Shoplondon Avis

2 106
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid et smilende personale og nyder jeres live hver gang. I må gerne blive ved med at være så jordnære, da det gør oplevelserne fantastiske. Har kun jeres tøj og har aldrig haft noget at klage over a... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Engod og munter oplevelse hver gang. Desuden er der tøj til forskellige mennesketyper og til diverse aldre. Jeg hygger mig hver gang.Ikke mindst over de “ småskænderier “ mellem Dave og Lotte.�... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Gode priser og hurtigt levering. Jeg har købt 2 par Dina termo leggings, Sort, men de lugter af gummi også selvom jeg har vasket dem. Øv hvor ærgerligt, for sidder ellers super godt og virkelig pæne,... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid hurtig levering. Sidste gang jeg købte et par jakker passede de mig desværre ikke, så jeg sendte dem retur uden problemer, og pengene fik jeg hurtigt refunderet.

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de textile

Écrit par l'entreprise

ShopLondon er en tekstil virksomhed som hovedsaglig sælger OneSize dame tøj direkte til forbrugerne. Vi har har 30 års erfaring indenfor tekstilbranchen. Vi ligger meget vægt på god kundeservice og attraktive priser.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(2 106)

713 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fine shorts både str

Super fine shorts både str. og kvalitet er umiddelbart fin. dog lidt lang leveringstid, men så ved jeg det til næste gang.

7 juillet 2026

Hej Louise 😊
Tusind tak for din skønne anmeldelse. 🌸

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og pasformen på dine shorts. 💛

Vi sætter også pris på din feedback omkring leveringstiden. Vi gør altid vores bedste for at sende ordrer hurtigst muligt, og håber næste oplevelse bliver endnu bedre.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget hurtig levering efter min…

Meget hurtig levering efter min bestilling og produktet er lige som det skal være, super service hele vejen.

13 juillet 2026

Hej Elsebeth 😊
Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌸

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering, at produktet levede op til dine forventninger, og at du har haft en god oplevelse med vores service 💛

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart. 😊

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg synes at priserne er gode

Jeg synes at priserne er gode, men er lidt ked af at meget kun er onesize. Og at der f.eks. ikke er syning i cykelshorts som er syet i et stykke for og bag, så de sidder lidt mærkeligt. Men bukserne er fine.

Hej Anja 😊

Tusind tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner. 💕

Det glæder os, at du synes, vores priser er gode, og at du er glad for bukserne.

Vi sætter også pris på din ærlige feedback omkring vores onesize-modeller og cykelshortsene. Onesize er en fast del af vores sortiment, fordi de fleksible materialer kan passe mange forskellige kropstyper, men vi har fuld forståelse for, at pasformen ikke er den rette for alle. Din kommentar omkring syningen på cykelshortsene tager vi også med videre, da vi altid arbejder på at forbedre vores produkter.

Husk du altid er velkommen til at sende retur, hvis varen ikke passer eller lever op til forventningen.

Tak fordi du tog dig tid til at give en anmeldelse, det hjælper os med at blive endnu bedre✨

Helt fantastisk handel

Helt fantastisk handel , meget fint tøj til billige penge..😍men man kommer os til og bruge mange penge.. 🥰men en fantastisk service.. 😊

Hej Birgith 😊
Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌸

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både tøjet, priserne og vores service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejligt blødt og fint tøj

Dejligt blødt og fint tøj , holder beskrivelsen og sidder flot ❤️

Hej Charlotte 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌸

Det glæder os at høre, at du er glad for tøjet, og at det både levede op til beskrivelsen, føles dejligt blødt og sidder flot. ❤️💛

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det betyder rigtig meget, og vi håber at byde dig velkommen igen snart. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækker kvalitet og en fornuftig pris.

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌸

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og prisen. 💛

Noté 5 sur 5 étoiles

Flot tøj der svarer helt til…

Flot tøj der svarer helt til forventningerne og passer i størrelse og hurtig levering.

3 juillet 2026

Hej Lotte 😊
Tusind tak for din anmeldelse 🌸

Det glæder os at høre, at tøjet levede helt op til dine forventninger, passede i størrelsen, og at du var tilfreds med den hurtige levering. 💛

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid lækkert tøj og god kvalitet ❤️

Hej Lise 😊
Tusind tak for din anmeldelse 🌸

Det glæder os at høre, at du er glad for vores tøj, og at du oplever en god kvalitet. ❤️💛

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det betyder rigtig meget, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid spændende at se hvad de har tøj…

Altid spændende at se hvad de har tøj , med på live ,og deres butik hyggeligt sted .

Hej Elisabeth 😊
Tusind tak for din anmeldelse 🌸

Det glæder os at høre, at du nyder vores lives, og at du synes, butikken er et hyggeligt sted at besøge. 💛

Vi elsker at vise nye styles frem og skabe en hyggelig stemning, så det betyder meget at høre, at du har den oplevelse. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

En god vare til en fair pris

En god vare til en fair pris, og hurtig levering.
Hanne

8 juillet 2026

Hej Hanne 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌸

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både varen, prisen og den hurtige levering. 💛

Super god service

Hej Huma 😊
Tusind tak for din anmeldelse 🌸

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. 💛

Det var en god vare

Det var en god vare

Hej Annie 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌸

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med din vare. 💛

Fantastiske lækre styles

Fantastiske lækre styles. Hurtig levering. Super betjening❤️

Hej Kirsten 😊

Tusind tak for din skønne anmeldelse og for de 5 stjerner! 💖 Det glæder os rigtig meget, at du er glad for vores styles, og at du har haft en god oplevelse med både den hurtige levering og vores kundeservice.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder mere, end du tror. Vi håber, vi snart får fornøjelsen af at pakke en ny ordre til dig. ✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Synes det hele var fint 5 stjerner fra…

Synes det hele var fint 5 stjerner fra mig 😀

Hej Dorte 😊

Tusind tak for dine 5 stjerner – det betyder rigtig meget for os! 💖 Vi er så glade for at høre, at du har været tilfreds med hele oplevelsen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din anmeldelse, det gør os utrolig glade. Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart. ✨

Noté 3 sur 5 étoiles

Flot tøj og hurtig levering. Dog lidt skuffet

Flot tøj og hurtig levering.
Dog lidt skuffet over at 2 dage efter jeg bestilte mit tøj og samme dag jeg modtog det, kører de fødselsdags tilbud med 20% på alt.

1 juillet 2026

Hej Heidi 😊
Tak for din anmeldelse og for din feedback. 🌸

Det glæder os, at du er tilfreds med både tøjet og den hurtige levering. Samtidig forstår vi godt, at det kan være ærgerligt at opleve, at en kampagne starter kort efter, man har lagt sin ordre.

Vores fødselsdagsrabat gjaldt desværre først som du selv nævner, 2 dage efter du havde lagt din bestilling og kan derfor ikke anvendes med tilbagevirkende kraft.
Ønsker man at benytte en ny kampagne, er man naturligvis altid velkommen til at lægge en ny ordre med rabatten og returnere den oprindelige ordre inden for returfristen.

Vi håber på din forståelse og ønsker dig en skøn sommer💛

Noté 4 sur 5 étoiles

Bluserne var tyndere end jeg havde…

Bluserne var tyndere end jeg havde forventet, men perfekte til den varme sommer. Shortsene var som forventet 😀
Leveringen måtte godt have været lidt hurtigere. Fra bestilling til levering i pakkepost gik der en hel uge 😒

Hej Lene 😊
Tusind tak for din anmeldelse og for din ærlige feedback 🌸

Det glæder os at høre, at shortsene levede op til dine forventninger, og at bluserne alligevel var perfekte til de varme sommerdage 💛

Vi er kede af, at leveringstiden føltes lang. Vi afsender alle ordrer inden for 1-5 hverdage, og din ordre blev afsendt allerede inden for 2 hverdage. Herefter blev den leveret til pakkeshoppen 2 hverdage senere.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Du ønskes en rigtig dejlig sommer ☀️

Fin service

1 juillet 2026

Hej Camilla 😊
Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med vores service 💛

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg bestilte min ordre den 27.06 og…

Jeg bestilte min ordre den 27.06 nr 185959 og modtog min pakke i går den 01.07.
I går så jeg på FB at I havde fødselsdag og giver 20 % I rabat.
Hvorfor skal jeg straffes og i vil ikke give mig de 20% i rabat. Jeg kan jo ikke gøre for at I er så lang tid om at sende vareren?
Synes ikke det er ok.
Meget dårlig service.
Andre butikker giver altid rabat når det har været på FB inden jeg modtager min pakke.

Andre pas på de har dårlig kundeservice

Hej Inger.

Vi er kede af at høre, at du er skuffet over din oplevelse.

Vi kan se, at din ordre blev lagt den 27/6 og afsendt den 30/6. Vores fødselsdagsrabat blev først lanceret den 1/7, og derfor var ordren desværre ikke omfattet af kampagnen. Vores rabatter gælder ikke med tilbagevirkende kraft.

Hvis man ønsker at benytte en ny kampagne, er man naturligvis altid velkommen til at lægge en ny ordre med rabatten og returnere den oprindelige ordre inden for returfristen.

Vi beklager, at vi ikke kunne imødekomme dit ønske denne gang, og håber på din forståelse.

Udemærket ☘️☘️

Tusind tak for din anmeldelse 🌸

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse hos os 💛

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart. 😊

Flotte varer hurtig levering

Flotte varer hurtig levering
Ses igen

Hej Eva 😊
Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌸

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både vores varer og den hurtige levering 💛

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen. Tak fordi du handlede hos os!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus