Shoplondon Avis

2 106
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid et smilende personale og nyder jeres live hver gang. I må gerne blive ved med at være så jordnære, da det gør oplevelserne fantastiske. Har kun jeres tøj og har aldrig haft noget at klage over a... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Engod og munter oplevelse hver gang. Desuden er der tøj til forskellige mennesketyper og til diverse aldre. Jeg hygger mig hver gang.Ikke mindst over de “ småskænderier “ mellem Dave og Lotte.�... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Gode priser og hurtigt levering. Jeg har købt 2 par Dina termo leggings, Sort, men de lugter af gummi også selvom jeg har vasket dem. Øv hvor ærgerligt, for sidder ellers super godt og virkelig pæne,... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid hurtig levering. Sidste gang jeg købte et par jakker passede de mig desværre ikke, så jeg sendte dem retur uden problemer, og pengene fik jeg hurtigt refunderet.

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de textile

Écrit par l'entreprise

ShopLondon er en tekstil virksomhed som hovedsaglig sælger OneSize dame tøj direkte til forbrugerne. Vi har har 30 års erfaring indenfor tekstilbranchen. Vi ligger meget vægt på god kundeservice og attraktive priser.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(2 106)

713 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Shoplondon.dk

Købte to plisserede bluser og harems buks, stoffet er viskose og meget dårligt syet, ingen kant syning og skæv . Tydeligt Kina lavet. Ingen anbefaling herfra

12 juin 2026

Hej 😊
Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at varerne ikke levede op til dine forventninger. Vi vil gerne gøre opmærksom på, at vores tøj produceres i Italien og ikke i Kina.

Hvis varen ikke lever op til forventning, er du altid velkommen til at sende retur via vores returportal. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig videre og finde den bedst mulige løsning 💛

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og de bestilte varer…

Hurtig levering og de bestilte varer var fine og svarede til det forventede!

Hej Marianne 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌸

Det glæder os meget at høre, at du modtog din ordre hurtigt, og at varerne levede op til dine forventninger 💛

Noté 5 sur 5 étoiles

Shoplondon er bare stedet med det…

Shoplondon er bare stedet med det perfekte tøj elsker du online shopping så snyd ikke dig selv for en hyggelig live med gode tilbud og hygge samt en fyldt garderobe til gode priser

3 juin 2026

Hej Therese 😊
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🌸

Dejligt at høre, at du nyder både vores tøj, lives og den hyggelige stemning 💛

Vi gør os umage for at skabe en god oplevelse med masser af inspiration, gode tilbud og selvfølgelig lækkert tøj til fornuftige priser, så dine søde ord betyder virkelig meget for os.

Tusind tak for din anbefaling og for at være en del af fællesskabet 😊

Du ønskes en rigtig dejlig dag✨

Super god betjening hurtigt levering

Super god betjening hurtigt levering

5 juin 2026

Hej Eva 😊
Tusind tak for din anmeldelse 🌸

Dejligt du er tilfreds med både betjeningen og den hurtige levering 💛

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det hjælper os med at blive endnu bedre✨

Noté 2 sur 5 étoiles

Tøjet er enormt dårlig kvalitet

Tøjet er enormt dårlig kvalitet. Meget tyndt og enormt skrøbeligt. Desuden er kun 50 procent af varerne ikke defekte .. Bestilt 2 gange og begge gange er noget af tøjet kommet defekt som at det er gået op i syningerne og dermed huller. Der er tråde over det hele.. Ikke et sted jeg køber fra igen.

6 juin 2026

Hej Tanja 😊

Tak fordi du deler din oplevelse med os.
Vi er naturligvis kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med kvaliteten af de varer, du har modtaget.

Selvom vi oplever meget få reklamationer i forhold til antallet af varer, vi sender ud, kan fejl desværre forekomme. Hvis en vare har en produktionsfejl eller går op i en syning, opfordrer vi altid vores kunder til at kontakte kundeservice, så vi kan behandle reklamationen og finde en løsning hurtigst muligt 💛

Vi tager din feedback alvorligt og bruger den aktivt i vores løbende kvalitetskontrol og dialog med vores leverandører.

Tak fordi du tog dig tid til at gøre os opmærksomme på din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Behagelige toj i god kvalitet

10 juin 2026

Hej Krasina 😊
Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸

Det glæder os at høre, at du er glad for tøjet og oplever det som både behageligt og i god kvalitet 💛

Fint produkt - hurtig levering

Mega tilfreds med de hvide leggings.

4 juin 2026

Hej Jette 😊
Tusind tak for din anmeldelse 🌸

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med dine leggings 💛

Dejligt at både produktet og den hurtige levering levede op til dine forventninger.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har købt meget tøj ved shop London…

Jeg har købt meget tøj ved shop London og har altid været meget glad for det jeg har købt

Hej Irene 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌸

Det betyder meget for os at høre, at du har handlet hos os mange gange, og at du altid har været glad for det, du har købt 💛

Din tillid og loyalitet sætter vi utrolig stor pris på.

Over alt forventning

Jeg må bøje mig i støvet og tilstå at al min skepsis ift. Pris og kvalitet af Shoplondons kollektion er gjort til skamme.
Det er første gang jeg har bestilt men absolut ikke sidste. Utrolig lækre varer i super kvalitet og fantastiske priser☺️

3 juin 2026

Hej Sussi 😊
Tusind tak for din fantastiske flotte anmeldelse 🌸

Det glæder os meget at høre, at vi har kunnet modbevise din skepsis, og at både kvalitet, priser og vores kollektion har levet op til dine forventninger 💛

Hvor er det dejligt, at dit første køb blev en god oplevelse – og vi er ekstra glade for at høre, at det bestemt ikke bliver det sidste 😊

Tusind tak for de varme ord og for din tillid til os✨

Noté 3 sur 5 étoiles

Billig kvalitet

Jeg købte deres tilbud med 2 stk haremsbukser i one-size for 250 kr.

Jeg er skuffet over kvaliteten. Stoffet er tyndt, næsten gennemsigtigt og bukseelastikken er meget slap.

Jeg købte dem, fordi jeg skulle have noget afslappende ventetøj, så derfor går det fint, men jeg vil klart sige, at er man str. s/m eller derunder, så passer bukserne simpelthen ikke. De er for løse.

Det er billige bukser og det kan ses og mærkes.

Hej Agnete 😊

Tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse med bukserne.

Vi er kede af at høre, at kvaliteten ikke levede op til dine forventninger. Harem bukserne er en let og luftig model, som mange vælger netop til afslapning og varme dage, men vi forstår selvfølgelig godt, hvis stoffet og elastikken ikke matcher det, du havde forventet.

Vi forsøger altid at beskrive pasform og størrelse så præcist som muligt, og da modellen er one-size, kan pasformen opleves meget forskelligt afhængigt af kropsbygning og ønsket fit. Derfor sætter vi også stor pris på, at du deler din erfaring omkring størrelsen, da det kan hjælpe andre kunder i deres valg.

Vi håber, at bukserne trods alt kan bruges som det afslappende ventetøj, du havde købt dem til, og vi tager din feedback med videre.
Ellers er du altid velkommen til at sende retur via vores returportal: https://shoplondon.dk/pages/returnering

Dobbelt fragt?

Jeg har handlet rigtig meget her og været glad for det. Husk blot at størrelserne er lidt små.
Men bestilte nogle ting i liven. En kjole var udsolgt - helt fair. Betalte de andre ting. Ganske kort tid senere senere fik jeg besked om at jeg var på venteliste til kjolen der nu var blevet frigivet. Jeg havde 10 min til at beslutte mig. Jeg betalte og så at jeg skulle betale fragt endnu engang.
Jeg henvendte mig og fik at vide at det kunne de ikke ændre på og at det står på hjemmesiden.
Det skulle man så lige kunne nå på 10 min.

Føler mig faktisk ikke særlig godt behandlet. Så det blev nok det sidste jeg bestilte.
Vh
Heidi

7 juin 2026

Hej Heidi 😊

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at høre, at forløbet har givet dig en dårlig oplevelse, især når du tidligere har været glad for at handle hos os.

Når en vare bliver udsolgt under en live, er det muligt at komme på venteliste. Afslutter man sin ordre, og efterfølgende bliver tilbudt en vare fra ventelisen, oprettes det som en ny ordre, som behandles separat fra den oprindelige ordre.

Systemet kan desværre ikke sammenkoble ordrer automatisk, og hver ordre registreres og behandles separat, som de er bestilt. Det er teknisk muligt manuelt at samle ordrer, men det er desværre ikke en service, vi tilbyder. Det skyldes, at det kræver omfattende manuel håndtering af ordrer, og vi har derfor valgt en ensartet løsning for alle kunder. Derfor informerer vi også om dette både under vores livesalg og på hjemmesiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Varerne var i orden og svarede til det…

Varerne var i orden og svarede til det jeg forventede👍

2 juin 2026

Hej Anemarie 😊
Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸

Det glæder os meget at høre, at varerne levede op til dine forventninger, og at du er tilfreds med dit køb 💛

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for os og hjælper os med at blive endnu bedre✨

Nem og hurtig bestilling

Nem og hurtig bestilling
Fik pakke rimelig hurtigt 👍🏼👍🏼🤗🤗🤗

Hej Rissa6767 😊
Tusind tak for din anmeldelse 🌸

Det glæder os at høre, at bestillingen var nem, og at du modtog din pakke hurtigt 💛📦

Hej Lillian 😊
Tusind tak for din anmeldelse 🌸

Det glæder os at høre, at du er glad for din kjole, og at den passer perfekt ❤️💛

Købte to toppe som var fine og lækre

Købte to toppe som var fine og lækre

Hej Charlotte 😊
Tusind tak for din anmeldelse 🌸

Det glæder os at høre, at du er glad for dine to toppe, og at de levede op til dine forventninger 💛

Rigtig god betjening og god service

Rigtig god betjening og god service

2 juin 2026

Hej Eva 😊
Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸

Det glæder os at høre, at du har oplevet både god betjening og god service hos os 💛

Noté 4 sur 5 étoiles

Altid god betjening og smil

Altid god betjening og smil.
Skulle der lige være lidt feedback, så er alt tøjet ikke hæftet godt nok, så man selv skal efter det med nål og tråd.

Hej Pia😊

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du altid oplever god betjening og bliver mødt med et smil.

Samtidig tak for din feedback omkring hæftningen af tøjet. Det er bestemt noget, vi tager med videre, da det gerne skal være nemt og bekvemt at modtage sine varer uden ekstra arbejde. Vi sætter stor pris på, at du gør os opmærksomme på det.

Tak fordi du tog dig tid til at give feedback, det hjælper os med at blive endnu bedre✨

Dårlig kvalitet

Virkelig pænt tøj, men jeg var desværre meget skuffet over kvaliteten, som i min optik ligeså vel kunne være fra Temu. Tynd, gennemsigtig og meget stort. Heldigvis gik returnering uden problemer og fik de fleste penge tilbage kort tid efter.

13 mai 2026

Hej Pernille😊

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at kvaliteten ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os altid på at tilbyde produkter, som både er flotte og lever op til den kvalitet, vores kunder forventer, så vi tager din feedback med videre.

Det glæder os dog at høre, at returneringen forløb nemt og problemfrit.

Super søde mennesker

Super søde mennesker. God kvalitet af tøjet til gode priser. Fantastisk service, og hurtig levering.

25 mai 2026

Hej Tanja 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌸

Det varmer at læse dine søde ord om både vores service, tøj og team 💛

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med kvaliteten, priserne og den hurtige levering.

Godt tøj

Godt tøj , lige min still.
Hurtig levering.
Super godt tøj til pengene

20 mai 2026

Hej Annette 😊
Tusind tak for din anmeldelse 🌸

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har fundet tøj, der passer til din stil, og at du er tilfreds med både kvaliteten og den hurtige levering 💛

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus