældent man oplever så stor uvenlighed. 800 kr er virkelig mange penge for mig og mine fødselsdags penge. Køber iøvrigt næsten aldrig tøj, så det er virkelig en kæmpe skuffelse.

Kort sagt: Jeg anbefaler virkelig at handle hos Likelondon og IKKE hos Shoplondon. Kundeservice hos sidstnævnte er ikke eksisterende.

Vil lige tilføje at jeg sendte med dao grundet min printer er i stykker og det var den eneste mulighed for at sende uden label. Synes stadig denne virksomhed er virkelig usympatisk og uvenlig. Men smart måde at tjene penge på, selvfølgelig.

30 juillet 2026

Hej Pia

Vi er kede af, at du er skuffet over forløbet.

Når man vælger at sende en returpakke på egen hånd uden at benytte vores returportal, sker det på eget ansvar. Det fremgår også af vores handelsbetingelser. Desværre kan vi derfor ikke gøre undtagelser eller erstatte, når en retur sendes til en forkert adresse eller modtages efter fortrydelsesfristens udløb.

At videresende en pakke hvis den er havnet forkert, det er en service, vi også selv yder, hvis nogen ved en fejl sender en pakke til os, som skulle have været til en anden virksomhed.

Vi er dog nødt til at administrere vores returpolitik ens for alle kunder. Hvis vi gjorde undtagelser i enkelte tilfælde, ville det ikke være fair over for de kunder, der overholder vores returprocedure og fortrydelsesfrist.

Vi beklager, at udfaldet ikke blev, som du havde håbet, men vi håber samtidig på forståelse for, at vi er nødt til at følge de vilkår, som gælder for alle vores kunder.

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode varer til rimelige priser

Rimelige priser - god pasform og hurtig levering

Hej Mette 😊

Tusind tak for din anmeldelse🌸

Det glæder os, at du er tilfreds med både priserne, pasformen og den hurtige levering.

Hurtig og præcis levering

Hurtig og præcis levering. Fin kvalitet

15 juillet 2026

Hej Birte 😊

Tusind tak for din anmeldelse🌸

Dejligt at du er tilfreds med den hurtige og præcise levering samt kvaliteten af varerne. 💛

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt og overskueligt at bestille

Nemt og overskueligt at bestille. Tøjet levede fuldt ud op til billederne. Størrelsen er svarende. Jeg bestiller helt sikkert igen.

19 juillet 2026

Hej Pia 😊
Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplevede det som nemt og overskueligt at bestille, og at tøjet levede op til dine forventninger💛

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen🌸

Noté 5 sur 5 étoiles

Fine produkter og hurtig levering

28 juillet 2026

Hej Marianne 😊

Tusind tak for din anmeldelse🌸

Det glæder os, at du er tilfreds med både produkterne og den hurtige levering 💛

Noté 3 sur 5 étoiles

Kvaliteten af tøjet er ikke den bedste

Kvaliteten af tøjet er ikke den bedste. Jeg vil returnere noget af mit tøj og har skrevet til shoplondon uden, at få svar.
Der er ingen retur seddel med i pakken.

23 juillet 2026

Hej Jeanette.

Vi er kede af at høre, at kvaliteten ikke levede helt op til dine forventninger.

Vi kan desværre ikke se, at vi har modtaget nogen henvendelse fra dig via vores kundeservice. Hvis du stadig har brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig gerne.

Vi vedlægger ikke returlabels i vores pakker. Hvis du ønsker at returnere en vare, skal returen oprettes via vores returportal, hvor du der automatisk får din returlabel 😊

Hurtig og præcis levering 👍

Hurtig og præcis levering 👍
Vil helt sikkert handle hos Jer igen 👏

21 juillet 2026

Hej Finn 😊

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige og præcise levering.

Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage😊

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, fin vare, jeg er meget tilfreds

24 juillet 2026

Hej Trille 😊

Tusind tak for din skønne anmeldelse. 🌸
Det glæder os, at du er tilfreds med den hurtige ekspedition, og at varen faldt i din smag💛

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart😊

Noté 2 sur 5 étoiles

Fejl i farve på blusen

Fejl i farve på Kirstine blusen. Fik sort men bestilte en brun.

14 juillet 2026

Hej Karen 😊

Vi er rigtig kede af, hvis vi har lavet en pakkefejl og sendt dig den forkerte farve. Det beklager vi. ❤️

Vi har sendt dig et returlabel, så du nemt kan sende blusen retur til refundering. Du er også altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte, da vi dér ofte kan hjælpe dig både hurtigere og finde den bedste løsning med det samme✨

Berit shorts og Kirstine bluser

Købt 1 par Berit shorts og 2 Kirstine bluser.
Jeg er en str 40, begge dele passer perfekt og er lækre at have på.
Ikke sidste gang jeg handler hos jer 🌺

19 juillet 2026

Hej Kirsten 😊

Tusind tak for din skønne anmeldelse.
Det glæder os, at både shorts og bluser passer perfekt, og at du synes, de er dejlige at have på. 💛

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det betyder rigtig meget, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen🌺

Noté 4 sur 5 étoiles

Flot kjole og levering uden problemer.

Flot kjole og levering uden problemer.

20 juillet 2026

Hej Dorthe 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både kjolen og leveringen💖

Tak fordi du tog dig tid til at give en anmeldelse, det hjælper os med at blive endnu bedre✨

Stramme i taljen

Har købt to par bukser i samme størrelse. De er begge meget stramme i livet, det ene par var så stramme at jeg ikke kunne trække dem op.
Sendte begge retur.

24 juillet 2026

Hej Annette.

Det er vi virkelig kede af at høre❤️

Selvom bukserne var samme størrelse, kan pasformen godt variere en smule fra model til model.
Du er altid velkommen til at sende retur hvis varen ikke passer eller lever op til forventning.
Du er også altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte, da vi dér ofte kan hjælpe dig både hurtigere og bedre med at finde den bedste løsning😊

Vi håber, du vil finde en anden model hos os, som passer dig bedre✨

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus