Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Is oké Koop vaak via showroom soms duurt de levering wat lang omdat je moet wachten tot de actie is afgelopen maar het lijkt al wel wat sneller te gaan Terugbetaling duurt ook wat langer maar dat... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Voor 3780 euro tuinmeubels besteld. Deze konden niet op de afgesproken datum geleverd worden, waardoor dit niet uitkwam met de renovatie van mijn eigendom. De bestelling geannuleerd nog voor ze uit... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I have placed orders for more then 10 years now from this site, and never had any problems . Also not for returns. They supply quality products at reduced prices and clearly indicate delivery times. S... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik ben het spuugzat! Wij zijn een goedbetalende klant van showroomprive, en bijna elke keer worden we teleurgesteld. Er word bijna altijd iets anders op gestuurd dan besteld. Gisteren kreeg ik i... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Événements & divertissement

Informations provenant de diverses sources externes

Showroomprive biedt haar leden online sales met hoge kortingen. Je krijgt toegang tot onze sales door je gratis in te schrijven op onze website. Op deze manier krijg je toegang tot meer dan 35 sales van grote merken per week: kleding (broeken, truien, jassen, t-shirts, jurkjes), mode accessoires (zonnebrillen, stropdassen, horloges, sieraden), lederwaren (handtassen, portemonnees, etc.), cosmetica, lingerie, speelgoed en kleding voor kinderen, decoratie en woningtextiel en nog vele andere producten! Brandinvites.nl/Showroomprive.be, de beste sales outlet op internet.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 1 sur 5 étoiles

Niet geleverd en niet terug betaald

Ik heb bij dit bedrijf 14 keer besteld en 6 keer was het mis.
De laatste bestelling is nooit aan de afhaalpunt aangekomen. het is al 3 weken dat ik regelmatig een vraag stel over mijn bestellingen. Tot heden nog geen antwoord, geen bestelde goederen en geen terug betaling ontvangen. De betrouwbaarheid voor de online sales is wel op zijn slechte niveau gebracht. Zo'n bedrijf moet niet blijven bestaan.

3 février 2020

Eind 2019 zou mij pakket aankomen

Eind 2019 zou mij pakket aankomen. Op 08/01 nog niets ontvangen. Gemaild met showroomprivee en Gls. Gls zou leveren maar is nooit aan de deur geweest. En natuurlijk geen antwoord. Wel kon îk terugvinden dat de dienst retour op 18/01 mijn pakket aangekregen had. En mijn geld? Op 27/01 nog altijd niets gezien.gaat toch over 100 euro.

27 janvier 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Er komt geen pakket meer aan🙄

Er komt geen pakket meer aan. Het was altijd al vervelend dat er een lange wachttijd was, maar nu komen de paketten helemaal niet meer aan. En wat aankomt is niet de kwaliteit die je hoopt heel vervelend en jammer.

5 décembre 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Er is geen mogelijkheid om een klacht…

Er is geen mogelijkheid om een klacht in te dienen. Telefonisch niet te bereiken en mailcontact is onmogelijk. in het verleden meerdere bestellingen gedaan en het was over het algemeen goed zo niet dat kon je contact opnemen met showroomprive en was er over te praten wie de kosten zou moeten dragen voor terugzending.

11 septembre 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Schoenen besteld deze kwamen beschadigd…

Schoenen besteld deze kwamen beschadigd en smerig aan. Terug gestuurd, ondeugdelijk product . Contact gehad met de klantenservice, ze zouden het bedrag en de gemaakte verzendkosten op mijn rekening overmaken. Nu krijg ik ipv het geld een mailtje dat ze de schoenen weer terug sturen naar me en daar moet het maar mee doen. Weer klacht ingediend, niets meer gehoord, niet telefonisch bereikbaar. Wat een slechte service. Van een goede klant naar GEEN klant meer.

26 août 2019

Zeer ontevreden!!

Ik had 4 barkrukken besteld, bleek bij aankomst na 6weken wachttijd 1 zitting fel beschadigd.
Heb er met veel moeite nu 2 in elkaar gekregen,
Uitleg zeer onduidelijk!! En zeer slechte kwaliteit.
Dus mail gezonden,, ik kan ze retourneren,,, maar,,,
Moet alles in de originele verpakking terug zenden!!!
Dus de 2 stoelen moeten helemaal uit elkaar worden gedaan,, pfffff,, wat een brol !!!
Hoe krijg ik dit in godsnaam terug in dat veel te kleine doosje??
Dus mijn conclusie bestel NOOIT iets op deze site!!
Een en al miserie!!! Showroomprive

23 juillet 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Wettelijke garantie niet toegepast - geen communicatie

Ik kocht een T-shirt van Armani. Het bleek dat een stiksel op de t-shirt loste. Ik claimde mijn wettelijk garantie van 2 jaar, nl. herstellen of vervangen. Er kwam een voorstel voor een "tegoedbon" van 10 €. Ik heb deze natuurlijk geweigerd en nogmaals om herstelling of vervanging gevraagd. Sindsdien ondanks véééééééle mails, geen reactie meer. Dat ze hun t-shirt steken daar ...enz. Ik zal alvast "erg goede reclame" voor hen maken en NOOIT nog iets bij hen kopen, oplichters. Zij rekenen er gewoon op dat het bedrag te klein is om een procedure op te starten ! Wie doet daar wat aan om dergelijke bedrijven van de markt te halen ?

17 juin 2019

Run away from them as fast as you can

Run away from them as fast as you can

They are unable to deliver a single order properly.

I ordered 7 times and 6 have been cancelled as apparently package got lost on the way.

Customer service is totally useless, not responsive, unprofessional !!

I unsuscribe from this crappy and almost fraudulent website.

PS : I lived in France and used the French version and there i didn't have any issue.

15 mai 2019
Noté 2 sur 5 étoiles

Tot nu toe was ik tevreden

Tot nu toe was ik tevreden, buiten het feit dat, sinds ze telefonisch niet meer bereikbaar zijn, je totaal geen antwoord krijgt van de klantenservice. Mijn bestellingen waren steeds op tijd op afhaalpunt, buiten die van Valentijn, die was te laat!
Heb nog nooit iets teruggestuurd. Nu echter moet ik dat wel en plots gaat dat niet via app smartphone of ook niet via mobiele site op tablet. Ik moest dus hulp inroepen van een vriendin.Kopen gaat wel, retourneren niet. Je moet eerst verzendingskosten betalen en nu zal ik de retour ook moeten betalen en kussen weegt zwaar! Verder trachtte ik te mailen3x nu al daarover naar klantenservice..Gewoon geen antwoord.
Ik stel me de vraag of, áls ik het terugzend, ik überhaupt mijn geld ga zien ???
Heb nog 1 bestelling lopen.Daarna zal het ook afgelopen zijn..

7 avril 2019
Noté 2 sur 5 étoiles

ik ontving een bloes met een groot gat…

ik ontving een bloes met een groot gat en een post it erop van iemand die hem teruggestuurd had. blijkbaar wordt dit niet gecontroleerd,wanneer iets teruggestuurd wordt. stoelen ontvangen waarvan de vijzen losscheuren na 2 maand gebruiken. deze week een jumpsuit ontvangen met een kapotte rits. andere bestellingen waren dan wel in orde...

4 avril 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Retour is duurder dan aankoop; Niet meer van deze tijd!

Koop je iets op showroomprivé, dan draai je als klant op voor de retourkost. De aankoop van 34€ in retour sturen kostte mij 6,90€.
Dat is echt weggesmeten geld!!! Wie betaalt nu in godsnaam nog retourkosten voor een outlet? Ik niet meer na deze farce! Ik bestel wel bij Zalando lounge in het vervolg. Koop niet bij showroomprivé, echt niet, want je bent sowiezo in de zak gezet. Ofwel zijn de maten anders ofwel betaal je retourkosten.Ik heb nochtans de maten opgezocht op internet en ik zou een maat 5 nodig hebben voor een large. Blijkt bij hen een XL te zijn. Je bent sowiezo gekl**t met je aankoop.

16 mars 2019

Materiaal kwalitatief slecht!

Bestelling 1 van 8 Nordic stoelen... Ondertussen 1 maand na levering al een poot afgebroken waar 1 iemand 1 keer heeft opgezeten en extra small is... Poten van andere stoelen komen ook allemaal los... Enkele rugleuningen waren al bekrast bij aankomst.

Bestelling 2 van 4 Nordic barkrukken, 2 ervan waren ook al beschadigd, barst in poot andere scheur in zit. Alle dagen moeten we de vijzen ook aandraaien want die komen allemaal los!

Het gaat hier om een totaalbedrag van 600€, dan verwacht ik toch wel andere kwaliteit!

9 mars 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Echt slecht ervaring gehaad met…product nooit geleveerd

Echt slecht ervaring gehaad met showroom prive nl

Ik bestel sinds 4jaren op die website maat mijn laatste bestelling ging helemaal fout.

Kneedmachine gekocht voor 80 euro nooit geleverd bij het afhaalpunt.....
Track and trace code zit vekeerd informatie op en ik krijg een terugbetaling van 9 euro!!!

BELACHELIJK

KLANT SERVICE VIA TELEFOON BESTAAT NIET MEER. MOET JE WACHTEN 2, dagen voor een vekeerd antwoord kan je niemand aan de lijn hebben......

24 février 2019

Pakje nooit verstuurd

Ik heb 2 truien besteld, de website ziet er goedgelovig net zoals de betaling en de opvolging van het pakje. Maar de leverdienst heeft nooit een pakje ontvangen. Ik heb bericht gestuurd dat er nog niets verstuurd is en heb na 1 week een copy-paste bericht gekregen dat ze een onderzoek gestart hebben en dat dit maximaal 2 weken duurt. Hierover heb ik nooit meer iets gehoord. Uit het niets heb ik wel het volledige bedrag teruggestort gekregen maar er is hierover niets gecommuniceerd. Ik ben wel blij dat ik toch het geld terug heb maar klantenservice en transparantie is niet te vinden.

22 janvier 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Very bad and disappointing experience!!!

Very bad and disappointing experience. I really do not advice to anyone to buy through Showroomprive. I placed an order for quit a high amount that was supposed to be delivered at the beginning of december 2018. First the order was delayed and I got no explanation and no reply on my emails. After a while I finally received the communication from the transport company the order was delivered to the pick up point. I went there and guess? They never received the order! And here my nightmare started: After 15 emails to Showroomprive spread through 3 weeks, I didn't get ANY ANSWER at all!. I tried to call them but the phone numbers provided were not active anymore. Only in January I finally received a very rude email, which said they give me 48 hours (seriously?? after weeks of silence??) to decide if I still want my order or the money back. The funniest: at the end of the e-mail, there were again 2 numbers I could call, of course not active . HORRIBLE! UNPROFESSIONAL! SHAMEFUL!

22 janvier 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

bestelling niet afgeleverd bij afhaalpunt

Ik ben jaren Lang Klant hij showroomprive Alles gong goed tot dat geen telefonische klant service is . Bijna zelfde verhaal alleen op mijn volgen bestelling stond al geleverd bij afhaalpunt ben ik meer dan 5 keer bij de winkel geweest de Meneer zegt heeft niks ontvangen ik heb meer dan 5 e-mail gestuurd naar showroom klantservice geen reactie . Het was geen goedkoop bestelling hoor . Ik ben heel erg teleurgesteld dat duurt nu al since 5 december ik weet niet wat moet ik doen om mijn geld terug te krijgen .

10 janvier 2019

Wat moet ik doen

Mijn pakket zou 15 december 2018 komen. Heb het nog steeds niet. Heb ze zoveel emails gestuurkd. Lees alleen maar dat ik over 2 werkdagen bericht krijg. Wat moet ik doen.

Met vriendelijke groet
Monica Perridon

7 janvier 2019

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus